نوشته شده توسط : newmiiind

رفتار با نامادری برای هر کودک یا نوجوانی می‌تواند سخت باشد. این موضوع برای خانواده‌هایی که تجربه چنین مسائلی را نداشته‌اند چندان قابل درک نیست و مبنای آن ها فیلم ها و داستان های سینمایی است. در حالی که موضوع به سادگی این داستان ها یعنی نامادری بدذات یا مهربان نیست. زندگی پر از پیچیدگی است. ارتباط مادر و فرزند خونی هم در دوره‌های مختلف سنی دچار تحولاتی می شود. بنابراین کودک یا نوجوانی که تا به حال در این شرایط قرار نگرفته؛ حتما باید آموزش های لازم را ببینند. چه بسا زن و شوهر هم نیاز به آموزش دارند. به همین دلیل در این شرایط مشاوره‌های خانواده به شدت توصیه میشود. می توانید از خدمات مشاوره خانواده استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با نامادری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

رفتار با نامادری را کدام گروه سنی باید یاد بگیرند؟

به طور کلی حضور نامادری در محیط خانواده، یک تغییر اساسی محسوب می‌شود که افراد نسبت به آن واکنش‌های مختلفی دارند. ناسازگاری با نامادری فشار زیادی را به همه اعضای خانواده وارد می‌کند. حتی گاهی یکی از فرزندان متاهل است و با خانواده زندگی نمی‌کند؛ اما از حضور نامادری در جمع خانواده رضایت ندارد. رفتار با نامادری از جنبه های زیادی حائز اهمیت است و فرزندان باید در این مورد جنبه های مختلفی را در نظر داشته باشند. فراموش نکنید که همیشه نمی‌توانیم خواسته‌های خود را در خانواده اعمال کنیم و بهتر است احساسات دیگران را نیز در نظر بگیریم.

به بزرگتر ها توصیه می شود که حتما برای اطلاع از نحوه برخورد با بچه های طلاق کلیک کنید.

رفتار با نامادری چه مشکلاتی می تواند ایجاد کند؟

 

حتی گاهی با اینکه نامادری رفتار و شخصیت خوبی دارد اما بازهم حضور او کمی جو خانواده را متشنج کرده و منجر به بروز مشکلاتی می‌شود. مخصوصا اگر نامادری خود فرزندی نیز داشته باشد؛ احتمالا اوضاع پیچیده‌تر می‌گردد. البته به طور کلی تعامل و رفتار با نامادری، به نحوه رفتار خانواده نیز بستگی دارد.

برخی از افراد با این موضوع منطقی برخورد کرده و سعی می‌کنند تا حد امکان به طرف مقابل احترام بگذارند. اما گاهی سازگاری با شرایط جدید سخت بوده و افراد به راحتی نمی‌توانند این موضوع را بپذیرند. این موضوع اعضای خانواده را از یکدیگر دور کرده و منجر به مشاجراتی می‌گردد. برای جلوگیری از این مشکلات، افراد باید روحیه همکاری را در خود تقویت کرده و همچنین از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

علاقه به نامادری خوب یا بد است؟

برخی از فرزندان خود را مجبور به دوست داشتن نامادری خود می‌کنند؛ حتی اگر واقعا به او علاقه ای نداشته و یا اصلا او رفتار مناسبی ندارد. اما این موضوع از دلبستگی ناایمن افراد نشات گرفته و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. از طرفی اگر او واقعا شخص مناسبی است؛ دوست داشتن و تعامل با او، بسیار هم خوب است. اما برخی از افراد این موضوع را نادیده گرفته و حتی در صورت شرایط مناسب بازهم خود را از نامادری دور می‌کنند. برای مثال اگر در مورد موضوعی بدانند که او درست می‌گوید و یا حق با اوست؛ اما همچنان بر نظر خود پافشاری کرده و با او مخالفت می‌کنند.

نحوه رفتار با نامادری چگونه باید باشد؟

 

در واقع افراد به خاطر احساسات متناقض شان در مورد رفتار با نامادری دچار سردرگمی می‌شوند. همچنین گاهی  احساس خطر می‌کنند که مبادا فردی دیگر محبت و علاقه آنها را از سمت پدر سلب کند. اما همیشه هم این گونه نیست. آنها نیز هیچ علاقه ای به مورد نفرت واقع شدن ندارند. به همین دلیل بهتر است با در نظر گرفتن شرایط مختلف، واکنش صحیح از خود نشان دهید. در ادامه روش هایی برای مدیریت این رابطه شرح داده ایم.

کنترل احساسات و واکنش ها

اولین قدم برای رفتار درست با نامادری ، کنترل احساسات و واکنش‌هاست. مدتی زمان می‌برد تا دو نفر با یکدیگر آشنا شوند. به همین دلیل نباید با شناختی سطحی قضاوت و مقابله کرد. کنارآمدن با احساسات مختلف و پذیرش آنها می‌تواند تا حد زیادی در این مورد موثر باشد. اما نباید واکنش تان غیر واقعی باشد. برای مثال اگر از صحبت با نامادری لذت نمی برید؛ نگویید “وای سوسن جون چقدر تو خوب حرف می زنی دلم میخواد همش باهات درد و دل کنم” یا  نگویید “وقتی باهام حرف میزنی آروم میشم”. این دست واکنش ها باعث می شود که نامادری دچار تناقض شده و حس کند شما غرضی دارید. چرا که او از سایر رفتارها و واکنش های شما حس واقعی تان را درک می کند.

در عوض احساسات منفی تان را مدیریت کنید و واقعیت را بگویید. برای مثال به او بگویید “سوسن جون ممنونم که برای من وقت می زاری و می خواهی باهام صحبت کنی ولی من راحت ترم که تنها باشم”. با این سبک رفتاری می توانید در دعوا با مادر هم وضعیت را مدیریت کنید.

با پدر خود در مورد مسائل تان صحبت کنید

بهتر است در مورد هر موضوعی در رابطه با رفتار با نامادری، با پدر خود صحبت کنید. البته گاهی پدران بعد از ازدواج‌مجدد به طور کلی فرزندان خود را فراموش کرده و به آنها اهمیتی نمی‌دهند. در مورد این رفتارش نیز با او صحبت کنید. احتمالا پدر نیز برای برقراری تعادل میان فرزندان و نامادری، تلاش زیادی می‌کند اما گاهی نمی‌تواند اوضاع را درست کند.

نادیده گرفتن احساسات منفی

با اینکه گاهی نامادری دچار رفتارهای اشتباهی در خانواده شما می‌گردد؛ اما بهتر است آن را پای حضور در موقعیت جدید بگذارید و به او شانس دوباره دهید. با اینکه احتمالا خودتان دچار ناراحتی زیادی می‌شوید؛ اما بهتر است تا مدتی احساسات منفی خود را نادیده گرفته و به او نیز سخت نگیرید.

رفتار با نامادری را در اوقات مختلف تمرین کنید

زمان بیشتری را با نامادری خود بگذرانید تا بتوانید به شناخت درست نسبت به او برسید. اختصاص دادن زمانی به او هم برای او خوشایند است و هم برای پدر. با اینکه احتمالا در ابتدا احساس گناه در این مورد خواهید داشت. اما فراموش نکنید که او نیز قصد ندارد تا جای مادر شما را بگیرد. به او به چشم یک دوست جدید نگاه کرده و حتی گاهی به او کمک کنید.

انعطاف پذیری را در خود تقویت کنید

در مورد رفتار با نامادری و همچنین پذیرش شرایط جدید، از خود انعطاف پذیری نشان داده و فشار زیادی وارد نکنید. برخی تمام راه های ارتباط گرفتن نامادری با خود را می‌بندند و از دیگر اعضا نیز انتظار دارند تا به همین شکل با نامادری رفتار کنند. اما اینکار درست نبوده و باعث فشار بیشتر به خودتان می‌شود. داشتن ذهنی باز نسبت به این موضوع و همچنین همکاری کردن از بروز بسیاری از مشکلات در خانواده جلوگیری می‌کند. برای جلوگیری از بروز رفتار فرار از خانه کلیک کنید.

واقع بین باشید و غرض ورزی را کنار بگذارید

نسبت به شرایط ایجاد شده؛ واقع بین بوده و فاجعه سازی نکنید. باورهای اشتباه در مورد نامادری برگرفته از مسائلی است که دیگران و جامعه به ما القا می‌کند. اما شما شرایط خانواده خود را در نظر داشته باشید. شاید نامادری شما فردی بسیار مهربان و دلسوز بوده که حتی در موارد مختلف به شما کمک می‌کند. سعی کنید افکار خود را مدیریت کرده و تحت تاثیر دیگران قرار نگیرید.

سخن پایانی

نامادری‌ها و روشی که آنها وارد خانواده می‌شوند؛ مختلف است. اما به طور کلی با توجه به شرایط پیش آمده و احساسات خودتان، رفتار با نامادری را مدیریت کرده و در این مورد منعطف باشید. این به معنی سرکوب احساسات و یا نادیده گرفتن رفتارهای اشتباه او نیست. پدر در این زمان می‌تواند بین اعضای خانواده تعادل برقرار کرده و شرایط را کنترل کند. از طرفی فرزندان نیز باید با والدین خود همکاری داشته باشند. خانواده‌ها می‌توانند در این مورد از یک مشاور خانواده نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با نامادری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: رفتار با نامادری و 6 راه برای زندگی



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کودک تنبل در همه کارها تنبل نیست. در واقع برای انجام اموری که علاقه ندارد تنبلی می کند. برای مثال زمان استفاده از بازی های کامپیوتری و یا حتی وقت گذرانی با دوستان خود اصلا این خصلت را ندارند. اما در سایر مواقع تمایلی به انجام کارهای مختلف که حتی مربوط به خودشان نیز می‌شود را ندارند. این موضوع تا حدی اقتضای آنان است. اما گاهی بیش از اندازه شده و حتی شدت می‌یابد. به طور کلی انجام برخی از کارها برای کودکان خوشاید نیست. اما این مورد به شرایط دیگر نیز تعمیم پیدا می‌کند. با اینکه نباید به آنها فشار زیادی وارد کرد. اما برخی از والدین به این موضوع دامن زده و حتی این رفتار را تشدید می‌کنند. در این مورد والدین می‌توانند اقداماتی را انجام داده و حتی از مشاور نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک تنبل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

کودک تنبل

کودک تنبل به طور کلی تمایلی برای انجام هیچ کاری ندارد. او نه تنها انگیزه کافی برای انجام تکالیف و یا فعالیت بدنی را ندارد؛ بلکه در مورد ارتباط برقرار کردن با دیگران نیز مشتاق نیست. فراموش نکنید که این موضوع می‌تواند کودکان را در معرض مشکلات زیادی قرار دهد. از همین رو بهتر است والدین در این مورد اقداماتی را انجام داده و به آن بی توجه نباشند. برخی از افراد حتی این خصلت را با آرامش کودک اشتباه گرفته و حتی از آن خوشحال هم هستند. اما این موضوع درست نبوده و اصلا طبیعی نیست. کودکان سرشار از انرژی هستند که باید به شکل درست آن را تخلیه کنند. برای آشنایی با دلایل بهانه گیری کودک کلیک کنید.

نشانه های کودک تنبل

 

کودک تنبل نشانه های رفتاری بارزی دارد که به راحتی قابل تشخیص هستند. در واقع توجه به این نشانه ها می‌تواند به والدین کمک زیادی در فرایند تشخیص و برطرف کردن آن داشته باشد. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند.

  • کودک کارها را نیمه کاره رها می‌کند
  • این دسته از کودکان معمولا اعتماد به نفس پایینی داشته و یا کمالگرا هستند
  • به طور کلی بی تفاوت بوده و واکنش های هیجانی مناسبی نسبت به موضوعات ندارند
  • از زیر بار مسئولیت ها شانه خالی می‌کنند
  • تمایلی به انجام فعالیت های گروهی و یا حضور در جمع، ندارند
  • برای فعالیت های درسی و انجام تکلیف داوطلب نمی‌شوند
  • دقت و تمرکز پایینی دارند؛ اما رویاپردازان خوبی هستند

علت بروز رفتارهای کودک تنبل

از طرفی پیدا کردن علت رفتارهای کودک تنبل نیز حائز اهمیت است. در واقع این دلایل می‌توانند نگرانی والدین را تا حدی کاهش دهند. از طرفی به خود کودک نیز کمک می‌کنند تا زودتر بر این حالت غلبه کنند.

بی اطلاعی از اصول نظم

در بیشتر موارد کودک تنبل اصلا از اصول نظم بی اطلاع است. او دقیقا نمی‌داند که چه کاری باید انجام دهد تا تنبل نباشد. والدین به او مدام می‌گویند که تنبل نباش و کاری کن. اما برای او مستقیم و روشن توضیح نمی‌دهند که چه کاری باید انجام دهد. والدین معمولا ترجیح می‌دهند به جای توضیح دادن، همه کار را خودشان انجام دهند؛ و همین موضوع به کودکان آسیب می‌زند.

مشکلات جسمانی

برخی از کودکان به دلیل ابتلا به بیماری های جسمانی، کمتر فعالیت و انرژی دارند. برای مثال کودکانی که کم خونی دارند و یا اندام های حرکتی آنها دچار مشکل است. البته در برخی از موارد این موضوع را بهانه کرده و از زیر کارهایی که قادر به انجام شان هستند نیز در می‌روند.

جلب توجه

یکی دیگر از دلایل بروز رفتارهای کودک تنبل، جلب توجه والدین است. برخی از کودکانی که فعالیت زیادی دارند؛ اما به خوبی دیده نمی‌شوند؛ گاهی از این روش استفاده می‌کنند. برای اطلاع از نشانه های کودک خجالتی کلیک کنید.

تربیت اشتباه والدین

رفتارهای والدین نیز در مورد کودک تنبل موثر است. برخی از والدین از همان دوران کودکی به دلیل اینکه می‌خواهند فرزندشان راحتی بیشتری را تجربه کند؛ هیچ کاری را به او نسپرده و در واقع او را تنبل بار می‌آورند. اما همین موضوع بعد از گذشت مدتی مشکل ساز می‌شود.

چطور با کودک تنبل برخورد کنیم؟

برای تغییر این الگوی رفتاری در کودک تنبل نیز راه هایی وجود دارد. در واقع می‌توان تا حدی این موضوع را در کودک تغییر داد. در این قسمت به توضیح این روش ها پرداخته ایم. برای اطلاع از روش های مقابله با بچه حرف گوش نکن کلیک کنید.

به این رفتار دامن نزنید

بهتر است والدین به رفتارهای کودک تنبل خود دامن نزنند. برخی از والدین با تسلیم شدن در مقابل خواسته های فرزند و یا از سر دلسوزی، این موضوع را در کودکان خود تشدید می‌کنند. در این شرایط کودک هیچ تلاشی برای تغییر نکرده و این خصلت در او باقی می‌ماند.

الگوی خوبی باشید

اگر از کودک تنبل انتظار دارید تا کاری کند؛ در ابتدا خود باید دست به کار شوید. کودکان از والدین خود الگوبرداری می‌کنند. و زمانی که والدین نیز اهل تلاش نباشند؛ کودک نیز انگیزه کافی را دریافت نمی‌کند. وظایف خود را به درستی و سر موقع انجام داده تا بتوانید چنین انتظاری از فرزند خود نیز داشته باشید.

برنامه ریزی

برای انجام کارهای کودک تنبل برنامه ریزی کنید. نیازی نیست به او فشار زیادی وارد کرده و یا همه کارها را به او بسپارید. در واقع قدم به قدم پیش رفته و با برنامه ریزی و زمانبندی این موضوع را برای او راحت تر کنید.

این موضوع را به آنها یادآوری نکنید

برخی از والدین به طور مداوم به کودک تنبل خود برچسب زده و حتی این موضوع را به او یادآوری می‌کنند. وقتی این شرایط بارها اتفاق بی‌افتد؛ تنبلی در ضمیر ناخودآگاه کودک تثبیت شده و دیگر هیچ تلاشی برای تغییر نمی‌کند.

مشارکت دادن آنها در کارهای خانه

برای مقابله با کودک تنبل، بخشی از کارهای خانه و حتی کارهای مهم تر را به او سپرده تا احساس مسئولیت پذیری را در او تقویت کنید. در چنین شرایطی کودک بیشتر ترغیب می‌شود تا دست به کار گردد.

تقسیم وظایف

وقتی تمام امور خانه بر عهده یک نفر باشد؛ دیگران در این مورد تلاشی نکرده و تنبلی کردن را انتخاب می‌کنند. اما باید در مورد همه چیز تقسیم وظایف صورت گرفته و همه افراد دخیل باشند. این موضوع می‌تواند در خانواده بسیار موثر بوده و از اهمالکاری نیز جلوگیری کند.

بهترین رفتار در برابر کودک تنبل برای درس خواندن

 

همانطور که به آن اشاره شد؛ کودک تنبل گاهی تنها در مورد درس خواندن بی انگیزه است. در واقع حاضر است هر کاری انجام دهد؛ اما تکالیفش را انجام ندهد. در چنین شرایطی والدین به آنها کمک کرده و آنها را در این مورد نترسانند. در این زمینه پاداش های برای کودک در نظر گرفته و به طور مرتب او را تقویت کنند. همچنین علت این موضوع را پیدا کرده و با مسئولین مدرسه نیز در ارتباط باشند.

سخن پایانی

فراموش نکنید که نمی‌توان یک شبه کودک تنبل را به طور کلی تغییر داد و به فردی با انگیزه و فعال تبدیل کرد. اینکار نیاز به تمرین و ممارست داشته و در نهایت نباید انتظار تغییر بزرگی را داشته باشید. زندگی در عصر حاضر بیشتر افراد را در معرض تنبلی قرار می‌دهد. اما اگر از همان زمان کودکی در این مورد اقداماتی را انجام دهید؛ بیشتر احتمال تغییر وجود دارد. افراد می‌توانند در این مورد از مشاور کودک نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک تنبل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت تنبلی بچه ها چیست ؟



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آموزش غذا خوردن به کودک از مهم ترین مهارت ها در فرایند رشدی او محسوب می‌شود. با اینکه اینکار با چالش های زیادی برای والدین همراه بوده و منجر به نگرانی و زحمت آنها می‌گردد؛ اما یکی از ابتدایی‌ترین کارهایی است که کودک باید آن را بیاموزد. از طرفی این موضوع با حساسیت بسیار زیادی نیز همراه است. چرا که ممکن است کودک در بلع غذا دچار مشکل شود. از همین رو آموزش درست والدین و در دسترس بودن آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع نباید کودک را حتی بعد از آموزش به حال خود رها کرد. بهتر است والدین در این زمینه حتما کمک دریافت کرده و با یک مشاور نیز مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش غذا خوردن به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سن مناسب برای آموزش غذا خوردن به کودک

 

در مورد آموزش غذا خوردن به کودک یکی از نکاتی که حائز اهمیت است؛ سن آنهاست. نمی‌توان از شروع زمانی که کودک قرار است غذا بخورد؛ اینکار را انجام داد. چرا که خود فرایند غذا خوردن یک تغییر برای کودک محسوب شده و باید مدتی خود را با آن سازگار کند. بعد از آن نوبت آموزش نحوه غذا خوردن و انجام اینکار به تنهایی است.

در بیشتر موارد بین نه ماهگی تا یک سالگی، کودکان خود به اینکار علاقه نشان داده و تمایل دارند تا آن را انجام دهند. برای مثال آنها تلاش می‌کنند تا قاشق را از مادر گرفته و یا حتی غذایشان را با دست بخورند. این زمان تقریبا مناسب بوده و والدین می‌توانند آموزش های اولیه را آغاز نمایند. برای اطلاع از راه های تشویق کودک به غذا خوردن کلیک نمایید.

نشانه های آمادگی کودک برای اینکه خودش غذا بخورد

همانطور که در قسمت قبلی هم به آن اشاره شد؛ یکی از اصلی ترین نشانه های آمادگی کودک برای آموزش غذا خوردن، علاقه و انگیزه خود اوست و به راحتی هم توسط والدین قابل تشخیص است. اما اگر کودک این رفتار را نشان نداد؛ چه؟ یعنی هنوز آماده نیست و یا نباید به او اینکار را آموزش داد؟ در هر حالت باید در این سنین آموزش غذا خوردن به کودک را آغاز نمود. اما به طور کلی این آمادگی در کودک نشانه های دیگری نیز دارد که شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از دلایل غذا نخوردن کودک کلیک نمایید.

  • کودک تلاش می‌کند که قاشق را از دست شما بگیرد
  • تمایل دارد که بشقاب غذای خود و یا شما را بردارد و آن را جابجا کند
  • سعی می‌کند تا با دست غذا بخورد
  • اگر شما بخواهید به کودک غذا بدهید دست شما را پس خواهد زد

غذاهای مناسب برای آموزش غذا خوردن به کودک

زمانی که می‌خواهید آموزش غذا خوردن به کودک را آغاز کنید؛ باید با یک سری غذاهای مخصوص آغاز نمایید. چرا که نباید هر غذایی را در اختیار کودک قرار داد و از او انتظار داشت که خودش آن را بخورد. این موضوع هم به نفع شما و هم خود او خواهد بود. برخی از غذاهایی که بهتر است در ابتدا با آنها آغاز نمایید؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با انواع غذاهای اشتها آور برای کودکان کلیک نمایید.

✨هویج، نخود فرنگی، کدو حلوایی و سیب زمینی کاملا پخته و نرم شده

✨استفاده از میوه های نرم برای میان وعده. مثلا موز رسیده، کیوی و هلو

✨سیب و گلابی پخته و نرم شده

✨تکه های کوچک مرغ، ماهی یا بوقلمون پخته شده

غذاهایی که در این زمان کودک نباید بخورد

بهتر است برخی از غذاها را در این زمان به کودک ندهید. چرا که اگر قرار باشد؛ آنها خودشان این غذاها را بخورند؛ کمی خطرناک خواهد بود. آجیل، ذرت بو داده، هویج خام، حبه انگور، کشمش، تکه های بسیار بزرگ از غذاهای مختلف و… همگی از این دست هستند.

روش های آموزش غذا خوردن به کودک

 

حال که با مقدمات لازم برای آموزش غذا خوردن به کودک آشنا شدید؛ باید در مورد چگونگی آن نیز اطلاعاتی کسب نمایید. اینکار بسیار حساس است؛ اما نباید در مورد آن به کودک سختگیری نمود. همچنین فراموش نکنید که باید در هر مرحله زمان کافی را به کودک خود اختصاص داده و از او توقع زیادی نداشته باشید. در این قسمت در مورد برخی از این روش ها توضیح خواهیم داد.

به او فرصت دهید و عجله نکنید

برای آموزش غذا خوردن به کودک، باید به او فرصت دهید تا روش های مختلف را تجربه کرده و در نهایت خودش متوجه روش درست شود. برای مثال غذا را در ظرف مخصوص خودش ریخته و به او اجازه دهید تا هرطور که دوست دارد؛ غذا بخورد.

به او اجازه دهید با دست غذا بخورد

قبل از اینکه بخواهید وسایل و ظزوف مختلف غذاخوردن را به کودک معرفی کنید؛ او را تشویق کنید تا با دست غذا بخورد. با اینکه شاید اینکار برای شما خوشایند نباشد؛ اما اینکار جزوی از فرایند یادگیری و تجربه کردن اوست.

کودک را با ظروف مختلف آشنا کنید

در مرحله بعد آموزش غذا خوردن به کودک ، او را با ظروف مختلف آشنا کرده و همچنین الگوی خوبی برای او باشید. برای مثال زمانی که می‌خواهید با قاشق غذا خوردن را به او یاد دهید خود نیز قاشقی را برداشته و شروع به غذا خوردن کنید. او با نگاه کردن به شما احتمالا متوجه نکات بسیار زیادی در این مورد می‌شود.

در حین غذا خوردن کودک به او نزدیک باشید

همواره در دسترس او باشید تا اگر مشکلی پیش آمد؛ بتوانید به موقع عمل کنید. آموزش غذا خوردن به تنهایی برای کودک، به این معنا نیست که به طور کلی او را به حال خود رها کنید. در این هنگام حتما نزدیک او بوده و کودک را زیر نظر بگیرید.

برای کثیفی ها خود را آماده کنید

قطعا زمانی که یک کودک به تنهایی شروع به غذا خوردن می‌کند؛ مانند یک بزرگسال نبوده و کثیفی های زیادی را به بار خواهد آورد. از این رو خود را برای این موضوع آماده کرده از این بابت کودک را مورد سرزنش قرار ندهید.

به کودک اجازه دهید که همراه با اعضای دیگر غذا بخورد

به مرور زمان، به کودک اجازه دهید تا همراه با دیگر اعضای خانواده غذا بخورد. این کار هم برای او خوشایند بوده و هم با نگاه کردن به اعضای خانواده چیزهای زیادی را خواهد آموخت.

اگر کودک دچار ریفلاکس حلقی و یا خفگی شد؛ چه کنیم؟

ریفلاکس حلقی یک واکنش طبیعی در کودکان است و زمانی اتفاق می‌افتد که غذای زیادی را در دهان او بگذارید و یا طعم جدیدی را تجربه نماید. این موضوع اگر گهگاهی رخ دهد طبیعی است. اما پریدن غذا و یا آب در گلوی کودک  خطری است که وقتی خودش غذا می خورد بسیار بالاست. در این شرایط کودک در ابتدا شروع به سرفه کرده و به صورت ناگهانی ساکت می‌شود. چرا که دیگر نمی‌تواند گریه و ویا حتی سرفه کند. در این شرایط غذا را از دهان کودک خارج کرده و حتما او را به مراکز درمانی برسانید.

سخن پایانی

آموزش غذا خوردن به کودک در عین حال که دشوار است؛ اما معمولا یکی از جذاب‌ترین مراحل برای والدین محسوب شده و می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. از این رو در این مورد زیاد به کودک خود سخت نگرفته و به او فرصت آزمون و خطا دهید. همچنین حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش غذا خوردن به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چه کنیم کودک خودش غذا بخورد؟



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تشویق کودک در تربیت او بسیار موثر است. کودکان در ابتدای زندگی خود برای یادگیری مسائل مختلف نیاز به کمک والدین و حتی انگیزه نیاز دارند. معمولا با صحبت کردن از تشویق همه افراد تنها به کارهای خوب فرزندان خود فکر می‌کنند. اما قطعا تشویق در زمینه های دیگری نیز موثر بوده و گاهی حتی به روشی نادرست مورد استفاده قرار می‌گیرد. والدین برای تشویق کردن فرزندان خود روش های متفاوتی دارند که به ویژگی های شخصیتی و شرایط محیطی آنان و فرزند بستگی دارد. با گذشت زمان تشویق در بیشتر موارد از حالت بیرونی خارج شده و حالت درونی پیدا می‌کند. در حقیقت افراد تا زمانی که کودک هستند نیاز به این رفتار از سوی والدین خود دارند و بعد از آن شرایط آنها تغییر می‌کند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشویق کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

تشویق کودک طبق تعاریف درست

فراموش نکنید که والدین اگر تعریف درستی از تشویق کودک نداشته باشند؛ آینده کودک و بسیاری از رفتارهای او را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از همین رو بهتر است والدین از ابتدای تولد کودک در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و به درستی از تشویق و تنبیه برای کودک خود استفاده کنند. تشویق در لغت به معنای به شوق در آوردن افراد و دلگرمی دادن به آنان است.

از طرفی تشویق همیشه به صورت کلامی انجام نمی‌گیرد و انواع مختلفی دارد. همچنین می‌تواند هم رفتارهای خوب افراد و هم رفتارهای بدشان را تقویت کند. میل تشویق در انسان ها فطری و طبیعی بوده و تا پایان عمر آنها ادامه می‌یابد. برای جلوگیری از گوشه گیری در کودکان کلیک کنید.

انواع تشویق کودک

 

در برخی موارد تشویق کودک بعد از مدتی تبدیل به باج دهی می‌گردد. به همین خاطر شما باید انواع مختلف تشویق را شناخته و به درستی و به موقع از آنها استفاده کنید. برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شوند.

مادی: مانند دادن هدیه و یا حتی پول به کودک برای بروز رفتاری

کلامی: در این حالت اطرافیان تنها با استفاده کلمات، کودک را تشویق می‌کنند.

تفریحی: اجازه دادن به او برای انجام کار و فعالیتی که به آن علاقمند است.

احساسی: تشویق احساسی در سنین پایین تر بیشتر مورد استفاده قرار گرفته و شامل بوسیدن و در آغوش گرفتن، لبخند زدن یا نوازش کردن می‌شود.

فواید تشویق کودک

تشویق کوک اگر به درستی صورت گیرد؛ آثار مثبتی بر آینده کودک و همچنین شخصیت او خواهد داشت. در واقع اینکار به آنها انرژی مضاعفی می‌دهد که بیشتر تلاش کرده و به مسیر درستی هدایت شوند. حتی تظاهر استعدادهای‌کودک نیز تا حد زیادی به این کار وابسته است.

در برخی از موارد شاهد کودکانی هستیم که از بهره هوشی برخوردار هستند؛ اما عملکرد درستی ندارند. این به دلیل فقدان اعتماد به نفس آنها و همچنین مورد تشویق قرار نگرفتن است. از ابتدای تولد، کودک نیاز به انرژی دارد که او را وادار به حرکت کند. بخش بزرگی از این نیرو، تشویق آن‌هاست. برای اطلاع از تاثیرات مهربانی با کودکان کلیک کنید.

راهکارهای تشویق کودک

 

به طور کلی باید در مورد تشویق کودک، مواردی را رعایت کنید. این روش ها باعث می‌شود تا والدین به شکل درست تری فرزندان خود را تشویق کرده و همچنین اینکار به نتایج بهتری منجر گردد. در این قسمت به بررسی این روش ها می‌پردازیم.

علت تشویق را شفاف کنید

در قدم اول باید برای کودک مشخص شود که به چه دلیل مورد تشویق قرار می‌گیرد. این موضوع می‌تواند بر ناخودآگاه او تاثیر گذاشته و او را بیشتر ترغیب کند. کلی گویی در این مورد باعث می‌شود تا کودک گیج شده  و دیگر رفتار را تکرار نکند. برای مثال اگر از رفتار مرتب و تمیز نگه داشتن اتاق از او راضی هستید؛ بهتر است این مورد را به همین صورت به او بازگو کرده و از او تشکر کنید.

صداقت در تشویق کودک

همچنین در مورد تشویق کودک صادق بوده و اغراق نکنید. برخی از والدین یک کار کوچک و بی اهمیت را بسیار بزرگ جلوه داده و فرزند خود را تشویق می‌کنند. اما این موضوع منجر به بروز اعتماد به نفس کاذب در کودک شده و همچنین از شما متوقع می‌شود که در هر کاری به همان اندازه او را نشویق کنید. از طرفی کودکان متوجه صداقت شده و می‌توانند این تشویق الکلی را متوجه شوند.

لحن آرام و استفاده از کلمات درست

در حین تشویق کودک با لحنی آرام و مهربان با او صحبت کرده و در این مورد زیاده روی نکنید. برخی از افراد به گونه ای نسبت به یک رفتار مثبت واکنش نشان می‌دهند که کودک دچار ترس می‌شود. همچنین بهتر است برای تشویق او از کلمات درست نیز استفاده کنید.

توجه به میزان پیشرفت

بهتر است کودک را برحسب میزان پیشرفت و تلاش او مورد تشویق و تحسین قرار دهید. برخی از والدین به اینکار عادت کرده و بدون توجه به اینکه آیا کودک در حال بهتر شدن است یا نه، اینکار را انجام می‌دهند. این موضوع باعث می‌شوند تا کودک فرایند درست تری را پشت سر بگذارد.

کودک را با گذشته خودش مقایسه کنید

برخی از والدین برای تشویق کودک، او را مجبور به رقابت با دیگران می‌کنند. اما فراموش نکنید که او را باید با گذشته خودش مورد مقایسه قرار دهید و نه با دیگران. اینکار معمولا فشار زیادی را به کودکان وارد می‌کند.

تلاش کودک را تشویق کنید

همیشه نباید برای تشویق کودک به نتایج کارهای آنان توجه کرد. بلکه بهتر است تلاش آنها را نیز در نظر بگیرید. در برخی موارد شاید کودک به طور کامل موفق نشود اما در حال تلاش برای تغییر است. که این نشانه خوبی بوده و باید مورد تشویق قرار گیرد. برای آشنایی با اصول تربیت کودک کلیک کنید.

تشویق بلافاصله بعد عمل مثبت

بر اساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، وقتی تشویق کودک بلافاصله بعد از کار مثبت او انجام می‌گیرد؛ نتایج بهتری در پی خواهد داشت. اما نباید اجازه دهید که این موضوع برای کودک تبدیل به عادت شود. چرا که در برخی موارد، امکان تشویق بلافاصله وجود نداشته و همچنین کودک شرطی می‌شود.

یادداشت برداری و جدول بندی

یکی از روش های موثری که والدین می‌توانند در زمینه تشویق کودک به کار برند؛ یادداشت کردن برخی از رفتارها و حتی اهداف کودک است. برای مثال می‌توانند زمانی را برای کودک تعیین کرده و به او بگویند که اگر در این مدت برای دفعات مشخصی اینکار را انجام دهی یک پاداش بزرگ خواهی داشت. البته اینکار برای کودکان بین 3 تا 8 سال کاربرد دارد و همچنین باید با رعایت اصولی انجام گیرد.

تشویق کودک به درس خواندن

یکی از چالش‌های رایج میان والدین، تشویق کودک به درس خواندن و مطالعه است. در ابتدای دوران مدرسه، کودکان متوجه اهمیت این موضوع نیستند به همین دلیل از آن سر باز می‌زنند. در چنین شرایطی والدین و معلمین می‌توانند با تشویق آنها این موضوع را تا حد زیادی برطرف کنند. در این دوران تشویق تلاش کودکان بیشتر از نتایجی که به دست می‌آورند اهمیت دارد. به همین دلیل افراد باید در این مورد به کودک فشار نیاورده و تنها او را برای تلاش بیشتر ترغیب کنند. ‌

سخن پایانی

تشویق کودک و اهمیت دادن به او یکی از مسائل مهم تربیتی است. این موضوع هم در زمان حال کودک و هم آینده او به شکل های مختلفی تاثیر دارد. گاهی والدین با همین کار منجر به شکل گیری و بروز رفتارهای اشتباهی در فرزندان خود می‌شوند. از این رو داشتن اطلاعاتی در این زمینه و همچنین استفاده از آنها بسیار مهم است. همچنین بسیاری از رفتارها را در زمینه های مختلف، با همین روش می‌توان در کودکان ایجاد کرد و یا از بین برد. بهتر است والدین در این مورد با یک مشاوره کودک مشورت کرده و از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشویق کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: تشویق کودک 



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خوش بینی یکی از ویژگی های مثبت و سازنده محسوب می‌شود که برای افراد انگیزه و امید ایجاد می‌کند. البته به طور کلی دست یابی به چنین خصوصیتی و یا حتی داشتن چنین نگرشی نسبت به زندگی کار آسانی نیست. مخصوصا با توجه به مشکلات زندگی مدرن و دغدغه‌هایی که داریم؛ چنین چیزی ممکن نیست. گاهی افراد تصور می‌کنند که برای موفقیت درزندگی باید بدبین بوده و به همه چیز شک داشته باشند. این تفکر نه تنها درست نبوده؛ بلکه بسیار آسیب زننده نیز هست. همواره خوبی ها و زیبایی در زندگی هستند که با توجه و در نظر گرفتن آنها می‌توان آرامش بیشتری را تجربه کرد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خوش بینی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خوش بینی

داشتن ویژگی خوش بینی تا حدی ذاتی بوده و در موارد دیگر اکتسابی است. فراموش نکنید که بروز افکار منفی در ذهن، کاملا طبیعی هستند. همه ما سختی هایی در زندگی تجربه می‌کنیم که منجر به بروز بدبینی و بی حوصلی و یا حتی ناامیدی ما می‌شوند. اما نباید فراموش کنیم که این موقعیت ها موقتی بوده و به زودی همه چیز حل می‌شود. از طرفی با خوش بینی، می‌توان به شکل موثرتری فکر و برنامه ریزی کرد.

در واقع داشتن چنین خصوصیتی مانند نگاه کردن به نیمه پر لیوان در شرایط سخت است. البته نمی‌توان از این طرز تفکر در همه جا و هر شرایطی استفاده کرد؛ چرا که زیاده روی در آن نیز باعث بروز مشکلاتی می‌گردد.  برای اطلاع از راه های فراموشی خاطرات بد کلیک کنید.

تاثیرات خوش بینی بر زندگی

 

خوش بینی در زندگی منجر به بروز اتفاقات مثبتب زیادی می‌گردد. شاید همه ما فقط به نتایج قابل مشاهده آن مثل موفقیت در کاری توجه کنیم. اما به طور کلی این موضوع در دراز مدت نیز باعث مسائل زیادی می‌گردد. برخی از این موضوعات، شامل موارد زیر می‌شوند.

  • ایجاد آرامشی عمیق در زندگی
  • افزایش اعتماد به نفس و اعتماد به توانایی های خود
  • جلوگیری از بروز بسیاری مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب
  • بالا رفتن تمرکز
  • داشتن آمادگی برای موقعیت های مختلف
  • بالا رفتن میزان انگیزه و انرژی برای انجام وظایف
  • افزایش طول عمر

خوش بینی سمی

از طرفی، برخی از افراد در خوش بینی و مثبت اندیشی زیاده روی کرده و دچار خوش بینی سمی می‌گردند. چنین افرادی معمولا همه چیز را به محیط و زمان واگذار کرده و هیچ تلاشی برای بهبودی اوضاع نمی‌کنند. فراموش نکنید که خوش بینی به تنهایی نمی‌تواند هیچ مشکلی را حل کند. بلکه افراد باید علاوه بر داشتن چنین تفکری، تلاش نیز بکنند.

برای مثال شخصی که زودی امتحان مهمی دارد و اصلا برای آن آمادگی کسب نمی‌کند؛ چرا که معتقد است همه چیز به خوبی پیش رفته و او قطعا موفق می‌شود. این فرد درگیر نوع آسیب زننده خوش بین بودن، شده است. اما بدون تلاش کردن، موفقیت امکانپذیر نیست و افراد باید در کنار تلاش و کوشش، رویکرد مثبت نیز داشته باشند.

ویژگی های افراد خوش بین در زندگی

به طور کلی افراد خوش بین در زندگی دارای ویژگی های اخلاقی هستند که تمایز آنها با دیگران را مشخص می‌کند. چنین افرادی به زندگی و چالش های آن در هر شرایطی علاقمند هستند. از وجود حقیقت فرار نکرده و به وقوع اتفاقات خوب، دیر یا زود باور دارند. بعد از هر شکست و ناکامی دوباره تلاش را سر گرفته و به راحتی ناامید نمی‌شوند. از طرفی شاد و خوش رو هستند و هرگز گلایه نمی‌کنند. این افراد قطعا از سلامت جسمانی و روانی بالاتری برخوردار هستند.

چگونگی خوش بینی در زندگی

 

روش های زیادی برای تقویت خوش بینی در افراد وجود دارد. البته فراموش نکنید که نمی‌توان به طور ناگهانی افراد را تغییر داده و از یک آدم بدبین به فردی خوش بین تبدیل کرد. این دو، دو سوی یک پیوستار هستند که درون ما نهادینه شده اند. در واقع همه ما هر دو ویژگی ها را داشته و در مواقع مختلف از آنها استفاده میکنیم.اما برای دستیابی به خوش بینی، می‌توان از روش های زیر استفاده کرد. برای استفاده از روش اهمیت ندادن به حرف دیگران کلیک کنید.

◀بررسی افکار

در ابتدا بهتر است افراد، افکار خود را به شکلی واقع بینانه و دقیق بررسی کنند. در واقع این موضوع را در نظر بگیرند که آیا واقعا دیدگاه آنها درست منطقی است و یا افراطی است!؟ این موضوع شاید نیاز زمان و انرژی زیادی داشته و موضوعات زیادی را در زندگی افراد تغییر دهد؛ اما قطعا به نتایج خوبی منجر خواهد شد.

◀درمان نشخوار فکری

یکی دیگر از گامهای مهم در ایجاد خوش بینی، درمان نشخوار فکری است. در واقع مرور کردن و به یادآوردن مکرر است که افراد را در معرض بدبینی و حتی شکاکی سوق می‌دهد. به همین دلیل بهتر است افراد سرعت و همچنین محتوای افکار خود را کنترل کنند.

◀درس از گرفتن از گذشته

درس گرفتن و یا حتی فکر کردن به گذشته، می‌تواند باعث خوش بینی در افراد شود. چرا که افراد در چنین شرایطی به این موضوع فکر می‌کنند که در گذشته سختی های آنان به پایان رسیده و یا از مشکلات گذر کرده اند؛ پس این موضوع بر دیگر نیز ممکن است. برای جلوگیری از بروز نگرانی از آینده کلیک کنید.

◀استفاده از جملات و عبارات انگیزشی

کلمات، تاثیر زیادی بر سلامت روان ما دارند. استفاده از عبارات و جملات مثبت و یا حتی شنیدن آنها می‌تواند تا حد زیادی بر افکار ما تاثیر بگذارد. بهتر است خود را در معرض جملات مثبت و انگیزشی گذاشته و به عبارات منفی فکر نکنید.

◀تغییر محیط اطراف

محیط اطراف نیز می‌تواند تغییرات زیادی در روحیات ما ایجاد کند. از طرفی بهتر است برای مدت زمان طولانی در یک مکان ساکن نماند و به طور مداوم حرکت کرد. جابه جایی باعث می‌شود که موضوعات مختلفی فکر کنیم و همین افکار ما را از یکنواختی خارج می‌کند. همچنین اطلاعات ورودی به مغز خود را نیز محدود کنید.

◀معاشرت با افراد خوش بین

اینکه ما بتوانیم در معرض جملات و عبارات مثبت قرار گیریم؛ مستلزم حضور میان افراد خوش بین است. خوش بینی اطرافیان، می‌تواند ما را نیز خوش بین کرده و افکار ما را تغییردهد. اگر اطراف پر از اخبار بد و انرژی های منفی باشد؛ انرژی زیادی از ما می‌گیرد.

◀خودمراقبتی

از خودتان مراقبت کرده و خودتان را دوست داشته باشید. اگر می‌خواهیم نسبت به اطرافمان خوش بین باشیم؛ در ابتدا باید نسبت به خود خوش بین باشیم. این موضوع هم باید در مورد جسم و هم روان مان صورت گیرد. با انجام کارهایی مانند مراقبه، ورزش، اهمیت به تغذیه و… در ابتدا به خود احساس خوبی پیدا کرده و بعد به دیگران.

◀برنامه ریزی و هدفمندی

یکی دیگر از مسائلی که باعث تقویت خوش بینی در ما می‌شود؛ داشتن برنامه و هدف است. بهتر است افراد نسبت به آینده خود بی توجه نبوده و واقع بین باشند. در واقع اینجاست که خوش بینی سمی می‌تواند افراد را در معرض مشکلات زیادی قرار دهد. چرا که آنها هیچکاری نکرده و امید دارند که با خوش بینی آینده آنها پر از موفقیت باشد.

◀کمک گرفتن از یک مشاور

در نهایت افراد می‌توانند برای تغییر نحوه تفکر خود در مورد مسائل مختلف، از یک روانشناس کمک گرفته و اینکار را به صورت اصولی انجام دهند. همچنین از خوش بینی سمی نیز جلوگیری کرده و با جنبه های مختلف روان خود، آگاه شوند. پذیرش افکار و همچنین انجام اقداماتی در مورد آنها، تنها با کمک درمانگر امکانپذیر است.

سخن پایانی

خوش بینی نیاز به خودشناسی و همچنین کنترل افکار و احساسات دارد. از طرفی فراموش نکنید که از بین بردن افکار منفی به طور کامل امکانپذیر نیست. به همین دلیل باید در این مورد با کمک یک متخصص اقدام کنید. زمان و انرژی کافی به این موضوع اختصاص داده و تلاش کنید. قطعا فرایند تغییر کردن با سختی های زیادی همراه است. اما بعد از مدتی به شرایط جدید عادت کرده و همچنین تاثیرات آن را بر خود و حتی دیگران مشاهده می‌کنید. بهتر است فشار زیادی به خود وارد نکرده و همچنین واقعیت را نیز بپذیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خوش بینی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چطور خوش بین باشیم؟



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

حرف زدن با خود در بیشتر موارد، رفتاری طبیعی بوده و برای همه ما پیش می‌آید. گاهی حتی متوجه آن نیستیم و کاملا ناخودآگاه است. لحظه ای به خودمان می‌آییم و متوجه می‌شویم در حال صحبت با خودمان هستیم. اما به هر حال اگر این رفتار مکررا تکرار شود و یا با نشانه های دیگری همراه باشد؛ باید در مورد آن نگران بود. بسیاری اینکار را به حرف زدن با دیگران ترجیح می‌دهند. اما فراموش نکنید که صحبت با دیگران، بخش مهمی از برقراری ارتباط با آنهاست و به عنوان موجودات اجتماعی به اینکار نیاز داریم. نباید خود را از صحبت کردن با دیگران محروم کرد و یا به این دلیل خود را مورد سرزنش قرار داد. افراد باید با دلایل این موضوع آشنا شده و آن را کنترل کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه حرف زدن با خود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

حرف زدن با خود

حرف زدن با خود می‌تواند گاهی تاثیرات مثبتی داشته و به افراد کمک کند. در پژوهشی که در این زمینه انجام شده است؛ مشخص گردید؛ افرادی که در دنبال کردن وسایل شان با خودشان صحبت می‌کنند؛ زودتر، وسیله مورد نظر را پیدا می‌کنند. حتی در مواردی اگر محتواهای این مکالمات انگیزشی و مثبت نیز باشند؛ بازهم می‌توانند به نتایج و رفتارهای خوبی منجر شوند.

خودگویی ها انواع مختلفی داشته و به صورت های متفاوتی بروز می‌کنند. البته در بیشتر موارد افراد از این روش برای سرزنش کردن خود استفاده می‌کنند و آن را به صورت منفی به کار می‌برند. اما اینکار می‌تواند به عنوان یک مکانزیم دفاعی عمل کرده و توجه و تمرکز افراد را افزایش دهد. برای اطلاع از راه های اهمیت ندادن به حرف دیگران کلیک کنید.

انواع حرف زدن با خود

 

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ حرف زدن با خود انواع مختلفی داشته و به شکل های متفاوتی بروز می‌کند. برخی از این انواع، شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از انواع چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت کلیک کنید.

حرف زدن با خود به صورت مثبت

در این حالت، افراد در حرفزدن با خود، از جملات مثبت و انگیزشی استفاده کرده و خود را تشویق می‌کند. همچنین آنها از این روش برای کاهش استرس و اضطراب خود نیز استفاده می‌کنند. البته شرایط محیطی نیز در این مورد تعیین کننده است و فرد نمی‌تواند همواره خودگویی مثبت داشته باشد. ‌

حرف زدن با خود به صورت منفی

در خودگویی های منفی، افراد در بیشتر موارد خود را سرزنش کرده و یا از خود انتقاد می‌کنند. این مورد می‌تواند تاثیرات بسیاری مخربی بر این موضوع داشتهه باشد.

حرف زدن با خود خنثی

برخی از افراد تنها وقایع روزانه را برای خود بازگو می‌کنند و سخنان آنها هیچ محتوای مثبت و منفی یا منفی ندارد. از طرفی گاهی شاید این مکالمات شنیده نشود؛ اما در ذهن افراد اتفاق می‌افتد.

فواید حرف زدن با خود

حرف زدن با خود، به طور کلی فواید و آثارمثبتی دارد که روانشناسان معتقدند که این اتفاق بیشتر در مواقعی می‌افتد که افراد این صداها را در سر خود می‌شوند. اما به هر حال اینکار تاثیر خود را بر مغز گذاشته و به برخی احساسات خوبی منتقل می‌کند. چند مورد از فواید حرف زدن، شامل موارد زیر می‌شود.

حرف زدن با خود باعث تحریک حافظه و تقویت آن می‌شود

تمرکز افراد افزایش می‌یابد

اینکار باعث تحلیل و بررسی بیشتر افکار و همچنین بیشتر فکر کردن در مورد محتویات افکار می‌شود.

بر اساس تحقیقات انجام شده حرف زدن با خود مخصوصا در کودکان باعث بالارفتن کیفیت یادگیری می‌گردد.

اعتماد به نفس افراد را افزایش می‌دهد

اینکار استرس را کاهش داده و آرامش بیشتری از لحاظ روانی ایجاد می‌کند.

حرف زدن با خود نشانه چیست؟

در برخی موارد باید در مورد حرف زدن با خود نگران شد و در این زمینه اقداماتی انجام داد. برخی از افراد این رفتار را جدی نگرفته و برای سالهای زیادی است که درگیر آن هستند. در واقع اگر این رفتار بسیار شدید باشد و همچنین علائم دیگری نیز با آن همراه گردد؛ می‌تواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. برای مثال یکی از نشانه های اصلی اسکیزوفرنی، خودگویی هایی است که فرد با خود دارد. همچنین اینکار گاهی تبدیل به نشخوار فکری می‌گردد. به همین دلیل باید این رفتار را کنترل کرده اجازه پیشروی به آن را نداد.

دلایل حرف زدن با خود

همچنین افراد به دلایل مختلفی حرف زدن با خود را انتخاب می‌کنند. البته اینکار همیشه هم انتخابی نیست. در این قسمت به بررسی این دلایل می‌پردازیم.

1️⃣منزوی بودن

افرادی که منزوی بوده و دوستان زیادی ندارند؛ معمولا بیشتر احتمال دارد که به سراغ حرف زدن زدن با خود بروند. آنها تصور می‌کنند که اینکار جایگزینی خوبی برای صحبت کردن با دیگران و مورد قضاوت قرار گرفتن است. اما صحبت کردن با دیگران می‌تواند مسائل زیادی را به ما بیاموزد. برای آشنایی با راه های ارتباط کلامی کلیک کنید.

2️⃣ابتلا به مشکلات روانی و شناختی

از طرفی همانطور که گفته شد؛ حرف زدن با خود یکی از نشانه های ابتلا به بیماری های روانی مختلف مانند اسکیزوفرنی است. پس افرادی که به این بیماری ها مبتلا هستند؛ طبیعی است که چنین رفتاری را از خود بروز دهند.

راهکارهایی برای مواجهه و کنترل حرف زدن با خود

 

اگر چه حرف زدن با خود فوایدی دارد؛ اما بهتر است افراد این رفتار را در خود کنترل کرده و حتی از بین ببرند. روش های مختلفی در این زمینه وجود دارد. اما به طور کلی افراد می‌توانند در ابتدا دلایل اینکار را شناسایی کرده و در قدم بعدی از این راهکارها استفاده کنند.

استفاده از عبارات و کلمات مثبت

برای اینکه افراد بتوانند از حرف زدن با خود به عنوان روشی موثر استفاده کنند و سلامت روان خود را بالاتر ببرند؛ می‌توانند در این خودگویی ها از عبارات و کلمات مثبت استفاده کنند. آنها می‌توانند بدین وسیله خود را تشویق کرده و باعث تقویت روحیه خود گردند.

نوشتن افکار

قدم بعدی نوشتن افکار است. اینکار تا حد زیادی از حرف زدن با خود جلوگیری می‌کند. در واقع نوشتن سرعت افکار را کندتر کرده و اجازه می‌دهد که آنها را به صورت درست تخلیه کنند.

سوال پرسیدن

در حین حرف زدن با خود، افراد می‌توانند از خود سوالاتی نیز بپرسند. اینکار آنها را به فکر کردن بیشتر تشویق کرده و باعث می‌شود تا کمی تامل کنند.

پرت کردن حواس

همچنین برای از بین بردن این عادت رفتاری، افراد می‌توانند در زمانی که احساس می‌کنند دوباره در حال انجام اینکار هستند و یا به انجام آن تمایل دارند؛ حواس خود را پرت کار دیگری کنند.

صحبت کردن با دیگران

از طرفی افراد می‌توانند به جای صحبت کردن با خود، با فرد دیگری صحبت کرده و افکار خود را به اشتراک بگذرانند. اینکار نه تنها باعث برقراری ارتباط با دیگران می‌گردد؛ بلکه افکار را نیز تا حد زیادی کنترل می‌کند.

سخن پایانی

در بیشتر موارد حرف زدن با خود، یک رفتار طبیعی تلقی می‌شود و مورد غیر طبیعی محسوب نمی‌شود. فردی که در افکار خود غرق شده و یا تحت فشار است؛ یکی از واکنش هایی که نشان می‌دهد؛ همین کار است. البته باید این رفتار را کنترل کرده و حتی از یک روانشناس نیز کمک گرفت. از طرفی این رفتار همیشه به معنی نشانه ای برای یک بیماری نیست و یا به اختلال خاصی منجر نمی‌شود. اما به هر حال نباید برای مدت طولانی و به صورت شدید این رفتار ادامه پیدا کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه حرف زدن با خود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: حرف زدن با خود در تنهایی نشانه چیست



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهارت جرات ورزی شیوه رفتاری است که افراد بدون اینکه دیگران را ناراحت کنند، حرف دل خود را بیان می‌کنند. این مهارت نیاز به آموزش دارد که در حوزه مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی تاکید می‌کنند. کسانی که مهارت های جرات ورزی را آموزش دیده اند اعتماد به نفس بالایی دارند. اما بعضی ها به شیوه منفعلانه و پرخاشگرانه رفتار می‌کنند؛ که رفتار آن‌ها نشان از فقدان اعتماد به نفس و ناتوانایی در ارتباط با دیگران است.

کسانی که تکنیک ها و مهارت جرات ورزی را آموزش دیده اند؛ همیشه در مورد خود احساس بهتری دارند و تعاملات بین فردی آنها نیز مثبت است. جرات ورزی یعنی ایستادن برای آنچه که اعتقاد دارید. اگر به دنبال تکنیک های جرات ورزی هستید، بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت جرات‌ورزی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

مهارت جرات ورزی چیست؟

 

از نظر شما جرات ورزی چیست؟ جرات ورزی به یعنی بتوانید به شیوه ای مثبت و آرام برای احقاق حق خود یا دیگران قدم بردارید. بدون اینکه به طور منفعلانه و پرخاشگر ناحق را بپذیرید. اما برای اینکه بتوانید جرات ورز شوید؛ نیاز به آموزش برخی از مهارت ها دارید. کسانی که تکنیک ها و مهارت جرات ورزی را به خوبی می‌شناسند؛ بدون اینکه دیگران را ناراحت کنند حرف خود را می‌زنند.

مهارت جرات ورزی به افراد اعتماد به نفس می‌دهد و باعث تقویت ارتباط با دیگران می‌شود. این مهارت نیاز به آموزش دارد. که در این مقاله چگونگی یادگیری آن را شرح داده ایم. اگر علاقه به آشنایی با این تکنیک ها را دارید؛ تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

تکنیک ها و مهارت جرات ورزی چیست؟

 

مهارت جرات ورزی یک سری فنون کلی دارد که در این بخش مقاله توضیح داده ایم. برای اینکه جرات ورزانه رفتار کنید، باید مهارت های زیر را به خوبی آموزش ببینید.

مه آلود کردن

از تکنیک ها و مهارت جرات ورزی می‌توان به مه آلود کردن اشاره کرد. این فن در صورتی سودمند است که دیگران به عادت به بازی دادن یا پرخاشگرانه رفتار می‌کنند. در این روش هدف پاسخ آرام و حداقلی است. در واقع باید از جملاتی استفاده کنید که دفاعی نیست اما باعث آشتی می‌شود. همچنین همزمان با خواسته های طرف مقابل موافق نیستند. در واقع مه آلود کردن به معنای موافق بودن با هرگونه حقیقتی است که می‌تواند در جملات باشد؛ حتی اگر این جملات انتقادی باشد. در ادامه مثال های فن مه آلود کردن را توضیح داده ایم.

مثال: بنظرت ساعت چنده الان؟ تقریبا 1 ساعت دیر رسیدی؛ خسته شدم از بس که منو نا امید می‌کنی.

پاسخ مه آلود: درسته من دیرتر از آنچه انتظار داشتم رسیدم؛ و می‌بینم که این کار من تورو حسابی ناراحت کرده.

ناراحت؟ معلومه که ناراحتم، خیلی انتظار کشیدم. واقعا باید بیشتر به بقیه هم فکر کنی.

پا فشاری | مهارت جرات ورزی

یکی از روش‌های مهارت جرات ورزی، پافشاری است. در این روش بارها و بارها باید تکرار کنید؛ اما بدون اینکه عصبانی شوید، صدای خود را بالا ببرید، با مسائل جانبی درگیر شوید و یا لحن خود را بالا ببرید. برای اینکه با روش پا فشاری بیشتر آشنا شوید؛ به مثال زیر توجه کنید.

مثال: تصور کنید جنس معیوب را به فروشنده پس فرستاده اید. و مکالمه به شیوه زیر پیش می‌رود:

خریدار: من هفته پیش این کیف رو خریدم، و بندهاش باز شد. لطفا پول من رو پس بدید!

فروشنده: به نظر می‌رسه که خیلی وسیله داخل این کیف گذاشید. گنجایش این کیف زیاد نیست.

پاسخ تکنیک پا فشاری خریدار: من فقط یک هفته این کیف رو داشتم و معیوب است. لطفا هزینه را عودت دهید.

پاسخ فروشنده: نمی‌تونید انتظار داشته باشید که من بعد از خراب شدن کیف پول شما رو پس بدم!

پاسخ دوباره خریدار: فقط یک هفته بعد بندها در رفتند، من درخواست عودت پول دارم.

تکرار مداوم درخواست باعث می‌شود که بحث از موضوع خود دور نشود. در این روش باید آرام بمانید، خیلی روشن باشید، تسلیم نشوید و سر اصل مطلب بمانید. و در صورتی مصالحه را بپذیرید که نتیجه باعث خوشحالی شما شده باشد.

پرس و جوی مثبت

از دیگر روش های مهارت جرات ورزی، پرس و جوی مثبت است. این فن ساده برای برخورد با نظرات مثبت است. اغلب افراد در پاسخ به ستایش و تحسین دیگران با مشکل روبرو می‌شوند. مخصوصا کسانی که احساس بی کفایتی می‌کنند و عزت نفس پایینی دارند. یا وقتی که با نظرات مثبت دیگران توجیه نمی‌شوند. اصل رفتار این است که در زمان مناسب به دیگران بازخوردهای مثبت بدهید. به مثالی که در ادامه توضیح داده ایم دقت کنید.

گیرنده: غذای امروز عالی بود، خیلی هم خوشمزه بود.

فرستنده: ممنونم، بله خوب بود. فقط اینکه دقیقا کدام بخش غذا باب میل شما بود؟

پرس و جوی منفی | مهارت جرات ورزی

از دیگر روش های مهارت جرات ورزی، پرس و جوی منفی است. این روش در برخورد با انتقادات استفاده می‌شود. شاید برخورد با انتقادات دشوار باشد اما برای اینکه بیشتر نسبت به این انتقادها آگاه شویم؛ از پرس و جوی منفی استفاده می‌کنیم. که در ادامه با مثال توضیح داده ایم.

گیرنده: غذای ارسالی غیر قابل خوردن بود، اصلا یادم نمیاد غذا به این افتضاحی خورده باشم.

فرستنده: بهترین غذایی که طبخ کرده بودم، نبود. اما ذکر کنید که دقیق با چه چیزی مشکل داشتید؟

کلام آخر

با توجه به مثال هایی که در روش های مهارت جرات ورزی زده شد؛ متوجه رفتار مناسب شده اید. این روش ها جایگزین رفتارمنفعلانه وپرخاشگرانه است. که کلید اصلی آن آرامش و صبر است. اگر شما فردی هستید که همیشه رفتارهای پرخاشگرانه از خود بروز می‌دهید؛ بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید تا این رفتار کاهش پیدا کند. سپس در کمال آرامش از تکنیک‌های جرات مندی کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت جرات‌ورزی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: مهارت جرات ورزی 



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خواباندن کودک نیاز به عشق و مهارت دارد. بسیاری از مادرانی که برای اولین بار فرزند دار شده اند؛ شیوه خواباندن کودک را نمی‌دانند. و تنها به شیردادن نوزاد متکی هستند. یکی از تکنیک ها این است که مادر باید زمان شیردهی را در طول روز طولانی تر کند و بعد برای خواب بهتر کودک یک روال خواب منظمی درست کند.

اغلب کودکان علاقه دارند تا در جایی با تکان‌های آرام به خواب بروند. مثلا علاقه دارند تا در ماشین بخوابند. یا برخی با قنداق کردن خواب بهتری را تجربه می‌کنند. روش‌های متفاوتی برای خواباندن کودک وجود دارد. فقط والدین باید از این روش ها آگاه باشند و تمامی آن‌ها را امتحان کنند. تا به شناسایی بهترین راهکار برای خوابیدن نوزاد برسند. برای اینکه با روش های خواب نوزاد آشنا شوید بهتر است از روانشناس کودک راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواباندن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

خواباندن کودک چگونه است؟

 

خواباندن کودک یکی از چالش های وسیع والدین می‌باشد. با وجود اینکه بچه داری یکی از اتفاقات فوق العاده و شیرین است. اما چالش های بزرگی نیز با خود به همراه دارد. کودک نیازمند خواب، استراحت، خوراک و پوشاک است. که تهیه تمامی موارد مورد نیاز کودک والدین را با دغدغه روبرو می‌کند. فرزند پروری مسئولیت سنگینی دارد و همه افراد قبل از بچه داری باید از پس این مساله بر بیایند. برای اینکه به عنوان والد فرزند خود را به خوبی تربیت کنید؛ نباید از کلاس های آموزشی غافل شوید.

حتی برای خواباندن کودک نیز آموزش های مهمی وجود دارد که والدین باید از آن آگاه باشند. در غیر اینصورت حتی خواب نوزاد برای آنها دردسر خواهد شد. مخصوصا زمانی که خواب نوزاد ریتم منظمی ندارد و مرحله بی خوابی های شبانه را تجربه می‌کنند. برای اینکه خواباندن کودک برای شما آسان باشد، در این مقاله روش های اصولی را توضیح داده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چگونه نوزاد تازه متولد شده را بخوابانیم؟

برای خواباندن کودک باید به برخی نکات توجه کنید که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

  • در اقدام اول باید صبور باشید.
  • روتین منظم خواب داشته باشید.
  • اجازه چرت های روزانه را بدهید.
  • از پستانک کمک بگیرید.
  • مسئولیت خواباندن کودک را با همسر تقسیم کنید.
  • پوشاک شبانه را سریعا تعویض کنید.
  • اتاق خواب کودک را خنک نگه دارید.
  • نوزاد را قنداق کنید.
  • محیط آرام بخشی را برای خواب انتخاب کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بغل کردن نوزاد کلیک کنید.

برای خواباندن کودک چه راهکارهایی وجود دارد؟

 

جهت اینکه آسان خواباندن کودک برای شما به رویا تبدیل نشود، راهکارهایی را در ادامه توضیح داده ایم. از راهکارهای زیر استفاده کنید تا بهداشت خواب کودک منظم باشد.

برنامه خواب منظم تنطیم کنید

برای خواباندن کودک باید برنامه خوابی منظمی داشته باشید. برای این کار باید نیازهای کودک را بشناسید. و بسته به سن کودک برنامه خواب او را تنظیم کنید. در این بخش به ساعت خواب کودک زیر 5 سال اشاره کرده ایم.

? نوزاد 0 تا 2 ماهه: به 10 تا 18 ساعت خواب در طول روز نیاز دارد.

? نوزاد 2 تا 12 ماهه: به 14 تا 15 ساعت خواب در روز نیازمند است.

زمان خواب برای کودک برنامه ریزی کنید | خواباندن کودک

برای خواباندن کودک باید زمان خواب برنامه ریزی کنید. زمان خواب کودک باید ثابت باشد و طبق روال همیشه کودک را در زمان مناسب خود بخوابانید. با این کار چرخه خواب کودک را منظم می‌کنید. برای اینکار باید چرت روزانه، شیر و سن کودک را مد نظر قرار دهید. و در دو ماه اول نگران تنظیم خواب او نباشید.

قبل از خواب کودک را آرام کنید

برای خواباندن کودک لازم است که قبل از آن هماهنگی های او برای آرام سازی را انجام دهید. اغلب نوزادان برای خواب نیازمند آرامش هستند. بنابراین بهتر است که به نکات زیر توجه کنید.

همه صداهای بلند را خنثی کنید.

حداقل از 2 ساعت قبل کودک را برای خواب آماده کنید.

پشت کودک را ماساژ دهید و با او صحبت کنید.

نور اطراف اتاق را کم کنید.

محیط مناسبی برای خواب کودک انتخاب کنید

یکی از کارهایی که باید برای خواباندن کودک انجام دهید، انتخاب محیط مناسب است. برای اینکه محیط مناسبی برای خواب کودک انتخاب کنید؛ به نکات زیر توجه داشته باشید.

دمای اتاق را بین 18.3 تا 23.8 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

هر وسیله ای که خواب کودک را بهم می‌ریزد از اتاق خارج کنید.

از لامپ با نور کم استفاده کنید.

در حالت نیمه هوشیار کودک را در تخت قرار دهید

خواباندن کودک اصولی خاصی دارد. مثلا زمانی که هنوز کودک بیدار است؛ او را به تخت ببرید. این روش خواباندن به کودک کمک می‌کند که محل خواب خود را تنظیم کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

چرخه خواب نوزاد را شناسایی کنید | خواباندن کودک

خواباندن کودک نیازمند آگاهی از چرخه خواب است. هر کودکی بر اساس سن خود نیاز به غذا و خواب دارد. برای درک این موضوع در ادامه به نکات توجه کنید.

  • نوزادان پس از رسیدن به وزن 5 کیلوگرم، نیازی به تغذیه شبانه ندارند.
  • نوزاد تازه متولد شده بیشتر غذا می‌خورد و بعد از شیر خوردن 3 ساعت می‌خوابد.
  • بین دو تا سه ماهگی فرزند شاید نیازمند تغذیه اضافی در شب باشد.
  • بعد از 4 ماهگی اغلب کودکان به تغذیه در شب نیاز ندارند.

قبل از خواب نوزاد را سیر کنید

برای خواباندن کودک لازم است که شکم او را سیر کنید. شیر دادن به نوزاد کمک می‌کند تا در طول خواب بیدار نشود.

به کودک پستانک دهید

یکی از کارهایی که به خواباندن کودک کمک می‌کند، پستانک است. مکیدن پستانک کودک را آرام می‌کند و اجازه می‌دهد که بدون درخواست شیر به راحتی بخوابد.

کودک را قنداق کنید | خواباندن کودک

از راه های عالی برای خواباندن کودک، قنداق کردن است. این کار مانع بیدار شدن کودک می‌شود و او را آرام تر می‌کند.

کلام آخر

خواباندن کودک از دغدغه های والدین است. برای اینکه بتوانید به کودک کمک کنید تا خواب آرامی را تجربه کند؛ باید به اصول و تکنیک های ذکر شده در این مقاله توجه کنید. حتما با روانشناس در این زمینه صحبت کنید تا کودک و رفتار شما مورد ارزیابی قرار بگیرد. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواباندن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: خواباندن کودک



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج فامیلی یا ازدواج با غریبه کدام بهتر است؟ در بیشتر پژوهش ها مشخص گردید که در جوامع بسته بیشتر شاهد بروز ازدواج های فامیلی هستیم. اینکه کدام علت و کدام معلول هستند؛ هدف ما برای بررسی در این مقاله نیست. اما به طور کلی باید بدانید که موانع زیادی بر سر این ازدواج خواهد بود که باید به آن‌ها فکر کنید. شاید شما فامیل خود را بهتر از هر فرد دیگری بشناسید؛ اما در مورد ازدواج همه چیز متفاوت خواهد بود. از این رو باید برای ازدواج به چیزی بیشتر از احساسات و یا روابط خانوادگی تان فکر کنید. همچنین حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج فامیلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج فامیلی در روانشناسی

 

در بررسی موضوع ازدواج فامیلی در روانشناسی باید ابعاد گسترده تری مانند اجتماعی، فرهنگی، اعتقادی و حتی مالی را در نظر داشته باشیم. علم روانشناسی این نوع از ازدواج را منع نمی‌کند و یا نمی‌گوید که در صورت شروع این رابطه حتما مشکلاتی ایجاد می‌شوند. اما پیشنهاد می‌کند که فارغ از رابطه خانوادگی خود با طرف مقابل باید به طور جداگانه به هریک از این موضوعات فکر کرد. همچنین بهتر است زوجین پیش از تصمیم گیری قطعی در این مورد حتما از مشاوره پیش از ازدواج استفاده کرده و برای این موضوع به اندازه کافی زمان بگذارند. برای آشنایی بیشتر با انواع ازدواج کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از ازدواج فامیلی

 

در ابتدا بهتر است به پیامدهای ناشی از ازدواج فامیلی و مشکلاتی که احتمالا در انتظارتان خواهد بود؛ فکر کنید. با اینکه هیچ یک از این شرایط قطعی نیستند و به این معنا نیست که در صورت ازدواج فامیلی قطعا این مشکلات به وجود خواهند آمد. اما در هر صورت باید این احتمالات را در نظر گرفت و به آنها فکر کرد. در این قسمت به توضیح برخی از این مشکلات خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با مفهوم روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

بروز مشکلات ژنتیکی برای فرزندان

یکی از بزرگترین مشکلاتی که در مورد ازدواج فامیلی وجود دارد؛ مشکلات ژنتیکی هستند. چرا که در صورت ازدواج با فامیل شباهت های ژنتیکی بین افراد بیشتر شده و احتمال اینکه فرزندان دچار مشکلات مختلف شوند؛ 30 درصد بیشتر از ازدواج های فامیلی است.

دخالت های بیشتر خانواده ها | ازدواج فامیلی

در حالت عادی یکی از چالش هایی که زوجین تجربه می‌کنند؛ دخالت های خانواده هاست. حال آنکه با ازدواج فامیلی، خانواده دو طرف نیز ارتباط نزدیک تری با یکدیگر داشته و حتی با خود زوجین نیز فامیل هستند. از این رو بیشتر به خود این اجازه را می‌دهند که در مورد مسائل مختلف مداخله کرده و به حریم خصوصی زوجین وارد شوند. از طرفی کنترل کردن این موضوع نیز سخت تر از ازدواج غیر فامیلی است.

توهم شناخت

در صورت ازدواج فامیلی ، افراد مخصوصا پیش از ازدواج این توهم را دارند که به خوبی یکدیگر را شناخته و همه چیز را در مورد یکدیگر می‌دانند. در صورتی که قبل تر هم گفتیم که شناخت برای ازدواج چیزی بیشتر از اطلاعاتی است که از دوران کودکی از طرف مقابل خود داشته اید. به همین دلیل نباید تنها به رابطه خونی و یا غیر خونی که با طرف مقابل خود دارید؛ اتکا کنید و زمان کافی برای شناخت یکدیگر اختصاص ندهید.

کمتر شدن پذیرش میان افراد | ازدواج فامیلی

یکی از نتایج تحقیقات در مورد ازدواج فامیلی، این است که پذیرش میان افراد کمتر شده و همواره یکی از طرفین فکر می‌کند که می‌تواند همه چیز را در مورد طرف مقابل خود پیش بینی کند. از این رو رفتارهای جدید را از او نپذیرفته و حتی دچار شوک می‌شود. این موضوع بیشتر به دلیل همان توهم شناخت، میان افراد ایجاد می‌گردد.

حل اختلافات سخت تر می‌شوند

به دلیل تنیدگی خانواده ها در ازدواج فامیلی با یکدیگر، و احتمالا دخالت های بیشتر آنان، حل اختلافات و تعارضات بسیار سخت تر خواهد شد. چرا که به غیر از دو نفر، افراد دیگری هم هستند که باید در مورد موضوع پیش آمده نظر داده و یا حتی مداخله کنند. به همین دلیل یک مشکل کوچک و پیش پا افتاده بسیار سخت تر از حالت عادی به نظر می‌رسد. برای اطلاع از چگونگی نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

جدایی سخت تر خواهد بود | ازدواج فامیلی

بیشتر افراد تصور می‌کنند به این دلیل میزان طلاق در ازدواج های فامیلی کمتر است که خانواده ها یکدیگر را شناخته و زوجین راحت تر باهم کنار می‌آیند؛ در صورتی که معمولا در چنین ازدواج هایی به این دلیل که افراد برای جدایی از فشارهای اطرافیان می‌ترسند و یا ترس از آبرو دارند؛ طلاق را انتخاب نمی‌کنند. در این حالت یکی از طرفین فداکاری بیمارگونه را انتخاب کرده و سعی می‌کند رابطه را به هر قیمتی ادامه دهد.

مزایای ازدواج فامیلی

اما ازدواج فامیلی همیشه هم بد نیست. گاهی یک ازدواج فامیلی دوام و کیفیت بسیار بیشتری نسبت به ازدواج با غریبه دارد. برخی از این مزایا شامل موارد زیر هستند.

شناخت بیشتر افراد از یکدیگر: طبیعتا در ازدواج فامیلی دوره آشنایی سریعتر طی می‌شود؛ چرا که افراد شناختی نسبی از یکدیگر دارند.

بروز مشکلات فرهنگی کمتر: احتمالا فرهنگ های دو خانواده بیشتر به یکدیگر نزدیک بوده و از این لحاظ کمتر دچار مشکل خواهند شد.

اشتراک بیشتر افراد از نظر مالی: در یک خانواده، وضع اقتصادی افراد نیز به یکدیگر شباهت های زیادی دارد. به همین دلیل باید انتظار مشکلات کمتری را از این لحاظ هم داشت.

ازدواج فامیلی| درست یا غلط؟

با تمام این تفاصیل، آیا با فامیل ازدواج بکنیم یا خیر؟ این سوالی است که روزانه از بسیاری از افراد می‌شنویم. اما باید بگوییم که این سوال هیچ جواب قطعی ندارد. چرا که خانواده ها و یا حتی خود زوجین با یکدیگر متفاوت هستند. به همین دلیل پیش از تصمیم گیری قطعی در این مورد و یا حتی دلبسته شدن به یکی از اقوام حتما احتمالا مختلف را در نظر گرفته و به خوبی در این مورد فکر کنید. چرا که نمی‌توان در مورد ازدواج تنها به این دلیل که یک نفر را از دوران کودکی می‌شناسید؛ تصمیم گیری کرد. زمان کافی را به این موضوع اختصاص داده و با دیگران نیز مشورت کنید.

سخن پایانی

این نکته را فراموش نکنید که اگر مایل به ازدواج فامیلی هستید؛ هیچ مانعی از نظر قانونی و اخلاقی بر سر راه شما نیست. حتی در صورتی که آزمایشات ژنتیکی شما با یکدیگر مطابقت نداشته و خبر از وجود خطری بدهد؛ بازهم به این معنا نیست که نمی‌توانید ازدواج کنید. از این رو باید به مسائل عمیق تری در این مورد فکر کنید. برای تصمیم گیری در زمینه ازدواج فامیلی حتما از یک مشاوره ازدواج نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج فامیلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ازدواج فامیلی



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درد پرداخت یک مفهوم در علوم رفتاری و اقتصاد رفتاری است. این اصطلاح در سال 1996 میلادی توسط Ofer Zellermayer حین نوشتن پایان نامه دکترای خود در دانشگاه کارنگی ملون، زیر نظر جورج لونستین ابداع شد. این اصطلاح به احساسات منفی تجربه شده در فراید پرداخت برای خدمات یا کالا است. در واقع هرچه خرید ضرر و درد کمتری داشته باشد، انسان ها تمایل بیشتری برای مخارج دارند. قیمت محصولات در این فرایند بسیار دخیل است. هرچه قیمت محصول بیشتر باشد، دردپرداخت نیز بیشتر خواهد شد. این فشار روانی که به فرد وارد می‌شود اگر ادامه دار باشد؛ آسیب های زیادی را به دنبال خواهد داشت.

درد پرداخت در زبان محاوره ای به عنوان جیب درد هم شناخته می‌شود. و معمولا این درد در خریدهای نقدی بیشتر احساس می‌شود. این درد یک مکانیزم بازخوردی ذهنی است که در همه افراد به شیوه یکسان نیست. برای کاهش این درد نیاز به کمک روانشناس دارید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دردپرداخت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

درد پرداخت چیست؟

 

تا به حال برای شما پیش آمده که بعد از خرید فشار روانی یا احساس بدی را تجربه کنید؟ تعداد زیادی از افراد زمانی که خرید می‌کنند، درد ناشی از فشار روانی و نشخوار فکری را تجربه می‌کنند. به این واکنش، درد پرداخت می‌گویند. این درد در زمان‌هایی که برای پرداخت به صورت نقدی اقدام می‌کنید بیشتر تجربه می‌شود. اما هنگام پرداخت از طریق کارت بانکی یا خرید اینترنتی این درد کمتر تجربه می‌شود.

اما زمان خرید اینترنتی و آنلاین به دلیل پارامتر های مختلف مشتری بیشتر مایل به انصراف می‌شود. علم روانشناسی با بررسی درد پرداخت در تلاش است تا بتواند آستانه دردپرداخت را شناسایی کند و در خرید ها مشتری این موضوع را حس نکند یا کمتر تجربه کند. در این مقاله جوانب مختلف دردپرداخت را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کاهش درد پرداخت چه کارهایی باید انجام داد؟

جهت کاهش دردپرداخت لازم است که صاحبین کسب و کار به شیوه ای محصول را ارزیابی کنند که مشتری قانع شود محصول خریداری شده ارزش بیشتری از پول پرداخته شده دارد. در واقع برای کاهش این درد باید آستانه درد ‌پرداخت مشخص و شناسایی شود. تا درد وارده به مشتری، کمتر از آستانه تحمل او باشد. زمانی که دردپرداخت بیشتر از آستانه تحمل باشد؛ مشتری احساس پشیمانی بسیار زیادی را تجربه خواهد کرد. بنابراین فرد دیگر خرید را تکرار نخواهد کرد.

از سوی دیگر بازاریابی معتقد است که مشتریان باید با شیوه های مختلفی به سمت خدمات یا محصول جلب شوند. زمانی که این خدمات یا محصول تهیه شد باید ارزش بالاتری از سطح انتظار یا کیفیت بیشتری از حد انتظارمان داشته باشد.

یکی دیگر از کارهایی که به کاهش این درد پرداخت کمک می‌کند؛ برند سازی است. صاحب کسب و کار باید از شیوه های برند سازی استفاده کند تا مشتری برای پرداخت مشتاق شود و هیچ دردی هم تجربه نکند. برند های مختلفی مانند “اپل” محصولات گران دارند. اما مشتری هیچ دردی را هنگام پرداخت محصولات آن احساس نمی‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استرس مالی کلیک کنید.

تکنیک های کاهش درد پرداخت چیست؟

 

برای کاهش درد ‌پرداخت تکنیک های متفاوتی وجود دارد. که با کمک این روش ها می‌توان از میزان درد کم کرد. در این بخش مقاله تکنیک های کاهش درد پرداخت را توضیح داده ایم.

تکنیک تضمین بازگشت وجه

یکی از کارهایی که باعث کاهش درد پرداخت می‌شود؛ تکنیک تضمین بازگشت وجه است. در این تکنیک فروشنده به خریدار تضمین می‌دهد که اگر مشکلی برای محصول پیش آمد، اندازه نشد و یا … وجه پرداختی شما عودت داده می‌شود. با این قرارداد مشتری درد ‌پرداخت را کمتر تجربه خواهد کرد.

پرداخت اینترنتی

از روش های کاهش درد پرداخت می‌توان به پرداخت اینترنتی اشاره کرد. در این روش به دلیل اینکه فرد از پول نقدی برداشت نمی‌کند و برای خرید همه سایت ها و قمیت را بررسی کرده است؛ درد ‌پرداخت کمتری را تجربه خواهد کرد.

پرداخت از اعتبار

یکی از ویژگی های برخی سایت ها این است که بخش اعتبار و امتیازدهی دارند. زمانی که فرد از طریق سایت خرید انجام دهد، به این بخش اعتبار اضافه می‌شود. و برای پرداخت های بعدی می‌تواند از طریق پرداخت اعتباری استفاده کند. در این شرایط فرد برای خرید هزینه خرج نمی‌کند و درد پرداخت کمتری هم تجربه خواهد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج با آدم خسیس کلیک کنید.

کیف پول سایت

یکی از روش های کاهش درد پرداخت، استفاده از کیف پول سایت است. در این شرایط شما یک بار کیف پول سایت را شارژ می‌کنید و این مقدار هزینه داخل سایت باقی می‌ماند. و با هر بار خرید می‌توانید از این کیف کسر کنید. در این روش درد ‌پرداخت کمتر احساس می‌شود.

تکنیک همبرگری

یکی از تکنیک های فروش موفق که به کاهش درد پرداخت کمک می‌کند؛ تکنیک همبرگری است. این تکنیک از سه بخش نان زیرین یا اول، برگر و نان دوم تشکیل شده است. برای ساخت همبرگر ابتدا باید از نان اول شروع کنیم. در این بخش باید از تمایزات و مزایای محصول صحبت کنید تا مشتری به سمت محصول کشیده شود. سپس به سراغ برگر خواهید رفت. این مرحله بخش تلخ فروش است که مشتری در جستجوی قیمت است. به همین دلیل باید این بخش را با نون دوم شیرین کرد. برای جلب رضایت مشتری باید همزمان از مزایای این محصول صحبت کنید. تا زمانی که ذهن مشتری از درد ‌پرداخت دور شوید باید به بیان مزایا ادامه دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زن ولخرج کلیک کنید.

کلام آخر

درد پرداخت یکی از رفتارهایی است که اغلب انسان ها بعد از پرداخت نقدی، خرید محصول و … آن را تجربه می‌کنند. این فشار روانی به قدری زیاد است که فرد را به شدت پشیمان و ناراحت می‌کند. برای اینکه مشتری جذب خرید شود، صاحبین کسب و کار باید از روش های مختلف برخورد با مشتری آشنا شوند. که برای آگاهی از این روش ها می‌توانید از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دردپرداخت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: درد پرداخت



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()