نوشته شده توسط : newmiiind

حس مالکیت در رابطه احساسی است که بسیاری از افراد بعد از مدت کوتاهی آن را تجربه می‌کنند. برخی از افراد نگاه و باورهای نادرستی در مورد رابطه دارند؛ به همین دلیل به طرف مقابل خود به چشم یکی از دارایی های خود نگاه کرده و تصور می‌کنند که تسلط کامل بر روی او دارند. با اینکه شاید در ابتدا این حالت کمی رمانتیک به نظر رسیده و جذاب باشد. اما هیچکس دوست ندارد که به چشم یک شی به او نگاه شود. همچنین این احساس، باعث می‌شود که طرف مقابل به هر شکلی بخواهد با شما رفتارکند. البته که ممکن است شما هم چنین احساسی را نسبت به طرف مقابل خود داشته باشید. به همین دلیل باید نشانه های آن را شناسایی کرده و به موقع در مورد آن اقدام کنید. در این زمینه می‌توانید از یک مشاوره رابطه نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حس مالکیت در رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

حس مالکیت در رابطه به چه معناست؟

اگر بخواهیم کمی دقیق تر به حس مالکیت در رابطه نگاه کنیم؛ باید بگوییم که همان ترس از دست دادن و عدم امنیت نسبت به طرف مقابل است. در واقع طرف مقابل این ترس را زیر نقابی از سلطه گری و قدرت پنهان کرده و رفتارهای عجیبی مانند از تعصب از خود نشان می‌دهد. در بیشتر موارد، این حس با عشق اشتباه گرفته شده و رابطه را سمی می‌کند. با این شرایط، افراد نه می‌توانند از رابطه خارج شده و نه به آن ادامه دهند. چرا که طرف مقابل بسیار آنها را محدود کرده و رفتار بدی هم در موقعیت های مختلف با آنها دارد. برای اطلاع از نشانه های غیرتی بودن شوهر کلیک کنید.

دلیل ایجاد حس مالکیت در رابطه

 

اما دلیل شکل گیری حس مالکیت در رابطه در افراد متفاوت است. با اینکه حتی با پیدا کردن دلیل این رفتار، بازهم تغییر آن بسیار دشوار است. اما زمانی که دلیل بروز این رفتار را پیدا کنید؛ بیشتر این افراد را درک کرده و می‌توانید واکنش بهتری نسبت به آنها نشان دهید. برای آشنایی با تصورات نادرست در مورد مرد بودن کلیک کنید.

داشتن روحیه کنترلگری

یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث بروز حس مالکیت در رابطه می‌گردد؛ داشتن روحیه کنترلگری است. در واقع افراد می‌خواهند روی طرف مقابل تسلط کامل داشته باشند. برای آنها طرف مقابل مانند یک عروسک خیمه شب بازی است که باید مطابق با میل آنها حرکت کند.

تربیت خانوادگی

تربیت خانوادگی نیز در بروز این موضوع نقش مهمی دارد. افرادی که خود تحت تربیت والدین کنترلگر بوده و در گذشته هیچ اراده ای از خود نداشتند؛ حال خودشان نیز در روابط عاطفی چنین رفتاری از خود بروز می‌دهند.

تجارب تلخ گذشته

گاهی بروز چنین رفتاری ریشه در دوران کودکی نداشته و به تازگی در فرد ایجاد شده است. و آنهم تنها به دلیل حضور در روابط اشتباهی است که منجر به بدبینی و شکاکی آنها در زمینه های مختلف گردیده. احتمالا آنها در گذشته مورد سواستفاده عاطفی واقع شده اند و احتمالا با اینکار در حال جلوگیری از بروز مجدد این موضوع هستند.

اعتماد به نفس و عزت نفس پایین

اما داشتن حس مالکیت در رابطه کاملا از اعتماد به نفس و عزت نفس پایین نشات می‌گیرد. چنین افرادی، برخلاف آنچه که به دیگران نشان می‌دهند؛ بسیار هم احساس ناامنی داشته و تلاش می‌کنند تا با کنترلگری این خلا درونی را پر کنند.

روش های غلبه بر حس مالکیت در رابطه

به هر حال اگر به طرف مقابل خود وابسته شده اید و احساس می‌کنید که روی شما احساس مالکیت دارد؛ باید با روش هایی این موضوع را کنترل کرده و تلاش کنید تا رابطه سالمی ایجاد نمایید. چرا که اگر چنین احساسی در شما و یا دیگری، شدت بگیرد؛ می‌تواند پیامدهای زیادی ایجاد نماید. برای اطلاع از راه های غلبه بر مردان متعصب کلیک کنید.

ریشه یابی کردن دلیل حسادت

در ابتدا باید دلیل بروز این احساس را در طرف مقابل پیدا کرده و ببینید که چرا تا این اندازه نسبت به اطرافیان شما حسادت می‌کند. برای مثال آیا این احساس بعد از خیانت کردن شما بوده است؛ و یا خودش همواره احساس ناامنی می‌کند؟ از طرفی دلیل این موضوع می‌تواند نابلدی در ابراز عشق به درستی باشد.

تلاش برای جلب اعتماد یکدیگر

افرادی که حس مالکیت در رابطه دارند؛ معمولا بی اعتماد بوده و بسیار حساس هستند. در این شرایط، شما نباید این موضوع را در آنها تشدید کنید. بلکه در مورد همه چیز صداقت داشته و همه چیز را همانطور که هست با او در میان بگذارید.

پرورش دلبستگی سالم

فراموش نکنید که دلبستگی با چسبندگی به طرف مقابل، متفاوت است. ارتباط سالم به این معناست که هردو آزادی عمل داشته و از یکدیگر نترسید. از طرفی به حریم شخصی یکدیگر احترام گذاشته و هردو شخصیت مستقل خود را حفظ نمایید.

توجه به فرق بین حسادت آسیب زا و مفید

حسادت همیشه هم آسیب زا نیست. در بسیاری از موارد می‌تواند برای افراد انگیزه پیشرفت ایجاد کرده و به آنها کمک کند تا عملکرد بهتری داشته باشند. اما حس مالکیت در رابطه منجر به بروز حسادتی می‌گردد که اصلا سالم نیست. و شما و طرف مقابل تان باید متوجه این موضوع بشوید.

نشانه های ناشی از حس مالکیت در رابطه

برخی از نشانه هایی که بیانگر حس مالکیت در رابطه هستند؛ شامل موارد زیر می‌شود.

  • لباس های شما را او انتخاب می‌کند
  • به شما اجازه رفت و آمد با خانواده و دوستان تان را نمی‌دهد
  • در مورد اطرافیان تان بدگویی می‌کند
  • در مورد هرچیز کوچکی حساس شده و واکنش نشان می‌دهد
  • تلفن همراه شما را چک می‌کند
  • باید همه جا او را همراه خود ببرید

پیامدهای ناشی از حس مالکیت در رابطه

 

دلیل بسیاری از درگیری ها میان زوجین دقیقا همین حس مالکیت در رابطه است. زمانی که افراد نتوانند این احساس را درون خود کنترل کنند؛ به دیگری آسیب زده و خودشان نیز آرامش ندارند. چرا که همواره ترس از دست دادن داشته و طرف مقابل را از خود دورتر می‌کنند. بسیاری از مردان به دلیل داشتن مقدار زیادی از این حس است که باعث خشونت خانگی شده و به جسم و روان طرف مقابل آسیب می‌زنند. برای آشنایی با نشانه های رفتاری شوهر زورگو و بی منطق کلیک کنید.

سخن پایانی

امروزه افراد نگاه روشن فکرانه تری نسبت به رابطه داشته و آزادی بیشتری برای طرف مقابل خود قائل هستند. اما هنوز هم افرادی وجود دارند که به دلیل حس مالکیت در رابطه به خودشان اجازه هرگونه رفتاری را می‌دهند. از طرفی خودشان نیز اذیت می‌شوند. به همین دلیل بهتر است نسبت به نشانه های ناشی از این حس آگاه بوده و یا کمک یک روانشناس اقدامات درستی در این زمینه انجام دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حس مالکیت در رابطه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: حس مالکیت در رابطه



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شروع رابطه عاشقانه با چالش های زیادی همراه است. زمانی است که افراد برای مدت زمان طولانی یکدیگر را می‌شناسند؛ اما زمانی که می‌خواهند با یکدیگر یک رابطه عاطفی و جدی را آغاز کنند؛ موفق نمی‌شوند. دلیل این موضوع، آن است که افراد از اصول این موضوع باخبر نبوده و یا سواد رابطه ندارند. از طرفی چنین موضوعی را دست کم گرفته و تصور می‌کنند که شروع چنین رابطه ای کاری ندارد. اما اشتباه آنها دقیقا در همین نقطه است. چرا که اگر رابطه را به درستی شروع نکنید؛ ادامه خوبی هم نخواهد داشت. به همین دلیل پیش از اینکار بهتر است در ابتدا اطلاعات لازم را کسب کرده و حتما از یک مشاوره رابطه نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شروع رابطه عاشقانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

لزوم شروع رابطه عاشقانه

 

برخی از افراد از خود می‌پرسند که چرا باید یک رابطه عاشقانه را آغاز کرد. آنها زمانی که شاهد مشکلات اطرافیان شان هستند و یا بر این باورند که هیچ رابطه عاشقانه ای پایان خوبی ندارد؛ ترجیح می‌دهند به طور کلی سراغ این موضوع نروند. در صورتی که همه ما به عنوان انسان، نیاز به عشق و رابطه با دیگران داشته و بهتر است سواد عشق ورزیدن را بیاموزیم. برخی از دلایلی که بهتر است به خاطر آنها به رابطه تن داده و رابطه عاشقانه را آغاز کنید را در این قسمت ذکر کرده ایم. برای پاسخ به سوال ازدواج عاقلانه یا عاشقانه کلیک کنید.

تجربه احساس عشق و پذیرش

با شروع رابطه عاشقانه ، شما توسط خودتان و فرد دیگری مورد عشق و پذیرش قرار می‌گیرید. در واقع تنها در رابطه با دیگران است؛ می‌توانید چنین احساساتی را تجربه کنید. افراد تنها هیچگاه نمی‌توانند عشق و دوست داشتن را درک کنند.

حمایت شدن و همبستگی داشتن | چطور رابطه عاشقانه شروع کنیم

همه ما نیاز به حمایت و همبستگی داریم. بیشترین میزان از این مفاهیم را در روابط عاشقانه تجربه خواهیم کرد. چرا که فرد دیگری به خاطر ما حاضر به انجام هرکاری می‌شود. برای جلوگیری از بروز عشق اشتباه کلیک کنید.

رشد افراد از نظر شخصیتی و روانی

یکی دیگر از فواید شروع رابطه عاشقانه ، این است که افراد مهارت های اجتماعی مختلفی را از دیگری می‌آموزند. پس این موضوع منجر به رشد روانی و شخصیتی شان شده و قطعا در مقایسه با افراد تنها سلامت روانی بالاتری خواهند داشت.

بهتر شدن کیفیت زندگی | چطور رابطه عاشقانه شروع کنیم

بسیاری از عاشقان بیان می‌کنند که تازه بعد از عاشق شدن و دوست داشتن فرد دیگری، معنی زندگی را فهمیده اند. رابطه عاشقانه باعث می‌شود تا امید به زندگی در افراد بیشتر شده و انگیزه بالاتری برای زیستن داشته باشند.

انواع مختلف روابط عاشقانه

اما روابط عاشقانه، خود انواع مختلفی دارند. همه انواع آن سالم نبوده و منجر به رشد و ترقی نمی‌شوند. به همین دلیل باید از همان ابتدا تشخیص دهید که دقیقا در چه نوع رابطه ای قرار گرفته اید. در این قسمت به توضیح انواع آن می‌پردازیم. برای جلوگیری از بروز شکست عشقی کلیک نمایید.

رابطه بدون عشق: در این حالت، طرفین تنها با یکدیگر در ارتباط هستند؛ اما هیچگونه عشق و دوست داشتنی میان آنها نیست.

دوست داشتن: با دوست داشتن، افراد صمیمیت زیادی را تجربه می‌کنند؛ اما احتمالا خبری از شوق جنسی و تعهد نیست.

شیفته طرف مقابل بودن: در مورد شیفتگی، بیشتر شاهد کشش جنسی میان افراد هستیم.

عشق پوچ: همانطور که از اسم این عشق هم مشخص است؛ افراد تنها متعهد بوده، اما صمیمت و شوق جنسی ندارند.

رمانتیک: در عشق رمانیتک، شاید کشش جنسی زیادی را شاهد باشیم؛ اما تعهد وجود ندارد.

رفاقت: عشقی که مانند رفاقت است؛ صمیمت و تعهد زیادی هست؛ اما کشش جنسی نیست.

ابلهانه و کورکورانه: در این حالت، هیچ توجیهی برای علاقه وجود نداشته و افراد با اینکه متعهد هستند و اشتیاق جنسی دارند؛ اما صمیمی نیستند.

آرمانی: بالاترین حد عشق، عشق آرمانی است که در آن زوجین هم صمیمی و متعهد هستند و هم کشش جنسی دارند.

مراحل شروع رابطه عاشقانه کدام اند؟

برای اینکه بتوانید شروع یک رابطه عاشقانه را به خوبی پیش برده و در ادامه هم مشکلات کمتری را تجربه کنید؛ پیشنهاد می‌کنیم طبق این نقشه پیش بروید. برای آشنایی با روانشناسی عشق کلیک کنید.

آشنایی

در ابتدا به شناخت کافی رسیده و مدتی را تنها به آشنایی اختصاص دهید.

شناخت | چطور رابطه عاشقانه شروع کنیم

بعد از آشنایی احتمالا به شناخت نسبی در مورد طرف مقابل خود می‌رسید. در این مرحله سوالاتی را از یکدیگر پرسیده و وارد جزئیات شوید.

صمیمی شدن

بعد از آشنایی و شناخت، باید کمی بیشتر با یکدیگر صمیمی شده و زمان بیشتری را با یکدیگر بگذرانید.

اعتماد کردن | چطور رابطه عاشقانه شروع کنیم

برخی از افراد به سرعت به طرف مقابل خود اعتماد می‌کنند. اینکار اصلا درست نیست. اجازه بدهید طرف مقابل حسن نیت خود را به شما نشان دهد؛ سپس اعتماد کنید.

متعهد شدن

یکی از اصول اصلی شروع رابطه عاشقانه، تعهد است. نباید به طور همزمان با چند نفر در ارتباط باشید.

تجربه ماه عسل | چطور رابطه عاشقانه شروع کنیم

حال، شما وارد رابطه عاشقانه شده اید و می‌توانید به آرامی ادامه مسیر را با یکدیگر طی کنید.

رسیدن به ثبات

در این حالت، افراد می‌توانند در مورد مسائل جدی تری با یکدیگر صحبت کرده و آینده نگری کنند.

چگونگی شروع رابطه عاشقانه

اگر قصد شروع یک رابطه عاشقانه را دارید؛ باید روی خودتان هم کار کنید. در واقع زمانی که شناخت کافی از خودتان داشته باشید؛ می‌توانید در این زمینه به خوبی عمل کرده و موفق باشید. برخی از اقداماتی که از همان ابتدا باید انجام دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

-رسیدن به خودشناسی

-ارتباط برقرار کردن و شناختن

-عمیق تر شدن ارتباط

-ابراز احساسات

-تعامل بیشتر

ویژگی های یک رابطه عاشقانه کدام اند؟

برخی از نشانه هایی که حاکی از آنند که مسیر را به درستی طی کرده اید و رابطه شما واقعا عاشقانه و سالم است؛ شامل موارد زیر می‌باشد.

  • احترام
  • صمیمیت
  • صداقت و اعتماد
  • همدردی و حمایت
  • وفاداری و تعهد
  • رسیدن به جنبه های مشترک و مشخص کردن اهداف
  • تعادل

مهم ترین نکات در زمینه شروع رابطه عاشقانه

 

علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد؛ نکات دیگری که می‌توانند در این زمینه موثر باشند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • از خودتان بپرسید از رابطه چه می‌خواهید؟
  • در قدم اول برای خودتان احترام قائل باشید
  • گذشته را کند و کاو نکنید
  • تنها به دلیل تنهایی و فشار دیگران وارد رابطه نشوید
  • گذشت زمان را نیز دست کم نگیرید
  • انتظار نداشته باشید که او به طور کامل تغییر کند
  • سخت گیر نباشید

سخن پایانی

شروع یک رابطه عاشقانه ساده نبوده و اولین اشتباه می‌تواند آخرین اشتباه باشد. از این رو باید در این مسیر به آرامی قدم برداشته و محتاط باشید. نکات بالا می‌توانند بسیار مفید و کاربردی باشند. اما علاوه بر انجام آنها، بهتر است در این زمینه، حتما از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شروع رابطه عاشقانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چطور رابطه عاشقانه شروع کنیم ؟



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

جلوگیری از طلاق شامل اقدامات به ظاهر ساده ای است که می‌توانند تاثیر بزرگی روی رابطه داشته باشند. البته زمانی باید از آنها استفاده کنید که احساس خطر کرده و خودتان می‌دانید که رابطه در مرحله خطرناکی است. برای بسیاری از زوجین، فکر کردن به طلاق و یا حتی صحبت کردن در مورد آن ساده است. در صورتی که طلاق باید آخرین چیزی باشد که به آن فکر می‌کنید. اگر در زندگی خود، در شرایط بدی قرار دارید و احساس می‌کنید که تنها راه چاره طلاق است؛ باید بگوییم که اشتباه می‌کنید. همیشه راه های بهتری هم وجود دارند. تنها لازم است تا در این مورد با یکدیگر همکاری داشته و از روش های درستی استفاده کنید. در این زمینه بهتر است از یک مشاوره طلاق نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلوگیری از طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اهمیت جلوگیری از طلاق

در بیشتر موارد، به این دلیل که زوجین در این مورد عجولانه تصمیم می‌گیرند؛ بعد از طلاق پشیمان شده و مسائل بیشتری را تجربه می‌کنند. از این رو پیشنهاد می‌کنیم تا پیش از تصمیم قطعی در این مورد، تمام تلاش تان را کرده تا زندگی تان را حفظ کنید. در صورتی که هیچ راهی موثر نبود؛ سپس برای طلاق اقدام نمایید. برخلاف آنچه که تصور می‌شود؛ می‌توان جلوی این موضوع را گرفت. تنها لازم است تا اطلاعات لازم در این زمینه را کسب کرده و از یک متخصص نیز کمک بگیرید. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با راه های داشتن یک طلاق خوب کلیک کنید.

راه های جلوگیری از طلاق

 

شاید از خودتان بپرسید که چطور می‌توان زندگی مشترک را به حالت اول برگردانده و از طلاق جلوگیری کرد؟ راه های مختلفی در این زمینه وجود دارند؛ که بهتر است همه آنها را امتحان کرده تا ببینید کدام یک تاثیر بیشتری دارند.

احساس گناه ندادن به همسر

یکی از اشتباه ترین رفتارهایی که زوجین را تا مرز طلاق می‌کشاند؛ دادن احساس گناه به طرف مقابل است. زمانی که اشتباهی از طرف همسرتان رخ داد؛ بهتر است آن را بخشیده و دیگر یادآوری نکنید. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از تهدید به طلاق کلیک کنید.

تعیین کردن چیزی که می‌خواهید تغییر دهید |  جلوگیری از طلاق

از دیگر روش هایی که در مورد پیشگیری از طلاق موثر هستند؛ می‌توان به تغییر کردن اشاره کرد. همه افراد پیش از طلاق، حرف از تغییر زده و از طرف مقابل شان می‌خواهند که خود را تغییر دهند. در ابتدا باید بگوییم که باید انتظار خود را در این مورد کم کرده و توقع نداشته باشید تا طرف مقابل تان به آدم دیگری تبدیل شود. از طرفی، رفتاری را که مایل هستید تا طرف مقابل تان در خود تغییر دهد تا نیز تعیین کنید. بگویید که دقیقا دنبال چه چیزی هستید.

بهترین حالت خود باشید

گاهی افراد باید احساس اضطرار کنند که کاری انجام داده و یا تغییر کنند. از این رو اگر رابطه خود را در معرض خطر احساس می‌کنید؛ بهتر است تلاش کنید تا بهترین خود را نشان دهید. برای مثال وزن خود را متعادل نگه داشته، به بهداشت شخصی خود اهمیت داده و سبک زندگی تان را نیز کمی تغییر دهید. بهترین لباس هایتان را برای همسر پوشیده و تلاش کنید تا با ملایمت بیشتری با همسرتان برخورد کنید.

کنار گذاشتن و فراموش کردن زخم های قدیمی | جلوگیری از طلاق

زخم های قدیمی را دوباره باز نکرده و به سراغ آنها نروید. حتی اگر نیاز دارید تا به گذشته فکر کنید؛ مسائلی که شما را ناراحت می‌کنند را روی کاغذی نوشته و در مورد احساسات تان هم بنویسید. اینکار باعث تخلیه هیجانی شده و بسیاری از مسائل را حل می‌کند.

اعتماد داشتن به خود

برخی از افراد با اینکه می‌خواهند تا زندگی خود را نجات دهند؛ اما اصلا خود را فردی دوست داشتنی ندانسته و اعتماد به نفس ندارند. فراموش نکنید که شما فارغ از ویژگی هایی که دارید؛ فردی دوست داشتنی بوده و لایق بهترین ها هستید. زمانی که به خودتان اعتماد داشته و خودتان را دوست بدارید؛ طرف مقابل نیز تلاش بیشتری برای ادامه رابطه با شما کرده و اهمیت بیشتری برایتان قائل خواهد شد.

یادگرفتن مهارت های جدید | جلوگیری از طلاق

حضور در زندگی مشترک و ادامه آن مستلزم یادگیری و استفاده از یک سری از مهارت هاست. اشکالی ندارد اگر تا اینجا از آنها مطلع نبودید؛ از اینجا به بعد آنها را آموخته و تمرین کنید تا از طلاق، پیشگیری شود. مهارت هایی که به آنها نیاز دارید؛ شامل صحبت کردن با یکدیگر، مشورت کردن، کنترل خشم و گذشت و پشتیبانی است. برای جلوگیری از بروز پشیمانی از طلاق کلیک کنید.

پیدا کردن اهداف جدید

سعی کنید تا با یکدیگر اهداف جدید پیدا کرده و برای جلوگیری از طلاق، با یکدیگر برای آنها تلاش کنید.

توجه کردن به همسر | جلوگیری از طلاق

به همسر خود بیش از پیش توجه کرده و به طور واضح به او نشان دهید که برایش اهمیت قائل هستید و دوستش دارید.

کمک گرفتن از روانشناس

یکی از موثرترین اقداماتی که می‌توانید در این زمینه انجام دهید؛ کمک گرفتن از روانشناس است. چرا که او با توجه به روحیات شما، مسائل شما را به صورت ریشه ای حل کرده و راهکارهای موثری ارائه می‌دهد.

دادن فرصتی دوباره | جلوگیری از طلاق

به رابطه و طرف مقابل تان فرصتی دوباره بدهید. همه آدمها اشتباه می‌کنند. حتی خود شما. به همین دلیل فرصتی دیگر داده و اجازه دهید تا طرف مقابل، خودش را به شما ثابت کند.

باز کردن دید خود نسبت به مسائل تازه

بهتر است در مورد مسائل مختلف، کمی تغییر نگرش داده و با دید بازتری به مشکلات نگاه کنید. در برخی موارد، نگاه شما به قدری جانب دارانه است که عوامل دیگر را نمی‌بینید. اما با اینکار راحت تر می‌توانید با مسائل برخورد کنید.

نشانه های نزدیک بودن طلاق

 

گاهی شرایطی در رابطه به وجود می‌آید؛ که خوتان هم می‌دانید که در مرحله خوبی نبوده و شاید به طلاق ختم شود. اگر بتوانید این نشانه ها را تشخیص داده و به موقع اقدام کنید؛ می‌توانید جلوی بسیاری از مشکلات را بگیرید. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از روش های آمادگی برای طلاق کلیک کنید.

  • حل نکردن مشکلات و رها کردن آنها
  • طلاق عاطفی
  • سردی و بی احساسی
  • توجه کردن بیش از حد به مسائل خارج از ازدواج

سخن پایانی

جلوگیری از طلاق ، کار دشواری است. قطعا مشکلات زیادی شما را تا این مرحله رسانده است. اما می‌توان همچنان رابطه را نجات داد. تنها باید هردو طرف تا حدامکان تلاش خود را کرده و با یکدیگر همکاری کنند. بعد از این مرحله، بسیاری از مسائل تغییر می‌کنند. اما می‌توانید کاری کنید تا این تغییر مثبت باشد. در این مورد حتما باید با کمک یک متخصص پیش بروید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلوگیری از طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ۱۱ راه جلوگیری از طلاق



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آرام کردن همسر عصبانی در زمان درست از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور کلی عصبانیت در زندگی زناشویی می‌تواند تبعات زیادی داشته باشد. چرا که افراد شروع به مقابله به مثل کرده و نمی‌توانند عصبانیت طرف مقابل خود را تحمل کنند. در چنین حالتی حتی اگر مشکل اساسی هم وجود نداشته باشد؛ افراد مسائل مختلف را پیش کشیده و دعوا شروع می‌شود. گاهی اصلا همسر از دست شما عصبانی نیست. اما به این دلیل که واکنش نامناسبی از خود نشان می‌دهید؛ خشم بیشتر شده و مشکلات تازه ای ایجاد می‌شود. از این رو بسیار مهم است که بدانید در چنین شرایطی، به عنوان نزدیک ترین فرد، باید چطور رفتار کنید. اگر به تازگی ازدواج کرده اید؛ مهارتی در این زمینه ندارید؛ بهتر است با مشاوره خانواده مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آرام کردن همسر عصبانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چگونگی آرام کردن همسر عصبانی

معمولا بعد از گذشت مدتی، افراد به شناخت بیشتری از یکدیگر رسیده و می‌دانند چطور باید همسر خود را آرام کنند. معمولا همسر هر فردی، بهترین کسی است که می‌تواند او را در حین عصبانیت آرام کرده و یا حتی خود، او را عصبانی کند. در هر دو صورت، به عنوان همسر، باید بدانید که چه واکنشی درست است. این بدان معنا نیست که عصبانیت طرف مقابل را سرکوب کرده و یا از او توقع داشته باشید تا فورا خوب شود. اما اگر در این حالت کاری نکنید؛ ممکن است او تصور کند که به او اهمیتی نداده و یا شاید دست به رفتارهای پرخاشگرانه تری بزند. برای جلوگیری از بروز توهین به همسر کلیک نمایید.

روش های آرام کردن همسر عصبانی

 

همسرتان چه از دست شما عصبانی باشد و چه از دست دیگران، از شما توقع دارد تا در این شرایط کنارش باشید و آرامش کنید. برای اینکار روش های مختلفی وجود دارد؛ که می‌توانید با امتحان کردن هریک از آنها تاثیرش را روی رابطه تان مشاهده کنید. در این قسمت به توضیح این روش ها خواهیم پرداخت.

به دعوا دامن نزنید

در برخی موارد، با اینکه می‌خواهید همسر عصبانی تان را آرام کنید؛ اما اوضاع را بدتر کرده و روی آتش او بنزین می‌ریزید. همسر عصبانی شما ، بعد از گذشت مدتی آرام خواهد شد؛ اما حرف هایی که در این شرایط به او می‌زنید، به یادش خواهد ماند. از این رو مراقب حرف هایتان باشید. برای اطلاع از راه های جلوگیری از مقابله به مثل کردن کلیک نمایید.

کمی صبر کنید تا آرام شود

یکی دیگر از اقدامات اساسی برای آرام کردن همسر عصبانی ، صبر کردن است. نباید با فردی که عصبانی است؛ عجولانه رفتار کرد. برای مثال به طور مداوم از او سوال نپرسید و یا نخواهید که برایتان کاری انجام دهد. بلکه صبر کنید تا کمی عصبانیتش فروکش کرده؛ سپس با او صحبت کنید و یا حتی کنارش بروید.

مشخص کردن مرزهای خود

پیش از بروز هر رفتاری، باید با همسر خود صحبت کنید که آیا می‌توانید تحملش کنید یا خیر! بیشتر افراد در این مورد صحبت نکرده و بعد از عصبانیت تازه متوجه می‌شوند که چقدر ناراحت شده اند و یا آسیب دیده اند. مثلا باید به همسرتان بگویید که هرچقدر هم که عصبانی باشی؛ حق نداری به من آسیب بزنی. این مرز شماست و او نباید از آن رد شود.

انتخاب کردن نبرد خود

اگر عصبانیت همسر شما سودی برای شما ندارد؛ خود را دخالت ندهید. در این نبرد پیروز نشده و تنها منابع تان را از دست می‌دهید. به همین دلیل به جای اینکه شما هم عصبانی شوید و با همسر همراهی کنید؛ آرام مانده و به او کمک کنید تا از این حالت خارج شود.

تحمل نکردن بی احترامی

همانطور که پیش تر هم به این موضوع اشاره کردیم؛ همسر شما باید بداند که در حین عصبانیت، مجاز به بروز هرگونه رفتاری نیست. او حق ندارد زمانی که عصبانی است؛ به شما بی احترامی کند. شما هم نباید در جواب بی احترامی کنید. بلکه بهتر است به او تذکر داده و به روش دیگری او را آرام کنید.

در زمان درست از او معذرت خواهی کنید

حتی اگر لازم است برای آرام کردن همسر عصبانی از او معذرت خواهی کنید. اگر عامل عصبانیت او خود شما هستید؛ قطعا باید اینکار را در شرایط مناسب انجام دهید. عذرخواهی کردن نه تنها به غرور شما آسیبی نمی‌زند؛ بلکه شما را بزرگ تر هم می‌کند.

به رژیم غذایی او توجه داشته باشید

شاید به نظرتان این راهکار کمی عجیب به نظر برسد. در صورتی که رژیم غذایی افراد در سلامت روان شان و حتی میزان خشم شان تاثیر دارد. این موضوع مخصوصا در مورد مردان بیشتر صدق می‌کند. اگر او بیش از حد از غذاهای سرخ شده، فرآوری شده، چرب و شیرین استفاده می‌کند؛ پس تعجبی ندارد که به صورت مداوم عصبانی شده و نتواند این موضوع را کنترل کند.

راه حل سریع آرام کردن همسر عصبانی

برخی از روش ها، به صورت آنی موثر هستند. اما اگر شما دنبال نتایج طولانی مدت هستید؛ چنین روش هایی کارآمد نیستند. برای مثال آب دادن به همسر و یا تمرینات تنفسی، ترک محل و … از روش های فوری هستند که می‌توانند برای آرام کردن همسر عصبانی موثر باشند.

استفاده از روش مه آلود

روش مه آلود به معنی پذیرفتن تقصیرات و به حداقل رساندن ایرادگیری های بی دلیل است. برای مثال اگر او در حین عصبانیت شروع به ایرادگیری های الکی می‌کند؛ شما آنها را بپذیرید و بگویید که حق دارد. انقدر اینکار را انجام دهید تا به دلیل اصلی عصبانیتش اشاره کند.

توصیه هایی کلی برای آرام کردن همسر عصبانی

 

علاوه بر مواردی که در بالا به آنها اشاره شد؛ توصیه های کلی برای آرام کردن همسر عصبانی وجود دارد که می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. برخی از این توصیه ها، شامل موارد زیر می‌باشند. برای جلوگیری از دعوا با همسر کلیک کنید.

  • مقابله به مثل نکنید
  • در زمان درستی به سراغش بروید
  • شفقت و مهربانی از خود نشان دهید
  • در نظر گرفتن احساسات همسر
  • همدردی کردن با او
  • به صورت اصولی و درست انتقاد کنید

سخن پایانی

شاید تصور کنید بهترین راه برای آرام کردن همسر عصبانی این است که او را تنها بگذارید تا آرام شود و هیچکاری نکنید. شاید با اینکار همسر آرام شود؛ اما قطعا از شما انتظار دارد که در چنین شرایطی حداقل کنارش باشید. همانطور که مشاهده کردید؛ راه های زیادی برای حل این مشکل وجود دارد. بهتر است از آنها کمک گرفته و همچنین با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آرام کردن همسر عصبانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: آرام کردن همسر عصبانی



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

نداشتن دوست پسر و رابطه عاطفی، گاها یک انتخاب و در مواردی یک جبر است. در برخی مواقع، دختران تمایل دارند تا یار و همدمی داشته باشند؛ اما فرد مناسبی را پیدا نکرده و یا خودشان شرایط لازم را ندارند. نکته ای که اهمیت دارد این است که در مورد داشتن یا نداشتن دوست پسر، اصلا خودتان را تحت فشار قرار ندهید. امروزه فضای مجازی و یا اطرافیان تان، شاید این حس را به شما القا کنند که اگر دوست پسر ندارید؛ زندگی رقت انگیزی داشته و یا حتی مشکلی دارید. در صورتی که اصلا اینطور نیست. گاهی افراد در تنهایی بسیار خوشحال ترند و حتی در مورد زنان، این موضوع را تحقیقات هم ثابت کرده اند. پس بهتر است در این مورد به خوبی فکر کرده و حتما از یک مشاوره رابطه نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نداشتن دوست پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نداشتن دوست پسر

نداشتن دوست پسر به این معنا نیست که شما فردی ضداجتماع بوده و یا مرد ستیز هستید. شما احتمالا در روابط قبلی تان به مشکل خورده اید و یا تاکنون فردی مناسب در زندگی تان نیامده و به طور کلی دوست ندارید در حال حاضر با فردی در ارتباط باشید. هر دختری دلایل شخصی خودش را در این مورد دارد.

اما احتمالا این را متوجه شده اید که هیچ انسان تنهایی در طولانی مدت خوشحال نبوده و همه افراد نیاز دارند تا به شکلی در رابطه عاطفی باشند. این بدان معنا نیست که به هر قیمتی وارد رابطه شوید و یا خود را مجبور کنید تا برخلاف میل تان رفتار کنید. حتی اگر تاکنون در رابطه نبوده اید؛ بهتر است برای یکبار چنین رابطه ای را تجربه کرده و سپس تصمیم بگیرید.

مزایای نداشتن دوست پسر

 

نداشتن دوست پسر ، مزایا و معایبی دارد؛ که با توجه به آنها، بهتر می‌توانید در این مورد تصمیم گیری کنید. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از شرایط ازدواج با دوست پسر کلیک کنید.

مورد قضاوت قرار نگرفتن

از آنجایی که جامعه ما نگاه سخت گیرانه تری نسبت به دختران در این مورد دارد؛ دخترانی که دوست پسر ندارند؛ قطعا کمتر مورد قضاوت قرار گرفته و از نظر جامعه دختران بهتری هستند. در واقع بودن در چنین روابطی کمی برای دختران جلوه بدی داشته و مشکلاتی را برای آنها ایجاد می‌کند.

داشتن آرامش روانی

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ دختران مجرد به طور کلی از نظر سلامت روانی در وضعیت بهتری بوده و خوشحال تر هستند. چرا که با حضور در یک رابطه عاطفی و حتی ازدواج، زنان باید مسئولیت زیادی را برعهده بگیرند.

ازدواج بهتر

البته در این مورد قطعیتی وجود ندارد. اما برخی از افراد و خانواده ها، همواره به دنبال دخترانی هستند که پیش از ازدواج در هیچ رابطه عاطفی نبوده اند. از طرفی زمانی که دختران پیش از ازدواج، تجربیات بدی هم نداشته باشند؛ در زمان ازدواج درست تر می‌توانند تصمیم گیری کرده و انتخاب بهتری دارند. برای اطلاع از شرایط دوستی به قصد ازدواج کلیک نمایید.

داشتن زمان آزاد بیشتر

دوست پسر داشتن، نیاز به صرف زمان و انرژی دارد. فردی که در رابطه نیست؛ قطعا زمان آزاد بیشتری داشته و بیشتر می‌تواند روی رشد و پیشرفت شخصی اش تمرکز کند. از طرفی ذهن آرام تری داشته و بیشتر احتمال دارد که به اهدافش رسیده و موفق شود.

معایب ناشی از نداشتن دوست پسر

اما باید مشکلات ناشی از نداشتن دوست پسر را نیز در نظر داشته باشید. با اینکه این موضوع دستاورد بزرگی در زندگی محسوب نمی‌شود و بدون حضور یک پسر هم می‌توان زندگی کرد. اما احتمالا تجربیات زیادی را در این زمینه از دست خواهید داد. برای مثال:

شاختی از جنس مخالف کسب نمی‌کنید

حتی برای ازدواج نیز بهتر است تا شناختی نسبی در مورد روحیات جنس مخالف داشته باشید. شما به عنوان یک دختر، باید قادر باشید تا با پسران صحبت کرده و ارتباط سالم داشته باشید. این موضوعات همگی در رابطه است که حاصل می‌شود. مقاله هنوز در 30 سالگی مجردم را مطالعه کنید.

بیشتر اوقات احساس تنهایی دارید

یکی دیگر از معایب نداشتن دوست پسر این است که احتمالا بیشتر اوقات احساس تنهایی خواهید کرد. مخصوصا زمانی که شاهد وقت گذرانی دوستان تان با پارتنرهایشان خواهید بود. البته که وارد رابطه شدن تنها به این دلیل که احساس تنهایی می‌کنید؛ کار درستی نیست. اما به طور کلی تنها ماندن برای مدت زمان طولانی نیز شما را منزوی و افسرده می‌کند.

اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهید

در برخی موارد، زمانی که دختران برای مدت زمان طولانی تنها مانده اند؛ به این فکر می‌کنند که شاید مشکلی دارند. به همین دلیل اعتماد به نفس خود را از دست داده و به طور کلی تنهایی را انتخاب می‌کنند.

برخی از دوستان تان شما را طرد می‌کنند

زمانی که همه دوستان تان در رابطه هستند و شما مجرد هستید؛ آنها ترجیح می‌دهند با افرادی معاشرت کنند که موقعیتی مشابه با خودشان را دارند. به همین دلیل ممکن است از جمع دوستان تان نیز طرد شوید. برای آشنایی با مزایای رابطه قبل از ازدواج کلیک کنید.

دوست پسر داشتن خوب است یا نه؟

نمی‌توان جواب قاطعانه ای به این سوال داد. دختران باید بسته به شرایط شخصی و خانوادگی خود در این زمینه تصمیم بگیرند. چنین روابطی، امروزه می‌تواند پیش زمینه ای برای ازدواج باشد. از طرفی شما فرصت بیشتری در اختیار دارید تا به شناخت برسید. از این رو بهتر است با توجه به مزایا و معایبی که در این زمینه گفته شد؛ تصمیم گیری کنید.

چرا باید دوست پسر داشته باشیم؟

در ابتدا باید بگوییم که هیچکس نمی‌تواند شما را مجبور کند تا دوست پسر داشته باشید. اما بودن در چنین موقعیتی، مسائلی را به شما می‌آموزد که افراد مجرد هیچگاه آنها را تجربه نمی‌کنند. برخی از این دلایل، شامل موارد زیر هستند.

  • بالا رفتن تجربیات عاطفی
  • بیشتر شدن اعتماد به نفس
  • یادگیری مهارت های ارتباطی و اجتماعی

علت نداشتن دوست پسر؟

 

شاید از خودتان بپرسید که با اینکه واقعا دلتان می‌خواهد که چنین شرایطی را تجربه کنید؛ اما نمی‌توانید؟ پاسخ های مختلفی برای این سوال وجود دارد. برخی از آنها، شامل موارد زیر هستند. برای پاسخ به سوال چطور دوست پسر پیدا کنیم کلیک نمایید.

  • احتمالا روی موفقیت تحصیلی یا کاری متمرکز هستید
  • خانواده ای سنتی و مذهبی دارید
  • فشار عاطفی و استرس روی شماست
  • از نظر عاطفی آمادگی لازم را ندارید

قبل از تصمیم گیری برای نداشتن دوست پسر اینکارها را انجام دهید

اگر قصد ورود به یک رابطه را داشته و می‌خواهید برای اولین بار دوست پسر داشته باشید؛ این نکات را رعایت فرمایید.

  1. بالا بردن خودآگاهی
  2. کمک گرفتن از مشاور
  3. مشخص کردن حد و مرز
  4. مشورت کردن با دیگران

راه هایی برای داشتن یک ارتباط سالم با پسران

همچنین برای اینکه بتوانید ارتباط سالمی با دوست پسر خود و حتی یک پسر داشته باشید؛ باید این موارد را نیز رعایت کنید.

  • حفظ کردن استقلال خود
  • مشخص کردن انتظارات تان به صورت واضح
  • زمان مناسبی را انتخاب کنید
  • از روی اجبار تصمیم نگیرید
  • منطقی پیش بروید

سخن پایانی

نداشتن دوست پسر و یا داشتن آن اصلا اشکالی ندارد. نکته مهم این است که بتوانید رابطه سالمی داشته و به شکل درستی آن را پیش ببرید. در این زمینه هر دو طرف باید تلاش کنند. اما زمانی که انتخاب درستی داشته باشید؛ کمتر احتمال بروز مشکل وجود دارد. در این زمینه حتی می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نداشتن دوست پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: نداشتن دوست پسر



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خانواده ام بهم گیر میدن چیکار کنم ؟ بسیاری از جوانان و نوجوانانی که با خانواده زندگی می‌کنند؛ این مشکل را دارند. در واقع همه والدین به دلیل نگرانی و وضعیت جامعه، نسبت به فرزند خود بی توجه نبوده و به روش های مختلفی این اضطراب را ابراز می‌کنند. آنها تنها نمی‌خواهند که فرزندشان آسیبی ببیند. اما در بیشتر موارد، اینکار به روش اشتباهی انجام داده و نتیجه بدی هم می‌گیرند. در واقع آنها پیگیری می‌کنند تا فرزند خود را از خطر دور نگه دارند؛ در صورتی که اینکار باعث می‌شود تا فرزندشان از آنها بیزار شده و بیشتر پنهانکاری کنند. اگر شما هم در خانواده خود با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنید؛ بهتر است حتما از مشاوره خانواده کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گیر دادن خانواده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خانواده ام بهم گیر میدن چیکار کنم؟

 

قطعا که نداشتن آزادی عمل و استقلال، مخصوصا به عنوان یک جوان، بسیار دشوار و ناراحت کننده است. در این دوران شما شور و انرژی زیادی دارید؛ که دوست دارید به روش های مختلفی آن را تخلیه کنید. اما زمانی که به طور مکرر با مخالفت های خانواده روبرو می‌شوید؛ این موضوع هم در شما کمرنگ شده و حتی علاقه خود را نسبت به خانواده نیز از دست می‌دهید.

باید بدانید که چنین رفتارهایی هم از گذشته شما نشات می‌گیرد و هم از کنترلگری خانواده. در واقع پیدا کردن علت این رفتار بسیار مهم است که می‌تواند مشکل را حل کند. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از چگونگی اجازه گرفتن برای بیرون رفتن کلیک کنید.

صحبت کردن با آنها به صورت مستقیم

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ باید به صورت مستقیم با آنها صحبت کرده و علت را از خودشان جویا شوید. در این حالت یا شما قانع می‌شوید که نگرانی های آنها را جدی تر بگیرید و یا آنها را قانع خواهید کرد تا محدودیت کمتری را به شما اعمال کنند.

کمک گرفتن از روانشناس | خانواده ام بهم گیر میدن

کمک گرفتن از روانشناس نیز در این زمینه بسیار موثر است. چرا که روانشناس، بدون جانب گیری، هم دلایل شما و هم خانواده تان را گوش داده و در نهایت راهکار درستی به شما ارائه خواهد داد.

جلب کردن اعتماد آنها

اگر واقعا تصور می‌کنید که گیرهای آنها بی منطق و نادرست است؛ بهتر است اعتماد آنها را جلب کرده و حسن نیت خود را به آنها ثابت کنید. در واقع زمانی که خانواده ببینند که خودتان هم به درستی رفتار می‌کنید؛ حساسیت کمتری نشان خواهند داد.

صداقت | خانواده ام بهم گیر میدن

همواره با آنها صادق باشید و در مورد همه چیز به طور کامل به آنها توضیح دهید. در صورت پنهانکاری، حساسیت های آنها تشدید شده و سختگیری روی شما هم بیشتر می‌شود.

چرا خانواد ام بهم گیر میدن؟

شما احتمالا دنبال علتی هستید که خانواده به شما گیر می‌دهد. این موضوع برای هر خانواده ای متفاوت است. اما به طور کلی برخی از دلایلی که منجر به بروز چنین حالتی می‌شود؛ شامل موارد زیر است.

آنها کنترلگر هستند

یکی از اصلی ترین دلایلی که منجر به بروز چنین حالتی می‌شود؛ کنترلگری آنهاست. والدین کنترل گر ، حتی زمانی که شما هیچکاری نکنید هم بهانه ای برای گیر دادن پیدا می‌کنند. همه چیز در خانواده باید تحت کنترل والدین کنترلگر باشد. در این حالت مشکل از شما نبوده و بهتر است با آنها مجادله نکنید. تنها سعی کنید تا استقلال خود را به دست آورده و از طرفی اعتماد آنها را نیز جلب کنید.

در گذشته اشتباهی از شما سر زده است | خانواده ام بهم گیر میدن

یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث می‌شود تا خانواده مدام به شما گیر دهند؛ اشتباهاتی است که خودتان در گذشته مرتکب شده اید. در واقع شما یکبار در گذشته، اعتماد آنها را خدشه دار کردید. به همین دلیل طبیعی است که نگران بروز مجدد آن باشند و یا بخواهند تا از شما محافظت کنند.

اضطراب و نگرانی زیادی دارند

در این حالت، اضطراب و نگرانی آنها ناشی از شرایط جامعه و خطرات احتمالی است. به طور کلی، هرچقدر هم که خانواده به شما اعتماد داشته باشند؛ بازهم نمی‌توان منکر خطراتی شد که در جامعه وجود دارد.

شما تک فرزند بوده و یا شرایط خاصی دارید | خانواده ام بهم گیر میدن

گاهی به این دلیل که شما تنها فرزند خانواده هستید و یا شرایط خاصی دارید؛ والدین خود را موظف می‌دانند که از شما بیشتر محافظت کنند. به همین دلیل باید به آنها کمی هم حق بدهید و از دست شان ناراحت نشوید. شما تنها سرمایه آنها هستید که نمی‌خواهند آسیبی به شما وارد شود.

چگونه محدودیت خانواده را برداریم

 

اما می‌توان تا حدی بر گیر دادن های خانواده غلبه کرد. نمی‌توان آنها را به طور کامل تغییر داد و یا مجادله کرد. بهتر است با کمک روش های درست، این موضوع را در خانواده حل کنید. برای مثال:

مهارت های بیشتری کسب کرده و توانمند شوید

زمانی که خانواده شاهد این باشند که شما قادر باشید تا در شرایط مختلف از پس خود برآمده و بر مشکلات غلبه کنید؛ کمتر گیر داده و بیشتر اعتماد می‌کنند. از این رو بهتر است به یادگیری مهارت هایی بپردازید که در جامعه برایتان سودمند باشند.

مسئولیت پذیر باشید | خانواده ام بهم گیر میدن

مسئولیت کارهای اشتباه و درست خود را پذیرفته و دیگران را مقصر نکنید. برای اینکه خانواده آزادی بیشتری به شما بدهند؛ باید شاهد مسئولیت پذیری تان باشند.

رفتارهای هدفمند داشته باشید

رفتارهای شما در مقابل خانواده هدفمند باشد. باید نشان دهید که برای حضور در جامعه و دور شدن از آنها هدف مشخصی دارید.

تحکیم کردن روابط | خانواده ام بهم گیر میدن

از طرفی باید روی رابطه خود با خانواده کار کرده و به آنها اطمینان خاطر بدهید. زمانی که رابطه خوبی با خانواده داشته باشید؛ آنها نیز کمتر به شما گیر داده و رفتارهایشان بیشتر شکل حمایت می‌گیرد.

مشخص کردن حد و مرز

باید با والدین کنترلگرتان حد و مرز مشخصی داشته باشید. اجازه ندهید که آنها بیش از آزادی تان را گرفته و روی شما تسلط داشته باشند. در این حالت آینده خودتان به خطر خواهد افتاد.

سخن پایانی

با اینکه گیر دادن خانواده به شما، احتمالا شرایط سختی را برایتان ایجاد خواهد کرد؛ اما باید بدانید که این موضوع تا حدی به جا بوده و از طرفی می‌توان به شکل درستی با آن برخورد نمود. تنها کافی است که در ابتدا علت را پیدا کرده و در مرحله بعدی به شکل درستی واکنش نشان دهید. در این مورد بهتر است تا از یک متخصص نیز کمک دریافت کنید. چگونه محدودیت خانواده را برداریم.

برای دریافت مشاوره در زمینه گیر دادن خانواده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: خانواده ام بهم گیر میدن



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم ؟ در بیشتر موارد انتظار گفتن دوست دارم و یا حتی تلاش برای شروع یک رابطه از سمت پسر است. با اینکه دختر نیز به طرف مقابل علاقه مند بوده و تمایل دارد تا به او نزدیک شود. اما نهایت تلاش خود را می‌کند تا این موضوع را پنهان کرده و خود را بی‌تفاوت نشان دهد. از طرفی بیشتر دختران اصلا نمی‌دانند که چطور باید این موضوع را به پسران نشان دهند. آن‌ها تصور می‌کنند که با ابراز علاقه در حال شکستن غرورشان هستند. در حالیکه این اصلا اشکالی ندارد اگر اولین بار دختر علاقه خود را به طرف مقابل نشان دهد. به همین دلیل بهتر است دختران این مهارت را آموخته و از آن خجالت نکشند. در این مورد حتی از روانشناس نیز می‌توان کمک گرفت. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نشان دادن علاقه به پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چطور به صورت غیرمستقیم به پسر بفهمانیم دوستش داریم؟

 

برای نشان دادن علاقه خود به یک پسر باید در ابتدا به صورت غیرمستقیم عمل کنید. به طور کلی هر فردی برای اینکه متوجه علاقه شما بشود؛ نیاز به یک مقدمه چینی دارد. از این رو اگر از همان ابتدا مستقیما به او بگویید که دوستش دارید؛ احتمالا نتیجه مطلوبی دریافت نخواهید کرد. در این قسمت به توضیح روش هایی می‌پردازیم که کاملا غیرمستقیم و مودبانه بوده و تاثیر زیادی دارند.

استفاده از زبان بدن و پرانرژی بودن

برای اینکه به پسری به صورت غیر مستقیم بفهمانید که دوستش دارید؛ باید از زبان بدن خود استفاده کرده و همواره پرانرژی باشید. اگر مدام بی حال و ناراحت باشید؛ طبیعتا او متوجه علاقه شما به خود نخواهد شد. همچنین از حرکاتی استفاده کنید که کاملا بیانگر علاقه شما هستند. برای اطلاع از چگونگی انجام نگاه های یواشکی کلیک نمایید.

دنبال کردن او در شبکه های اجتماعی | چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم

امروزه شبکه های اجتماعی نقش مهمی در روابط بازی می‌کنند. به همین دلیل می‌توانید در ابتدا از طریق آنها اقدام کنید. برای مثال او را در شبکه های اجتماعی دنبال کرده و یا از این طریق علایق و افکار خود را به او نشان دهید. حتی می‌توانید برای اولین بار در این بستر با او صحبت کنید و بیشتر به یکدیگر نزدیک شوید.

دعوت کردن از او برای پیوستن به شما در دورهمی و مهمانی ها

یکی دیگر از راه هایی که برای نشان دادن علاقه به صورت غیر مستقیم موثر است؛ دعوت کردن از او برای پیوستن به شما در میهمانی  و دورهمی هاست. اگر کمی رابطه شما پیش رفت؛ می‌توانید از او بخواهید تا در جمع های مختلف با شما همراهی کند.

گوش دادن به حرف های او با دقت | چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم

مردان نیاز به شنیده شدن دارند. اگر واقعا می‌خواهید علاقه خود را به آنها نشان دهید؛ باید به حرف های آنان به خوبی گوش کنید. اصلا وسط حرف های او نپریده و یا سوالاتی مرتبط با حرف های او بپرسید. او را تایید کرده و در حین حرف زدن در چشم های او نگاه کنید. برای غلبه بر ترس از بیان عشق کلیک نمایید.

انجام دادن یک کار با ملاحظه

برای اینکه به پسر نشان دهید که به یادش هستید؛ می‌توانید یک کار با ملاحظه و دوست داشتنی بکنید. برای مثال غذای مورد علاقه اش را درست کرده و به محل کارش بفرستید یا برای او شیرینی درست کنید. بی مناسبت برای او هدیه خریده و یا پیام های محبت آمیز برایش بفرستید.

کمک خواستن از او | چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم

مردان تمایل دارند تا در زندگی شما نقشی داشته و موثر واقع شوند. برای اینکه این حس را درون آنها ارضا کنید؛ باید از کمک گرفته و نشان دهید که به آنها نیاز دارید. برخی از زنان، برعکس تلاش می‌کنند تا خود را کاملا مستقل و توانمند نشان دهند. اما این اصلا درست نبوده و برای مردان جذابیتی ندارد. برای پاسخ به سوال مردان عاشق چه زنانی می‌شوند کلیک کنید.

درمیان گذاشتن راز دلتان با او

حتی می‌توانید برای اینکه بیشتر اعتماد او را جلب کنید؛ یکی از رازهای زندگی خود را با او درمیان بگذارید. حتی با اینکار می‌توانید میزان رازداری او را نیز متوجه شوید.

تعریف کردن از او | چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم

بعد از مدتی، حتی می‌توانید به روش های مختلف از او تعریف کرده و نشان دهید که به او توجه می‌کنید. برای مثال از تلاش و کارهای خوبش تعریف کنید؛ به ظاهرش توجه کرده، و حتی در مورد شخصیت و قدرت تصمیم گیری اش نیز تحسینش کنید.

سعی نکنید با او دوست معمولی باشید

برخی از دختران در ابتدا به قدری ملایم و به آرامی پیش می‌روند؛ که برای طرف مقابل نیز سوتفاهم ایجاد شده و یا تصور می‌کنند که برای دختران مانند یک دوست معمولی هستند. به همین دلیل اگر واقعا به یک پسر علاقه مند هستید؛ بهتر است مانند یک دوست معمولی با او رفتار نکنید.

علاقه نشان دادن به سرگرمی های او | چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم

به سرگرمی های او علاقه نشان داده و خود را مشتاق نشان دهید. در ابتدا در این مورد از او سوال بپرسید که چه چیزی برای او جالب است و یا خوشحالش می‌کند. سپس سعی کنید تا با او اینکارها را انجام دهید.

اجازه دهید چیزی به شما یاد دهد

اینکه مردان چیزی را به شما یاد بدهند؛ حس مردانگی شان را بیشتر می‌کند. به همین دلیل اجازه دهید تا با شما احساس راحتی کرده و در مورد موضوعات جدید با شما صحبت کند. در واقع شما باید این امکان را برای او فراهم کنید.

به نمایش گذاشتن استعدادهایتان | چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم

خودتان نیز استعدادها و توانمندی های خود را نشان داده و تلاش کنید تا به روش درستی توجه او را جلب کنید. مردان از زنان با اعتماد به نفس بیشتر خوششان می‌آید. به همین دلیل باید در خودابرازی هیچ ترسی نداشته باشید.

اشتباهاتی در مورد نشان دادن علاقه به پسران

 

در این مورد ممکن است مرتکب اشتباهاتی شوید که کمی طرف مقابل را از خود دور کنید. این اشتباهات شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های کنار امدن با جواب منفی کلیک کنید.

  • جلب توجه با جذب کردن متفاوت است
  • بچگانه رفتار کردن
  • برنامه مشخصی نداشتن برای شروع رابطه
  • پافشاری و پیگیری بیش از حد

سخن پایانی

اگر در چنین شرایطی قرار گرفتید که از پسری خوشتان آمد اما نمی‌توانستید به او بگویید؛ باید علاوه از روش های بالا از افراد دیگر نیز کمک بگیرید. از تجربیات دیگران نیز استفاده کرده و به طور کلی تلاش کنید تا خودتان باشید. اگر حسن نیت خود را به طرف مقابل نشان دهید؛ او نیز دیر یا زود به سمت شما جذب شده و برای به دست آوردنتان تلاش می‌کند. در این مورد بهتر است با یک متخصص نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نشان دادن علاقه به پسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چطور به پسر بفهمانیم دوستش داریم ؟



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دروغ گویی کودک در سنین پایین تقریبا رفتاری طبیعی در آنان تلقی می‌شود. در واقع می‌بینیم که گاهی کودکان به دلایل پیش پا افتاده دروغ گفته و یا داستان های خیالی تعریف می‌کنند. این بدان معنا نیست که این موضوع اهمیتی نداشته و یا نباید آن را جدی گرفت. اما در ابتدا موضوع نگران کننده ای نبوده و نیازی هم به واکنش های تند و افراطی نیست. به طور کلی رفتارهای والدین و یا واکنش آنها نسبت به این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. در بیشتر موارد به همین دلیل است که این رفتار در کودکان ادامه دار شده و به طور کلی دروغگویی بخشی از شخصیت آنها می‌گردد. از این رو والدین باید اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کرده و به موقع اقدام نمایند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دروغ گویی کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دروغ گویی کودک به چه معناست؟

تقریبا همه کودکان در فرایند رشدی خود دروغگویی را تجربه می‌کنند. آنها در شرایط مختلفی، حتی زمانی که نیازی به دروغ گفتن نیست؛ هم پنهانکاری می‌کنند. بخش اعظم این موضوع، به این دلیل است که آنها هنوز به طور کامل تفاوت میان واقعیت و خیال را ندانسته و ذهن آنها قادر به تولید خاطرات ساختگی است. حتی گاهی خلاقیت بیش از حد آنها و یا رویاپردازی است که منجر به چنین حالتی می‌گردد. در سن خاصی بیشتر شاهد بروز چنین رفتاری هستیم اما بعد از مدتی به صورت خود به خود کودک متوجه می‌شود که نیازی به دروغ گفتن نیست. البته محیط نیز در این مورد موثر است. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با انواع اختلالات رفتاری کودکان کلیک نمایید.

علت دروغ گویی کودک

 

در ابتدا باید علت دروغ گویی کودک را پیدا کنیم. با اینکه گفتیم اینکار تا حدی اقتضای سن آنان است و طبیعی می‌باشد؛ اما دلایل دیگری نیز برای آن مطرح است. برخی از این دلایل شامل موارد زیر هستند.

احساس ترس یا استرس

یکی از اصلی ترین دلایل دروغ گویی کودک ، احساس ترس یا استرس او از عواقب کاری است که انجام داده است. برای مثال او ممکن است با دروغ گفتن خرابکاری خود را به گردن فرد دیگری بیاندازد.

جلب توجه

یکی دیگر از دلایل دروغ گویی کودک تمایل او به جلب توجه کردن است. او با تعریف کردن داستان های غیرواقعی تمایل دارد که توجه دیگران را جلب کرده و خود را بهتر است آنچه هست؛ نشان دهد.

یادگیری اینکار از والدین

از اصلی ترین دلایل دروغ گویی کودک ، یادگیری این رفتار و تقلید آن از والدینش است. زمانی که کودک شاهد بروز این رفتار در والدینش است تعجبی ندارد که او نیز در شرایط مختلف دروغ بگوید.

کمبود مهارت های ارتباطی

از دیگر دلایل دروغ گویی کودک ، می‌توان به کمبود مهارت های ارتباطی در او اشاره کرد. در واقع او به این دلیل که نمی‌تواند به درستی با دیگران ارتباط گرفته و حتی دوست پیدا کند؛ از این روش برای نزدیک شدن به دیگران استفاده می‌نماید.

کسب احساس استقلال و هویت

گاهی کودک با دروغگویی به دنبال کسب احساس استقلال و فردیت یافتن از خانواده خود است. زمانی که قوانین خانه بسیار سختگیرانه است و یا والدین فشار زیادی به فرزند خود می‌آورند؛ چنین اتفاقی می‌افتد.

سن دروغ گویی کودک

دروغ گویی کودک معمولا از سنین پایین یعنی سه سالگی به بعد آغاز می‌شود. اما در سن چهار تا شش سالگی به بیشترین حد خود رسیده و تقریبا آنها در اینکار مهارت پیدا می‌کنند. اگر این رفتار در همین سنین کنترل نشود؛ ادامه پیدا کرده و کودک در هشت سالگی یک دروغگوی حرفه ای می‌شود.

چطور از دروغ گویی کودک جلوگیری کنیم؟

اگر می‌خواهید این رفتار در کودک ادامه دار نشده و تبدیل به عادت نگردد؛ باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهید. همانطور که گفته شد؛ نباید نسبت به این موضوع بی تفاوت بود. برخی از راهکارهایی که والدین باید در این شرایط انجام دهند؛ شامل موارد زیر است.

اهمیت راستگویی را به آنها نشان دهیم

در قدم اول باید به آرامی با کودک صحبت کرده و اهمیت راستگویی را به وضوح به او نشان دهید. زمانی که کودک متوجه شود این رفتار برای شما اهمیت داشته و با راستگویی بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد؛ کمتر احتمال دارد که بازهم دروغ بگوید.

ایجاد محیطی امن و راحت برای آنها

زمانی که کودک با شما و در محیط احساس راحتی و امنیت کند دیگر کمتر احتمال دارد که بترسد و یا بخواهد دروغ بگوید. در واقع باید فضایی ایجاد نمایید تا کودک بتواند به راحتی بتواند در مورد مسائل مختلف با شما صحبت کند.

تشویق راستگویی

زمان هایی که او حقیقت را می‌گوید؛ او را تشویق کرده و حتی به او پاداش دهید. در این حالت او بیشتر ترغیب می‌شود که در شرایط مختلف راست بگوید و چیزی را پنهان نکند. برای آشنایی با راه های مختلف تشویق کودک کلیک نمایید.

اصلاح رفتارهای خود

از آنجایی که گاهی کودک به دلیل تقلید و یادگیری از شما دروغ می‌گوید؛ بهتر است کمی در رفتارهای خود نیز تجدید نظر کرده و حدالامکان در مقابل کودک دروغ نگویید.

او را در شرایطی قرار ندهید تا مجبور شود دروغ بگوید

گاهی این شما هستید که کودک را در موقعیتی قرار می‌دهید که مجبور به دروغ گفتن می‌شود. برای مثال از او می‌خواهید تا در مقابل جمع چیزی را تعریف کند که علاقه ای به آن ندارد و یا حتی به صورت مستقیم از او می‌خواهید که پنهانکاری کند.

رفتارهایی که نباید در مقابل دروغ گویی کودک از خود نشان داد

بروز برخی از واکنش ها و رفتارها بعد از اطلاع از دروغگویی او، شرایط را بدتر می‌کند. در واقع منجر به تشدید این موضوع در کودک می‌گردد. از این رو بهتر است حتی اگر از دست کودک ناراحت و عصبانی هم شدید؛ بازهم چنین واکنش هایی نداشته باشید. برخی از این رفتارها شامل موارد زیر هستند.

◀انکار

◀تنبیه

◀تحقیر یا توهین

پیامدهای ناشی از دروغ گویی کودک کدام اند؟

 

اگر با دروغ گویی کودک به شکل درستی برخورد نداشته و یا کنترل نگردد؛ منجر به بروز مشکلاتی برای خود او و یا حتی خانواده اش می‌شود. دروغ در هر شرایطی، حتی اگر توسط کودکان گفته شود؛ بازهم مشکل ساز است. برخی از تاثیراتی که این رفتار دارد؛ را در این قسمت ذکر کرده ایم.

  • کم شدن اعتماد به نفس آنها
  • بیشتر شدن میزان استرس و اضطراب
  • دیگران کمتر به کودک اعتماد می‌کنند
  • تاثیرات مخرب بر روابط خانوادگی

دروغگویی در کودکان بزرگتر

پیش تر هم گفتیم که گاهی دروغگویی تا سنین بالاتر نیز ادامه می‌یابد. در این حالت اصلی ترین علت این رفتار، عادت کردن کودک به دروغگویی است. چرا که این موضوع در سن پایین از بین نرفته و یا رفتار درستی با آن نشده است. در این حالت دیگر باید انتظار مشکلات بیشتری را داشت و یا حتی از بین بردن این عادت در آنها نیز سخت تر می‌شود. اما غیرممکن نیست و بهتر است حتما والدین در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

سخن پایانی

دروغ گویی کودک به دلایل مختلفی بروز داده و مشکلاتی را برای خود و خانواده اش ایجاد می‌کند. همچنین برخورد با این موضوع در مورد کودکان بسیار حساس نیز هست. چرا که هرگونه اشتباه و یا حتی بی توجهی به این موضوع می‌تواند مشکلات اساسی تری ایجاد نماید. از این رو بهتر است والدین علاوه بر استفاده از روش هایی که در بالا گفته شد؛ از یک روانشناس نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه دروغ گویی کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دروغ گویی کودک



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

احترام به همسر و محبت کردن به او یکی از ملزومات زندگی مشترک است. در واقع ازدواج، بدون احتران متقابل دوام نخواهد داشت. همه افراد لایق احترام هستند و به آن نیاز دارند. از طرفی برای ارتباط درست با دیگران، در ابتدا باید اصول احترام گذاشتن را بیاموزیم. این موضوع در رابطه با همسر حساسیت بیشتری دارد. چرا که او نزدیک ترین فرد به ما بوده و احترام گذاشتن به او، به این معنی است که در حال احترام گذاشتن به خودمان هستیم. زمانی که ما به همسرمان احترام می‌گذاریم؛ دیگران نیز این موضوع را متوجه می‌شوند که باید به انتخاب ما احترام گذاشته و حد و حدودی را رعایت کنند. اما این مورد جمع است. حتی زمانی که با همسرتان تنها هم هستید؛ باید با احترام و به درستی با او برخورد کنید. در این مورد می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه احترام به همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اهمیت و لزوم احترام به همسر

برخی از افراد مرزی بین راحت بودن با همسر و احترام گذاشتن به او قائل نیستند. به این معنی که به قدری با همسر احساس راحتی می‌کنند که احترام و ادب را فراموش کرده و رفتارهای نامناسبی از خود نشان می‌دهند. یا اصلا نمی‌دانند که چطور باید به همسر خود احترام بگذارند. اما راز موفقیت طولانی ترین روابط، دقیقا احترام گذاشتن است. افراد باید همواره با همسر خود مانند روز اول برخورد کرده و تا جایی که می‌توانند اصول ادب و احترام را رعایت کنند. از طرفی دلایل زیادی وجود دارد که به شما نشان می‌دهد که باید به همسر خود احترام بگذارید. برای مثال او شما و فرزندان را از لحاظ مالی و احساسی حمایت می‌کند؛ او یک الگوی رفتاری برای فرزندان محسوب شده و انگیزه او را برای محبت و علاقه بیشتر، افزایش می‌دهد. برای اطلاع از نشانه های توهین به همسر کلیک نمایید.

چگونگی احترام به همسر

 

همانطور که در قسمت قبلی هم به آن اشاره کردم؛ برخی از افراد نمی‌دانند که چطور باید به همسرشان در جمع و یا زمانی که تنها هستند؛ احترام بگذارند. در این قسمت به توضیح برخی از این راه ها خواهیم پرداخت. برای آشنایی با راه های قدردانی از همسر کلیک نمایید.

در مورد مسائل مختلف با او مشورت کنید

یکی از اصلی ترین روش های احترام به همسر، مشورت کردن با او در مورد مسائل مختلف است. در واقع باید نظر او را پرسیده و حتی گاهی مطابق با توصیه های او پیش بروید.

به یاد داشتن اولویت های او | احترام به همسر

زمانی که حرف از احترام به همسر می‌شود؛ همه افراد تصور می‌کنند که تنها در حرف زدن باید این موضوع را رعایت کنند. در صورتی که احترام در عمل نیز یکی از رکن های اساسی رابطه با همسر است. برای مثال باید علاوه بر اولویت هایی که خودتان در زندگی دارید؛ اولویت های او را نیز در نظر گرفته و درک کنید که ممکن است در برخی مسائل مشترک نباشید.

در جمع از او تعریف کنید

برای احترام به همسر، در جمع ها از او تعریف و تمجید کرده و احساس با ارزشی بدهید. در واقع او به تعریف های هیچکس به اندازه شما نیازمند نبوده و اهمیت نمی‌دهد.

درک کردن شرایط کار همسر | احترام به همسر

برای همه افراد ممکن است شرایط سختی به وجود آید که عملکردشان را مختل کند. در این شرایط باید سعی کنید تا شرایط طرف مقابل را درک کرده و فشار مضاعفی به او وارد نکنید. در این شرایط شما در حال احترام به حریم همسرتان هستید.

روشنفکری در احترام به همسر

برخی از افراد در این مورد بسیار سختگیر بوده و یا عقاید کورکورانه ای دارند. به همین دلیل باید در این مورد کمی بروز و انعطاف پذیر بوده و به پیشنهادات او نیز در مواردی فکر کنید. برای آشنایی با راه های انتقاد کردن از همسر کلیک نمایید.

به صورت مستقیم او را تحسین کنید | احترام به همسر

گاهی افراد در تحسین کردن همدیگر خجالت کشیده و یا اصلا اینکار را انجام نمی‌دهند. در صورتی که تحسین کردن طرف مقابل نیز خود نوعی احترام است.

حمایت کردن از اهداف همسر

حمایت کردن از اهداف همسر نیز یکی دیگر از راه های احترام به اوست. در واقع به عنوان یک زوج، باید یاد بگیرید که اهداف یکدیگر را محترم دانسته و در راه رسیدن به آنها، به یکدیگر کمک کنید. برخی از افراد در این مورد خودخواهانه عمل کرده و هیچ اهمیتی به طرف مقابل خود نمی‌دهند.

عذرخواهی کردن در صورت نیاز

حتی عذرخواهی کردن نیز نوعی احترام محسوب می‌شود. زمانی که بدانید که اشتباه کرده اید و مسئولیتش را برعهده بگیرید؛ خود نوعی احترام گذاشتن به طرف مقابل است.

به حرف های او گوش دهید

در زندگی مشترک، باید به یکدیگر گوش داده و حتی در مواردی اطاعت کنید. در واقع شنونده خوبی بودن، خود موضوعی است؛ که بسیاری از افراد آن را انجام نداده و به همین دلیل دچار مشکلات مختلفی می‌شوند.

سرزنش نکردن او در مقابل دیگران

به هیچ عنوان نباید همسر خود را در مقابل دیگران سرزنش کنید. حتی اگر رفتار اشتباهی هم از او سر زده است؛ بهتر است زمانی که تنها هستید؛ این موضوع را گوشزد کنید.

انتظارات واقع بینانه داشته باشید

انتظارات واقع بینانه ای از طرف مقابل تان داشته باشید و زیاده روی نکنید. زمانی که شرایط طرف مقابل را می‌بینید و بازهم از او تقاضا می‌کنید؛ در حال بی احترامی کردن و فشارآوردن هستید. برای آشنایی با چگونگی وقت گذاشتن برای همسر کلیک نمایید.

در مورد او با فرزندان با احترام صحبت کنید

برای احترام به همسر، حتی در مقابل فرزندان نیز باید به درستی در مورد او صحبت کرده و یا رفتار درستی با همسر داشته باشید. زمانی که شما به همسر احترام بگذارید؛ او نیز می‌آموزد که باید اینکار را انجام دهد.

نشانه های ناشی از بی احترامی به همسر

 

برخی از نشانه ها به طور واضح نشان دهنده این موضوع هستند که شما در حال بی احترامی به همسر هستید؛ حتی اگر خودتان متوجه این موضوع نباشید. اما دیگران کاملا متوجه این موضوع شده و حتی شاید آن را به شما بگویند. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از چگونگی محبت به همسر کلیک نمایید.

  • به او گوش نمی‌دهید
  • به خانواده او بی احترامی می‌کنید
  • ظاهرا نامهربان هستید
  • به شکل درستی با او صحبت نمی‌کنید
  • با او تندی می‌کنید
  • همیشه طرف مقابل را مقصر می‌دانید
  • عذرخواهی و تشکر نمی‌کنید

سخن پایانی

یکی از اصلی ترین موضوعاتی که در ازدواج، نادیده گرفته می‌شود؛ احترام به همسر است. دقیقا به این دلیل که افراد تاثیر این موضوع را در زندگی مشترک خود نمی‌دانند. اما زمانی که آن را آموخته و تلاش کنید تا در شرایط مختلف به آن پایبند باشید؛ کیفیت رابطه تان به طور چشمگیری بهتر خواهد شد. در این مورد می‌توانید از روانشناس هم کمک گرفته و با او مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه احترام به همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: احترام به همسر



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مثبت اندیشی نگرش و دیدگاهی نسبت به زندگی است که بر فعالیت ها و رفتارهای ما در بخش های مختلف تاثیر می‌گذارد. به طور کلی برخی از افراد نظر مساعدی در مورد همه چیز دارند و خوش بین هستند. اما برخی دیگر همواره بدبین بوده و همیشه نیمه خالی لیوان را می‌بینند. مثبت نگری باعث بسیاری از اتفاقات خوشایند در زندگی شده و همچنین منجر به ایجاد احساس بهتری در افراد می‌گردد. در واقع حتی اگر اتفاق خوبی هم برای افراد رخ ندهد؛ اما به دلیل باورها و اعتقادات خود؛ آن را به فال نیک گرفته و برداشت خوبی از آن دارند. چنین افرادی در زندگی فشار زیادی به خود و دیگری وارد نکرده و راحت تر می‌توانند اوضاع را مدیریت کنند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مثبت اندیشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

مثبت اندیشی

تصورات اشتباهی در مورد مثبت اندیشی وجود دارد. برخی تصور می‌کنند مثبت نگری به معنی بی خیالی و هیچ کاری نکردن است. اما افراد باید در حین تلاش کردن، خوش بینی باشند. فراموش نکنید که داشتن نگاهی مثبت، در شرایط کنونی کار آسانی نیست. این موضوع تا حدی ذاتی بوده و گاهی اکتسابی است. افراد می‌توانند با روش هایی دیدگاه خود را کمی تغیر داده شرایط بهتری را تجربه کنند. البته برخی از افراد در این مورد زیاده روی کرده و دچار پدیده ای به اسم خوش بینی سمی می‌شوند. در واقع نه مثبت نگری و نه منفی هیچ یک به تنهایی روش درستی برای برخورد با مسائل نیستند. افراد باید واقع گرا بوده و مسائل را همانطور که هست بررسی کنند.

تاثیرات مثبت اندیشی

 

اگر افراد بتوانند از مثبت اندیشی در زندگی خود استفاده کنند؛ اثرات آن را به زودی در زندگی خود مشاهده خواهند کرد. با اینکه تغییر در نگرش کار دشواری است. اما با وجود امیدواری  و در نظر گرفتن موانع در مسائل می‌توان واکنش درستی نسبت به همه چیز داشت. برخی از تاثیرات این نگرش در زندگی شامل موارد زیر می‌شود.

آرامش داشتن در زندگی و اطمینان خاطر

تمرکز بیشتر در مشکلات و رسیدن به موفقیت و پیشرفت

هماهنگی ذهن و جسم برای تلاش موثر

عدم حضور موانع و فشار های روانی مثل اضطراب

مزایا و معایب مثبت اندیشی

استفاده ازمثبت اندیشی در بخش های مختلف زندگی معایب و مزایایی نیز دارد. گاهی منفی نگری عامل محرک بوده و افراد را به سمت تلاش بیشتر سوق می‌دهد. با اینکه احتمالا عملکرد افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما در نهایت منجر به دستیابی به هدف می‌گردد. البته چنین افرادی بعد از رسیدن به هدف نیز بازهم احساس خوبی نخواهند داشت. همچنین مثبت نگری سمی که بیشتر در مورد آن صحبت کردیم؛ باعث می‌شود افراد نسبت به همه چیز خوش بین بوده و هیچ گونه تلاشی نکنند. در این حالت افراد تصور می‌کنند که همه چیز به صورت خودجوش به خوبی پیش خواهد رفت. اما اگر افراد از مثبت نگری در شرایط مناسب استفاده کنند؛ می‌توانند بسیاری از مشکلات را راحت تر پشت سر بگذارند.

راهکارهای عملی مثبت اندیشی

 

برای بهره گیری از مثبت اندیشی، راهکارهای عملی متفاوتی وجود دارد؛ که افراد می‌توانند با توجه به موقعیت و شرایط خود از آنها استفاده کنند. گرچه این مورد تا حد زیادی ناشی از شرایط روحی، روانی افراد است. اما به روش هایی می‌توان آن را جزوی از سبک زندگی کرد. برای اطلاع از راه های فراموش خاطرات بد کلیک کنید.

1️⃣تغییر سبک زندگی

با توجه به شرایط زندگی در دنیای پرچالش و سریع امروزی، برقراری آرامش و همچنین داشتن مثبت اندیشی، کار دشواری است. اما گاهی محرک های استرس آوری وجود دارد که با حذف یا تغییرآنها می‌توان، تا حدی به این مورد دست یافت. ازطرفی شرایط محیطی در مورد افکار و اعتقادات ما بسیار موثر هستند. به همین دلیل باید شرایط آرامی فراهم کرده و حتی به نوع تغذیه و فعالیت های جسمانی نیز توجه کرد.

2️⃣پذیرش و سازگاری با شرایط

یکی دیگر از روش های موثر برای رسیدن به مثبت اندیشی، قبول کردن شرایط و سازگاری با آن است. در واقع بسیاری از افراد نمی‌توانند مشکلات و موانع خود را بپذیرند؛ به همین دلیل همواره در حال رویا پردازی بوده و در دنیای غیرواقعی زندگی می‌کنند. از طرفی افراد باید شرایط را به طور کامل پذیرفته و با توجه به آن برنامه ریزی کنند. فراموش نکنید که مشکلات برای همه افراد وجود دارد به همین دلیل نباید احساس تنهایی کنید و یا به خود فشار زیادی وارد نمایید.

3️⃣مقاومت در برابر افکار منفی و تسلیم نشدن

طبیعی است که گاهی افکار منفی زیادی به سمت ما هجوم می‌آورند. همچنین نمی‌توان به طور کامل آنها را از ذهن بیرون کرد. به همین دلیل باید تا حد امکان از ورود و ماندگاری آنها در افکار جلوگیری کرده و در مقابل آنها تسلیم نشد. در واقع در بعضی موارد ذهن ما دچار خطای شناختی شده و شرایط را اشتباه، درک می‌کند. به همین دلیل برای رسیدن به مثبت اندیشی و حال بهتر باید افکار منفی را کنترل نمود.

4️⃣مراقبه

روش هایی مانند مراقبه و مدیتیشن نیز در طول روز می‌توانند تا حد زیادی انرژی و افکار منفی را از ما دور کنند. در این روش ها علاوه بر داشتن فعالیت جسمانی و همچنین تمرکز بر تنفس، افراد می‌توانند تمرین های ذهنی نیز انجام دهند. مراقبه نیاز به زمان زیادی ندارد. اما افراد باید در این هنگام تمرکز خود را حفظ کنند. با گذشت مدتی بعد از انجام اینکار افراد می‌توانند در موارد مختلفی  مثبت اندیشی داشته باشند.

5️⃣ارتباط موثر با دیگران

داشتن ارتباطی درست با دیگران، تا حد زیادی می‌تواند منجر به مثبت اندیشی گردد. به طور کلی معاشرت و در ارتباط بودن با اطرافیان باعث ایجاد احساس خوب در افراد می‌گردد. اما گاهی ارتباطات سمی، حال افراد را بدتر کرده و حتی آنان را نسبت به بقیه نیز بدبین می‌کند. به همین دلیل افراد باید در انخاب دوستان خود دقت کرده و همچنین مهارت های ارتباطی را نیز بیاموزند.

6️⃣استراحت کردن

گاهی این خستگی بیش از حد است که منجر به حمله افکار منفی به ذهن ما می‌شود. به همین دلیل افراد باید روحیه خود را به روش های مختلفی تقویت کرده و همچنین به خود استراحت دهند. داشتن زمانی برای استراحت و تفریح، تاثیر زیادی در مثبت اندیشی داشته و افراد می‌توانند تصمیمات بهتری بگیرند. در این زمان بهتر است آرامش خود را حفظ کرده و به هیچ چیز فکر نکنید.

7️⃣تقویت مهارت ها

به طور کلی وقتی افراد در مسائل مختلفی مهارت داشته باشند؛ اعتماد به نفس آنها نیز افزایش یافته و می‌توانند با دید بهتری با مسائل برخورد کنند. همچنین سرگرم کردن خود با مهارتی جدید و یا به کار گیری مهارت های قدیمی، باعث حواسپرتی افراد از افکار منفی شده و به آنها حس بهتری می‌دهد. با اختصاص دادن زمانی کوتاه به صورت روزانه برای مهارت هایی که به آنها علاقه مند هستید می‌تواند تا حد زیادی دید شما را به زندگی تغییر دهد.

سخن پایانی

مثبت اندیشی و داشتن احساس رضایتمندی از زندگی مسائلی هستند که هم به صورت ذاتی و هم به صورت اکتسابی ایجاد می‌شوند. این موضوع تاثیر زیادی در زندگی روزمره و همچنین سلامت روانی و جسمانی دارد. به همین دلیل افراد باید بتوانند در برخی موارد منفی نگری خود را کنار گذاشته و به خود آسیب نزنند. رسیدن به این روحیه کمی دشوار است و نیاز به تجربیات زیاد در زندگی دارد. اما افراد می‌توانند با استفاده از روش هایی که در قسمت قبلی ذکر شد و همچنین کمک گرفتن از یک روانشناس، مثبت اندیشی را در خود تقویت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مثبت اندیشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مثبت اندیشی چیست و چطور مثبت اندیش باشم ؟



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بدبینی یکی از نگرش هایی است که روند زندگی را به سوی تباهی هدایت می‌کند. این طرز فکر بر پایه افکار منفی و پلیدی ها است که به زندگی افراد آسیب های زیادی وارد می‌کند. افراد بدبین علاوه بر اینکه به دیگران صدمه می‌زنند؛ به خود نیز آسیب وارد می‌کنند. و به مرور زمان اختلالات روانی مانند افسردگی را تجربه می‌کنند.

بر اساس نظر انجمن روانشناسی آمریکا، بدبینی اینگونه توصیف می‌شود: نگرش در رابطه به اینکه هیچ چیزی خوب پیش نمی‌رود و بعید به نظر می‌رسد که خواسته ها یا اهداف دیگران برآورده شوند. افراد بدبین اغلب به جنبه منفی زندگی نگاه می‌کنند که همین امر موجب روبرویی با چالش است. برای اینکه از قید و بند این افکار خلاص شوید؛ باید از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید. تا شما را با کمک برخی تکنیک ها به سوی خوش بینی سوق دهند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بدبینی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

بدبینی چیست؟

 

بدبینی ویژگی اخلاقی است که فرد با نگاهی مشکوکانه به دنیا می‌نگرد. اما این افکار و رفتار نشات گرفته از چه چیزهایی هستند؟ برخی از مسائل باعث پدیدایی این امر می‌شود که با کنترل آن به واسطه برخی راهکارها؛ می‌توانید موضوع بدبینی را کاهش دهید. هیچ انسانی با دید منفی متولد نمی‌شود؛ با تجربه های پی در پی زندگی این افکار در او ریشه می‌زند. آنها همیشه بدترین جنبه های زندگی را مشاهده می‌کنند و منتظر رویداد های تلخ هستند.

بدبینی باعث می‌شود که حرف های ساده دیگران را بسیار بد برداشت کرده و اضطراب بزرگی را تجربه کنند. اگر این روند اخلاقی بسیار ادامه دار باشد و تمامی جنبه های زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد، فرد را مبتلا به اختلال روانی پارانوئید می‌نامیم. اما در این مقاله تنها راجع به بدبینی که دوز کمتری از پارانوئید است صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه برخورد با شخصیت پارانوئید کلیک کنید.

افراد مبتلا به بدبینی چه ویژگی هایی دارند؟

افرادی که به بدبینی مبتلا هستند؛ اغلب در انتظار پیامدهای منفی هستند. حتی زمان هایی که همه چیز خوب پیش می‌رود؛ مشکوک هستند و کاملا متفاوت با افراد خوش بین رفتار می‌کنند. آنها نشانه هایی را از خود بروز می‌دهند که در ادامه به آن اشاره کرده ایم.

➰ نسبت به مهارت ها و استعدادهای خود، بسیار دیدگاه پایینی دارید.

➰ زمانی که یک موقعیت خوب پیش می‌رود؛ بسیار متعجب می‌شوند.

➰در افکار و نظرات منفی شرکت می‌کنید.

➰ اعتقاد دارید که چیز های مثبت و لذت بخش خیلی فوری به پایان می‌رسد.

➰ تحت هر شرایطی انتظار بدترین اتفاق را دارند.

➰بر نقاط ضعف خود متمرکز می‌شوید.

➰ از افراد خوش بین عصبانی می‌شوند.

➰ از امتحان کردن چیز هایی که دوست دارند؛ هراس دارند.

➰فکر می‌کنید که هیچ استعدادی ندارید.

➰ همیشه احساس شکست دارند.

انواع بدبینی

بدبینی انواع مختلفی دارد. گاهی فرد به هرچیزی بدبین است؛ اما در برخی مواقع تنها به یکی از موضوعات بدبین می‌باشد. در این بخش مقاله به انواع این رفتار اشاره کرده ایم.

  • بدبینی به همسر
  • بدبینی به والدین
  • بد‌بینی به خود
  • بدبینی به دوست
  • بدبینی به فرزند
  • بد‌بینی دختر به مادر یا بالعکس
  • بدبینی به خدا

دلایل بدبینی

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل شوهر کلیک کنید.

بدبینی به دلایل مختلفی در فرد به وجود می‌آید و هیچ انسانی از بدو تولد بد‌بین نبوده است. در این بخش مقاله راجع به دلایل بدبینی صحبت کرده ایم.

  • ژنتیک
  • پویایی خانواده
  • عوامل اجتماعی
  • تجربیات تلخ گذشته
  • جدایی بد
  • از دست دادن شغل
  • آسیب روحی
  • عوامل محیطی
  • حادثه و رویداد

عادت افراد بدبین چیست؟

افرادی که به بدبینی مبتلا هستند، عادت رفتاری منفی زیادی دارند که در این بخش به مهم ترین آنها اشاره کرده ایم.

برای بدبین کردن دیگران تلاش می‌کنند

بر اساس تحقیقات، افرادی که به بدبینی مبتلا هستند، همیشه در تلاش هستند که دیگران را با حرف های خود قانع کنند. آنها قصد ندارند که شما را به فرد بدبین تبدیل کنند؛ اما به خودتان می‌آیید و متوجه می‌شوید که شما نیز فرد بد‌بین شده اید. به مرور زمان معاشرت با این افراد باعث می‌شود که از نظر شما نیز همه چیز بد پیش برود.

دچار خود کم بینی هستند

بدبینی باعث می‌شود که افراد دچار خود کم بینی باشند. آنها نسبت به خودشان نیز دیدگاه بد دارند و هرگز استعداد های خود را مشاهده نمی‌کنند. آنهایی که در زمینه خود کم بینی به شیوه افراطی عمل می‌کنند؛ همیشه از خود انتقاد می‌کنند و مانع نقد خود توسط دیگران می‌شوند. این رفتار حتی در زمان تنهایی آنها نیز ادامه دارد.

اغلب موارد مشکوک به موفقیت هستند

بدبینی افراد به حدی می‌رسد که به موفقیت های خود مشکوک خواهید شد. آنها بعد از انجام کارهای سخت نیز همچنان مشکوک هستند که به خوبی پیش نرفته است. این افکار به قدری در ذهن شما ریشه خواهد زد که به مرور زمان اطلاعات اشتباه را باور کنید.

فقط روی ضعف ها و نقص ها متمرکز می‌شوند

افرادی که به بدبینی مبتلا هستند، اغلب روی ضغف ها و نقص ها متمرکز هستند. آنها هرگز استعداد ها و مهارت های خود را مشاهده نمی‌کنند و توانایی کنترل خود را نیز ندارند. آنها در شرایط حساس به جای ارائه کمک، به مشکلات بیشتر فکر می‌کنند. از نظر آنها همیشه همه چیز اشتباه پیش می‌رود؛ به همین جهت توانایی حل چالش را ندارند.

روش های درمان بدبینی

 

برای درمان بدبینی افراد باید با تکنیک های مختلف به سوی خوش بینی قدم برداشت. در این بخش مقاله چند روش درمان بد‌بینی را ذکر کرده ایم.

1- به بهترین ها امیدوار باشید و برای بدترین ها برنامه بریزید

یکی از کارهایی که برای درمان بدبینی باید انجام دهید؛ امیدواری به بهترین ها و برنامه ریزی برای بدترین ها می‌باشد. با این کار می‌توانید بدون قرار گیری در وضعیت آسیب پذیر؛ از مزایای تفکر بدبینانه نیز برخوردار شوید. برنامه های خوبی را برای حوادث غیر منتظره در نظر بگیرید و بر افکار مثبت متمرکز شوید.

2- چیزهای مهم را یادداشت کنید

برای درمان بدبینی باید چیزهای مهم را یادداشت کنید. به داشته های خود خوب فکر کنید و نهایت لذت را ببرید. برای این کار لیست تهیه کنید و به دو دسته نقاط قوت و داشته ها تقسیم بندی کنید. به مرور زمان با اندکی فکر این لیست را پر کنید. زمانی که استرس و تنش را تجربه می‌کنید؛ این داشته ها را مشاهده می‌کنید و احساس قدرت مانع بدبینی می‌شود. با تمرین ذهن آگاهی می‌توایند به این مرحله برسید.

3- شرایط خوب و بد را گذرا در نظر بگیرید

یکی از روش های درمان بدبینی، گذرا تلقی کردن شرایط خوب و بد است. شکست ها را جدی نگیرید و از هر آسیبی به عنوان تجربه یاد کنید. برای اینکه بعد از هر بحران احساس شادی بیشتری داشته باشید؛ باید از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا با ارائه تکنیک ها شما را از بند بدبینی رها کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان شخصیت پارانوئید کلیک کنید.

کلام آخر

اگر تلاش کنید تا زندگی با برنامه ریزی و تلاش داشته باشید؛ حتما موفق خواهید شد تا به سوی خوش بینی قدم بردارید. موفقیت های خود را جشن بگیرید و استعداد هایتان را کوچک نشمرید. برای اینکه زندگی بهتری داشته باشید؛ از روانشناس کمک بگیرید تا خوش بینی را اولویت قرار دهید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بدبینی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت بدبینی و بد گمانی



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بدبینی یکی از نگرش هایی است که روند زندگی را به سوی تباهی هدایت می‌کند. این طرز فکر بر پایه افکار منفی و پلیدی ها است که به زندگی افراد آسیب های زیادی وارد می‌کند. افراد بدبین علاوه بر اینکه به دیگران صدمه می‌زنند؛ به خود نیز آسیب وارد می‌کنند. و به مرور زمان اختلالات روانی مانند افسردگی را تجربه می‌کنند.

بر اساس نظر انجمن روانشناسی آمریکا، بدبینی اینگونه توصیف می‌شود: نگرش در رابطه به اینکه هیچ چیزی خوب پیش نمی‌رود و بعید به نظر می‌رسد که خواسته ها یا اهداف دیگران برآورده شوند. افراد بدبین اغلب به جنبه منفی زندگی نگاه می‌کنند که همین امر موجب روبرویی با چالش است. برای اینکه از قید و بند این افکار خلاص شوید؛ باید از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید. تا شما را با کمک برخی تکنیک ها به سوی خوش بینی سوق دهند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بدبینی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

بدبینی چیست؟

 

بدبینی ویژگی اخلاقی است که فرد با نگاهی مشکوکانه به دنیا می‌نگرد. اما این افکار و رفتار نشات گرفته از چه چیزهایی هستند؟ برخی از مسائل باعث پدیدایی این امر می‌شود که با کنترل آن به واسطه برخی راهکارها؛ می‌توانید موضوع بدبینی را کاهش دهید. هیچ انسانی با دید منفی متولد نمی‌شود؛ با تجربه های پی در پی زندگی این افکار در او ریشه می‌زند. آنها همیشه بدترین جنبه های زندگی را مشاهده می‌کنند و منتظر رویداد های تلخ هستند.

بدبینی باعث می‌شود که حرف های ساده دیگران را بسیار بد برداشت کرده و اضطراب بزرگی را تجربه کنند. اگر این روند اخلاقی بسیار ادامه دار باشد و تمامی جنبه های زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد، فرد را مبتلا به اختلال روانی پارانوئید می‌نامیم. اما در این مقاله تنها راجع به بدبینی که دوز کمتری از پارانوئید است صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه برخورد با شخصیت پارانوئید کلیک کنید.

افراد مبتلا به بدبینی چه ویژگی هایی دارند؟

افرادی که به بدبینی مبتلا هستند؛ اغلب در انتظار پیامدهای منفی هستند. حتی زمان هایی که همه چیز خوب پیش می‌رود؛ مشکوک هستند و کاملا متفاوت با افراد خوش بین رفتار می‌کنند. آنها نشانه هایی را از خود بروز می‌دهند که در ادامه به آن اشاره کرده ایم.

➰ نسبت به مهارت ها و استعدادهای خود، بسیار دیدگاه پایینی دارید.

➰ زمانی که یک موقعیت خوب پیش می‌رود؛ بسیار متعجب می‌شوند.

➰در افکار و نظرات منفی شرکت می‌کنید.

➰ اعتقاد دارید که چیز های مثبت و لذت بخش خیلی فوری به پایان می‌رسد.

➰ تحت هر شرایطی انتظار بدترین اتفاق را دارند.

➰بر نقاط ضعف خود متمرکز می‌شوید.

➰ از افراد خوش بین عصبانی می‌شوند.

➰ از امتحان کردن چیز هایی که دوست دارند؛ هراس دارند.

➰فکر می‌کنید که هیچ استعدادی ندارید.

➰ همیشه احساس شکست دارند.

انواع بدبینی

بدبینی انواع مختلفی دارد. گاهی فرد به هرچیزی بدبین است؛ اما در برخی مواقع تنها به یکی از موضوعات بدبین می‌باشد. در این بخش مقاله به انواع این رفتار اشاره کرده ایم.

  • بدبینی به همسر
  • بدبینی به والدین
  • بد‌بینی به خود
  • بدبینی به دوست
  • بدبینی به فرزند
  • بد‌بینی دختر به مادر یا بالعکس
  • بدبینی به خدا

دلایل بدبینی

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل شوهر کلیک کنید.

بدبینی به دلایل مختلفی در فرد به وجود می‌آید و هیچ انسانی از بدو تولد بد‌بین نبوده است. در این بخش مقاله راجع به دلایل بدبینی صحبت کرده ایم.

  • ژنتیک
  • پویایی خانواده
  • عوامل اجتماعی
  • تجربیات تلخ گذشته
  • جدایی بد
  • از دست دادن شغل
  • آسیب روحی
  • عوامل محیطی
  • حادثه و رویداد

عادت افراد بدبین چیست؟

افرادی که به بدبینی مبتلا هستند، عادت رفتاری منفی زیادی دارند که در این بخش به مهم ترین آنها اشاره کرده ایم.

برای بدبین کردن دیگران تلاش می‌کنند

بر اساس تحقیقات، افرادی که به بدبینی مبتلا هستند، همیشه در تلاش هستند که دیگران را با حرف های خود قانع کنند. آنها قصد ندارند که شما را به فرد بدبین تبدیل کنند؛ اما به خودتان می‌آیید و متوجه می‌شوید که شما نیز فرد بد‌بین شده اید. به مرور زمان معاشرت با این افراد باعث می‌شود که از نظر شما نیز همه چیز بد پیش برود.

دچار خود کم بینی هستند

بدبینی باعث می‌شود که افراد دچار خود کم بینی باشند. آنها نسبت به خودشان نیز دیدگاه بد دارند و هرگز استعداد های خود را مشاهده نمی‌کنند. آنهایی که در زمینه خود کم بینی به شیوه افراطی عمل می‌کنند؛ همیشه از خود انتقاد می‌کنند و مانع نقد خود توسط دیگران می‌شوند. این رفتار حتی در زمان تنهایی آنها نیز ادامه دارد.

اغلب موارد مشکوک به موفقیت هستند

بدبینی افراد به حدی می‌رسد که به موفقیت های خود مشکوک خواهید شد. آنها بعد از انجام کارهای سخت نیز همچنان مشکوک هستند که به خوبی پیش نرفته است. این افکار به قدری در ذهن شما ریشه خواهد زد که به مرور زمان اطلاعات اشتباه را باور کنید.

فقط روی ضعف ها و نقص ها متمرکز می‌شوند

افرادی که به بدبینی مبتلا هستند، اغلب روی ضغف ها و نقص ها متمرکز هستند. آنها هرگز استعداد ها و مهارت های خود را مشاهده نمی‌کنند و توانایی کنترل خود را نیز ندارند. آنها در شرایط حساس به جای ارائه کمک، به مشکلات بیشتر فکر می‌کنند. از نظر آنها همیشه همه چیز اشتباه پیش می‌رود؛ به همین جهت توانایی حل چالش را ندارند.

روش های درمان بدبینی

 

برای درمان بدبینی افراد باید با تکنیک های مختلف به سوی خوش بینی قدم برداشت. در این بخش مقاله چند روش درمان بد‌بینی را ذکر کرده ایم.

1- به بهترین ها امیدوار باشید و برای بدترین ها برنامه بریزید

یکی از کارهایی که برای درمان بدبینی باید انجام دهید؛ امیدواری به بهترین ها و برنامه ریزی برای بدترین ها می‌باشد. با این کار می‌توانید بدون قرار گیری در وضعیت آسیب پذیر؛ از مزایای تفکر بدبینانه نیز برخوردار شوید. برنامه های خوبی را برای حوادث غیر منتظره در نظر بگیرید و بر افکار مثبت متمرکز شوید.

2- چیزهای مهم را یادداشت کنید

برای درمان بدبینی باید چیزهای مهم را یادداشت کنید. به داشته های خود خوب فکر کنید و نهایت لذت را ببرید. برای این کار لیست تهیه کنید و به دو دسته نقاط قوت و داشته ها تقسیم بندی کنید. به مرور زمان با اندکی فکر این لیست را پر کنید. زمانی که استرس و تنش را تجربه می‌کنید؛ این داشته ها را مشاهده می‌کنید و احساس قدرت مانع بدبینی می‌شود. با تمرین ذهن آگاهی می‌توایند به این مرحله برسید.

3- شرایط خوب و بد را گذرا در نظر بگیرید

یکی از روش های درمان بدبینی، گذرا تلقی کردن شرایط خوب و بد است. شکست ها را جدی نگیرید و از هر آسیبی به عنوان تجربه یاد کنید. برای اینکه بعد از هر بحران احساس شادی بیشتری داشته باشید؛ باید از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا با ارائه تکنیک ها شما را از بند بدبینی رها کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان شخصیت پارانوئید کلیک کنید.

کلام آخر

اگر تلاش کنید تا زندگی با برنامه ریزی و تلاش داشته باشید؛ حتما موفق خواهید شد تا به سوی خوش بینی قدم بردارید. موفقیت های خود را جشن بگیرید و استعداد هایتان را کوچک نشمرید. برای اینکه زندگی بهتری داشته باشید؛ از روانشناس کمک بگیرید تا خوش بینی را اولویت قرار دهید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بدبینی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت بدبینی و بد گمانی



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بهترین جهت خوابیدن برای هر فردی متفاوت است. در واقع همه افراد عادت دارند تا به یک شکل بخوابند. اما این عادت در برخی موارد خوب نبوده و منجر به آسیب به بدن می‌گردد. دلایل مختلفی برای بدخوابی افراد وجود دارد. اما یکی از دلایلی که بیشتر افراد آن را نادیده می‌گیرند؛ دقیقا همین جهت خوابیدن آنهاست. زمانی که افراد به شکل نامناسبی می‌خوابند؛ نه می‌توانند به شکل درستی نفس کشیده و حتی ممکن است از درد بیدار شوند. البته که در خواب، افراد در یک وضعیت نمانده و خودشان متوجه نیستند که در چه حالتی قرار دارند. اما به طور کلی زمانی که افراد تمرین کنند که به شکل درستی بخوابند؛ بعد از مدتی برایشان تبدیل به عادت شده و دیگر اذیت نمی‌شوند. در این زمینه بهتر است از یک متخصص نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بهترین جهت خوابیدن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

بهترین جهت خوابیدن کدام است؟

 

بهترین جهت خوابیدن بستگی به عوامل مختلفی دارد. برای مثال اگر افراد مبتلا به بیماری های خاصی باشند و یا حتی زنان در دوران بارداری، مجاز نیستند تا به هر شکلی که خودشان می‌خواهند بخوابند. حتی اگر بهترین شکل خوابیدن باشد. اما برای فردی که هیچ محدودیتی برای شکل خوابیدنش ندارد؛ باید مناسب ترین شکل خوابیدن را پیدا کرده و برای راحتی و سلامت جسمانی اش به این صورت بخوابد. برای اطلاع از راه های درمان خستگی بعد از خواب کلیک نمایید.

انواع جهت های خوابیدن

جهت خوابیدن افراد به چند دسته کلی تقسیم بندی شده که هریک مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه به طور مفصل در مورد هریک از آنها توضیح خواهیم داد.

البته که این موارد، برای افرادی که سالم هستند و هیچ مشکل جسمانی ندارند. در صورتی که متخصص برای شما شیوه خاصی از خوابیدن را تجویز کرده است؛ بهتر است مطابق با آن پیش بروید. برای اطلاع از راه های درمان کمبود خواب کلیک کنید.

خوابیدن به پشت

خوابیدن به پشت به معنای دراز کشیدن روی کمر به صورت کاملا صاف است. در این حالت دست و پاها باید روی زمین بوده و ارتفاع بالشت نیز مناسب باشد. این حالت یکی از بهترین حالت ها برای قلب است؛ چرا که فشاری به آن وارد نمی‌شود. برای اینکه بتوانید در این حالت بخوابید و تکان زیادی نخورید؛ می‌توانید دو بالشت در دو طرف بدن تان قرار دهید.

خوابیدن به شکل ستاره دریایی

یکی دیگر از جهت های خوابیدن، به صورت ستاره دریایی است که برای ستون فقرات مفید بوده و از چین و چروک صورت نیز پیشگیری می‌کند. اما ممکن است باعث افزایش خر و پف شود. این حالت همچنین برای زنانی که افتادگی سینه هم دارند؛ مناسب می‎باشد.

در این حالت به پشت خوابیده و دست و پاهایتان را کمی باز می‌کنید.

روی شکم

بیشتر افراد عادت دارند تا روی شکم خود بخوابند. در این حالت، نه تنها فشار زیادی به گردن وارد می‌شود؛ بلکه ممکن است دچار مشکلات تنفسی و قلبی هم بشوید. کمردرد نیز یکی دیگر از پیامدهای نماشی از خوابیدن در این حالت می‌باشد.

به پهلو

می‌توان گفت که بهترین حالت خوابیدن، به پهلو است که در آن افراد یک پتو را بالشت را میان زانوهای خود نیز قرار دهند. البته به آن حالت جنین نیز گفته می‌شود. در واقع زانوها باید در شکم جمع شده و پشت افراد نیز صاف باشد.

حتی در اسلام نیز توصیه می‌شود که افراد به سمت راستد بخوابند. این موضوع ریشه علمی داشته و به این دلیل است که افراد در این حالت، دچار ریفلاکس معده نشوند. خوابیدن روی پهلوی چپ روی طحال و کبد فشار آورده و احتمال ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

بهترین جهت خوابیدن در بارداری

مادران در دوران بارداری، برای خوابیدن کمی دچار مشکل هستند. چرا که وزن سنگینی را باید روی شکم تحمل کرده و سعی کنند تا کاملا صاف بخوابند. امروزه بالشت های مخصوصی برای این دوران طراحی شده است که کار را بسیار برایشان آسان می‌کند.

بهترین جهت خوابیدن با کمک بالشت

علاوه بر بهترین جهت خوایبدن ، نکته دیگری که حائز اهمیت است؛ استفاده از بالشت هاست. با کمک بالشت ها در طول  خواب می‌توان کاری کرد تا فشار کمتری به گردن، پاها و کمر وارد شود. برای جلوگیری از بروز پریدن از خواب کلیک نمایید.

  • برای مثال اگر عادت به خوابیدن به پشت دارید؛ می‌توانید بالشت کوچک و سبکی را زیر ناحیه گودی کمر قرار داده و یا زیر زانوها بگذارید.
  • و یا در حالت خوابیدن به پهلو، باید بالشتی را بین زانوهای خود بگذارید تا به کمر و شانه های شما فشار کمتری وارد شود.
  • برای دوران بارداری نیز هم می‌توانید در حالی به پهلو خوابیده اید؛ بالشتی را بین زانوها و یا در حالت خوابیدن به پشت بالشت، را زیر زانو قرار دهید. برخی از زنان باردار دو بالشت را در دو طرف بدن خود می‌گذارند تا صاف تر بخوابند.
  • اما اگر عادت به خوابیدن روی شکم دارید؛ می‌توانید بالشتی را زیر شکم بگذارید تا آسیب کمتری به کمر و گردن تان وارد شود.

تاثیر جهت خوابیدن بر سردرد

تحقیقات زیای در این مورد انجام نشده است؛ اما بر اساس شواهد خوابیدن به پهلو می‌تواند فشار خون را کاهش داده و سردرد را تسکین دهد. به همین دلیل بهتر است اگر مبتلا به میگرن و یا سردرد هستید؛ بیشتر به پهلو خوابیده و این موضوع را تمرین کنید.

برای بهتر خوابیدن چه باید کرد؟

 

علاوه بر جهت خوابیدن، موارد دیگری نیز بر کیفیت خواب افراد تاثیر دارد. برخی از آنها شامل موارد زیر هستند.

تخت خود را در موقعیت مناسبی قرار دهید: طبق قوانین فنگ شویی، تخت خواب خود را در موقعیت مناسبی قرار دهید تا در راستای انرژی مثبت باشد.

حذف کردن عوامل شلوغی و وسایل الکترونیکی: پیش از خواب، عواملی که باعث شلوغی و سرو صدا می‌شوند را حذف کرده و تا حد امکان از وسایل الکترونیکی هم استفاده نکنید.

رنگ آمیزی کردن اتاق خواب: رنگ اتاق خواب نیز بسیار موثر است. رنگ های پیشنهادی برای اتاق خواب شامل سبز، سفید یا خاکستری، قرمز و مشکی می‌شود.

سخن پایانی

در بالا در مورد بهترین جهت خوابیدن و چگونگی رسیدن به آن توضیح دادیم. بهتر است با توجه به شرایط بدنی خود و با استفاده از تمرینانی که داده شد؛ شکل خوابیدن خود را اصلاح کرده و در این زمینه از متخصص نیز کمک بگیرید. کیفیت خوابیدن را با روش های دیگری نیز می‌توان بالا برد که در مورد آن باید علاوه بر وضعیت جسمانی، به سلامت روان خود نیز اهمیت دهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بهترین جهت خوابیدن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: بهترین جهت خوابیدن از نظر علمی برای قلب



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

توهین به همسر رفتار نامناسبی است که متأسفانه در زندگی بعضی از ما پیش می‌آید. گاهی اوقات خانم یا آقا به دلیل اشتباهات رفتاری و تربیتی یا برای اینکه نشان بدهد جایگاهی بالاتر از همسرش دارد دست به توهین می‌زند. اما قطعاً توهین‌کردن راهکاری نیست که شما را به مقصد خوبی برساند. با این کار تنها چیزی که به دست می‌آورید یک نگاه منفی از طرف دیگران و همین‌طور بالارفتن احتمال شکست در زندگی مشترکتان است. در واقع بسیاری از متخصصان خانواده معتقدند که اگر شما در یک رابطه به‌جای تحسین و احترام‌گذاشتن به یکدیگر بی‌احترامی را جایگزین کنید یعنی خودتان به بسیاری از مشکلات اجازه ورود داده‌اید. پس اگر شما هم درگیر این موضوع شده‌اید در ادامه همراه ما باشید. ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا راهکارهایی برای جبران و همین‌طور واکنش در مقابل توهین به همسر را بررسی کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه توهین به همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

توهین به همسر

تصویر رؤیایی همه ما از ازدواج یک زندگی عاشقانه است. اما متأسفانه خیلی وقت‌ها این اتفاق در دنیای واقعی برایمان نمی‌افتد. مشکلات بسیاری می‌توانند در طول زندگی مشترک شما پیش بیایند. یکی از جدی‌ترین این مشکلات توهین به همسر است. درواقع توهین‌کردن به‌خصوص زمانی که مرتباً تکرار بشود دروازه ورود به دنیایی پر از مشکلات مختلف است.

حفظ احترام و عزت‌نفس یکی از نیازهای اولیه و اساسی در همه ما است. طبیعتاً وقتی یکی از نزدیکان، مثل همسر ما این نیازمان را نادیده بگیرد نباید انتظار شرایط خوبی را داشته باشیم. این وضعیت می‌تواند باعث شروع مقابله‌به‌مثل از جانب همسر شود؛ یا حتی ممکن است او به‌تدریج علاقه خودش نسبت به دیگری را از دست بدهد.

دلایل توهین به همسر

شناختن علت‌های توهین به همسر اولین قدمی است که باید برداریم. وقتی ما بدانیم دلیل یک رفتار چیست یعنی به‌درستی می‌دانیم که با چه چیزی روبه‌رو هستیم. در این شرایط شما می‌توانید یک راه‌حل مناسب را طراحی کنید. اما قطعاً وقتی ما نمی‌دانیم چرا یک موضوع اتفاق می‌افتد نمی‌توانیم کاری هم برای آن انجام بدهیم. اگرچه دلایل توهین به همسر در هر یک از موارد می‌تواند متفاوت باشد اما بعضی از دلایل با احتمال بیشتری باعث این رفتار می‌شوند که در ادامه آنها را باهم بررسی خواهیم کرد.

بالاتر دانستن خود نسبت به دیگران

بعضی از انسان‌ها تصور می‌کنند که نسبت به دیگران در جایگاه بالاتری قرار دارند. وضعیت مالی، پیشینه خانوادگی یا میزان تحصیلات از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند یک نفر احساس کند بهتر از دیگری است. طبیعتاً وقتی باور یک خانم یا آقا این باشد که از همسر خودش بهتر است توهین‌کردن به او را رفتار ناپسندی نمی‌داند. درواقع بسیاری از این شخصیت‌ها حق طبیعی خودشان می‌دانند که مرتباً تفاوت‌هایشان را به اطرافیان یادآوری کنند. این نگاه که یک نفر به هر دلیلی خودش را بالاتر از دیگران بداند و رفتارهایی که به دنبال این طرز تفکر ایجاد می‌شوند از مهم‌ترین دلایل توهین به همسر و حتی دیگران هستند.

ترس از شخصیت همسر

گاهی اوقات هم شرایط برعکس آن چیزی است که در بالا گفتیم. ممکن است یک نفر در درون خودش بداند که همسر او از نظر مرتبه اجتماعی، تحصیلی یا هر جنبه دیگری بالاتر از خودش است. گاهی اوقات این مسئله باعث ترس می‌شود که مبادا همسرمان بخواهد بابت این برتری به ما فخر بفروشد؟ در این شرایط خیلی‌ها دست به یک عکس‌العمل عجیب می‌زنند. این افراد شروع به توهین و تخریب همسر خود می‌کنند تا به او نشان بدهند که نه‌تنها جایگاه بالایی ندارد بلکه ضعیف و مشکل‌دار نیز هست.

عادت‌های رفتاری نامناسب

یکی از دلایل توهین به همسر می‌تواند عادت رفتاری و تربیت اشتباه باشد. بعضی از افراد فقط با همسر خودشان به این شکل رفتار نمی‌کنند. آنها عادت کرده‌اند که به‌اصطلاح دیگران را دست بیندازند و روی هرکس که در اطراف خود می‌بینند عیب و برچسبی بچسبانند. متأسفانه هیچ‌کس نیز واکنش خاصی نشان نداده و این شخصیت‌ها حداقل تا امروز متوجه اشتباه بودن رفتار خودشان نشده‌اند.

احساس کینه و دلخوری

بسیاری از روان‌شناسان باور دارند که ریشه توهین در خشم است. در واقع ما وقتی به کسی توهین می‌کنیم که از او عصبانی هستیم. پس شاید بتوانیم بگوییم یکی از دلایل توهین به همسر دلخوری از رفتارهای اشتباه او است. بعضی‌اوقات ما نمی‌توانیم ناراحتی و عصبانیت خودمان را به شکل درست به همسرمان نشان بدهیم و به همین خاطر دست به رفتارهای منفعلانه‌تری مثل مسخره یا توهین‌کردن می‌زنیم. اگر فکر می‌کنید این مشکل در زندگی شما نیز وجود دارد بهتر است با کمک‌گرفتن از یک مشاور راه صحیح برای صحبت‌کردن مستقیم از مشکلاتتان را یاد بگیرید.

پیامدهای توهین به همسر

ازبین‌رفتن رابطه عاطفی

اولین پیامد منفی توهین این است که شما رابطه عاطفی‌تان را از بین می‌برید. همان‌طور که گفتیم همه ما به احترام و عزت‌نفس احتیاج داریم. شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم ما معمولاً جذب افرادی می‌شویم که رفتار خوبی با ما دارند. اما وقتی یک نفر احتراممان را از بین ببرد قطعاً دل‌شکسته می‌شویم و تا جایی که بتوانیم به لحاظ عاطفی یا حتی فیزیکی از وی فاصله خواهیم گرفت.

برای جلوگیری از قهر با همسر کلیک کنید.

نشان‌دادن یک چهره نامناسب از زندگی

وقتی در مقابل دیگران به همسرتان توهین می‌کنید آنها چه قضاوتی راجع به شما خواهند کرد؟ طبیعتاً کسی شما را بابت چنین برخوردی تحسین نمی‌کند. برعکس، شما به دیگران نشان می‌دهید که زندگی مشترک و همسرتان برای شما ارزش و احترام بالایی ندارند. در این شرایط علاوه بر اینکه آنها تصویر و قضاوت منفی از شما خواهند داشت به طور ضمنی به آنها اجازه داده‌اید که از زندگی و همسرتان بدگویی کنند.

صدور مجوز لازم برای اختلافات جدی‌تر

اختلاف‌های جدی چطور به وجود می‌آیند؟ متأسفانه پاسخ این است که آنها از موضوعات بسیار کوچک‌تری مثل توهین شروع می‌شوند. با توهین‌کردن در واقع شما حریم و حرمت زندگی‌تان را از بین می‌برید. پس از این به بعد می‌توانید انتظار دعواهای جدی‌تر، قضاوت و دخالت دیگران و حتی جدایی را داشته باشید.

چطور به توهین‌های همسرمان واکنش نشان بدهیم

با همسرتان صحبت کنید

وقتی بین شما مشکلی پیش می‌آید اولین و بهترین روش این است که در یک فضای آرام و دوستانه باهم صحبت کنید. شما باید احساس خود از رفتار همسرتان و چیزی که ناراحتتان کرده را صریح و مستقیم برای همسرتان توضیح بدهید. بعضی از مواقع آنها واقعاً متوجه نیستند که حرفشان توهین‌آمیز بوده یا نمی‌دانند که یک جمله آنها چه تأثیری روی شما گذاشته است. به همین خاطر صحبت‌کردن همیشه اولین و مفیدترین راهکار برای حل مشکل است.

کمی به رفتار خودتان دقت کنید

وقتی همسرتان به شما توهین می‌کند خیلی سخت است که خودتان را مسئول این رفتار بدانید. بااین‌حال یکی از راهکارها برای حل‌شدن این مشکل این است که واقعاً کمی هم به رفتار خودتان دقت کنید. آیا شما هم کاری می‌کنید که باعث عصبانیت همسرتان می‌شود؟ همسر شما بیشتر در چه مواقعی توهین می‌کند؟ با این سؤال‌ها می‌توانید سهم خودتان را هم در شرایط موجود پیدا کرده و برای برطرف‌کردن آن برنامه‌ریزی کنید.

از رفتار متقابل واقعاً خودداری کنید

یکی از اشتباهاتی که بسیاری از خانم‌ها و آقایان انجام می‌دهند این است که در مقابل توهین‌های همسرشان دست به رفتار متقابل می‌زنند. این یعنی آنها هم شروع می‌کنند به توهین‌کردن و بدرفتاری! اما یادتان باشد که این رفتار مشکلی را حل نمی‌کند. شما با این کار تنها باعث بیشترشدن اختلاف‌ها و دور شدنتان از یکدیگر می‌شوید. پس بهتر است به‌جای یک راه‌حل موقت که تنها برای لحظه‌ای آرامتان می‌کند به دنبال یک راه‌حل اساسی باشید.

واکنش نشان بدهید

بسیاری از روان‌شناسان معتقدند راه مناسب برای تغییردادن رفتار دیگران این است که شما رفتار خودتان را تغییر بدهید. وقتی همسرتان به شما توهین می‌کند چه برخوردی با او می‌کنید؟ سکوت می‌کنید؟ دست به رفتار متقابل و پرخاشگری می‌زنید؟ با همسرتان راجع به اشتباهش صحبت می‌کنید؟ یک راهکار این است که نوع واکنش خودتان را عوض کنید. در واقع آنچه معلوم است این است که شما تا امروز از رفتار فعلیتان نتیجه‌ای نگرفته‌اید. پس به‌جای ادامه‌دادن همین رفتار بهتر است یک روش جدید را امتحان کنید. برای مثال بعضی از امتیازها را به خاطر این رفتار همسرتان از او بگیرید.

راهکارهایی برای جبران توهین به همسر

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که با همسرشان رفتار خوبی نداشته‌اند و حالا می‌خواهید شرایط را تغییر بدهید خبر خوب این است که امکان این کار را دارید. تغییردادن شرایط غیرممکن نیست اما درست مثل هر تغییر دیگری باید برای آن تلاش کنید. به‌طورکلی شما می‌بایست دو رفتار مهم را در برنامه‌تان داشته باشید.

اول اینکه کاملاً شفاف و واضح از همسرتان عذرخواهی کنید. عذرخواهی شما باید به شکلی باشد که همسرتان کاملاً متوجه بشود شما از رفتارتان پشیمان هستید و جایی برای سوءتفاهم وجود نداشته باشد. در مرحله دوم باید به‌صورت عملی رفتارتان را تغییر بدهید. برای اینکه همسرتان خاطره لحظه‌های تلخ را فراموش کند باید رفتاری متفاوت از شما ببیند.

اهمیت مشاوره در توهین به همسر

توهین به همسر نشان می‌دهد که همسران در ارتباط برقرارکردن سالم با یکدیگر مشکل دارند. آنها یا بلد نیستند اختلاف‌هایشان را به‌درستی حل کنند و یا راهکارهای صحبت‌کردن مناسب با یکدیگر را بلد نیستند. در این شرایط کمک‌گرفتن از مشاور خانواده می‌تواند بسیار مفید باشد.

مشاورین به‌خوبی شرایط شما را بررسی کرده تا دلایل این وضعیت را پیدا کنند. سپس راهکارهایی را برای تغییر شرایط به شما و همسرتان آموزش می‌دهند. پس اگر دلتان می‌خواهد مشکل بی‌احترامی میان شما و همسرتان حل بشود بهترین راه این است که از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه توهین به همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

سؤالات متداول

وقتی با نظرات همسرم مخالفت می‌کنم به من توهین‌های بدی می‌کند. چطور باید این مشکل را حل کنم؟

افرادی که با شنیدن نظر مخالف دست به توهین می‌زنند معمولاً برخلاف ظاهرشان اعتمادبه‌نفس کافی ندارند. در واقع مخالفت شما باعث می‌شود که آنها خودشان هم به خودشان شک کنند. به همین خاطر با پرخاشگری برخورد می‌کنند. بهتر است راجع به احساس خودتان با همسرتان صحبت کنید. کمک‌گرفتن از یک مشاور متخصص هم راهکار مناسبی برای این شرایط است.

 

منبع: توهین به همسر



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شناختن نیازهای سالمندان برای همه کسانی که با آنها سروکار دارند واجب است. سالمندی دوره سنی است که فرد را درگیر مشکلات بسیاری می‌کند. ترس از مرگ، نگاه‌کردن به گذشته و متاسف‌بودن بابت اشتباهاتی که قدرت جبران آنها را نداریم در کنار ناتوانی‌های جسمی می‌توانند بسیار آزار‌دهنده باشند. به همین خاطر بسیاری از سالمندان درگیر مشکلاتی مثل افسردگی هستند؛ و درست به دلیل همین شرایط روحی است که شما می‌بایست به نیازهای سالمندان توجه ویژه‌ای داشته باشید. چراکه برطرف نشدن این نیازها می‌تواند مشکلات سالمندان را چندین برابر کند. در‌عین‌حال برطرف‌کردن این نیازها و داشتن یک زندگی سالم و شاد کیفیت زندگی آنها را بالاتر می‌برد. حالا سوال اینجاست که نیازهای سالمندان چیست و چه راه‌هایی برای برطرف‌کردن آن داریم؟

برای دریافت مشاوره در زمینه نیازهای سالمندان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

نیازهای سالمندان و انواع آن

سالمندان نیز درست مانند همه انسان‌ها در هر سن دیگری، نیازهای خاص خودشان را دارند. حتی شاید بتوانیم بگوییم با توجه به ضعف بدنی و بیماری‌های جسمی و ذهنی که آنها را درگیر می‌کند نیازهای سالمندان از دیگر گروه‌های سنی بیشتر هم هست.

در واقع بسیاری از روانشناسان معتقدند که سالمندان به نوعی همان کودکان ما هستند که سنشان بالاتر رفته است. این یعنی آنها درست به اندازه یک کودک نیاز به مراقبت و توجه  دارند اما این مراقبت را به دست نمی‌آورند. چراکه خیلی وقت‌ها ما از آنها انتظار داریم مثل یک انسان بالغ رفتار کنند. به هر حال اگر با یک سالمند ارتباط دارید باید این واقعیت را بپذیرید که او نیازهای بسیاری دارد و تا حد زیادی به مراقبت‌کردن شما از خودش وابسته است. در یک تقسیم‌بندی کلی می توانیم نیازهای سالمندان را در این طبقات قرار بدهیم.

  • نیازهای جسمانی
  • نیازهای عاطفی
  • نیازهای روانی
  • نیازهای اجتماعی

برای اطلاع بیشتر درباره دوران سالمندی کلیک کنید.

اهمیت توجه به نیازهای سالمندان

شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم بیشترین میزان ابتلا به افسردگی و همین‌طور خودکشی در بین سالمندان اتفاق می‌افتد. در‌واقع شدت آسیب‌های این دوره، نیازمندی‌های آنها و همین‌طور ترس بزرگی مثل ترس از مرگ به حدی زیاد است که فرد تصمیم می‌گیرد برای همیشه خودش را از بین ببرد و این شرایط را تحمل نکند.

اگر شما به عنوان اطرافیان یک سالمند به نیازها و خواسته‌های او توجه داشته باشید احتمال بالا‌رفتن کیفیت زندگی، همین طور امید به زندگی در سالمند بیشتر می شود. در واقع می‌توانیم بگوییم یک تفاوت اصلی بین سالمندی که نیازهایش مورد توجه قرار می‌گیرد با کسی که مورد بی‌توجهی است در طول عمر و همین‌طور در شکل و کیفیت زندگی خواهد بود. به همین خاطر توصیه می‌کنیم در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با نیازهای این گروه سنی آشنا شده و به دنبال راه‌حلی برای آن باشید.

انواع نیازهای سالمندان

همانطور که در بالا گفتیم نیازهای سالمندان به چند دسته مختلف تقسیم می‌شود. هر کدام از این دسته‌ها زیرشاخه‌های مربوط به خود را دارند که در این قسمت راجع‌به آنها صحبت خواهیم کرد.

نیازهای جسمانی

اولین و ساده‌ترین گروه نیازها در همه ما نیازهای جسمانی هستند. نیازهایی مثل غذا‌خوردن، خوابیدن، راه‌رفتن، نظافت شخصی و مسائلی از این دست در این گروه قرار می‌گیرند. بسیاری از سالمندان به دلیل بالا‌رفتن سنشان در این زمینه‌ها مشکلات بسیاری را تجربه می‌کنند. برای مثال شاید پدر یا مادر شما توانایی غذا‌خوردن به‌تنهایی یا آشپزی‌کردن را از دست داده باشد. یا شاید سالمندی درگیر مشکل بی‌اختیاری ادرار و مدفوع شده و نظافت شخصی برایش مشکل باشد. به همین خاطر به عنوان کسی که با سالمند در ارتباط هستید اولین وظیفه شما این است که نیازهای جسمانی سالمند خود را شناسایی کنید.

همیشه این موضوع را به خاطر داشته باشید که آنها درست مثل من و شما به زیبایی، نظافت و آراستگی علاقه دارند. پس فکر نکنید که چون سنشان بالاتر  رفته به برخی مسائل احتیاجی ندارند. شنیدن این حرف برای آنها می‌تواند بسیار دردناک باشد.

نیازهای عاطفی

یکی از بزرگ‌ترین و جدی‌ترین نیازهای سالمندان مسائل عاطفی آنها است. تا جایی که اگر محبت و احساس تعلق خاطر در این گروه وجود داشته باشد می‌توانیم امیدوار باشیم که درگیر خیلی از بیماری‌های روحی نمی‌شوند. آنچه راجع به نیازهای عاطفی سالمندان باید بدانید این است که آنها به شدت حساس می‌‌شوند.

شاید شما هم این را احساس کرده باشید که والدینتان رفتارشان درست مثل بچه‌ها شده است. در واقع به دلیل بازنشستگی و کنار گذاشته‌شدن از اجتماع سالمند بسیار روی این موضوع حساس است که آیا دیگران او را دوست دارند یا خیر؟ این حساسیت تا جایی پیش می‌رود که آنها به کوچک‌ترین نشانه‌ها نیز .اکنش نشان می‌دهند و انتظار دارند شما همیشه پیش آنها باشید و بگویید که دوستشان دارید.

اگر می‌خواهید نیاز عاطفی والدینتان را تامین کنید بهتر است در برنامه روزانه یا هفتگی خود زمانی را به آنها اختصاص بدهید. برای مثال به دیدارشان بروید و یا با آنها تماس بگیرید. سعی کنید در صحبت‌هایتان همیشه به آنها بگویید که دوستشان دارید و اگر فرصت هرروز دیدن یا صحبت‌کردن با آنها را ندارید در مکالمه‌تان این را برای آنها توضیح بدهید.

نیازهای روانی سالمندان

نیازهای روانی سالمندان بیشتر راجع به مشکلات روحی آنها، ترس‌هایشان و همین‌طور کنار‌آمدن با سن و چالش‌های مربوط به آن است. بعضی از سالمندان به‌خوبی نمی‌توانند ذهن خود را با این وضعیت منطبق کنند. این شرایط به‌خصوص زمانی اتفاق می‌افتد که فرد از زندگی خودش راضی نباشد.

در این شرایط او بسیار پشیمان است و نمی‌خواهد بپذیرد که بخش بزرگی از عمرش را از دست داده و دیگر فرصتی برای جبران وجود ندارد. نیازهای روانی معمولا خود را به شکل گوشه‌نشینی و سکوت یا سایر رفتار‌های شبیه به افسردگی، صحبت‌کردن از مرگ، افسوس‌خوردن راجع به گذشته و هر رفتار دیگری که به نظرتان عجیب می‌آید و قبلا در سالمند نبوده نشان می‌دهد. در صورتیکه با این نشانه‌ها رو‌به‌رو شدید بهتر است از یک مشاور متخصص در زمینه سالمندی کمک بگیرید.

نیازهای اجتماعی

نیازهای اجتماعی سالمندان رابطه تنگاتنگی با نیازهای عاطفی آنها دارد. درواقع سالمندان به دلیل بازنشستگی و فاصله‌گرفتن از جامعه کم‌کم احساس می‌کنند که طرد شده‌اند و دیگر تاثیری روی دنیا و محیط زندگی خودشان ندارند. این باور می‌تواند آسیب‌های بسیاری را ایجاد کند.

به‌همین‌خاطر مشاوران متخصص در زمینه پیری‌شناسی معمولا می‌گویند که سالمندان می‌بایست فعالیت خود در اجتماع را ادامه بدهند. انجام دادن کارهای سبک پس از بازنشستگی باعث می‌شود که سالمندان نیز احساس مفید‌بودن داشته باشند. به‌علاوه با این کار آنها همچنان در جامعه فعال هستند و این موضوع تاثیر بسیاری روی روحیه، سلامت روان و به ویژه پیشگیری از بیماری‌هایی مثل آلزایمر خواهد داشت.

یکی دیگر از نیازهای اجتماعی سالمندان که می‌بایست مورد توجه قرار بگیرد روابط اجتماعی است. تنهایی یکی از مشکلاتی است که بسیاری از سالمندان را درگیر خودش می‌کند. به‌همین‌خاطر بهتر است سالمندان تا جایی که می‌توانند ارتباط با همسالان، فرزندان و سایر اعضای خانواده را حفظ کنند. این باعث می‌شود که آنها باور کنند هنوز هم به گروهی تعلق دارند و این باور تاثیر بسیاری روی سلامت روان فرد خواهد داشت.

اهمیت مشاوره راجع به نیازهای سالمندان

سالمندی یکی از پرچالش‌ترین دوره‌های زندگی است. درگیری با بیماری‌های روحی، شرایط سخت و همین‌طور اختلالاتی مثل آلزایمر یا پارکینسون در این سن بسیار بالا است. به‌همین‌خاطر خیلی مهم است که به سلامت روان در سنین سالمندی توجه داشته باشیم.

سالمندی که سلامت روان بالایی دارد به‌خوبی می‌تواند خودش را با این شرایط تطبیق بدهد و حتی همچنان در جامعه فعال بماند. اما وقتی یک نفر سلامت روان پایینی داشته باشد قطعا در برابر مشکلات از پا در خواهد آمد. به‌همین‌خاطر توصیه می‌شود سالمندان حداقل به‌صورت دوره‌ای از خدمات مشاوره و روانشناسی استفاده کنند تا اگر مشکلی در سلامت روان آنها پیش آمد به سرعت شناسایی و درمان شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه نیازهای سالمندان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط 

نحوه رفتار با سالمندان

سوالات متداول

بهترین روش برای جلوگیری از آلزایمر در سالمندی چیست؟

هیچ روش قطعی برای جلوگیری یا درمان این بیماری وجود ندارد. به‌طور‌کلی داشتن یک سبک زندگی سالم، یعنی تغذیه و خواب مناسب، ورزش‌کردن و فعالیت در اجتماع در کنار تمرین‌های ذهنی مثل یادگیری یک کار جدید می‌توانند خطر زوال عقل را کم‌تر کنند.

 

منبع: نیازهای سالمندان شامل چه چیزهایی است؟



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مشکلات دانش آموزان ابتدایی طیف وسیعی از مسائل خانوادگی، ارتباطی، اجتماعی و درسی را در بر می‌گیرد که  باید در همین دوران برطرف می‌شود. معمولا وقتی صحبت از دانش آموزان ابتدایی می‌شود؛ همه افراد تصور می‌کنند که آنان در این دوران هیچ دغدغه ای به جز درس خواندن نداشته و تنها بهانه می‌آورند و یا تنبلی می‌کنند. اما مسائل مختلفی ممکن است در این سنین مانع درس‌خواندنشان شود. بی توجهی به رفع مشکلات دانش آموزان ابتدایی آینده تحصیلی آن ها را به طور کل میتواند تحت تاثیر قرار دهد. اگر تغییری در روند رفتاری فرزندابتدایی تان میبینید؛ حتما از خدمات مشاوره تحصیلی استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشکلات‌دانش آموزان‌ابتدایی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

انواع مشکلات دانش آموزان ابتدایی

 

مشکلات دانش آموزان ابتدایی ، انواع مختلفی دارد. از طرفی این مسائل به یکدیگر وابسته بوده و می‌توانند زندگی دانش آموز را به طور کلی دگرگون کنند. برای مثال مسائل خانوادگی روی تحصیل دانش آموز تاثیرگذاشته و یا مسائل آموزشی می‌توانند مهارت های ارتباطی دانش آموز را تغییر دهند. در این قسمت قصد داریم تا در مورد این موضوعات، به صورت مفصل توضیح دهیم. برای آشنایی با دلایل درس نخواندن بچه ها کلیک نمایید.

مشکلات یادگیری

بسیاری از دانش آموزان در مقطع ابتدایی، مبتلا به مشکلات یادگیری هستند. اختلالات یادگیری خود شامل اختلال دیکته نویسی، اختلال ریاضی و اختلال در خواندن هستند. دانش آموز اگر به هریک از آنها مبتلا باشد؛ نمی‌تواند عملکرد خوبی در این مقطع داشته و دچار افت تحصیلی می‌شود. مخصوصا که در این زمان است که دانش آموزان برای اولین بار خواندن و نوشتن را می‌آموزند. پس اگر به این دلایل دچار ضعف باشند؛ این مشکل ادامه دار شده و یا هیچگاه برطرف نخواهد شد. برای آشنایی با انواع اختلال یادگیری کلیک نمایید.

مسائلی در زمینه انجام تکالیف | مشکلات دانش آموزان ابتدایی

یکی دیگر از مشکلات‌دانش آموزان‌ابتدایی ، مسائلی است که در زمینه انجام تکالیف دارند. آنها به این دلیل که هیچگاه در چنین موقعیتی نبوده و یا در آن اعتماد به نفس ندارند؛ دچار مشکل می‌شوند. از طرفی آنها برای انجام تکالیفشان نیازمند کمک هستند و والدین باید در کنار آنها باشند. آنها شاید در ابتدا اهمیت این تکالیف را متوجه نشوند؛ به همین دلیل والدین در این زمینه نقش پررنگی دارند. از طرفی کمبود توجه و تمرکز در آنان نیز عامل بازدارنده ای برای حل تکالیف بوده و آنها را دچار مشکل می‌کند.

مشکلات رفتاری و انضباطی

مشکلات‌رفتاری و انضباطی شامل پرخاشگری، صحبت کردن خارج از نوبت یا در حین تدریس، رعایت نکردن قوانین کلاسی، دعوا کردن با همکلاسی ها، سرپیچی کردن از دستورات و دروغگویی می‌شود. بیشتر والدین و یا مسئولین مدرسه از چنین رفتارهایی با عنوان شیطنت های بچه گانه یاد می‌کنند. در صورتی که این موارد اگر به صورت مکرر تکرار شده و یا شدت زیادی داشته باشند؛ اختلال رفتاری محسوب شده و باید درمان شوند.

این حالت زمانی بروز میکند که محیط کلاس برای دانش آموز کسل کننده است؛ درک درستی از قوانین و انتظارات ندارد، مبتلا به اختلالاتی مانند اوتیسم، اختلال بیش فعالی-کمبود توجه است و یا این رفتارها را از دیگران تقلید می‌کند. برای جلوگیری از بروز افت تحصیلی کلیک نمایید.

مشکل در مسائل ارتباطی | مشکلات دانش آموزان ابتدایی

علاوه بر موضوعات درسی، در این دوران، چگونگی شکل گیری مهارت های ارتباطی نیز اهمیت داشته و باید به آن توجه شود. کودک از همین دوران است که برقراری ارتباط با دیگران را آموخته و یاد می‌گیرد که دوست پیدا کند و یا حق خود را بگیرد. در صورت مشکل داشتن در مسائل ارتباطی، دانش آموز حتی نمی‌تواند با معلم و همکلاسی های خود هم ارتباط بگیرد.

یکی از دلایل عمده این موضوع ابتلای دانش آموز به بیماری های جسمانی است. برای مثال او در موضوعاتی مانند شنوایی، بینایی، سخن گفتن، تجزیه و تحلیل و یا پردازش اطلاعات دچار مشکل است. به همین دلیل به درستی نمی‌تواند ارتباط برقرار کند.

مشکل داشتن با معلم خصوصی

گاهی والدین تصمیم می‌گیرند تا از معلم خصوصی در ارتباط با مشکلات دانش آموزان ابتدایی کمک بگیرند. در این حالت ممکن است دانش آموز با او نیز دچار مشکل شده و ناراحتی هایی را تجربه نماید. سواستفاده مالی، عاطفی و یا حتی جنسی از انواع مشکلاتی است که معلم خصوصی برای دانش آموز مقطع ابتدایی و خانواده او، به وجود می‌آورد.

عدم حمایت خانوادگی | مشکلات دانش آموزان ابتدایی

برخی از دانش آموزان به دلیل محیط ناامنی که در آن زندگی می‌کنند و حمایت نشدن از سمت خانواده، دچار مشکلات مختلفی در این مقطع می‌گردند. چرا که خانواده ها در این دوران نقش اساسی را ایفا کرده و دانش آموز بدون حضور آنها شاید اصلا نتواند این مقطع را پشت سر بگذارد. اما زمانی که خانواده با مشکلات داخلی خودشان، مانند طلاق، اعتیاد، مشکلات‌مالی و… درگیر باشند؛ بعید نیست که نسبت به دانش آموز بی توجه شوند.

غلبه بر مشکلات دانش آموزان ابتدایی

 

اما می‌توان بر مشکلات دانش آموزان ابتدایی غلبه کرد و یا آنها را کنترل نمود. با کمک خانواده و مدرسه، دانش آموز می‌تواند مشکلات خود را پشت سر گذاشته و تمرکز خود را تنها روی درس بگذارد. برای آشنایی با نشانه های رفتاری کودکان دیرآموز کلیک نمایید.

مشخص کردن مقیاس تحصیلی آنها

در ابتدا باید مهارت و تسلط دانش آموز را مورد ارزیابی قرار داده و متناسب با سطح هوش و تلاش او با کار کرد.

تدریس تعاملی و فعال | مشکلات دانش آموزان ابتدایی

البته که کیفیت تدریس نیز در این مورد تاثیر دارد و باید معلم مناسبی هم برای دانش آموزی که مشکل دارد؛ در نظر گرفته شود.

انعطاف پذیر بودن در مسائل آموزشی

هر دانش آموزی ، سبک یادگیری متفاوتی داشته و مطابق با همین موضوع باید با او برخورد کرد. از این رو در راستای مشکلات‌دانش آموزان‌ابتدایی باید در مورد مسائل آموزشی آنها، انعطاف پذیر بود.

بازخورد دادن به آنها | مشکلات دانش آموزان ابتدایی

باید به شکل درستی به دانش آموز بازخورد داده و او را از میزان پیشرفتش مطلع کرد.

همکاری والدین و مدرسه

در این زمینه والدین و مدرسه نیز باید با یکدیگر همکاری کرده و محیط مناسبی را برای دانش آموزان فراهم نمایند.

کمک گرفتن از عوامل خارجی | مشکلات دانش آموزان ابتدایی

منظور از عوامل خارجی، کمک گرفتن از معلم خصوصی، روانشناس و مشاوره تحصیلی و یا کلاس های تقویتی است.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید؛ مشکلات دانش آموزان ابتدایی نیز زیاد بوده و می‌تواند تاثیر زیادی روی آینده آنها داشته باشد. از این رو نباید آنها را دست کم گرفته و نسبت به آنها بی‌توجه بود. در این زمینه حتما باید از یک مشاور نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشکلات‌دانش آموزان‌ابتدایی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مشکلات دانش آموزان ابتدایی



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

فانتزی های جنسی یا خیال پردازی جنسی به معنای داشتن افکار و ایده‌های جنسی در شرایط مختلف است. همه افرادی که زندگی جنسی خود را آغاز کرده‌اند، در ذهن خود علاقه‌مندی‌هایی دارند که هیچ‌گاه در سکس عملی نکرده‌اند. به چنین افکاری فانتزی گفته می‌شود. البته داشتن چنین افکاری به این معنی نیست که عملی کردن‌شان ممکن نیست، بلکه در مواردی این فانتزی‌ها می‌توانند مخرب و آسیب‌زننده باشند و افراد از پیامدهای ناشی از آن می‌ترسند. در واقع، با اینکه داشتن چنین افکاری تأثیرات مثبتی در رابطه دارد، نمی‌توان همه فانتزی‌های جنسی را عملی کرد و به آن‌ها پاسخ داد. به همین دلیل، بهتر است زوجین در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کرده و حتماً از یک مشاوره جنسی کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه از خیال پردازی جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

خیال پردازی جنسی

خیال‌پردازی جنسی
در بسیاری از موارد، متخصصان از افراد می‌خواهند تا به موضوعات جنسی فکر کرده و فانتزی جنسی داشته باشند. اما گاهی افراد در این مورد زیاده‌روی کرده و تمام وقت و انرژی خود را به این موضوع اختصاص می‌دهند. در بیشتر موارد، داشتن خیال‌پردازی جنسی کاملاً عادی و نرمال بوده و به هیچ‌کس آسیب نمی‌زند. اما گاهی پیش می‌آید که رابطه زوجین دقیقاً به همین دلیل از هم می‌پاشد. در ادامه، بیشتر به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

انواع فانتزی های جنسی رایج

انواع مختلف و زیادی از فانتزی‌های جنسی وجود دارد. برخی از رایج‌ترین آن‌ها که بیشتر افراد دارند، شامل موارد زیر هستند:

داشتن سکس چند نفره

در سکس های چند نفره، احتمال ابتلا به بیماری های مقاربتی و خیانت بسیار زیاد است. در واقع چنین فانتزی جنسی اصلا مفید نبوده و می‌تواند شما و همسرتان را از یکدیگر دورتر کند. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از برقراری رابطه سه نفره کلیک نمایید.

سکس‌خشن | خیال پردازی جنسی

سکس خشن نیز از آن دست فانتزی هایی است که زوجین در مورد آن اطلاعات دقیقی نداشته و تنها پیش از انجام آن برای اولین بار، هیجان دارند. بعد از اولین بار پشیمان شده و اصلا تمایلی به تکرار آن نخواهند داشت.

دیدن رابطه جنسی دیگران

یکی دیگر از فانتزی های جنسی رایج، دیدن رابطه جنسی دیگران است. گاهی افراد این فانتزی را در قالب تماشای پورن ارضا می‌کنند. اما در مواردی، واقعا اینکار را امتحان کرده و چرخه جنسی آنها به طور کلی تغییر پیدا می‌کند. به این معنا که آنها عادت می‌کنند تا تنها از طریق دیداری تحریک شده و خودشان وارد رابطه نمی‌شوند.

سکس در مکان های عمومی | خیال پردازی جنسی

سکس‌در مکان های عمومی نیز یکی دیگر از فانتزی های جنسی رایج محسوب می‌شود که البته شاید برای خود زوجین مخرب نباشد؛ اما اگر فردی این صحنه را ببیند شاید از لحاظ روانی دچار مشکل شود.

نقش بازی کردن

گاهی افراد تمایل دارند تا خودشان و یا طرف مقابل نقش های دیگران را در سکس بازی کنند. برای مثال خود را شبیه شخصیتی از یک فیلم کنند و یا لباس مشاغل مختلف را بپوشند. این نوع فانتزی نیست معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند. تنها ممکن است افراد تنوع طلب شوند.

داشتن سکس با همجنس خود | خیال پردازی جنسی

سکس کردن با همجنس خود نیز برای برخی تنها در حد یک خیالپردازی جنسی است و نه بیشتر. بیشتر افراد این فانتزی جنسی را از دیگران پنهان می‌کنند؛ چرا که می‌ترسند مورد قضاوت قرار گیرند.

نکاتی که باید در مورد خیال پردازی جنسی رعایت کنید

اگر خیالپردازی جنسی دارید؛ اما از بیان کردن و یا اجرایی کردن آنها می‌ترسید؛ می‌توانید با رعایت نکاتی، علاوه بر عملی کردن این فانتزی ها، مشکلات کمتری را نیز تجربه نمایید. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت.

رضایت مشتاقانه

در ابتدا فراموش نکنید که برای عملی کردن یک خیالپردازی جنسی ، هر دو طرف باید رضایت مشتاقانه داشته و قبول کنند که چنین چیزی را تجربه نمایند. گاهی یکی از افراد دیگری را مجبور کرده و یا این موضوع را به او تحمیل می‌کند.

تعیین مرزها | خیال پردازی جنسی

حتی در مورد عملی کردن خیالپردازی جنسی نیز باید حد و حدودی گذاشته و مرزهایی را مشخص کرد. برای مثال اگر افراد در حین رابطه متوجه شدند که یک نفر در حال آسیب دیدن است؛ باید رابطه را متوقف کنند. و یا چنین مسائلی تنها برای اتاق خواب بوده و نباید وارد بخش های دیگر زندگی بشود.

احترام گذاشتن به پارتنر خود

تحت هر شرایطی باید به پارتنر خود احترام گذاشته و عملی کردن خیالپردازی جنسی، اولویت تان نباشد.

آسیب نرسیدن به افراد | خیال پردازی جنسی

علاوه بر رضایت؛ زوجین باید مطمئن شوند که هیچ آسیبی به فردی وارد نشده و یا تحت فشار نیست.

مزایا و معایب داشتن خیال پردازی جنسی

داشتن فانتزی جنسی ، ذهن افراد را برای فعالیت جنسی آماده کرده و باعث می‌شود تا میل و شوق بیشتری داشته باشند. در واقع به افرادی که برای مدت زمان طولانی دچار بی میلی جنسی هستند؛ توصیه می‌شود که به فعالیت های جنسی فکر کرده و در این مورد خلاق باشند. اما نباید معایب ناشی از این موضوع را نادیده گرفت. در بیشتر موارد، افراد در این مورد زیاده روی کرده و هیچ تمایزی میان فانتزی های خود با واقعیت قائل نمی‌شوند.

علت بروز فانتزی های جنسی در افراد

برخی از دلایلی باعث شکل گیری خیال پردازی جنسی در افراد می‌شود؛ شامل موارد زیر هستند.

تمایلات جنسی افراد: گاهی افراد به دلیل میل جنسی بالا به طور مداوم در حال خیالپردازی جنسی هستند.

شرایط جسمانی: قدرت بدنی بالا نیز در این مورد بی تاثیر نبوده؛ به همین دلیل مردان همواره بیشتر فانتزی جنسی دارند.

هیجان طلبی: گاهی زوجین می‌خواهند کمی هیجان و تنوع وارد رابطه خود بکنند و به همین دلیل چنین افکار را می‌پرورانند.

پورن: فیلم های پورن نیز منجر به شکل گیری تصورات و خیالپردازی های جنسی می‌شوند.

برای کنترل فانتزی های جنسی چه باید کرد؟

 

اگر فانتزی های جنسی در زندگی شما خللی ایجاد کرده و یا قادر به کنترل آنها در ذهن خود نیستید؛ می‌توانید از روش های زیر استفاده کنید.

  • ترک پورن
  • داشتن تصورات هنجار
  • برقراری رابطه جنسی
  • پیدا کردن دلیل این موضوع
  • کمک گرفتن از مشاوره جنسی

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید؛ خیال پردازی جنسی همیشه هم بد نبوده و می‌تواند اثرات مثبتی روی رابطه داشته باشد. به شرطی که این موضوع را کنترل کرده و بتوانید به شکل درستی آن را اجرا کنید. بهتر است در این مورد با همسر خود به توافق رسیده و در این زمینه حتما از مشاوره جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه از خیال پردازی جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: خیال پردازی جنسی



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مردان متعصب کسانی هستند که گاهی رفتارهای آنها سمی شده و از شما محافظت نمی‌کند. تعصب خصلتی است که با افراط همراه است. همه  ما شنیدن تعصب یاد مردی می‌افتیم که روی همسر و خانواده خود بسیار حساس بوده و حتی می‌تواند با چنین رفتارهایی آنها را بیازارد. اما افراد می‌توانند در هر موضوعی متعصب باشند. اما تعصب داشتن روی هیچ چیزی خوب نیست. چرا که باعث می‌شود افراد خیلی از مسائل را نادیده گرفته و منطقی فکر نکنند. از طرفی این تعصب آنها گسترده شده و همه اطرافیان آنها را درگیر می‌کند. از این رو باید در ارتباط با چنین مردانی، اطلاعاتی را کسب کرده و حتی از یک مشاور نیز کمک گرفت. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مردان متعصب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مردان متعصب

مردان متعصب افرادی هستند که با تفکری بسته و غیرمنعطف، به باورها، عقاید یا رفتارهای خاصی پایبندند و معمولاً تحمل دیدگاه‌های مخالف یا متفاوت را ندارند. این تعصب می‌تواند در حوزه‌های مختلفی مانند فرهنگ، مذهب، جنسیت یا نقش‌های اجتماعی ظاهر شود. مردان متعصب اغلب با سلطه‌گری و تحمیل نظرات خود سعی در کنترل اطرافیان دارند و ممکن است نسبت به تغییر یا پذیرش تفاوت‌ها مقاومت نشان دهند. این رفتار نه تنها می‌تواند روابط بین‌فردی را تضعیف کند، بلکه مانع رشد شخصی و اجتماعی آن‌ها و اطرافیانشان می‌شود. درک و مقابله با چنین تفکری نیازمند آموزش، گفت‌وگو و افزایش آگاهی است.

برای اطلاع از پیامدهای ناشی از غیرتی بودن شوهر کلیک نمایید.

ویژگی مردان متعصب

 

مردان متعصب ، معمولا خصوصیاتی دارند که بین همه آنها مشترک بوده و از این طریق به راحتی می‌توان متوجه این موضوع شد. در این قسمت به توضیح این خصوصیات خواهیم پرداخت.

منطقی نبودن

مردان متعصب ، اصلا منطقی نیستند. در واقع نمی‌توان به راحتی در مورد موضوعی عادی با آنها صحبت کرد و یا آنها را قانع به انجام کاری نمود. چرا که همیشه باید حرف حرف آنها بوده و هیچ چیز به جز حرف خود را نمی‌پذیرند.

همیشه حق با آنهاست | مردان متعصب

آنها هیچ دیدگاه و نظری را به جز خودشان نمی‌پذیرند. به همین دلیل دیگران را محکوم کرده و حتی ممکن است به زور متوسل شوند. در برخی موارد، حتی خودشان هم می‌دانند که حرفشان اشتباه است. اما جوری وانمود می‌کنند که آنها درست می‌گویند.

انعطاف پذیر نبودن

یکی دیگر از ویژگی مردان متعصب انعطاف پذیر نبودن آنهاست. آنها بسیار خشک و جدی بودن و با شرایط خود را وقف نمی‌دهند. چرا که معتقدند شرایط باید با آنها مطابقت پیدا کند. حتی صحبت کردن آنها نیز دستوری بوده و دنیا برایشان به دو دسته خوب و بد تقسیم می‌شود.

حساسیت نشان دادن به تمام رفتارهای شما | مردان متعصب

آنها بسیار حساس و پیش بینی ناپذیر هستند. چرا که هیچگاه متوجه نخواهید شد که به هر رفتار شما دقیقا چه واکنشی نشان می‌دهند. از طرفی شما را زیر ذره بین داشته و دنبال بهانه ای هستند تا شما را متهم کنند. این موضوع از احساس ناامنی و عدم اعتماد به نفس در آنها نشات می‌گیرد.

پیگیر بودن پیش از حد

پیگیری و کنترلگری نیز از دیگر ویژگی های مردان متعصب است. آنها تمایل دارند تا همه چیز زیر نظر آنها پیش رفته و یا همه چیز را در مورد شما تغییر دهند. این پیگیری باعث بروز احساس محدودیت در شما شده و فشار روانی زیادی را به شما وارد می‌کند.

کنترلگر هستند | مردان متعصب

همانطور که در بخش قبلی هم به آن اشاره شد؛ کنترلگری یکی از ویژگی های بارز مردان متعصب است. آنها رفت و آمد و همه چیز را در مورد شما کنترل کرده و حتی گاها شکاک می‌شوند. در واقع هرچه بیشتر طبق میل آنها رفتار کنید؛ آنها بیشتر بدبین می‌شوند و یا تصور می‌کنند که مجاز به بروز هرگونه رفتاری هستند.

علت بروز رفتارهای مردان متعصب

اما علت بروز رفتارهای مردان متعصب چیست؟ زمانی که به خانواده چنین افرادی نگاه می‌کنیم؛ معمولا چنین رفتاری را در سایر اعضا مشاهده نمی‌بینیم. اما این موضوع از دلایل مختلفی نشات می‌گیرد که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل محدود کردن همسر کلیک نمایید.

تربیت اشتباه

یکی از اصلی ترین دلایل رفتارهای مردان متعصب ، تربیت اشتباهی است که آنان در دوران کودکی داشته اند. احتمالا یکی از اعضای خانواده و یا حتی معلمین و اطرافیان، عقاید افراطی داشته و به همین دلیل فرزند نیز در چنین فضایی در دوران کودکی رشد کرده.

ترس از دست دادن در آنها

پیش تر هم به این موضوع اشاره کردیم که احساس ناامنی و ترس از دست دادن است که منجر به رفتارهای مردان متعصب می‌گردد. در واقع آنان سخت گیری پیش از حد می‌کنند؛ تا ضعف های خود را پنهان کرده و با ایجاد احساس ترس، طرف مقابل را نگه دارند. در صورتی که با اینکار باعث دورتر شدن او می‌شوند.

عوامل ناهشیار

براساس نطریه فروید؛ ریشه تعصب به نیازهای روانی ما برمی‌گردد. زمانی که فرد نیازی دارد که مورد پسند جامعه نیست؛ آن را سرکوب کرده و آن به صورت تعصب بروز پیدا می‌کند. تعصب به این معناست که فردی به چیزی علاقه و یا نفرت افراطی دارد.

ازدواج با مردان متعصب

شاید در ابتدای رابطه رفتارهای این چنینی برایتان جذاب بوده و تصور کنید که طرف مقابل چقدر به شما اهمیت می‌دهد. اما در دراز مدت قطعا دچار مشکل شده و متوجه خواهید شد که بسیاری از آنها طبیعی نیستند. به همین دلیل برای ازدواج با مردان متعصب باید این سوال فکر کنید که آیا می‌توانید چنین رفتارهایی را تا پایان عمر تحمل کنید؟ نباید امیدی به تغییر چنین فردی داشته باشید. بلکه باید از همان ابتدا موضع خود را مشخص کرده و بدانید که می‌خواهید تابع او باشید یا خیر!

چگونگی برخورد با مردان متعصب

 

اگر یکی از اطرافیان شما جزو مردان متعصب محسوب می‌شود؛ باید در مقابل او چنین رفتارهایی از خود بروز دهید.

صحبت کردن با همسر: با او به طور مستقیم صحبت کرده وبگویید که رفتارهایش آسیب زننده است.

شناسایی کردن زنگ خطرها: پیش از ازدواج با چنین افرادی، زنگ خطرها را شناسایی کرده و این رابطه را ادامه ندهید.

دادن احساس امنیت به همسر خود: اعتماد او را جلب کرده و به اطمینان دهید که ترکش نخواهید کرد.

مقابله به مثل نکنید: شما به رفتارهای او دامن نزده و مقابله به مثل نکنید.

کمک گرفتن از روانشناس: حتما در این مورد با یک روانشناس نیز مشورت کرده و از او کمک بگیرید.

سخن پایانی

در جوامع سنتی و بسته، بیشتر شاهد بروز رفتارهای مردان متعصب هستیم. چرا که چنین رفتارهایی تشویق شده و حتی نشانه ای از مردانگی است. در صورتی که تعصب بیش از حد در مورد موضوعی که زیاد هم مهم نیست؛ می‌تواند به خود فرد و دیگران آسیب بزند. از این رو بهتر است چنین رفتارهایی را شناسایی کرده و تلاش کنید تا از این افراد دوری کنید. از طرفی برای برخورد با آنها حتما از متخصص کمک بگیرید.

مطالب مرتبط

اختلال شخصیت پارانوئید

برای دریافت مشاوره در زمینه مردان متعصب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مردان متعصب چه ویژگی هایی دارند؟



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عطر زدن به کودک کاری است که بیشتر والدین آن را انجام نمی‌دهند. چرا که بدن کودکان چه در دوران نوزادی و چه در زمان کودکی، اصلا بوی بدی نداشته و همچنین استفاده از عطرهای شیمیایی، حتی برای آنها مضر هم هست. اما امروزه شاهد این موضوع هستیم که در بازار عطرهای بچه گانه ای تولید شده است که والدین و کودکان را وسوسه می‌کند تا از آنها استفاده کنند. باید پیش از استفاده از آنها مطمئن شد که آیا محتوایات آنها نیز مانند بسته بندی شان مناسب کودکان است یا خیر. والدین در برخی موارد فراموش می‌کنند که بدن کودکان بسیار و آسیب پذیر است و نمی‌توان از محصولات بزرگسالان برای آنها استفاده نمود. در این زمینه بهتر است با یک مشاوره کودک مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه عطر زدن به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

عطر زدن به کودک

والدین برای کودکان از عطر استفاده می‌کنند تا آنها خوشبو تر شده و یا نیاز روانی خود کودکان برای عطر زدن برآورده کنند. چرا که کودکان در سن پایین خیلی کم عرق کرده و بدن شان به ندرت بوی بدی می‌گیرد. از طرفی گاهی این عطر زدن غیر مستقیم است. بدین معنا که مادر از عطر استفاده کرده و از این طریق کودک نیز آن را استشمام کرده و یا حتی آن بو را به خود می‌گیرد. اما فراموش نکنید که چه این عطر توسط خود کودک زده شود و چه اطرافیان او، این کودک است که آسیب دیده و پیامدهای ناشی از آن را تجربه می‌کند. برای اطلاع از دلایل استفراغ کودکان کلیک نمایید.

انواع عطرهایی که برای کودک مناسب هستند

 

اگر قصد عطر زدن به کودک را دارید؛ بهتر است از رایحه های طبیعی استفاده کنید که مشکلات کمتری برای کودکان ایجاد کرده و یا حتی در مواردی کاملا بی ضرر هستند. برخی از عطرهایی که برای کودکا مناسب هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

عطرهایی با نت گل های ملایم، مثل اسطوخدوس و بابونه می‌تواند منجر به آرامش و آسودگی و تجربه خواب بهتر در افراد گردد.

رایحه گل شمعدانی نیز هم برای مادران و هم برای کودکان باعث رفع خستگی می‌شود.

یلانگ یلانگ نیز باعث آرامش بیشتر شده و مشکل بی خوابی را برطرف می‌کند.

رایحه چوب صندل، کندر و نعنا هندی نیز استقامت مادر و کودک را بالاتر برده و روحیه آنان را نیز بهتر می‌کند.

نت های میوه ای مانند مرکبات نیز مثل پرتقال، بهارنارنج، لیمو و نارنگی، حالت تهوع را کاهش داده و روحیه را نیز بهبود می‌بخشد.

کودکان حساس نیز باید از نعناع و زنجیل برای کاهش حالت تهوع استفاده کنند.

چگونگی تقویت حس بویایی در کودکان

اگر دقت کرده باشید؛ بیشتر محصولات بهداشتی که برای کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ بدون بو و اسانس هستند. این موضوع به خوبی نشان دهنده، ضرری است که عطرهای مختلف برای کودکان دارند. بهترین و خوشایندترین بو برای کودکان، بوی طبیعی بدن مادرشان است. ولی اگر قصد دارید که حس بویایی کودک را در او تقویت نمایید؛ می‌توانید از رایحه گل سرخ، اسطخودوس، بابونه و وانیل استفاده کنید. چنین رایحه هایی نه تنها برای کودک بی ضرر هستند؛ بلکه می‌توانند او را با طیف وسیعی از بوها آشنا کرده حس بویایی او را نیز تقویت کنند. برای اطلاع از راه های خواباندن کودک کلیک کنید.

عطرهایی که مادران باردار نباید از آن استفاده کنند

برخی از عطرهایی که ممکن است آسیب زننده بوده و به سلامت کودک نیز آسیب بزنند؛ شامل موارد زیر هستند.

✨مریم گلی باعث انقباضات زودهنگام و تغییر جریان خون به سمت جفت می‌شود.

✨رزماری نیز منجر به افزایش ضربان قلب و تاثیر بر فشارخون می‌شود.

✨رایحه برگ دارچین، ریحان، آویشن و چوب ارس نیز ممکن است منجر به بروز انقباضات کاذب شوند

✨رازیانه استروژن را افزایش می‌دهد

✨زوفا نیز بر سیستم عصبی جنین تاثیرگذار است

نکات عطر زدن به کودک

در صورت عطر زدن به کودک باید نکاتی را رعایت کنید. برای مثال:

  • عطر را روی پوست کودک نزنید چرا که باعث بروز مشکلات پوستی و تنفسی می‌گردد. بلکه آن را روی آستین های او سپری کنید.
  • عطر را خیلی کم و تنها برای موقعیت های خاص به اوبزنید.
  • به هیچ عنوان عطر را در اختیار خود کودک قرار ندهید.
  • اگر کودک به عطر حساسیت داد؛ دیگر هرگز از آن استفاده نکنید.
  • اگر کودک شما مبتلا به آسم است؛ به هیچ عنوان از عطر برای او استفاده ننمایید.

پیامدهای ناشی از عطر زدن به کودک

برخی از مشکلاتی که ناشی از عطر زدن به کودک هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

◀ابتلا به اختلالات هورمونی در بدن

◀تجربه ناراحتی و حساسیت پوستی

◀تحریک نشانه های آسم

◀ابتلا به سردرد و میگرن

◀تحریک بینی، گلو و چشم ها

◀آسیب رسیدن به سیستم عصبی، و بروز نشانه هایی مانند گیجی و اختلال در تمرکز

◀حالت تهوع و استفراغ

عطر زدن مادر در دوران بارداری و شیردهی

همانطور که گفته شد؛ حتی مادران نیز در دوران بارداری و شیردهی باید مراقب عطرهایی که می‌زنند؛ باشند. در دوران بارداری و شیردهی، عطر زدن مشکلی ندارد؛ اما به دلیل تغییراتی که در این دوران ایجاد می‌شود، ممکن است بدن مادر واکنش هایی نشان دهد؛ که هیچگاه شاهد آنها نبودید. به همین دلیل متخصصین توصیه می‌کنند که در این دوران از هیچگونه عطر و ادکلنی استفاده نکنید.

کاهش اثرات منفی عطر زدن به کودک

 

با استفاده از روش هایی می‌توان پیامدهای ناشی از عطر زدن به کودک را به حداقل رساند. در این قسمت، برخی از این روشها را ذکر کرده ایم

  • در ابتدا مطمئن شوید که عطر طبیعی بوده و برچسب روی آن را بخوبی بررسی کنید
  • از خوشبوکننده های هوا و محصولات معطر در اطراف کودک استفاده ننمایید
  • از موم ها و شمع های بدون عطر استفاده کنید
  • برای استفاده از عطر و ادکلن های مختلف از کودکان دور شوید

سخن پایانی

در بیشتر موارد مادران عطر زدن به کودک را انجام نمی‌دهند. از طرفی هرچه سن کودک بیشتر می‌شود؛ عطر زدن به او نیز با آسیب های کمتر همراه خواهد بود. از این رو بهتر است مادر در دوران بارداری و شیردهی نیز به این موضوع توجه کرده و بعد از تولد نیز او را در معرض بوهای شیمیایی قرار ندهد. کمک گرفتن از یک متخصص در این زمینه نیز می‌تواند کمک کننده باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه عطر زدن به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: عطر زدن به کودک



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دادن موز به نوزاد علاوه بر اینکه برای خود او لذتبخش است؛ فواید زیادی نیز برای او داشته و خوراکی مفیدی محسوب می‌شود. معمولا به دلیل بافت نرم و طعم شیرین آن، والدین خیلی زود آن را به نوزاد خود می‌دهند. به طور کلی تغذیه نوزاد تا چند ماه پس از تولد، فقط شیر است. اما بعد از آن والدین چالش های زیادی در این زمینه داشته و از طرفی باید بسیار دقت کنند. به همین دلیل است که توصیه می‌شود والدین برای دادن موز به نوزاد کمی بیشتر صبر کرده و از غذاهای ساده تری شروع کنند. همچنین بهتر است علاوه بر موز، نوزاد را با طعم های دیگری نیز آشنا کنید. با یک مشاوره کودک نیز مشورت کرده و رژیم غذایی متعادلی برای نوزاد در نظر بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دادن موز به نوزاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دادن موز به نوزاد

همه ما از خواص دادن موز به نوزاد مطلع هستیم. اما موز میوه ای نیست که از سنین خیلی پایین به نوزاد داده شود. با اینکه شاید خوردن آن بسیار ساده بوده و طعم آن را نیز دوست داشته باشند؛ اما ممکن است به آن حساسیت داده و دچار مشکل شوند. بسیاری از خانواده ها در مورد حساسیت زا بودن موز مطلع نیستند. به همین خاطر است که خیلی زود آن را به فرزندان خود می‌دهند. به همین دلیل باید در این مورد احتیاط کرده و حتما با متخصص نیز مشورت نمود. برای آشنایی بیشتر با نیازهای اولیه و اساسی کودکان کلیک نمایید.

زمان دادن موز به نوزاد

 

بهترین زمان برای دادن موز به نوزاد ، در پایان هفت ماهگی است. در این زمان، نوزاد به تازگی خوردن غذاهای جامد را آغاز کرده و کمی معده او برای هضم موز آمادگی دارد. موز یکی از میوه های سنگین و سخت هضم محسوب می‌شود. از طرفی ممکن است خوردن بیش از حد آن منجر به ابتلا به یبوست گردد. بعد از مدت کوتاهی می‌توان به مقدار کم موز را به نوزاد داده و متوجه حساسیت و یا علاقه او شد.

نوزاد 9 ماهه

نوزاد در نه ماهگی حتی می‌تواند یک موز کامل را بخورد. البته نباید او را مجبور به اینکار کرده و یک موز کامل برای او مقدار زیادی است. اما منظور این است که حتی اگر او یک موز کامل هم بخورد؛ مشکلی برایش ایجاد نمی‌شود.

نوزاد 5 ماهه

نباید به نوزاد پنج ماهه که حتی خوردن غذای کمکی را هم شروع نکرده است؛ موز آنهم به مقدار زیاد داد. اینکار باعث می‌شود تا نوزاد از خوردن غذاهای بی طعم مثل فرنی امتناع کند.

فواید دادن موز به نوزاد

موز میوه ای است که انرژی زیادی داشته و خوردن آن برای بسیاری از کودکان خوشایند است. اما علاوه بر این موارد، فواید دیگری نیز دارد.

درمان مشکلات دفعی

یکی از اصلی ترین فواید دادن موز به نوزاد ، درمان مشکلات دفعی او مانند اسهال است. حتی در صورت ابتلا به یبوست نیز فیبرهای موجود در موز، آب زیادی را وارد مدفوع کرده و باعث دفع راحت تر می‌گردد.

بهتر شدن هضم غذا

موز سرشار از پروبیوتیک است که باعث هضم راحت تر و بهتر محتویات معده می‌گردد. همچنین پکتین موجود در موز نیز کربوهیدرات ها را تبدیل به قند ساده می‌کند.

سیر کننده و انرژی زا

موز سریعا نوزاد را سیر کرده و از طرفی انرژی زیادی نیز به او می‌دهد. موز کربوهیدرات و پتاسیم زیادی دارد که باعث انرژی جسمانی را به خوبی تامین می‌نماید. همچنین فیبر نیز خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد.

مفید برای استخوان ها چشم و قلب

پتاسیم موجود در موز می‌تواند ماده ای خطرناک و سمی را در بدن خنثی کرده و به همین دلیل به سلامت استخوانها کمک می‌کند و ضربان قلب را نیز منظم می‌کند. ویتامین آ موجود در آن نیز برای سلامت چشم مفید است.

جلوگیری از کم خونی

مواد مغذی موجود در موز به ساخت هموگلوبین کمک کرده و در نتیجه از کم خونی نیز پیشگیری می‌کند.

بهتر شدن عملکرد مغز

همانطور که گفته شد؛ موز انرژی مورد نیاز برای فعالیت های مغزی را تامین کرده و جریان خون را نیز در این ناحیه افزایش می‌دهد.

کم شدن التهاب پوست

یکی دیگر از فواید موز و یا حتی پوست آن کم کردند التهاب پوست نوزاد، مخصوصا زمانی که حشره ای او را نیش زده است.

دادن موزد به نوزاد خطر دارد؟

موز سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مختلفی است. پس خوردن آن نمی‌تواند خطری برای نوزادان و کودکان داشته باشد. تنها باید آن را در زمان مناسب  و مقدار کمی به کودکان داد.

خطر خفگی در اثر دادن موز به نوزاد

موز به طور مشخص نمی‌تواند منجر به خفگی در نوزادان گردد. اما فراموش نکنید که هر ماده غذایی می‌تواند منجر به خفگی شده و تهدید کننده باشد. مخصوصا اینکه نای و مری کودکان هنوز بسیار کوچک بوده و آنها نمی‌توانند غذاها را به خوبی بجوند.

دادن موز به نوزاد منجر به حساسیت می‌شود؟

حساسیت دادن به موز، موضوعی بسیار نادر است. اما برخی از کودکان آن را تجربه می‌کنند. هر ماده غذایی می‌تواند منجر به حساسیت گردد و این موضوع تنها به سیستم ایمنی کودکان بستگی دارد. برای آشنایی بیشتر با مواد غذایی آلرژی زا برای کودک کلیک نمایید.

چگونگی دادن موز به نوزاد

 

بهتر است برای دادن موز به نوزاد ، طبق زمانبندی زیر پیش بروید.

از هفت تا نه ماهگی

در این سنین موز را پوست کنده و به او بدهید تا خودش بخورد و یا آن را با قاشق له کرده و به او بدهید.

از نه تا دوازده ماهگی

موز را قطعه قطعه کرده و در اختیار کودک قرار دهید. در این حالت نیازی به له کردن موز نیست.

از دوازده تا هجده ماهگی

در این دوران قطعات موز باید به اندازه لقمه های غذا باشد. همچنین در حد یک سوم موز کامل برای او کافی است.

هجده تا  بیست و چهارماهگی

حال می‌توانید موز درسته به او داده و یا حتی پوست کندن موز را نیز به او بیاموزید.

دستور تهیه نایس کرم موز

یکی از خوراکی های خوشمزه و مفیدی که می‌توانید با موز درست کرده و به کودکان زیر یک سال بدهید نایس کرم موز است. در ابتدا باید موزها را خرد کرده و منجمد کنید. سپس آنها را به همراه شیر، و جو دوسر میکس کرده به کودک بدهید. این یکی از دندانگیرهای خوشمزه نیز برای نوزادان محسوب می‌شود.

چه خوراکی هایی را نباید به کودکان زیر یک سال داد؟

برخی از خوراکی هایی که نباید به کودکان زیر یک سال بدهید؛ شامل موارد زیر هستند.

  • آبمیوه های صنعتی و کارخانه ای
  • عسل
  • شیر گاو
  • غذاهای پاستوریزه نشده
  • گوشت

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید؛ دادن موز به نوزاد خطر آنچنانی نداشته و مفید هم هست. اما باید در این مورد احتیاط کرده و حتما سن نوزاد و مقدار موز را نیز در نظر داشت. در این زمینه بهتر است با یک متخصص نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دادن موز به نوزاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دادن موز به نوزاد



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

سوال جنسی از خواستگار و صحبت کردن در این مورد طبیعتا کمی دشوار است. به طور کلی صحبت کردن در مورد چنین موضوعاتی در فرهنگ ما کمی تابو بوده و به همین دلیل افراد تا پیش از ازدواج در مورد آن صحبت نمی‌کنند. مخصوصا اگر این ازدواج سنتی بوده و یا زوجین اطلاعات کمی در این مورد داشته باشند. از این رو بهتر است خانواده ها مداخله کرده و در این مورد اطلاعاتی را به فرزندشان بدهند. البته که بهتر است افراد پیش از ازدواج از منابع درست و جامع کمک گرفته و اطلاعات درستی کسب کند. همچنین بر شرم و خجالت خود غلبه کرده و در این مورد با یکدیگر صحبت نمایند. در این مورد حتی می‌توان از یک مشاوره جنسی نیز کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه از سوال جنسی از خواستگار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

چگونگی پرسیدن سوال جنسی از خواستگار

شاید از خودتان بپرسید که چطور باید با یک غریبه که به تازگی او را دیده اید؛ در مورد مسائل جنسی صحبت کنید! طبیعتا در ابتدای کار کمی احساس خجالت و شرم کرده و شاید نتوانید به درستی این مکالمه را آغاز کنید. حتی ممکن است طرف مقابل شما از این موضوع تعجب کند. در صورتی که باید بدانید اینکه از همین ابتدا موضع خود را مشخص کرده و بر خجالت تان غلبه کرده اید؛ خیلی کار بزرگی است. تنها باید زمان و مکان مناسبی را برای اینکار انتخاب کرده به آرامی پیش بروید. برای پاسخ به سوال از خواستگار چی بپرسم کلیک نمایید.

در ابتدا مقدمه چینی کرده و در مورد لزوم صحبت در این مورد بگویید. از طرفی خاطر نشان کنید که اصلا قصد ورود به حریم خصوصی او را نداشته و اگر مایل نیست می‌تواند به برخی از سوالات پاسخ ندهد. در ابتدا در مورد شرایط و اطلاعات خود صحبت کنید تا طرف مقابل احساس فشار نکند و سپس از او بخواهید که پاسخ دهد. حتی می‌توانید این سوالات را در غالب خاطراتی بیان کرده و به طور مستقیم آنها را بیان نکنید. چرا که در این حالت کمی حالت خشک و بازجویی گرفته و ممکن است حس خوبی را منتقل نکند.

لزوم پرسیدن سوال جنسی از خواستگار

 

امروزه دلیل بسیاری از جدایی ها، مسائل جنسی است. به این خاطر که زوجین از همان ابتدا به درستی در مورد این موضوعات صحبت کرده و یا به اندازه کافی به آن اهمیت نمی‌دهند. لزوم پرسیدن سوال جنسی از خواستگار این است که می‌تواند منجر به شناخت بهتر شده و حتی کیفیت رابطه جنسی افراد را در آینده بالاتر ببرد. اگر آنها پیش از این تجربه رابطه جنسی داشته باشند؛ می‌توانند با اینکار فردی را انتخاب کنند که بیشتر شبیه خودشان است. از طرفی اگر به اختلال جنسی مبتلا هستند که از آن اطلاعی ندارند؛ بر آن غلبه کرده و اطلاعات خود را بالا ببرند. پس نباید از این موضوع خجالت کشیده و یا آن را به زمان دیگری موکول کرد.

زمان پرسیدن سوال جنسی از خواستگار

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم؛ زمان پرسیدن سوالات جنسی نیز حائز اهمیت است. به هیچ عنوان نباید در همان ابتدا سوال جنسی از خواستگار پرسید. چرا که او تصور می‌کند شما به دلیل رفع نیاز جنسی خود تن به ازدواج داده اید و یا همه فکر و ذکر شما همین است.

بهترین زمان برای صحبت کردن در این مورد، زمانی است که افراد رضایت خود را برای ازدواج اعلام کرده و در مورد ملاک های دیگر نیز صحبت شده است. برخی از متخصصین می‌گویند که بهترین زمان برای صحبت کردن در این مورد؛ جلسه آخر خواستگاری است. زمانی که زوجین می‌خواهند وارد مراحل جدی تری شوند. پس بهتر است خجالت را کنار گذاشته و با هم در این مورد صحبت کنید.

مهم ترین سوالات جنسی از خواستگار

 

برخی از پرسیدن سوال جنسی از خواستگار تصور اشتباهی دارند و فکر می‌کنند که منظور همان صحبت کردن در مورد مسائل تحریک کننده  و یا سکس چت است. در صورتی که باید به صورت حضوری و کاملا جدی و به دور از تماس فیزیکی اینکار را انجام دهید. برخی از مهم ترین سوالاتی که حتما باید پیش از ازدواج بپرسید؛ شامل موارد زیر است.

  1. سکس چقدر برای شما اهمیت دارد؟
  2. دیدگاه شما در مورد رابطه جنسی چیست؟
  3. بیشترین خواسته شما از داشتن رابطه جنسی چیست؟
  4. نظر شما در مورد پورن چیست؟

سایر سوالات

  • اطلاعات جنسی شما از کجاست؟
  • آیا فانتزی جنسی خاصی دارید؟
  • از نظر شما چه ویژگی هایی جذاب و تحربک کننده هستند؟
  • به بچه دار شدن هم فکر می‌کنید؟ دوست دارید چند بچه داشته باشید؟
  • نظر شما در مورد رابطه جنسی قبل از ازدواج چیست؟
  • شما اگر روزی در زمینه جنسی دچار مشکل شوید؛ از متخصص کمک می‌گیرید؟
  • اگر از رابطه جنسی با همسرتان ناراضی باشید؛ چه می‌کنید؟
  • به نظر شما افراد متاهل باید خودارضایی داشته باشند و یا فیلم پورن ببینند؟
  • این حق را برای همسر خود قائل هستید که گاهی از برقراری رابطه جنسی امتناع کند؟
  • از چه رفتارهایی در حین رابطه جنسی بدتان می‌آید و حاضر به انجام آنها نیستید؟

نکاتی در مورد سوال جنسی از خواستگار

از آنجایی که صحبت کردن در مورد چنین مسائلی کمی حساس است؛ بهتر است محتاطانه عمل کرده و نکاتی را رعایت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتری در مورد شب زفاف کلیک نمایید.

  • در حین پرسیدن این سوالات، به هیچ عنوان از الفاظ رکیک استفاده نکنید.
  • به زبان بدن خود دقت کرده تا در حین صحبت کردن، حس دیگری را منتقل نکنید.
  • وارد جزئیات نشده و تلاش کنید تا بیشتر در مورد کلیات صحبت کنید.
  • به این موضوع توجه داشته باشید که او به هم به اندازه شما صحبت کرده و مشارکت داشته باشد.
  • اگر به طور قطعی مخالفت خود را نشان داد؛ دیگر ادامه نداده و پافشاری نکنید.
  • طرف مقابل را به خاطر جواب هایی که می‌دهد؛ سرزنش نکرده و یا مسخره نکنید.

سخن پایانی

شاید این موضوع به ظاهر بی اهمیت به نظر رسیده و به نظر شما مسائل مهم تری در ازدواج باشد؛ اما باید بدانید که اگر از همین ابتدا در این مورد صحبت کنید؛ جلوی مشکلات بزرگتری را در آینده خواهید گرفت. از این رو بهتر است مسئله سوال جنسی از خواستگار را جدی گرفته؛ و در مورد لزوم آن با طرف مقابل خود نیز صحبت کنید. در این مورد حتما از یک مشاوره جنسی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه از سوال جنسی از خواستگار می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: سوال جنسی از خواستگار



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عشق دختر همسایه و داشتن چنین حسی، موضوعی که بسیاری از افراد مخصوصا در دوران نوجوانی آن را تجربه کرده اند. البته که این موضوع در گذشته بیشتر شایع بود و حتی منجر به ازدواج می‌شد. امروزه بسیاری از افراد از همسایه های خود کاملا بی اطلاع بوده و حتی آنها را نمی‌شناسند. از طرفی راه های بیشتری برای آشنا شدن با دیگران هم وجود دارد. اما به طور کلی بروز چنین عشقی کاملا منطقی بوده و خیلی از افراد درگیر آن می‌شوند. در واقع می‌توان گفت که شانس موفقیت بالایی داشته و معایب آن نیز کم است. به هرحال اگر درگیر چنین احساسی هستید؛ بهتر است در ابتدا موقعیت را سنجیده و در مرحله بعدی از یک روانشاس نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشق دختر همسایه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

عشق دختر همسایه خوب یا بد؟

نمی‌توان گفت که عشق دختر همسایه درست است و یا بهتر است او را فراموش کنید. چرا که در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که افراد در چنین رابطه ای، خوشحال و راضی بوده و در نهایت هم ازدواج موفقی دارند. در واقع اینکه چنین عشقی درست است یا خیر؛ بستگی به شرایط دارد.

بهتر است پیش از هر اقدامی به خوبی در این مورد فکر کرده و کمی احساسات خود را کنترل نمایید. حتی بهتر است در این مورد با والدین تان نیز مشورت کنید. چنین کاری دشوار بوده و شما احتمالا همه فکر و ذکرتان رسیدن به دختر همسایه است؛ اما باید عواقب چنین موضوعی را نیز در نظر داشته و کمی از منطق نیز کمک بگیرید. برای آشنایی بیشتر با چگونگی رفتار با همسایه کلیک نمایید.

علائم ناشی از عشق دختر همسایه

 

گاهی افراد کششی نسبت به دختر همسایه احساس می‌کنند؛ اما آن را جدی نگرفته و یا حتی تلاش می‌کنند تا آن را سرکوب کنند. اما نشانه هایی که واقعا ناشی از عشق دختر همسایه است؛ شامل موارد زیر می‌باشد.

  • تلاش می‌کنید تا به بهانه های مختلف، او را ببینید
  • مدام به او فکر می‌کنید
  • اگر او را نبینید؛ در مورد او پرس و جو خواهید کرد.
  • به روش های مختلف می‌خواهید به او نزدیک شوید
  • دنبال راهی هستید که با ارتباط برقرار کنید و یا احساسات تان را بگویید
  • به طور مداوم در مورد او با دیگران صحبت می‌کنید

چرا عشق دختر همسایه بروز می‌کند؟

شاید از خود بپرسید که چرا عشق دختر همسایه بروز می‌کند؟ با اینکه برای احساسی مثل عشق هیچ دلیل و منطقی نمی‌توان آورد؛ اما به طور کلی دلایلی وجود دارد که یکی از اولین عشق های هر فردی در زندگی، دختر یا پسر همسایه است. در این بخش بیشتر در مورد دلایل بروز این موضوع توضیح خواهیم داد.

همدیگر را زیاد ملاقات می‌کنید

اولین دلیلی که به ذهن همه افراد خطور می‌کند؛ این است که شما دختر همسایه را به طور مکرر ملاقات می‌کنید؛ به همین دلیل عاشق او می‌شوید. زمانی که فردی را هرروز ببینید؛ بالاخره کششی نسبت به او پیدا کرده و یا به دیدنش عادت می‌کنید. گاهی همین احساسات است که با عشق اشتباه گرفته می‌شود.

از روحیات و اخلاق های یکدیگر شناخت نسبی دارید

از دیگر دلایل بروز عشق همسایه، آشنایی با روحیات و اخلاق های یکدیگر است. چرا که در این حالت، فرایند آشنایی راحت تر و سریع تر پیش رفته و حتی احساس می‌کنید که اشتراکات زیادی با یکدیگر دارید. از طرفی، از آنجایی که او در مجاورت شما زندگی می‌کند؛ احتمالا تا حدی می‌دانید که او چقدر منزوی است و یا حتی رفتار او با همسایگان چطور است.

خانواده ها همدیگر را می‌شناسند

در این حالت، خانواده ها نیز همدیگر را می‌شناسند و شاید با هم رفت و آمد داشته باشند. در اغلب اوقات، حتی خود خانواده ها پیشنهاد چنین رابطه ای را به شما می‌دهند. از طرفی آنان می‌توانند پادرمیانی کرده و برای آشنایی بیشتر هم به شما کمک کنند. برای آشنایی با راه های مطرح کردن ازدواج با خانواده کلیک نمایید.

از نظر فرهنگی و اقتصادی احتمالا شبیه هستید

افرادی که در یک محله و یا یک ساختمان زندگی می‌کنند؛ از نظر فرهنگی و اقتصادی تا حد زیادی به هم شبیه هستند. زمانی که برابری نسبی میان افراد وجود داشته باشد؛ رابطه بهتری با یکدیگر داشته و احتمالا اختلافات کمتری را تجربه خواهند کرد. البته افراد معیارهای مختلفی دارند؛ اما این موضوعات در شکل گیری یک رابطه یا ازدواج بسیار مهم و تاثیرگذار هستند.

مزایا و معایب عشق دختر همسایه

فراموش نکنید که عشق دختر همسایه مزایا و معایبی نیز دارد. در واقع با اینکه شما شناخت بیشتری از این دختر، خانواده و شرایط زندگی اش دارید؛ اما به هر حال باید نکاتی را نیز در نظر داشته باشید. شما در ارتباط با این دختر راحت تر پیش رفته و خانواده ها نیز کنترل بیشتری دارند. اما همین موضوع گاهی تبدیل به یک معضل می‌شود. چرا که خانواده ها به خود اجازه دخالت کردن داده و در صورتی که این رابطه بهم بخورد؛ خانواده ها نیز دچار مشکل می‌شوند. حتی گاهی افراد به این دلیل خانه خود را نیز عوض می‌کنند.

به همین دلیل باید احساسات خود را مدیریت کرده و به آرامی در این مورد پیش بروید. برای جلوگیری از بروز دعوا با همسایه کلیک نمایید.

چگونه عشق همسایه را کنترل کنیم؟

 

برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، بهتر است احساسات خود را کنترل کرده و برنامه ریزی شده، پیش بروید. این بدان معنی است که به جایت مطرح کردن این موضوع بلافاصله، خوب فکر کرده و تمام جنبه های آن را بسنجید.

در ابتدا این موضوع را با خانواده خود در میان گذاشته و با آنها مشورت کنید. در صورتی که آنها موافقت کردند؛ با خود دختر صحبت کرده و به هم اجازه فکر کردن بدهید.

نباید او را مجبور کرده و یا این موضوع را به او تحمیل کنید. او در این مورد حق انتخاب داشته و باید بتواند در صورت جواب منفی، به زندگی عادی خود ادامه دهد.

سخن پایانی

بروز عشق دختر همسایه موضوعی طبیعی بوده و ممکن است برای بسیاری از افراد ایجاد شود. تنها باید بدانید که در این شرایط، باید چطور با این موضوع برخورد کرده و اوضاع را به درستی پیش ببرید. در این مورد بهتر است احساسات خود را کنترل کرده و از یک مشاور نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشق دختر همسایه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: عشق دختر همسایه



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

قرص اکس یا اکستازی مواد گردانی است که در سالهای اخیر بسیار در مهمانی ها مورد استفاده قرار گرفته و منجر به سرخوشی و توهم در افراد می‌شوند. این قرص از نظر شیمیایی ترکیبی مشابه باآمفتامین‌ها دارد؛ اما در دسته موادتوهم زا قرار میگیرید. با اینکه جوانان در مهمانی‌های مختلف به راحتی از این ماده استفاده می‌کنند؛ اما این ماده تاثیرات جدی و عوارض خطرناکی داشته که احتمالا از آنها مطلع نیستند. مصرف آسان و قیمت ارزان این قرص نیز در این مورد بی تاثیر نبوده و به همین دلیل بیشتر جوانان را وسوسه می‌کند. به همین دلیل باید در این مورد آنها را آگاه کرده و حتما از یک مشاوره ترک اعتیاد نیز در این زمینه کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه اکستازی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اکستازی یا قرص اکس چیست؟

اکستازی که در واقع نام دیگر همان قرص اکس است؛ ماده محرکی است که اثر کوتاه مدت اما پیامدهای جدی و طولانی مدتی دارد. در واقع جوانان از این قرص برای تجربه لذت بیشتر و خوشگذرانی استفاده می‌کنند؛ اما خبر ندارند که این ماده تاثیر جدی روی مغز آنها داشته و می‌تواند مشکلات زیادی برایشان ایجاد کند. این قرص علاوه بر خاصیت تحریک کنندگی، دارای خواص توهم زایی و حتی بازگشت دوره های توهم است. در رنگ های مختلفی وجود داشته و به صورت دهانی هم مصرف می‌شود. برای آشنایی با انواع مواد توهم زا کلیک کنید.

قرص اکس چطور تولید می‌شود؟

قرص اکس با نام علمی اکسی متر آمفتامین شناخته شده و ساختاری مشابه با آمفتامین‌های دیگر و مواد توهم زا دارد. این ماده به طور مصنوعی در آزمایشگاه ها تولید شده با نام هایی مثل اکستاسی، اکستازی، قرص شادی بخش و… شناخته می‌شود.

چگونگی مصرف قرص اکس

همانطور که از آن هم مشخص است؛ این دارو در غالب قرص بوده و برای بلعیدن آن نیازی به نوشیدن آب نیست. افراد در بیشتر موارد آن را به همراه الکل و یا حتی مواد مخدر دیگرد مصرف می‌کنند. از طرفی بهتر است آن را نجویده و به طور کامل قورت دهید. در این حالت تاثیر آن بیشتر خواهد بود. این ماده می‌تواند به صورت استنشاقی یا حتی تدخینی هم مصرف شود؛ اما بسیار کم پیش می‌آید که فردی آن را تزریق کند. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

قرص اکس چقدر در بدن ماندگاری دارد؟

بعد از خوردن قرص اکس در بدن به سرعت سنتز شده و جذب خون می‌گردد. این ماده از طریق خون به مغز رسیده و تاثیر آن را تا نود دقیقه بعد می‌توان مشاهده نمود. تا سه ساعت ماندگاری داشته و بعد از آن شدت نشانه ها افت می‌کنند. با خوردن مکرر این قرص، تاثیرش را از دست داده و هربار افراد باید تعداد بیشتری از این قرص را بخورند. اما حتی با یک بار مصرف آن نیز افراد می‌توانند شاهد بروز پیامدهای ناشی از آن باشند.

نشانه های مصرف قرص اکس

 

زمانی که افراد از این قرص استفاده می‌کنند دچار نشانه های زیر می‌شوند.

  • بیشتر شدن انرژی
  • افراد همواره می‌گویند که حالشان خیلی خوب است
  • بیشتر شدن اعتماد به نفس و تمایل برای برقراری ارتباط با دیگران
  • بیشتر شدن هوشیاری و درک کردن موسیقی
  • حواس پنجگانه آنها با کیفیت بیشتری کار می‌کند. برای مثال طعم ها را با حالت غلیظ تری درک کرده و یا صداها را بلندتر می‌شوند.
  • بیشتر شدن میل جنسی
  • در برخی موارد شاهد بروز رفتارهای غیرارادی نیز در افراد هستیم.

مکانیسم اثر قرص اکس

قرص اکس با تاثیر بر انتقال دهنده عصبی در مغز مانند سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین باعث بروز احساساتی مانند سرخوشی، افزایش انرژی، همدلی و کاهش اضطراب می‌شود. البته که این قرص تاثیراتی روی بخش های دیگر بدن نیز دارد؛ که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

چرا مصرف قرص اکس خطرناک است؟

به طور کلی مصرف هیچ گونه ماده روانگردانی مفید نبوده و توصیه نمی‌شود. اما مصرف این قرص به دلیل ناخالصی هایی که دارد؛ می‌تواند عوارض آن را تشدید کرده و حتی افراد را دچار مسمومیت کند.

بیشتر جوانان تصور می‌کنند که مصرف قرص اکس تنها یک مصرف تفننی است. در صورتی که مصرف این قرص همراه با مواد دیگر می‌تواند منجر افزایش دمای بدن به طور شدید، نارسایی کلیه، تشنج و حتی مرگ بشود.

چرا باید از اکستازی اجتناب کرد؟

دلایل زیادی وجود دارد که می‌تواند افراد قانع کند که از قرص اکس استفاده نکنند. اما به طور کلی زمانی که از ترکیب این قرص هیچ اطمینانی ندارید؛ بهتر است اصلا به سراغ مصرف آن نروید. چرا که این قرص، عوارض جبران ناپذیری داشته؛ خطر ابتلا به بیماری های روانی را به شدت بالا می‌برد و می‌تواند منجر به تخریب روابط اجتماعی شما گردد.

پیامدهای ناشی از مصرف این ماده

اگر بخواهیم به طور دقیق توضیح دهیم که قرص اکس چطور منجر به بروز مشکلات مختلف می‌گردد؛ باید بگوییم که این قرص با مسدود کردن مسیر کانال های بازجذب سروتونین منجر به افزایش این انتقال دهنده در فضای سیناپسی شده و در نتیجه فرد اضطراب و افسردگی زیادی را تجربه می‌کند. در این حالت نورون های سروتونرژیک از بین رفته و فرد دچار پیری زودرس مغز و حتی فراموشی می‌گردد.

اعتیاد به قرص اکس

به دلیل احساس سرخوشی که افراد با مصرف این قرص تجربه می‌کنند؛ تمایل دارند تا همواره مقدار بیشتری از آن به طور مکرر آن را مصرف کنند. از این رو دچار اعتیاد روانی شده و مقدار مصرف خود را افزایش می‌دهند. پس می‌توان گفت که این ماده اعتیادآور بوده و بدن می‌تواند نسبت به آن دچار مقاومت بشود.

ترک اعتیاد به اکستازی

برای ترک اعتیاد به این ماده بسته به دوز مصرفی، مدت زمان مصرف، سن و عوامل دیگر افراد می‌توانند در خانه و یا کلینیک های ترک اعتیاد باشند. اما حتما باید تحت نظر یک پزشک و روانشناس قرار بگیرند. برای اطلاع از راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا کلیک نمایید.

انواع مختلف اکستازی

 

قرص اکس انواع مختلفی داشته و به همین دلیل ممکن است افراد دچار نشانه های متفاوتی شوند. تولید کنندگان این قرص به طور مداوم ترکیب آن را تغییر داده تا به راحتی شناسایی نشوند. از طرفی به این دلیل که به صورت غیرقانونی تولید می‌شوند؛ هیچ قاعده و قانونی برای ترکیب آنها وجود نداشته و افراد از سموم و ناخالصی های مختلفی برای تولید آن استفاده می‌کنند.

قیمت اکستازی

قیمت دقیقی نیز برای این قرص وجود نداشته و دلالان و فروشندگان نرخ های مختلفی برای آن تعیین می‌کنند. اما به طور کلی ماده گرانی نبوده و دسترسی به آن خیلی سخت نیست. به همین دلیل مصرف آن بسیار شایع شده است.

سخن پایانی

اسم قرص اکس را تقریبا همه شنیده و می‌دانند که توهم زاست. اما نسبت به این موضوع اهمیت زیادی نداده و تصور می‌کنند که با یک بار مصرف اتفاق خاصی نمی‌افتد. در صورتی مصرف تنها یکبار از این ماده نیز تاثیر خود را گذاشته و حتی می‌تواند پیامدهای خطرناکی داشته باشد. از این رو بهتر است اطلاعات درست و کافی به جوانان داده و آنها را از این موضوع آگاه کرد. در این زمینه می‌توانید از یک متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اکستازی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: قرص اکس یا اکستازی چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهارت مدیریت بحران و داشتن عملکرد مناسب در شرایط سخت، مهارتی ضروری برای همه افراد است. همه با شنیدن کلمه بحران احتمالا یاد بلایای طبیعی می‌افتیم در صورتی که حتی یک دعوای خانوادگی هم می‌تواند بحران باشد. ما در هر موقعیتی ممکن است بحران را تجربه کنیم و باید بدانیم که چطور باید با آن برخورد نماییم. از آنجایی که به طور ناگهانی در چنین موقعیتی قرار می‌گیریم؛ باید برای آن آماده بوده و بتوانیم بر آن غلبه کنیم. در این زمینه می‌توان از یک متخصص نیز کمک گرفت. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت مدیریت بحران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

مهارت مدیریت بحران چیست؟

بحران یک اتفاق ناگهانی و یا پیامدی از یک اتفاق و تصمیم قبلی است که افراد را با شرایط سخت و پرتنشی روبرو می‌کند. در واقع در چنین شرایطی است که می‌توان متوجه شد که ظرفیت روانی افراد چقدر بوده و در این مورد عملکرد خوبی دارند. مهارت مدیریت بحران همان توانایی مقابله با اتفاقات غیرقابل پیش بینی و قدرت تصمیم گیری بالاست. در شرایط عادی همه افراد می‌توانند تصمیمات درستی گرفته و واکنش های خوبی داشته باشند. از آنجایی که همه ما روزی با بحرانی مواجه خواهیم شد؛ بهتر است این مهارت را در خود تقویت کرده و تمرین نماییم

برخی از افراد در چنین شرایطی همواره منتظر فردی هستند تا بیاید و همه چیز را روبراه کند. در صورتی که مقابله با یک بحران، وظیفه ای است که برعده همه افراد می‌باشد. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای جلوگیری از بحران روحی کلیک نمایید.

انواع مختلف بحران

در ابتدا بهتر است با انواع بحران آشنا شده و سپس به مهارت مدیریت بحران بپردازیم.

خزنده: در این حالت یک سری اتفاق پیش از بحران اصلی افتاده و افراد تا حدی در مورد آن آمادگی دارند.

پیش رونده: در این حالت، اوضاع به طور مخرب و آسیب زننده ای بدتر می‌شود.

ناگهانی: همانطور که از اسم آن هم مشخص است؛ به طور غیرمنتظره بوده و هرچه به زمان واکنش نزدیک تر می‌شویم؛ اوضاع وخیم تر می‌شود.

انواع مختلف مهارت مدیریت بحران

 

انواع بحران را می‌توان بر اساس بستری هم که در آن رخ می‌دهد؛ در سه دسته جای داد. البته که به طور کلی بین انواع مختلف بحران تفاوت و مرز آنچنانی وجود نداشته و نمی‌توان به راحتی آنها را تشخیص داد. برای اطلاع از روش های کمک به دیگران کلیک نمایید.

مدیریت بحران در جهان فیزیکی : شامل بلایای طبیعی و یا شکست های تکنولوژی هستند.

بحران در بخش مدیریتی: زمانی که شاهد سو مدیریت، ناهماهنگی ارزش ها، فریب، رفتار نادرست و چنین موضوعاتی باشیم؛ بحران در مدیریت رخ داده است.

مدیریت بحران های سیاسی-اجتماعی: مثالی از چنین بحرانی، رویارویی با گروه های دشمن، اعمال منفی دولت ها و… است.

مراحل مهارت مدیریت بحران کدام اند؟

افراد برای مهارت مدیریت بحران ، مراحل مختلفی را در نظر بگیرند. برای مثال در مدل میتروف این مهارت پنج مرحله داشته که در این قسمت به طور خلاصه آنها را مرور می‌کنیم.

دریافت نشانه های هشداردهنده

در مرحله اول، باید از بروز بحران پیشگیری کرده و به دنبال شناسایی نشانه های بروز بحران بود.

بررسی و پیشگیری | مهارت مدیریت بحران

در مرحله بعدی باید به جستجوی فعالانه ادامه داده و عوامل خطر را تا حد امکان کاهش داد.

مهار خسارت

در این مرحله، بحران رخ داده است؛ اما باید تلاش کنید تا شرایط را به بهترین نحو مشاهده کرده و بهترین اقدام را برای کم کردن خسارت ها و دامنه بحران انجام دهید.

بهبود | مهارت مدیریت بحران

در مرحله بهبود یا ریکاوری باید تلاش کنید تا با آثار باقی مانده بحران کنار آمده؛ روال عادی را پیش گرفته و به شرایط عادی خود برگردید. برای آشنایی با چگونگی بالا بردن آستانه تحمل کلیک نمایید.

یادگیری

در آخرین مرحله باید اقدامات و اتفاقات را به خوبی بررسی کرده و سعی کنید از شرایط یاد بگیرید. با اینکار، در بحران های بعدی عملکرد بهتری خواهید داشت.

اصول مهارت مدیریت بحران

مهارت مدیریت بحران گام ها و اصول و مشخصی دارد که تقریبا تمام راهکارهای آن، بر این پایه هستند. در این قسمت به توضیح این اصول خواهیم پرداخت.

مدیریت مشکل

برای مدیریت یک مشکل و پیشگیری از این موضوع که تبدیل به بحران نشود؛ باید برای روتین روزانه خود نیز برنامه ریزی داشته؛ بخشی از کارها را به دیگران سپرده و کمک بگیرید و مهارت نه گفتن را بیاموزید. از طرفی از احساسات خود نترسیده و آنها را به شکل درستی ابراز کنید.

برنامه ریزی کردن برای حل مشکل | مهارت مدیریت بحران

در مورد برنامه ریزی برای حل مشکل هم باید لیستی از مزایا و معایب را تهیه کرده و تلاش کنید تا کارهای خود اولویت بندی کنید.

تکنیک های خودمراقبتی

در این راستا باید سعی کنید تا از خودتان نیز محافظت نمایید. برای مثال هم مدیتیشن کنید؛ فاصله بگیرید، از سلامت جسمانی خود غافل نشده و حتما به یک روانشناس نیز مراجعه نمایید.

راهکارهای مهارت مدیریت بحران در سازمان ها

 

پیش تر گفیم که بحران ممکن است در هر بستری رخ دهد. اما یکی از شایع ترین بحران هایی که حتی به صورت روزانه هم با آن مواجه هستیم؛ بحران در سازمان ها و فضاهای شغلی است. شما احتمالا در قالب یک مدیر، باید تلاش کنید تا بحران را مدیریت کرده و شرایط را آرام کنید. در این راستا، می‌توانید از روش های زیر استفاده کنید. برای آشنایی با راه های همدردی با دیگران کلیک نمایید.

دقت کردن به رفتارهای خود

شما الگوی کارمندان هستید؛ پس باید در شرایط بحرانی آرامش خود را حفظ کرده و رفتار درستی از خود نشان دهید.

داشتن انتظارات واقع بینانه

سعی نکنید در این شرایط کمالگرا بوده و انتظارات بیش از حد از کارمندان خود داشته باشید. آنان خودشان هم در شرایط سختی بوده و باید کمی همدلی کنید.

مثبت اندیشی

مثبت اندیش بوده و این روحیه را به دیگران هم منتقل کنید. در واقع همواره به این فکر کنید که همه چیز درست خواهد شد.

راستگویی

در مورد شرایط پیش آمده صادق باشید و امید واهی ندهید. حتی تلاش نکنید که همه چیز را عادی جلوه دهید.

همدلی کردن با کارمندان

با کارمندان همدلی کرده و در شرایط بحرانی کمی آسانگیر تر باشید.

داشتن دید کلی نسبت به موضوع

در چنین شرایطی بیشتر به کلیات ماجرا توجه کنید تا اینکه بخواهید جزئی نگری کرده و یا به دنبال مقصر بگردید.

حفظ آرامش خود

آرامش و خونسردی خود را حفظ کنید تا بتوانید بهتر فکر کرده و تصمیمات درست تری بگیرید.

سخن پایانی

آمادگی برای بحران و یا یادگیری مهارت مدیریت بحران به این معنا نیست تا همواره منتظر بک اتفاق غیرمنتظره در زندگی خود باشید. بلکه به این معناست که در شرایط سخت عملکرد مناسبی داشته و به موقع واکنش دهید. در این مورد می‌توانید از علاوه بر استفاده از روش هایی که در بالا گفته شد؛ از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت مدیریت بحران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: 3 اصل ضروری مهارت مدیریت بحران چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهر طلبی یعنی چه؟ ویژگی های شخصیت مهرطلب چیست؟ مهر طلبی همانطور که از نام آن مشخص است به معنای طلب مهر و محبت از دیگران است تا فرد خلا درونی خود را جبران کرده و نیازهای روانی اش را ارضا کند. آنها برای اینکه مورد توجه و محبت دیگران قرار بگیرند؛ حاضرند هرکاری کرده و معمولا هم شخصیت های ضعیفی دارند. در واقع در این راه، این خودشان هستند که استرس و فشارروانی زیادی را متحمل می‌شوند. زندگی آنها به طور کلی حول این محور چرخیده و در واقع هرکاری که می‌کنند به این خاطر است. به همین دلیل باید به آنها کمک کرد تا این مشکل را حل کرده و بتوانند روابط سالمی با دیگران برقرار نمایند. در این مسیر باید حتما از یک مشاوره فردی کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه شخصیت مهر طلب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

شخصیت مهر طلب

اعتماد به نفس فرد مهرطلب معطوف به دیگران است. به این معنا که آنها به دلیل ویژگی های فردی خودشان هیچ احساس خوب و ارزشمندی ندارند. تنها زمانی که توسط دیگران دیده شوند؛ اعتماد به نفس و عزت نفس آنها بالا می‌رود. آنها برای رسیدن به این هدف دائمی، حتی می‌توانند در تضاد با ارزش‌های خود نیز عمل کنند.

نکته جالب اینجاست که آنها برای این موضوع، نیاز به دیگران دارند؛ اما به دلیل رفتارهایی که از خود بروز می‌دهند؛ دیگران آنها را طرد کرده و مایل به برقراری ارتباط با آنها نیستند. از این رو نمی‌توانند روابط سالمی نیز با دیگران شکل دهند. در ادامه بیشتر در مورد دلایل شکل گیری این خصوصیات و پیامدهای ناشی از آن توضیح خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با اختلال شخصیت وابسته کلیک نمایید.

خصوصیات رفتاری شخصیت مهر طلب

 

شخصیت مهر طلب از خود نشانه هایی بروز می‌دهد که به راحتی می‌توان بعد از مدت کوتاهی متوجه این موضوع در آنها شد. در این قسمت به توضیح برخی از آنها می‌پردازیم.

ترس از طرد شدن دارند: چنین افرادی به شدت از اینکه توسط دیگران طرد شوند؛ می‌ترسند. به همین دلیل به تمام خواسته های آنان تن می‌دهند. برای آشنایی با نشانه های طرحواره رها شدگی کلیک نمایید.

نمی‌توانند نه بگویند: نه گفتن برای آنها بسیار دشوار بوده و هرکاری از آنها خواسته بشود؛ انجام می‌دهند.

نیاز دارند به صورت مداوم تایید شوند: آنها تا زمانی که توسط دیگران مورد تایید قرار نگیرند؛ احساس رضایت و خوشحالی نمی‌کنند.

نیازی های شخصی خود را قربانی می‌کنند: آنها خواسته ها و نیازهای خود را نادیده می‌گیرند؛ تا نیازهای دیگران را برآورده کنند.

بیش از حد عذرخواهی می‌کنند: آنها حتی زمانی که مقصر نیستند و یا لزومی به عذرخواهی وجود ندارد هم اینکار را انجام می‌دهند.

همواره با دیگران موافقت می‌کنند: برای اینکه دیگران با آنها همراه شوند؛ همواره با آنها موافقت کرده حتی اگر قلبا موافق نباشند.

دلایل شکل گیری شخصیت مهر طلب

اما چگونه چنین شخصیتی در افراد شکل می‌گیرد؟ شکل گیری شخصیت مهرطلب در بیشتر موارد، به دوران کودکی افراد برمی‌گردد. در این قسمت به برخی از دلایل بروز مهرطلبی در افراد را ذکر کرده ایم.

دوران کودکی

زمانی که افراد در دوران کودکی مورد عشق و محبت مشروط توسط خانواده قرار می‌گیرند؛ تصور می‌کنند که هربار برای اینکه مورد عشق و محبت قرار گیرند؛ باید تلاش زیادی کنند و یا به تنهایی ارزشمند و دوست داشتنی نیستند.

کمبود اعتماد به نفس | مهر طلبی

افرادی که اعتماد به نفس و عزت نفس پایینی دارند؛ همواره خود را به دیگران وابسته دانسته و مهر طلب می‌شوند.

از انتقاد و طرد شدن می‌ترسند

افرادی که از مورد انتقاد واقع شدن می‌ترسند نیز دچار مهر طلبی می‌شوند. چرا که آنها همواره به دنبال تایید هستند اما در انتقاد از ضعف های افراد یاد می‌شود.

وابسته بودن از نظر عاطفی | مهر طلبی

یکی از اصلی ترین دلایل بروز مهر طلبی ، وابستگی افراد است. افرادی که از نظر عاطفی به دیگران وابسته هستند؛ بسیار احتمال دارد که رفتارهای مهرطلبانه هم از خود نشان دهند.

پیامدهای ناشی از مهرطلبی

مهرطلبی پیامدهای زیادی دارد که خود فرد مهر طلب متوجه آن نیست. در واقع تصور می‌کند که در حال انجام کار درست است. اما قطعا در بخش های مختلف زندگی خود به مشکل برخواهند خورد. برای جلوگیری از بروز باج گیری عاطفی کلیک نمایید.

بروز فرسودگی روانی

آنها به دلیل تلاش مداوم برای جلب نظر دیگران، بعد از مدتی دچار فرسودگی روانی شده و خسته می‌شوند.

نارضایتی از خود | مهر طلبی

آنها هیچگاه نمی‌توانند از خود راضی بوده و یا خودشان را دوست داشته باشند.

حضور در رابطه های ناسالم

یکی دیگر از پیامدهای ناشی از مهر طلبی، حضور در رابطه های ناسالم است. این موضوع هم تنها به دلیل الگوهای رفتاری خودشان است. آنها حتی در زندگی مشترک نیز نمی‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند.

هویت فردی خود را از دست می‌دهند | مهر طلبی

مهرطلبی باعث می‌شود که افراد هویت فردی خود را از دست داده و همواره به دیگران وابسته باشند.

روش های غلبه بر مهرطلبی

 

با اینکه چیزی را که از دوران کودکی شکل گرفته را به سختی می‌توان تغییر داد؛ اما روش هایی برای غلبه بر مهرطلبی وجود دارد. در واقع می‌توان این موضوع را تا حدی تغییر داد.

پذیرش و شناخت مشکل

اصلی ترین اقدام این است که آنها بپذیرند که مهرطلب هستند. زمانی که افراد خود این موضوع را می‌پذیرند؛ تغییر نیز راحت تر می‌گردد.

بالا بردن عزت نفس | مهر طلبی

افراد مهرطلب باید تلاش کنند تا عزت نفس خود را بالا برده و روحیه ارزشمندی و دوست داشتن خود را تقویت نمایند.

تمرین نه گفتن

با نه گفتن حتی به چیزهای ساده نیز، این مهارت در افراد تقویت شده و باعث می‌شود تا به مرور راحت تر مخالفت کنند.

کمک گرفتن از روانشناس

از آنجایی که یک فرد مهر طلب به سختی می‌تواند این موضوع را در خود تغییر دهد؛ بهتر است در این زمینه به روانشناس مراجعه کرده و به صورت اصولی این مشکل را حل کند.

بیشتر توجه کردن به نیازهای شخصی

افراد مهر طلب باید بیاموزند که در مرحله اول به نیازها و خواسته های خود توجه کرده و در مرحله بعدی به دیگران کمک کنند.

ایجاد روابطی سالم با دیگران

یکی دیگر از راه های غلبه بر این موضوع، شکل دادن روابطی سالم و برابر با دیگران است که در آن به هردو طرف به یک اندازه محبت و توجه شده و هیچکس مجبور به قربانی کردن خود نشود.

سخن پایانی

همه ما دوست داریم تا نظر دیگران را به خود جلب کرده و یا مورد توجه همگان باشیم. اما این موضوع با مهر طلبی کمی متفاوت است. هدف زندگی شخصیت مهر طلب همواره گرفتن مهر و محبت از دیگران است. همین موضوع باعث می‌شود تا هیچگاه آرامش نداشته و مشکلات زیادی را تجربه نماید. چرا که هیچگاه نمی‌شود همه افراد را راضی نگه داشت. برای درمان این موضوع و یا کمک کردن به دیگران، افراد بهتر است از روانشناس در این زمینه کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه شخصیت مهر طلب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: مهر طلبی چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مدیریت هیجان و شناخت آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. هیجان ها بخش مهم و بزرگی از زندگی ما هستند که منجر به بروز احساسات شده و به تبع رفتارهای ما نیز شکل می‌گیرند. بیشتر ما تصور می‌کنیم که احساسات و هیجانات یکی هستند. اما در واقع هیجان ها پیش از احساسات بروز کرده و سیستم عصبی نیز واکنش نشان می‌دهد. پس هیجان ها با واکنش های فیزیکی نیز همراه هستند. به همین دلیل است که مدیریت آنها تا این حد مهم است. چرا که علاوه بر اینکه بدن ما تحت تاثیر قرار می‎گیرد؛ ممکن است منجر به بروز آسیب نسبت به دیگران هم بشود. از این رو باید اطلاعات لازم در این مورد را کسب کرده و حتما از یک روانشناس نیز کمک گرفت. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدیریت هیجان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مدیریت هیجان به چه معناست؟

برخی تصور می‌کنند که مدیریت هیجان ها به معنی سرکوب کردن آنها و بروز ندادن هیچگونه احساس و هیجانی است. در صورتی که اینکار اشتباه بوده و آسیب بیشتری به ما خواهد زد. مدیریت هیجان به معنی ابراز درست و به اندازه هیجان های مختلف است که احساسات و رفتارهای متناسبی را همراه خواهد داشت. فراموش نکنید که انتخاب هیجان ها برعهده ما نیست. در واقع ما نمی‌توانیم تعیین کنیم که در یک موقعیت چه هیجانی به سراغ مان بیاید. اما می‌توانیم آنها را کنترل کرده و واکنش هوشمندانه ای نسبت به آنها داشته باشیم. برای جلوگیری از زود عصبانی شدن کلیک نمایید.

انواع هیجان ها

 

در ابتدا بهتر است انواع هیجان های اصلی را بشناسید. همه هیجان های دیگر از ترکیب این هیجان های اصلی شکل می‌گیرند. برای مثال کینه ترکیبی از نفرت و غم است.

  • شادی
  • غم
  • نفرت
  • علاقه
  • خشم
  • ترس

اهمیت و فواید مدیرت هیجان

بیشتر افراد مهارت مدیریت هیجان را دست کم گرفته و به آن اهمیت نمی‌دهند. در صورتی که این موضوع فواید زیادی برای افراد داشته و باعث می‌شود تا از نظر سلامت روانی در وضعیت بهتری قرار گیرند. در این قسمت به برخی از فواید این موضوع پرداخته ایم

کم شدن استرس و اضطراب: کنترل هیجانات به افراد این امکان را می‌دهد تا با غلبه بر هیجان های منفی استرس و اضطراب خود را کاهش دهند.

بهتر شدن روابط اجتماعی: در بیشتر موارد این ناتوانی در بروز هیجانات است که منجر به برهم خوردن روابط میان افراد می‌شود.

بهتر شدن عملکرد شغلی افراد: افراد با مدیریت هیجان می‌توانند بر تنش و فشارهای محیط کاری خود غلبه کرده و به پیشرفت شغلی برسند.

بیشتر شدن توانایی تصمیم گیری: گاهی شدت هیجانات به قدری زیاد است که قدرت تصمیم گیری را از افراد می‌گیرد. به همین دلیل با کنترل آنها می‌توان تصمیمات بهتری گرفت.

بیشتر شدن رضایت از خود: افراد در این حالت حتی احساس بهتری نسبت به خودشان هم پیدا کرده و اعتماد به نفس شان افزایش می‌یابد.

روش های مدیریت هیجان

روش های مختلفی برای مدیریت هیجان وجود دارد. اما باید بدانید که بهتر است همه این روش ها را امتحان کرده تا در شرایط مختلف به صوت ناخودآگاه از آنها استفاده کنید. برای اطلاع از راه های تقویت مهارت جرات ورزی کلیک نمایید.

شناخت هیجان ها

اولین قدم شناخت هیجان های اصلی و فرعی است. در قسمت اول به شش هیجان اصلی اشاره کردیم. زمانی که هیجان زیادی به سمت شما هجوم می‌آورد؛ در ابتدا باید بدانید که دقیقا درگیر کدام هیجان شده اید! آیا ناراحتید؟ یا عصبانی شده اید؟

اجازه ابراز شدن به هیجان ها | مدیریت هیجان

جلوی خودتان را نگرفته و هیجان هایتان را ابراز کنید. برای مثال اگر خوشحالید بخندید یا اگر ناراحتید گریه کنید. اجازه دهید تا هیجان شما کمی نمود بیرونی داشته باشد.

یادداشت کردن احساسات خود

نوشتن از هیجانات نیز کمک بزرگی به مدیریت هیجان می‌کند. این موضوع مخصوصا در مورد هیجان های منفی بیشتر صدق می‌کند.

سوال پرسیدن | مدیریت هیجان

بعد از اینکه کمی هیجان های شما فروکش کرد؛ از خودتان سوالاتی در مورد دلیل و یا تبعات این موضوع بپرسید. برای مثال من چرا غمگین شدم؟ یا چرا تا این حد واکنش بیش از حدی از خودم نشان دادم؟

فکر کردن به پیامدهای بعدی

فکر کردن به پیامدها و یا عواقب بروز هیجانات نیز موثر خواهد بود. با اینکار جلوی بروز واکنش های بیش از حد و افراطی گرفته شده و هیجانات زودتر فروکش می‌کنند.

تمرین کردن آرامش | مدیریت هیجان

منظور از آرامش داشتن در مدیریت هیجان، کنترل بر روی عضلات و واکنش های بیرونی است. برای مثال زمانی که عصبانی هستید؛ عضلات خود را منقبض کرده و همین باعث تشدید خشم تان می‌شود. اما اگر بتوانید در این زمان به درستی نفس کشیده و عضلات خود را منقبض کنید؛ از شدت هیجانات تان نیز کم می‌شود.

کمک گرفتن از روانشناس

برای یادگیری روش های مختلف مدیریت هیجان می‌توانید از روانشناس نیز کمک دریافت کنید. روانشناس با استفاده از تکنیک های شناختی رفتاری به شما کمک خواهد کرد تا دلیل بروز این هیجان را پیدا کرده و نمود بیرونی آن را نیز مدیریت کنید.

پیامدهای ناشی از عدم مدیریت هیجان های مختلف

 

زمانی که فرد مهارت مدیریت هیجان را نداشته باشد؛ نه تنها به خودش احساس خوبی نداشته؛ بلکه در روابط بین فردی اش نیز دچار مشکل خواهد شد. اگر افراد نتوانند در شرایط مختلف هیجانات خود را کنترل نمایند؛ دچار مشکلات زیر خواهند شد. برای اطلاع از چگونگی برقراری ارتباط کلامی کلیک نمایید.

  • تجربه احساس بی تفاوتی و سردی
  • ابتلا به افسردگی و تجربه احساس غم
  • تجربه احساس تنش و فشار
  • بی‌توجهی و بی‌تفاوتی نسبت به هیجانات دیگران
  • خشمگین شدن

چرا افراد در مدیرت هیجان های خود ضعف دارند؟

مدیریت هیجان ها برعهده هوش هیجانی یا همان EQ است. زمانی که میزان هوش هیجانی در افراد پایین باشد؛ آنها قادر به کنترل کردن هیجان ها و احساسات شان در شرایط مختلف نخواهند بود. البته دلایل دیگری مانند مصرف مواد مخدر و الکل، ابتلا به بیماری های جسمانی و روانی مختلف نیز می‌تواند باعث عدم کنترل افراد روی هیجانات شان بشود. افراد باید دلیل این موضوع را پیدا کرده و با کمک متخصص روی آن کار کنند.

سخن پایانی

مدیریت هیجان یک موضوع جمعی بوده و در زندگی اطرافیان ما نیز موثر است. این بدان معنا نیست که فردی منفعل باشید و در مقابل هیچ موضوعی واکنش نشان ندهید؛ بلکه باید بدانید که هیجان بسیار زیاد برای شرایط جسمی خودتان نیز آسیب رسان خواهد بود. از این رو بهتر است به شناخت درستی از هیجان ها رسیده و در این زمینه از متخصص نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدیریت هیجان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: 7 راهکار برای مدیریت هیجان



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

معلم خصوصی فردی است که تدریس او تنها محدود به یک دانش آموز و یا تعداد کمی از آنها می‌شود. در گذشته باورهای اشتباهی در مورد معلم خصوصی وجود داشت و بیشتر افراد تصور می‌کردند که اگر یک دانش آموز چنین معلمی دارد؛ پس حتما ضریب هوشی پایینی دارد. در صورتی که امروزه یک خدمات سطح بالا و حتی لوکس محسوب شده که در مقایسه با گذشته نیز بیشتر از آن استفاده می‌شود. به طوری که بیشتر دانش آموزان کنکوری معلم خصوصی دارند و یا افراد برای یادگیری مهارت های دیگر نیز معلم خصوصی را ترجیح می‌دهند. به همین دلیل باید افراد متخصص در این زمینه را پیدا کرد و در این مورد از یک مشاور نیز کمک گرفت. برای دریافت مشاوره تحصیلی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه معلم خصوصی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چگونگی کمک گرفتن از معلم خصوصی

 

پیدا کردن یک معلم‌خصوصی خوب ، خود یک فرایند دشوار است. چرا که او فردی است که مدت زمان زیادی را با دانش آموز گذرانده و قرار است مطالبی را به او بیاموزد که او قادر به یادگیری آنها نیست و یا نیاز به وقت و انرژی بیشتری دارد. از طرفی گاهی او فردی است که با دانش آموز در خانه و یا محیطی، تنهاست.

به همین دلیل نمی‌توان به هر فردی اعتماد نمود. در بسیاری از موارد شاهد این موضوع هستیم که پیامدهای ناشی از حضور یک معلم خصوصی در جریان آموزش، بیشتر از منافع آن است. به همین دلیل بهتر است در این مورد دقت کرده و حتما اطلاعات لازم را کسب نمایید. برای اطلاع از راه های آموزش الفبا قبل از مدرسه کلیک نمایید.

علت کمک گرفتن از معلم خصوصی

در بیشتر موارد، شاهد این موضوع هستیم که در مدارس، کیفیت آموزشی پایین آمده است و یادگیری در موضوعات مختلف اتفاق نمی‌افتند. اما این تنها دلیل کمک گرفتن از معلم‌خصوصی نیست. خانواده ها به دلایل مختلفی از این فرد کمک گرفته و تمایل دارند تا فرزندشان از بهترین کیفیت آموزشی، بهره ببرد. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل پرداخته ایم.

باور غلط والدین

یکی از اصلی ترین دلایلی که والدین تمایل دارند تا فرزندشان با معلم خصوصی درس بخواند؛ باور غلط شان در مورد فرایند یادگیری است. آنها تصور می‌کنند اگر بیشتر هزینه کنند؛ هوش فرزندشان بیشتر شده و یا قطعا موفق می‌شود. در صورتی که حضور این معلم، اصلا تضمین کننده این موضوعات نیست. این باور باعث شده است که برخی از خانواده ها، از لحاظ مالی فشار زیادی به خود وارد کنند اما چنین خدماتی را به فرزند خود بدهند. برای جلوگیری از بیزاری نوجوان از مدرسه کلیک نمایید.

تجربیات گذشته والدین

علت دیگری که والدین معلم‌خصوصی را برای فرزند خود انتخاب می‌کنند؛ تجربیات گذشته خود آنان است. برای مثال به این دلیل که در گذشته دچار محرومیت بوده اند؛ حال می‌خواهند فرزند خود این موضوع را تجربه نکرده و از امکانات کافی برخوردار باشد.

سطح هوشی پایین دانش آموز

اما گاهی حضور یک معلم‌خصوصی واقعا لازم است. چرا که او به اندازه همکلاسی هایش، باهوش نبوده و در کلاس، یادگیری برای او اتفاق نمی‌افتد. پس باید خدمات اضافه تری برای او اتفاق بیوفتد که حتی گاهی خود آن محیط، این امکان را فراهم می‌کند.

همکاری نکردن والدین یا معلمین در این مورد

از دیگر دلایل حضور معلم‌خصوصی ، می‌توان به بی حوصلگی و یا عدم سواد کافی خانواده و معلمین اشاره کرد. برای مثال آنها حوصله و یا وقت این را ندارند که به دانش آموز در درس هایش کمک کنند؛ به همین دلیل خود را راحت کرده و از معلم خصوصی کمک می‌گیرند. برای اطلاع از راه های کاهش استرس مدرسه کلیک نمایید.

یادگیری موضوعات اضافه بر سازمان

گاهی خود دانش آموز و یا والدین او تمایل دارند تا او چیزهای بیشتری را بیاموزد. به همین دلیل از معلم خصوصی کمک می‌گیرند. یادگیری برخی از مسائل در مدرسه و یا محیط های آموزشی دیگر اتفاق نمی‌افتد؛ به همین دلیل آنها به دنبال اطلاعات بیشتر و مفیدتری هستند.

مزایا و معایب کمک گرفتن از معلم خصوصی

 

اما کمک گرفتن از معلم‌خصوصی، مزایا و معایب خاص خودش را دارد. با اینکه حضور چنین فردی باعث می‌شود تا یادگیری راحت تر و سریعتر باشد؛ اما باید معایب آن را نیز در نظر داشت. در این قسمت به توضیح این موارد خواهیم پرداخت.

مزایا

مزایای کمک گرفتن از معلم‌خصوصی ، شامل موارد زیر است.

پیشرفت تحصیلی: یکی از اصلی ترین اتفاقاتی که بعد از حضور یک معلم خصوصی می‌افتد؛ پیشرفت تحصیلی افراد به طور چشمگیر است.

کم شدن چالش میان والدین و مدرسه با دانش آموز: در این حالت دیگر والدین و یا مسئولین مدرسه به دلیل مسائل آموزشی با دانش آموز، دچار چالش نشده و از لحاظ روانی نیز دانش آموز فشار کمتری را تجربه خواهد کرد.

کیفیت آموزشی بالاتر: طبیعتا با حضور معلم خصوصی، کیفیت یادگیری و آموزشی بالاتر خواهد رفت.

معایب

از معایب آن نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

دانش آموز شرطی می‌شود: دانش آموز در این حالت خود را متکی به معلم خصوصی دانسته و تصور می‌کند که بدون حضور او دیگر نمی‌تواند هیچ چیز را بیاموزد.

دیگر سر کلاس درس توجه کافی را ندارد: او به دلیل حضور معلم خصوصی، دیگر در کلاس درس، توجه و تمرکز نداشته و حتی ممکن است اختلال ایجاد کند.

کاهش اعتماد به نفس او: والدین با گرفتن معلم خصوصی برای فرزندشان، این حس را به او القا می‌کنند که نمی‌توانی. به همین دلیل اعتماد به نفس او کاهش می‌یابد.

تعامل کمتر با دوستان و معلم ها: در این حالت، دیگر تعامل و درگیری دانش آموز با دیگر دوستان و معلمانش کمتر می‌شود؛ چرا که او با معلم شخصی اش ارتباط بیشتری دارد.

از کجا معلم خصوصی خوب پیدا کنیم؟

یکی از دغدغه های والدین اعتماد به معلم‌خصوصی و کیفیت بالای کار اوست. در حال حاضر موسسات زیادی به شما معلم در زمینه های مختلفی معرفی خواهند کرد که ممکن است کیفیت لازم را نداشته باشند. به همین دلیل باید در این زمینه بسیار تحقیق کرده و به هرجایی اعتماد نکنید. برای جلوگیری از مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

برای فرزندم معلم خصوصی بگیریم یا نه؟

نمی‌توان به این سوال پاسخ قاطعانه ای داد. چرا که باید با توجه به شرایط تحصیلی و آموزشی و حتی اوضاع خودتان در این زمینه تصمیم گیری کنید. اگر فکر می‌کنید که می‌توانید از پس هزینه های این موضوع برآیید و فرد مناسبی را به عنوان معلم انتخاب کردید؛ کمک گرفتن از معلم خصوصی اصلا اشکالی ندارد. به همین دلیل تصمیم گیری در این مورد برعهده شما و فرزندتان است.

سخن پایانی

امروزه فرهنگ کمک گرفتن از معلم خصوصی بیشتر جا افتاده است و والدین همکاری بیشتری در این زمینه دارند. اما این بدان معنا نیست که دانش آموز درس نخواند تا معلم خصوصی همه کارها را برای او انجام دهد. او تنها یک روش مکمل برای تحصیل و یادگیری است. از این رو بهتر است خود و دانش آموز را در این مورد آماده کرده و حتما از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه معلم خصوصی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: معلم خصوصی بگیرم یا نه؟



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوست داشتن خود یکی از مهم ترین کارهایی است که باید در زندگی مان انجام دهیم. همواره تلاش می‌کنیم تا دیگران را دوست داشته و به آنها عشق دهیم. در صورتی که اگر بتوانیم خود را دوست داشته باشیم؛ می‌توانیم اینکار را برای دیگران هم بکنیم. از طرفی داشتن چنین روحیه ای پیش زمینه ای برای بسیاری دیگر از مسائل است که بسیاری از افراد خیلی دیر به ارزش آن دیر پی می‌برند. با داشتن چنین احساسی نه تنها با خودمان کنار آمده و به پذیرش می‌رسیم؛ بلکه نسبت به دیگران نیز احساس بهتری خواهیم داشت. البته که نباید این موضوع را با خودخواهی و خودمحوری اشتباه بگیرید. بهتر است راه های آن را یاد گرفته و در این زمینه از یک مشاوره فردی نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست داشتن خود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

معنا واهمیت دوست داشتن خود

برخی از افراد در جریان زندگی، به قدری خود را فراموش می‌کنند که اصلا نمی‌دانند منظور از دوست داشتن خود چیست و چطور می‌توان اینکار را انجام داد! آنها تصور می‌کنند که تنها افراد خودخواه و متکبر هستند که خود را دوست دارند. در صورتی که افرادی که خودشان را دوست دارند؛ روابط بهتری هم با دیگران داشته و احترام بیشتری به دیگران می‌گذارند. اهمیت این موضوع دقیقا در همین جاست که روی همه بخش های زندگی ما مخصوصا روابط بین فردی مان تاثیر بسزایی دارد. زمانی که خود را دوست داشته باشیم؛ کیفیت زندگی برای ما بیشتر شده و به طور کلی جهان بینی ما متفاوت خواهد شد. از طرفی سختی ها و مشکلات کمتر روی ما تاثیر می‌گذارند. در بخش بعدی بیشتر در مورد فواید این موضوع صحبت خواهیم کرد. برای جلوگیری از بروز افکار ناکار آمد کلیک نمایید.

فواید دوست داشتن خود

 

زمانی که بتوانید دوست داشتن خود را در حد اعتدال نگه دارید؛ در بخش های مختلف زندگی پیشرفت کرده و به وضوح شاهد فواید آن خواهید بود. برخی از مزایایی که این موضوع برای شما به ارمغان می‌آورد؛ شامل موارد زیر است. برای غلبه بر احساس خود کم بینی کلیک نمایید.

  • کمتر شدن استرس و تاب آوری بیشتر
  • ریسک کردن به صورت مثبت
  • تقویت روحیه همدلی و شفقت با دیگران
  • کارآمدتر شدن
  • مشخص شدن حد و مرز و ارزش های شخصی

راه هایی برای دوست داشتن خود

 

اما چطور باید خودمان را دوست داشته باشیم. برخی تصور می‌کنند دوست داشتن خود یعنی جلوی آینه بایستید و حرف های زیبا به خود بزنید. و یا زمانی که پول زیادی برای خود خرج کنید یعنی خود را دوست دارید. اما با روش های دیگر این نیز می‌توان این موضوع را در خود تقویت کرد. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت.

پرهیز از مقایسه کردن خود با دیگران

اگر می‌خواهید خود را دوست داشته باشید؛ نباید خود را با دیگران مقایسه کنید. شرایط هر فردی متفاوت بوده و شما از بطن زندگی طرف مقابل با خبر نیستید. اینکار تنها باعث می‌شود که احساس بدی به خود پیدا کرده و اعتماد به نفس تان را از دست بدهید. خودتان را تنها با گذشته خود مقایسه کنید.

در مورد نظرات دیگران نگران نباشید | دوست داشتن خود

اگر همواره بخواهید نگران نظرات دیگران باشید؛ هیچگاه آرامش را تجربه نمی‌کنید. چرا که نمی‌توانید همواره همه افراد را از خود راضی نگه داشت.

اجازه اشتباه کردن به خودتان بدهید

همه ما بار اول است که زندگی می‌کنیم و طبیعتا بسیاری از چیزها را نمی‌دانیم. به همین دلیل حق اشتباه کردن را از خود نگیرید. زمانی که اشتباه می‌کنید می‌توانید خیلی چیزها را از همان اشتباه یاد بگیرید.

ظاهر شما با ارزش هایتان ارتباطی ندارد | دوست داشتن خود

وجود شما به خودی خودد ارزشمند است. پس همانطور که هستید خودتان را دوست بدارید. نیازی نیست حتما بهترین لباس ها را پوشیده و یا صورت خود را تغییر دهید تا مورد احترام باشید.

افراد  سمی زندگی خود را رها کنید

گاهی این اطرافیان شما هستند که مانع از دوست داشتن خود می‌شوند. به همین دلیل از آدم های سمی زندگی تان فاصله گرفته و روی کیفیت معاشرین خود حساس باشید.

تحلیل کردن ترس های خود | دوست داشتن خود

دلیل ترس های خود را پیدا کرده و آنها را پیدا کنید. ترس باعث می‌شود تا اعتماد به نفس تان کاهش پیدا کند و به سراغ بسیاری از کارها و تجربیات جدید نروید.

اطمینان کردن به خود در تصمیماتی که می‌گیرید

قبل از گرفتن هر تصمیمی، طبیعی است اگر بترسید و یا اعتماد به نفس لازم برای آن را نداشته باشید. اما سعی کنید تا به خودتان متکی بوده و خود را شجاع و با اعتماد به نفس نشان دهید.

در لحظه زندگی کنید | دوست داشتن خود

فراموش نکنید که برای تجربه حال خوب و یا انجام کاری که دوستش دارید؛ هیچوقت کاملا زمان ایده آل فرا نمی‌رسد. باید بیاموزید که از هرآنچه که در حال حاضر در حال اتفاق افتادن است؛ لذت ببرید و قدر زمان را بدانید.

اولویت قرار دادن خود

خودتان را در هرشرایطی در اولویت قرار دهید. ببینید که چه چیزی حالتان را خوب می‌کند و یا به دنبال چه چیزی هستید. دقیقا همان کار را انجام دهید.

احساس کردن درد و شادی | دوست داشتن خود

برخی تصور می‌کنند که زندگی فقط شادی است و با تجربه کردن کوچک ترین دردی احساس بدبختی می‌کنند. با اینکه شما نیاز دارید که گاهی درد را نیز تجربه کنید. شادی و درد در کنار هم معنا یافته و لحظات سخت، نکات زیادی را به شما خواهند آموخت.

در جمع جسور باشید

یکی دیگر از راه های دوست داشتن خود ، جسور بودن در جمع است. باید سعی کنید در جمع ها موثر و فعال باشید. اجازه ندهید تا همواره دیگران برای شما تصمیم بگیرند. بلکه شما نیز نقشی داشته باشید.

به اتفاقات کوچک و جزئیات توجه داشته باشید

لذت زندگی در جزئیات و اتفاقات کوچک است. از این رو از آنها غافل نشده و قدردان باشید.

مهربان بودن با خود

در این دنیا هیچکس با شما مهربان نخواهد بود. احتمالا انتقادها و حرف های تند زیادی را به صورت روزانه خواهید شنید. اما آنها شما را معنا نکرده و ارزش شما را تعیین نمی‌کنند. از این رو خودتان را سرزنش نکرده و تلاش کنید تا آنها را نشنیده بگیرید.

سخن پایانی

دوست داشتن خود بر سلامت جسمانی و روانی شما تاثیر زیادی دارد. حتی می‌توان گفت بسیاری از رفتارهای افراد در زندگی روزمره ریشه در همین موضوع دارد. از این رو اصلا نباید آن را دست کم گرفت. بهتر است علاوه بر استفاده از روش هایی که در بالا گفته شد؛ از روانشناس نیز در این زمینه کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست داشتن خود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ۱۳ راه برای دوست داشتن خود



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

گروه خونی بچه به کی میره ؟ این سوالی است که خیلی از والدین به دنبال جواب آن هستند. اما در جوابی کوتاه باید گفت که گروه خونی بچه از هر دو والد بیولوژیکی آن به ارث می‌‎رسد. از طرفی به هیچ عنوان نمی‎توانید گروه خونی دقیق فرزند را از روی گروه خونی خود حدس بزنید. اما در صورتی که گروه خونی خود و همسر را بدانید؛ متوجه گروه های احتمالی خواهید شد. فراموش نکنید که اطلاع از گروه خونی خود به عنوان والدین و همچنین فرزندتان از اهمیت زیادی برخوردار است. این موضوع در زمان تولد تعیین شده و در مراحل مختلف زندگی افراد، کاربرد دارد. در این مورد می‎توانید از یک متخصص نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گروه خونی بچه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

گروه خونی بچه به کی میره

 

گروه خونی فرزند شما بر اساس پروتئین های خاصی که روی گلبول های قرمز قرار می‌گیرند؛ تعیین می‌شود. به این پروتئین های آنتی ژن می‌گویند. این پروئین ها بر اساس ژنتیک افراد تعیین شده و گروه خونی را به وجود می‌آورند. علاوه بر گروهبندی های خونی و فاکتورRH ، باید بدانید که هر فردی گروه های خونی فرعی دارد که گاها گروه خونی فرزند بر اساس آنها تعیین می‌شود. که یعنی ممکن است بر این اساس گروه خونی فرزند، شبیه والدینش نباشد. به طور کلی گروه خونی یکی از مهم ترین اطلاعات ژنتیکی است که هر فردی باید از آن مطلع بوده و حتی چگونگی تعیین آن را نیز بداند. برای جلوگیری از بروز زایمان زودرس کلیک نمایید.

انواع گروه خونی

معمولا چهار نوع گروه خونی A,B,O,AB داریم که مثبت یا منفی بودن آنها بر اساس فاکتور RH تعیین می‌شود. ژن های پدر و مادر نقش اساسی و عمده در تعیین گروه خونی بازی می‌کنند. از زمان رشد جنین در رحم مادر تا بسیاری از خصوصیات دیگر، از طریق ژن ها از والدین به فرزندان منتقل می‌شود. به طور کلی هر فردی برای هر صفتی که دارد؛ دو ژن و یا دو آلل داشته که یکی از آنها از پدر و دیگری از مادر به ارث می‌رسد. این موضوع در مورد گروه خونی نیز صادق است.

چگونگی تشخیص گروه خونی فرزند از پدر و مادر

تشخیص گروه خونی بچه توسط آزمایش خون ساده اما دقیق انجام می‌شود. معمولا رایج ترین روش برای انجام اینکار آزمایش کراس مچ است که در آن نمونه خون افراد با آنتی ژن های مختلف مورد آزمایش قرار می‌گیرد. در واقع مقدار آنتی ژن های   روی گلبول های قرمز و آنتی بادی های موجود در پلاسما شناسایی می‌شوند؛ تا گروه خونی مشخص گردد.

گاهی گروه خونی فرد مشخص است اما معلوم نیست که مثبت است و یا منفی! در این حالت باید فاکتور  مورد آزمایش قرار گیرد. این آزمایش در آزمایشگاه های پزشکی ، در دوران بارداری و یا قبل از انتقال خون انجام می‌گیرد. امروزه روش های جدیدتری نیز برای اینکار وجود دارد که از طریق دی ان ای انجام می‌شود.

rh مثبت یا منفی فرزند چطور تعیین می شود؟

تعیین گروه فرزند پیچیدگی زیادی دارد. انتقال آر هاش به فرزند هم پس از تعیین گروه خونی به این صورت است که اگر هر دو والد RH منفی داشته باشند؛ فرزندشان هم حتما RH منفی خواهد داشت. اگر هردو مثبت یا یکی مثبت و دیگری منفی باشد؛ RH کودک می تواند مثبت یا منفی شود.

گروه خونی در دوران بارداری

فراموش نکنید که تشخیص گروه خونی بچه، باید حتما در دوران بارداری صورت گیرد. در غیر این صورت باید با متخصص خود صحبت کرده و در این مورد اطلاعاتی کسب نمایید. این موضوع مخصوصا زمانی از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد شد که مادر در دوران بارداری، دچار کم خونی شدید شود. در این حالت سطح هموگلوبین خون مادر پایین بوده و زنان به آهن مکمل نیاز دارند. در بیشتر موارد از هفته بیستم بارداری این اتفاق می‌افتد.

برخی از عوامل ، تشدید کننده این وضعیت هستند که شامل این موارد می‌شوند.

  • سابقه ابتلا به کم خونی در مادر
  • رژیم غذایی که ویتامین ب 12 و فولات کمی دارد (چرا که این مواد برای ساخت هموگلوبین لازم هستند)
  • مادرانی که رژیم غذایی وگان یا گیاهخواری دارند
  • بارداری با فاصله زمانی کم
  • استفراغ کردن شدید و دائمی در دوران حاملگی

فرق داشتن گروه خونی فرزند با والدین

آیا این امکان هست که گروه خونی بچه از والدین، کاملا متفاوت باشد؟ در جواب باید گفت خیر. چرا که ژنوتیپی که از والدین به ارث می‌رسد شکل بروز یافته گروه خونی که همان فنوتیپ است را تعیین می‌کند. به همین دلیل گروه خونی فرزند یا دقیقا مشابه با والدین است و یا ترکیبی از هردوی آنها.

زمان مشخص شدن گروه خونی بچه

معمولا از هفتم پنجم بارداری می‌توان از گروه خونی بچه مطلع شد. البته که بعد از آن نیز در زمان تولد، معمولا از بند ناف خون گرفته و از این طریق متوجه گروه خونی فرزند می‌شوند.

تعیین جنسیت بر اساس گروه خونی

برخی از افراد بر این باورند که می‌توان بر اساس گروه خونی، جنسیت فرزند را مشخص کرد. چرا که برخی از گروه های خونی، قدرت باروری بیشتری داشته و برخی دیگر کمتر احتمال دارد که بچه دار شوند. اما این نظریه علمی و ثابت شده نیست و شاید تنها بتوان با درصد خطای کمی پیش بینی کرد.

می‌توان گروه خونی را تعیین کرد؟

تا پیش از هفته پنج پیش از تولد، اصلا جنین سلول های خونی ندارد که بتوان از طریق آنها متوجه گروه خونی او شد. اما در این دوران تنها به وسیله گروه خونی والدین است که می‌توان احتمالاتی را در نظر گرفت.

تاثیر گروه خونی بر کیفیت بارداری

 

باید بدانید که گروه خونی والدین بر کیفیت دوران بارداری تاثیر می‌گذارد. چرا که در صورتی که رزوس خونی مادر با فرزندش یکسان نباید؛ خطر سقط جنین وجود داشته و یا در صورت تولد فرزند، قطعا او مشکلاتی خواهد داشت. برای جلوگیری از ابتلای کودک به عقب ماندگی ذهنی کلیک نمایید.

از طرف دیگر بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ زنانی که گروه خونی Oدارند؛ ضعیف تر بوده و بارداری پرچالش تری خواهند داشت. اما زنانی که گروه خونی Aدارند؛ از نظر باروری، بسیار قوی هستند.

درمان ناسازگاری RH

برای درمان ناسازگاری RH زنان باید از هفته بیست و هشتم بارداری به بعد که احتمال ترکیب خون مادر و جنین وجود دارد؛ آمپول روگام را تزریق کنند که مخصوص مادرانی است که رزوس منفی دارند. معمولا متخصصین انجام آزمایشاتی را توصیه می‌کند؛ که برای آنالیز تعداد آنتی بادی هاست و مادر باید آنها را انجام دهد.

سخن پایانی

با اینکه بسیاری از والدین و یا حتی خود فرزندان از تاثیر گروه خونی بر سلامت و آینده مطلع نیستند و یا آن را جدی نمی‌گیرند؛ اما این موضوع بسیار مهم بوده و همه افراد باید حتما گروه خونی خود را بدانند. این موضوع مخصوصا برای فرزندآوری، بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل بهتر است در موردآن حتما با متخصص، مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گروه خونی بچه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: گروه خونی بچه به کی میره 



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج دختر عمو پسر عمو موضوعی است که بحث های زیادی در مورد آن وجود دارد. شاید شما هم این ضرب المثل را شنیده باشید که عقد دخترعمو و پسرعموها را در آسمان ها بسته اند. اما همین اصطلاح خیلی از افراد را مجبور به ازدواج فامیلی کرده است؛ با اینکه تمایلی به آن نداشته اند. اما همیشه هم چنین وصلتی بد نبوده و گاها شاهد ازدواج های موفقی هم بوده ایم. به همین دلیل تصمیم گیری در این مورد باید برعهده خود افراد گذاشت. چرا که برخی از خانواده ها چنین چیزی را به فرزندان شان القا می‌کنند. به همین دلیل بهتر است در مورد چنین ازدواجی بیشتر آینده نگر بوده و مزایای و معایبش را در نظر بگیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج فامیلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج دختر عمو پسر عمو

امروزه افراد با دید بازتری نسبت به ازدواج دختر عمو و پسر عمو نگاه کرده و حتی تلاش می‌کنند تا افراد را از اینکار منع کنند. چرا که در گذشته حتی به مسئله فرزندآوری هم فکر نمی‌شد و به همین دلیل کودکان زیادی با ناهنجاری های ژنتیکی متولد می‌شدند. اما خوشبختانه هم خانواده ها و هم خود افراد در این مورد آگاه تر شده و با منطق در این مورد تصمیم می‌گیرند. در واقع اگر امروزه ازدواج فامیلی صورت گیرد؛ به خواست خود افراد است و در بیشتر موارد اجباری روی افراد نیست. برای آشنایی بیشتر با شرایط ازدواج فامیلی کلیک نمایید.

مزایای ازدواج دختر عمو پسر عمو

 

ازدواج دختر عمو پسر عمو مزایایی دارد که شاید در ازدواج با یک فرد غریبه شاهد آن نباشیم. گاهی به دلیل همین مزایاست که خانواده ها اصرار به ازدواج دخترعمو با پسرعمو دارند. در این بخش به توضیح این مزایا خواهیم پرداخت.

آشنا بودن از زمان گذشته

دختر عمو و پسر عمو از زمان گذشته با یکدیگر آشنا بوده اند و در واقع باهم بزرگ شده اند. شناخت بیشتر زوجین از یکدیگر و حتی خانواده ها احتمال موفقیت این رابطه را بیشتر خواهد کرد. زمانی که دو نفر با یکدیگر آشنا می‌شوند؛ باید زمان زیادی صرف کنند تا به شناخت نسبی از یکدیگر برسند. اما این مشکل در ازدواج فامیلی مخصوصا دختر عمو پسر عمو برطرف شده و این دوران سریعتر و راحت تر سپری می‌شود. ‌

سنخیت و مشابهت خانواده ها | ازدواج دختر عمو پسر عمو

یکی دیگر از مزایای ازدواج دختر عمو پسر عمو مشابهت و سنخیت میان خانواده ها از جهات مختلف است. دو برادر فرزندان خود را در فرهنگ ها مشابهی تربیت کرده و تقریبا ارزش ها و هنجارهای یکسانی دارند. این موضوع باعث می‌شود تا فرزندانشان در ازدواج به مشکلات کمتری بربخورند. برای آشنایی بیشتر با مفهوم روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

شفافیت در همه چیز

زمانی که دختر عمو و پسر عمو تصمیم به ازدواج با یکدیگر می‌گیرند؛ شفافیت بیشتری در رابطه آنها وجود دارد. چرا که هر اتفاقی میان آنها بیوفتد خانواده ها سریعتر مطلع شده و به یکدیگر انتقال می‌دهند. این موضوع از جهاتی خوب است. چرا که باعث می‌شود مشکلات زودتر رفع شده و یا از برخی مسائل جلوگیری شود.

نزدیک تر شدن رابطه فامیلی | ازدواج دختر عمو پسر عمو

با ازدواج دختر عمو و پسر ، روابط خانوادگی نزدیک تر شده و ارتباط ها هم بیشتر می‌شود. روابط خانوادگی گسترده تر می‌شود و افراد احساس نزدیکی بیشتری با یکدیگر می‌کنند.

ازدواج آسان تر و مخارج کمتر

از آنجایی که خانواده ها بیشتر از شرایط مالی یکدیگر با خبر بوده؛ از طرفی رسم رسومات مشترکی داشته و خانواده ها هم یکی هستند؛ در چنین ازدواجی همه چیز راحت تر بوده و  این پیوند سریعتر رسمی می‌شود. می‌توان بر سر همه موضوعات به توافق رسید و صرفه جویی کرد.

پیامدهای ناشی از ازدواج دختر عمو پسر عمو

 

اما چنین ازدواجی مشکلات خاص خودش هم دارد. اگر ازدواج دختر عمو پسر عمو بهترین نوع ازدواج بود؛ همه افراد چنین ازدواجی را انتخاب می‌کردند. در صورتی که خیلی از افراد در چنین رابطه ای ناموفق بوده و حتی روابط خانوادگی آنان نیز خدشه دار شده است. در این قسمت برخی از مشکلات ناشی از این ازدواج را ذکر کرده ایم.

دخالت بیشتر خانواده ها

طبیعتا در ازدواج دختر عمو پسرعمو خانواه ها بیشتر از همیشه دخالت کرده و در واقع ناخودآگاه درگیر می‌شوند. البته که نیت آنها خیر بوده و تلاش می‌کنند تا به رابطه شما کمک کنند. اما همین موضوع گاهی باعث می‌شود که زوجین از یکدیگر دورتر شوند. چرا که بهتر است مسائلی همواره از خانواده ها پنهان بماند.

جدایی سخت تر | ازدواج دختر عمو پسر عمو

اگر افراد قصد جدایی از یکدیگر را داشته باشند؛ در صورت ربطه فامیلی، این موضوع دشوارتر خواهد بود. در واقع در این فرایند دو خانواده هستند که دچار چالش شده و باید از هم جدا شوند. طبیعتا هرخانواده ای می‌خواهد طرف فرزند خودش را بگیرد. اما ممکن است در این مسیر بی احترامی ها و سوتفاهم هایی ایجاد شود که حتی دو برادر را از یکدیگر دلگیر کند. برای اطلاع از چگونگی نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

بروز مشکلات ژنتیکی در فرزندان

یکی از اصلی ترین چالش ها در ازدواج دختر عمو پسر عمو بروز مشکلات ژنتیکی در فرزندان است. بسیار احتمال دارد که فرزندان دچار ناهنجاری های ژنتیکی شوند. به همین دلیل زوجین باید پیش از ازدواج به چنین موضوعی فکر کنند.

بی توجه بودن نسبت به مشکلاتی که وجود دارد | ازدواج دختر عمو پسر عمو

به دلیل اینکه خانواده ها تصور می‌کنند که به خوبی یکدیگر را شناخته و همه چیز را در مورد هم می‌دانند؛ نسبت به مشکلاتی که وجود دارد؛ بی‌توجه هستند و همه مشکلات را سطحی می‌بینند. یا تصور می‌کنند که بعد از ازدواج برطرف خواهند شد.

آسان گیری خانواده ها

خانواده ها همچنین در مورد تحقیق کردن نیز آسان گیری کرده و از همه چیز سطحی می‌گذرند. همین موضوع باعث می‌شود تا خیلی دیر متوجه مشکلات شده و یا اصلا متوجه آنها نشوند. هرچقدر هم که فامیل خود را بشناسید؛ بازهم متوجه برخی از مسائل نخواهید شد. از این رو نباید از کنار این موضوع به سادگی بگذرید.

سخن پایانی

ازدواج تصمیم مهمی در زندگی است که نباید به دلیل روابط خانوادگی و اعتماد بیش از حد در مورد آسان گیر باشید. شاید از جنبه های زیادی طرف مقابل از نظرتان قابل اعتماد و مطمئن باشد. اما به هرحال بهتر است آینده نگری کرده و چالش های آن را نیز در نظر داشته باشید. در این زمینه می‌توانید از یک مشاور نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج فامیلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ازدواج دختر عمو پسر عمو



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خستگی مفرط حالتی است که در هرلحظه و هرمکانی احساس خستگی و بی انرژی بودن دارید. فرقی نمی‌کند که چقدر خوابیده اید و یا کل روز را در حال استراحت کردن بوده اید. شما حتی بعد از اینکه از خواب هم بیدار می‌شوید؛ بازهم خسته هستید. این یک حالت جدی است که نشانه ای از ابتلا به بیماری های مختلفی می‌باشد. از طرفی بسیاری از افراد به سادگی از کنار آن رد می‌شوند و تنها تصور می‌کنند که بدن شان به مقدار بیشتری خواب نیاز دارد. اما در این مقاله بیشتر در مورد دلایل و حتی راه های درمان آن توضیح خواهیم داد. در این زمینه می‌توانید از یک مشاوره تلفنی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خستگی مفرط می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خستگی مفرط به چه معناست؟

خستگی مفرط به حالتی اشاره دارد که در آن احساس بی حالی و کمبود انرژی دارید. نه اینکه فقط می‌خواهید بخوابید. چرا که با وجود این نوع خستگی به وضوح شاهد این موضوع هستیم که حتی خواب هم این احساس را از بین نمی‌برد. خسته شدن بعد از تلاش و فعالیت روزانه، امری طبیعی است. اما در خستگی مفرط، افراد همیشه همین حس را دارند. حتی اگر هیچکاری هم نکرده باشند. این موضوع قطعا طبیعی نبوده. بلکه باید آن را به طور جدی پیگیری نموده و درمان کرد. برای اطلاع از راه های درمان خستگی بعد از خواب کلیک نمایید.

نشانه های ناشی از خستگی مفرط

 

با ابتلا به خستگی مفرط ، افراد نشانه هایی از خود بروز می‌دهند که کاملا بیانگر وجود مشکلی جدی در سلامت جسمانی یا روانی آنان است. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند.

  • احساس خستگی
  • اختلال در حافظه و تمرکز
  • گلودرد و سردرد
  • دردهای بی دلیل مفاصل و عضلات
  • بزرگی غدد لنفاوی گردن و زیر بغل
  • افزایش سرگیجه بعد از ایستادن
  • احساس خستگی بعد از بیدار شدن از خواب

عوامل موثر در ابتلا به سندرم خستگی مفرط

از طرفی برخی از عوامل ، بیشتر افراد را در معرض ابتلا به سندرم خستگی مفرط قرار می‌دهند. در واقع با داشتن چنین شرایطی بیشتر احتمال دارد که افراد این نوع خستگی را تجربه نمایند. این عوامل شامل موارد زیر می‌باشند. برای آشنایی با راه های درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی کلیک نمایید.

سن: هرچه سن افراد بیشتر باشد؛ احتمال ابتلای آنان نیز بیشتر خواهد بود.

جنسیت: معمولا زنان بیشتر از مردان به این حالت دچار می‌شوند. البته برخی معتقدند که دلیل این موضوع، به خاطر صحبت کردن زنان از نشانه های این بیماری با متخصص است.

دلایل بروز خستگی مفرط

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ بروز خستگی مفرط ، ناشی از ابتلا به یک مشکل جدی تر است. در واقع دلایلی که باعث می‌شوند افراد این حالت را تجربه کنند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

به اندازه نخوابیدن

یکی از اولین دلایلی که به ذهن همه می‌رسد؛ خواب ناکافی است. طبیعتا زمانی که افراد به اندازه کافی نمی‌خوابند؛ احساس خستگی و بی حالی کرده و انرژی برای انجام کارهایشان ندارند.

ابتلا به آپنه تنفسی

آپنه تنفسی، یک بیماری است که نفس افراد در حین خواب قطع شده و برای چند ثانیه نمی‌توانند تنفس کنند. این موضوع باعث می‌شود تا در طول خواب چندبار بیدار شده و به طور کلی خواب با کیفیتی نداشته باشند. از این رو تا زمانی که این بیماری را درمان نکنند؛ دچار خستگی مفرط خواهند بود.

نداشتن رژیم غذایی مناسب

از دیگر دلایل ابتلا به خستگی مفرط ، می‌توانیم به نداشتن رژیم غذایی مناسب اشاره کنیم. افرادی که دچار کمبود ویتامین هستند نیز انرژی لازم را در طول روز ندارند. استفاده از کربوهیدرات های ساده در ابتدای روز نیز باعث می‌شود تا قند خون افراد به سرعت کاهش یافته و دچار خستگی شوند.

ابتلا به کم خونی

در بدن افراد کم خون، اکسیژن رسانی دشوارتر است. همچنین میزان آهن خون آنها نیز پایین بوده و به همین دلیل دچار نشانه های خستگی مفرط می‌شوند.

ابتلا به افسردگی

یکی از اصلی ترین نشانه های ابتلا به افسردگی، خستگی مفرط است. چرا که با وجود افسردگی افراد به سختی از تختخواب خود خارج شده و همچنین کندی روانی حرکتی را نیز تجربه می‌کنند.

کم کار بودن تیروئید

تیروئید یکی از غدد اصلی بدن است که با ترشح هورمون های مختلف میزان متابولیسم و سوخت ساز را تعیین می‌کند. اما زمانی که دچار کم کاری می‌شود؛ افراد نشانه هایی مشابه با افسردگی را تجربه کرده و همچنین خستگی مزمن را نیز تجربه می‌کنند.

کافئین

کافئین ماده ای اعتیاد آور است. زمانی که افراد بیش از اندازه از آن استفاده می‌کنند؛ بدن نسبت به آن مقاومت داده و از طرفی عادت می‌کند. به این معنا که زمانی که به کافئین دسترسی نداشته باشند؛ دچار احساس خستگی مفرط و بی حوصلگی می‌شوند.

ابتلا به دیابت

از آنجایی که افراد مبتلا به دیابت نمی‌توانند گلوکز را از خون جذب کنند؛ سلول های آنان منبع انرژی نداشته و تا زمانی که انسولین تزریق نکنند؛ دچار خستگی و بی حالی هستند.

ابتلا به بیماری های قلبی

در ابتلا به بیماری های قلبی نیز خون رسانی به اندام ها به درستی انجام نمی‌شود. به همین دلیل افراد در حین انجام فعالیت های مختلف، به سرعت دچار بی حالی و انگیزگی می‌شوند.

درمان خستگی مفرط با طب سنتی

اگر در صورت ابتلا به خستگی مفرط ، مایل به مصرف داروهای مختلف نیستید؛ با طب سنتی نیز می‌توانید این بیماری را درمان نمایید. مصرف برخی از دمنوش های گیاهی و یا حتی حجامت می‌تواند این مشکل را تا حدی درمان کند. اما در این زمینه حتما باید با متخصص مشورت کنید.

روش های درمانی خستگی مفرط

 

علاوه بر طب سنتی، روش های دیگری نیز برای درمان این مشکل وجود دارد. برخی از این روش ها، شامل موارد زیر هستند.

تغییر سبک زندگی: تنظیم زمان خواب بیداری، ورزش کردن و فعالیت بدنی، داشتن رژیم غذایی مناسب و… همگی از منجر به درمان این حالت می‌شوند.

درمان مشکلات روانی: از آنجایی که یکی از علل اصلی بروز این حالت، ابتلا به افسردگی است؛ افراد باید حتما به درمان مشکلات روانی خود بپردازند.

مراجعه به متخصص: در این زمینه حتما به پزشک متخصص مراجعه کرده و بعد از پیدا کردن علت آن، درمان های دارویی خود را زیر نظر او آغاز کنند.

سخن پایانی

خستگی مفرط می‌تواند پیامدهای زیادی برای زندگی فردی و اجتماعی شما داشته باشد. بسیاری از افراد دقیقا به همین دلیل از شغل خود استعفا داده و یا اخراج می‌شوند. به همین دلیل در صورت تجربه های نشانه های آن، باید حتما این موضوع را پیگیری کرده و برای درمان اقدام کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خستگی مفرط می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: علت خستگی مفرط و کوفتگی بدن چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مدافینیل ۱۰۰ یکی از داروهای تقویت کننده بیداری و هوشیاری است که در بیشتر موارد، برای افراد مبتلا به اختلالات خواب تجویز می‌شود. امروزه به دلیل سبک زندگی ناسالم و یا ابتلا به بیماری های مختلف، افراد الگوی خواب و بیداری مناسبی ندارند. از طرفی همین کیفیت پایین خواب منجر به بروز مشکلات بیشتری می‌گردد. از این رو بهتر است افراد دارو درمانی را آغاز کرده و این اختلال را درمان نمایند. امروزه یکی از بیشترین داروهایی که برای اختلالات خواب تجویز می‌شوند؛ مدافینیل است. البته که افراد باید در کنار آن از روش های روانشناختی نیز برای درمان استفاده نمایند. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدافینیل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

موارد مصرف مدافینیل

 

مدافینیل در بیشتر موارد برای درمان مشکلات مربوط به خواب مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما کاربردهای دیگری هم داشته و متخصصین آن را برای درمان مشکلات دیگر هم تجویز می‌نمانید. در این قسمت به توضیح برخی از این کاربردها پرداخته ایم. برای آشنایی با انواع اختلالات خواب کلیک نمایید.

تقویت مهارت های شناختی

مصرف مدافینیل روی مهارت های شناختی افراد نیز تاثیر دارد. مصرف این دارو منجر به بهبود عملکرد در حوزه های تصمیم گیری، انعطاف پذیری، و حافظه و خلاقیت هم می‌شود.

خواب و بیداری

این دارو با تاثیر بر انتقال دهنده های شیمیایی مغز، منجر به بیداری و هوشیاری افراد شده و در درمان اختلالاتی مثل نارکولپسی نیز تاثیر دارد.

بهبود خلق و خو

با تنظیم زمان خواب و بیداری و بهبود کیفیت آن خلق و خوی افراد نیز بهتر می‌شود. اما به طور کلی این دارو بر میزان مصرف انرژی، و بالارفتن نرخ متابولیک نیز تاثیر دارد.

از بین بردن نشانه های خستگی

علاوه بر اینکه مصرف این دارو نشانه های خستگی ناشی از اختلالات خواب را از بین می‌برد؛ در فرایند درمان ام اس نیز تجویز شده و دقیقا همین کاربرد را دارد.

کاهش وزن

این دارو سرکوب کننده اشتها در افراد است. به همین دلیل می‌تواند منجر به کاهش وزن در مدت زمان کوتاه شود.

دوز و نحوه مصرف

مدافینیل در دوزهای 100 و 200 میلی گرم موجود بوده و صرفا با نسخه پزشک قابل تهیه است. میزان مصرف آن را در روز، متخصص باید تعیین نماید و بهتر است مصرف آن را به فرد دیگری به صورت خودسرانه پیشنهاد ندهید. برای آشنایی بیشتر با چگونگی عملکرد ملاتونین کلیک نمایید.

مکانیسم اثر مدافینیل

این دارو منجر به افزایش چشمگیر سطح دوپامین شده و به همین دلیل هوشیاری مغز را به صورت جامع افزایش می‌دهد. از طرفی سطح انتقال دهنده گابا را نیز کم کرده و تمایل کمی به گیرنده های دوپامین دارد.

اسامی تجاری

مدافینیل در ایران با نام های دیگری مانند پروفینیل، نارکوفینیل، مدافینیل و مفینال نیز شناخته می‌شود.

موارد منع مصرف

با وجود شرایطی، اصلا نباید از این دارو استفاده کنید. این شرایط، شامل موارد زیر هستند.

  • مدافینیل نباید همراه با الکل مصرف شود.
  • مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است.
  • در صورت داشتن سابقه دوقطبی یا روانپریشی، نباید از این دارو استفاده نمایید.
  • اگر افراد مبتلا به اختلالات کبدی و کلیوی باشند؛ نباید از این دارو استفاده کنند.
  • در صورت داشتن حساسیت دارویی نیز مصرف این دارو پیشنهاد نمی‌شود.
  • این دارو می‌تواند افکار خودکشی را تشدید کند.

عوارض جانبی ناشی از مصرف مدافینیل

مصرف مدافینیل نیز با تمام فوایدی که دارد؛ پیامدهایی را نیز برای افراد ایجاد می‌کند. این مشکلات شامل موارد زیر هستند.

  1. سردرد و سرگیجه
  2. حالت تهوع
  3. استرس
  4. کاهش اشتها
  5. اسهال و استفراغ
  6. قرمز شدن پوست
  7. اختلال در بلع
  8. آبریزش بینی
  9. بالا رفتن فشار خون
  10. اضطراب
  11. تشنج
  12. آریتمی

تداخلات دارویی با مدافینیل

نباید مدافینیل را با برخی از داروها استفاده نمود. در صورت استفاده همزمان این داروها با مدافینیل، اثر آن کاهش و یا تشدید شده و یا فرد دچار مشکلات زیادی می‌گردد. این داروها شامل موارد زیر هستند.

  • آمفتامین
  • ریتالین
  • داروهای مونوآمین اکسیداز
  • داروهای ضد قارچ
  • باربیتورات ها
  • قرص های ضدبارداری
  • دیازپام
  • کاربامازپین
  • وارفارین

هشدارها و موارد احتیاط در مورد مدافینیل

در مورد مصرف مدافینیل نکاتی وجود دارد که بهتر است از پیش از شروع مصرف این دارو، آنها را رعایت کنید. برخی از آنها شامل موارد زیر هستند.

⭕بهتر است یک هفته پیش از شروع درمان با این دارو، حتما تست بارداری بدهید.

⭕از نظر قلبی و عروقی کاملا مورد بررسی قرار گیرید.

⭕فشارخون و ضربان قلب خود را کنترل کنید.

⭕نسبت به حساسیت های دارویی و یا پوستی نیز اطمینان حاصل کنید.

توصیه های دارویی برای مصرف مدافینیل

در حین مصرف این دارو نیز نکات زیر را رعایت فرمایید.

  • در ابتدای مصرف از انجام کارهایی که نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارند؛ پرهیز نمایید.
  • تغییر در دوز مصرفی را زیر نظر متخصص انجام دهید.
  • به هیچ عنوان این دارو را با الکل مصرف نکنید.
  • قند و فشار خون خود را به طور مرتب چک کنید.
  • در صورت بروز نشانه های غیرعادی، سریعا به متخصص مراجعه کنید.

داروهای هم گروه

برخی داروهای دیگر نیز با مدافینیل هم گروه بوده و خواص مشابهی دارند. این داروها شامل کافئین، دکس متیل فنیدات، دوکساپرام و دی اتیل پروپیون هیدروکلراید هستند.

پیامدهای قطع ناگهانی مدافینیل

 

زمانی که مصرف مدافینیل را به صورت ناگهانی قطع می‌کنید؛ دچار نشانه هایی مانند خواب آلودگی، خستگی و بی حالی، اختلال در عملکرد شناختی، تغییرات خلقی و یا حتی علائم احتمالی ترک خواهید شد. بیشتر داروهایی که مربوط به ریتم خواب و بیداری هستند؛ منجر به اعتیاد و وابستگی در افراد می‌شوند. البته که مصرف این دارو اعتیادآور نیست. اما ممکن است افراد از نظر روانی به آن وابسته شوند.

سخن پایانی

مدافینیل یکی از داروهای موثر در زمینه بالا بردن هوشیاری و تمرکز است. اما نباید در مورد مصرف آن به صورن خودسرانه عمل کرد. چرا که این دارو نیز عوارض جانبی مختلفی داشته و می‌تواند برای افراد مشکل ساز شود. از این رو بهتر است افراد برای بهبود کیفیت خواب و بیداری خود، علاوه بر دارودرمانی از یک روانشناس نیز در این زمینه کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدافینیل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مدافینیل برای چیست؟ Modafinil ۱۰۰



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم ؟ در بسیاری از موارد این جمله را از زبان دختران زیادی می‌شنویم. این موضوع بیشتر در گذشته رایج بود که دختر عمو و پسر عمو حتما باید با یکدیگر ازدواج کنند. البته هنوز هم چنین احتمالی وجود دارد. اما دیگر نقش خانواده ها در این مورد کمرنگ تر شده و خود زوجین در این مورد تصمیم می‌گیرند. به طور کلی در ازدواج های فامیلی احتمال بروز مشکلات بیشتری وجود دارد. اما این موضوع به معنای عدم موفقیت چنین روابطی نیست. به همین دلیل افراد باید با دید بازتری نسبت به این موضوع تصمیم گیری کرده و در این مورد حتما از یک مشاوره ازدواج نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با پسرعمو می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

چرا عاشق پسر عموم شدم ؟

 

پشت عشق، تقریبا می‌توان گفت که هیچ منطقی وجود ندارد. در واقع شما بدون هیچ دلیل خاصی عاشق یک نفر می‌شوید. اما در مورد عشق دختر عمو پسر عمو این موضوع کمی متفاوت است. در واقع این افراد از دوران کودکی با یکدیگر بزرگ شده اند و به همین دلیل گاهی تنها تصور می‌کنند که این یک عشق است. اما به طور کلی دلایل مختلفی را می‌توان برای این موضوع در نظر گرفت. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با شرایط ازدواج فامیلی کلیک نمایید.

همدیگر را زیاد ملاقات کرده اید

زمانی که دو نفر یکدیگر را به صورت مکرر ملاقات می‌کنند؛ ناخودآگاه بین آنها حسی شبیه عادت یا وابستگی ایجاد می‌شود که آن را با عشق اشتباه می‌گیرند. در روابط خانوادگی نیز به دلیل اینکه افراد یکدیگر را مرتبا ملاقات می‌کنند؛ تصور می‌کنند که عاشق شده اند. البته هرچه سن افراد کمتر باشد؛ احتمال بروز چنین حالتی بیشتر است.

والدین شما به صورت مداوم در این مورد صحبت می‌کنند | عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم

یکی دیگر از دلایل بروز چنین احساسی، القا شدن آن توسط والدین و دیگران است. دخترعمو و پسرعمو زمانی که شاهد صحبت های والدین خود در این مورد هستند؛ خود را ملزم می‌دانند که حتما با دختر عمو یا پسر عمو خود ازدواج کرده و گزینه های دیگر را در نظر نمی‌گیرند. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از اصرار خانواده به ازدواج کلیک نمایید.

از دوران کودکی با یکدیگر بزرگ شده اید

شاید شما هم در مورد عشق میان همبازی های دوران کودکی شنیده باشید. حتی گاهی اولین عشق یک نفر، همبازی دوران کودکی اوست. افراد در این حالت تصور می‌کنند که دیگر هیچکس را مانند همبازی خود نمی‌توانند پیدا کنند.

از زمان کودکی این موضوع را به شما القا کرده اند | عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم

زمانی که شما از زمان کودکی به طور مداوم بشنوید که عقد دخترعمو پسرعموها را در آسمان ها بسته اند؛ شاید در دوران بزرگسالی دیگر حق انتخاب دیگری برای خود قائل نشده و خود را ملزم به ازدواج با پسرعموی خود بکنید. در واقع این موضوع همواره پیش زمینه ذهن شما هست و زمانی که بزرگ می‌شوید؛ واقع تصور می‌کنید که عاشق دخترعمو یا پسرعموی خود شده اید.

فواید عشق پسرعمو دخترعمو | عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم

اما عشق میان دختر عمو و پسر عمو همیشه هم بد نیست. گاهی این عشق منجر به شکل گیری یک رابطه موفق و حتی ازدواج خوب می‌شود. از این رو باید فواید آن را نیز در نظر بگیرید.

رسیدن به شناخت کافی

یکی از اصلی ترین فواید عشق میان دخترعمو و پسر عمو ، این است که شناخت کافی از همه چیزطرف مقابل دارید. خانواده او را می‌شناسید؛ به اخلاق های او تا حدی آشنایی دارید و او تقریبا نمی‌تواند به شما دروغ بگوید.

دیدار مکرر | عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم

به طور کلی دیدار مکرر در هر رابطه ای منجر به شناخت بیشتر می‌شود. از طرفی زمانی که طرف مقابل خود را زیاد ببینید؛ احساس دلتنگی در شما کمتر شده و به شناخت بیشتری هم از اخلاق های طرف مقابل خود می‌رسید.

کمتر احتمال دارد دچار چالش و دعوا شوید

از آنجایی که از دخترعمو یا پسرعموی خود شناخت کافی دارید؛ کمتر احتمال دارد که دچار چالش و دعوا شوید. در واقع افراد در این حالت بیشتر تلاش می‌کنند تا در رابطه با یکدیگر کنار بیایند.

ویژگی های اخلاقی مشابه دارید | عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم

داشتن ویژگی های اخلاقی مشابه نیز یکی دیگر از فواید عشق بین دخترعمو و پسرعمو است. آنها در محیط و فرهنگ نسبتا مشابهی رشد و احتمالا ارزش ها و ملاک های یکسانی هم دارند. کمتر پیش می‌آید که بین دو برادر از نظر تربیتی تفاوت زیادی وجود داشته باشد.

چالش هایی که در این زمینه وجود دارد

 

فراموش نکنید که شروع چنین رابطه ای، چالش هایی نیز دارد. حتی می‌توان گفت که مشکلات ناشی از یک رابطه فامیلی بیشتر از مزایای آن است. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت.

نمی‌توانید در رابطه رک باشید

گاهی افراد به دلیل روابط فامیلی احساس رودربایستی داشته و نمی‌توانند به راحتی در مورد خواسته ها و مشکلات خود صحبت کنند. رک بودن همیشه هم به معنای بی ادبی کردن نیست. گاهی قبل از شروع یک رابطه ای، افراد باید بتوانند در مورد مسائل شان صحبت کنند. اما در رابطه میان پسرعمو و دخترعمو این اتفاق کمتر رخ خواهد داد.

در صورت بروز مشکل میان شما روابط خانوادگی تان هم بهم می‌خورد

اگر این عشق به سرانجام نرسد؛ ممکن است روابط خانوادگی نیز مختل گردد. چرا گاهی افراد توانایی تفکیک مسائل را نداشته و به همین دلیل تصور می‌کنند طرف مقابل دشمن خونی شان است. با اینکه اغلب، همین موضوع مانع از بی احترامی میان افراد می‌گردد. اما به هرحال دو خانواده دیگر مانند گذشته نمی‌توانند با یکدیگر در ارتباط باشند.

احتمالا دوره آشنایی کوتاهی خواهید داشت | عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم

به دلیل اینکه این عشق در بستر خانواده شکل گرفته است؛ خیلی زود همه افراد متوجه آن شده و به افراد فشار می‌آورند تا زودتر آن را رسمی کنند. به همین دلیل شاید دخترعمو و پسرعمو زمان زیادی برای آشنا شدن و وقت گذراندن با یکدیگر نداشته باشند.

تولد فرزندی با ناهنجاری های ژنتیکی

در ازدواج های فامیلی، مخصوصا دخترعمو و پسرعمو احتمال بروز ناهنجاری های ژنتیکی در فرزندان بیشتر بوده و در واقع این ریسک افزایش پیدا می‌کند. به همین دلیل پیش از ازدواج باید این موضوع را در نظر داشته باشید.

سخن پایانی

طبیعی است اگر عاشق پسرعموی خود بشوید. چرا که او فردی است که مدام با او وقت گذرانده و از کودکی با او بزرگ شده اید. تنها بهتر است احساسات خود را در این شرایط کنترل کرده و مزایا و معایب ادامه دار شدن این رابطه را نیز در نظر داشته باشید. در این زمینه حتما با یک روانشناس نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با پسرعمو می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: عاشق ‌پسر عموم شدم چیکار کنم ؟



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مرد بودن یکی از اصطلاحاتی است که تعریف و تمجید محسوب شده؛ اما بار روانی زیادی برای خود مردان دارد. به طور کلی زمانی که در مورد موضوعات جنسیتی صحبت می‌کنیم؛ تنها با فیزیولوژیک افراد سروکار نداریم. هویت جنسی و نقش ها و انتظارات اجتماعی چیزی بیش از آلت تناسلی است که افراد با آن متولد می‌شوند. همه افراد معمولا ذهنیت یکسان و مشترکی در مورد مردانگی دارند. اما زمانی که یک مرد طبق این ملاک و معیارها عمل نکند؛ طرد شده و مورد سرزنش و تحقیر قرار می‌گیرد. به همین دلیل است که برخی از مردان از این نظر تحت فشار قرار گرفته و دچار مشکل می‌شوند. بهتر است هم مردان و هم افراد دیگر در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کرده و در این زمینه از مشاوره تلفنی کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرد بودن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مرد بودن به چه معناست؟

شاید شما هم شنیده باشید که زمانی که می‌خواهند از یک نفر تعریف کنند؛ می‌گویند خیلی “مرد” است. این مرتبط با موضوع مردانگی است و نه فقط جنسیتی که با آن متولد می‌شود. همواره از مردان انتظار بیشتری می‌رود تا حمایت گر و قوی باشند. هرچه زنان تلاش کنند تا از لحاظ مدنی حقوق برابری با مردان داشته باشند؛ نمی‌توان منکر این قضیه شد که آنها با یکدیگر تفاوت هایی داشته و حتی خود زنان نیز از مردان انتظارات بیشتری دارند. به هرحال این موضوع اجتناب ناپذیر بوده و هم مردان و هم زنان باید آن را بپذیرند. از طرفی مردان باید خود را برای سختی های بیشتری در زندگی آماده کنند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های مردسالاری در جوامع کلیک نمایید.

نشانه های مرد بودن

 

هم مردان و هم زنان دارای خصوصیات اخلاقی منحصر به فردی هستند. برخی از نشانه هایی که بیشتر در مردان مشاهده می‌کنیم؛ شامل موارد زیر هستند.

  • تصمیم گیری بر اساس منطق و عقل
  • در انجام کارهای مختلف، خلاقیت دارند
  • در برابر طرد شدن و تنهایی حساسیت بالایی دارند
  • در روابط شان احساس مالکیت زیادی می‌کنند.

نقش های مردانه و انتظارات اجتماعی

اما مرد بودن بیشتر به نگاه اجتماعی و انتظارات دیگران برمی‌گردد. در واقع مردان اگر بتوانند این انتظارات را برآورده کرده و طبق این معیارها عمل کنند؛ به آنها مرد گفته می‌شود. به همین دلیل است که اگر یک نفر سرپیچی کرده و طبق این ملاک ها پیش نرود؛ مورد قضاوت و انگ اجتماعی قرار می‌گیرد. در این قسمت در مورد این نقش ها توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از انواع وظایف مرد در خانه کلیک نمایید.

بروز ندادن احساسات

یکی از اصلی ترین انتظاراتی که از مردان می‌رود و نشانه مرد بودن آنهاست؛ بروز ندادن احساسات شان است. احتمالا همه مردان و پسران یکبار این جمله را شنیده اند که مرد که گریه نمی‌کنه! در واقع از آنها انتظار می‌رود که در هر موقعیتی قوی بوده و هیچ ضعفی از خود نشان ندهند.

تظاهر به اینکه هیچ ضعفی ندارد

مردان تمایل زیادی به این قضیه دارند که وانمود کنند هیچ ضعفی ندارند. از طرفی گاهی جامعه نیز از آنها چنین انتظاری دارد. مردان باید خود به این باور برسند که هیچ فردی کامل نبوده و همه نیاز به کمک و حمایت دارند. آنها خودشان را موظف می‌دانند که از پس همه کارها برآمده و بتوانند مانند یک ابرقهرمان عمل کنند. و زمانی که این اتفاق نیوفتد؛ دچار احساس ناکارآمدی خواهند شد.

علایق خود را محدود می‌کند

همه ما تصور می‌کنیم که مردان علایق محدود تری دارند. چرا که بیشتر فعالیت ها را زنانه دانسته و به آنها اجازه نمی‌دهیم تا آنها را انجام دهند. برای مثال اهمیت دادن به تمیزی و زیبایی، موضوعی است که مردان نیز باید آن را انجام دهند. اما خود را از آن منع می‌کنند.

باید فشارهای مالی و اقتصادی را تحمل کند

این همیشه مردان نیستند که باید فشارهای مالی و اقتصادی را تحمل کنند. گاهی خود مردان با این باور، فشار زیادی به خودشان وارد کرده و دچار مشکلات مختلفی می‌شوند. همانطور که امروزه شاهد افسردگی و اضطراب مردان به دلیل مسائل مالی هستیم.

چطور می‌توان فشار مرد بودن را کاهش داد؟

اما هم خود مردان و هم زنان وظیفه دارند تا با باورهای غلط در مورد مرد بودن مبارزه کرده و کمی از این فشار کم کنند. فرهنگ سازی و صحبت کردن در مورد این مسائل، بسیار کمک کننده است. بهتر است از اطرافیان خود شروع کرده و نسبت به پدر و یا برادر و همسر خود این همدلی را نشان دهید. در واقع تابوشکنی کرده و این بستر را برای آنان فراهم کنید تا خود واقعی شان را به شما نشان دهند. به آنها اجازه گریه کردن، ضعیف بودن، خسته بودن و… را بدهید. در این مورد حتی می‌توانید با یک روانشناس نیز مشورت کنید. برای اطلاع از نشانه های رفتاری افرادی که مورد غفلت عاطفی بودند کلیک نمایید.

باورهای سنتی در مورد مرد بودن

چیزی که پیش تر در مورد آن صحبت کردیم؛ بیشتر در مورد باورهای سنتی بود که همگان نسبت به مردان داشتند. مثل اینکه مردان حق گریه کردن را نداشته و یا حمایت مالی خانواده تماما باید بر عهده آنان باشند. در گذشته سخت گیری بیشتری نسبت به مردان انجام می‌شد.

باور امروزی در مورد مرد بودن

اما جوامع امروزی چه تفکری در مورد مرد بودن دارند؟ امروزه کمی از سخت گیری ها و فشار روانی روی مردان کاسته شده و آنها می‌توانند آزادانه تر عمل کنند. حتی ازدواج نکرده و مسئولیت یک خانواده را برعهده نگیرند. این اتفاق به لطف آگاهی و فرهنگ رسانی بیشتر در جوامع افتاده است.

اهمیت شناخت مردانگی و زنانگی

شناخت ویژگی های مردانگی و زنانگی از آن جهت اهمیت دارد که افراد بیشتر با نقش های خود آشنا شده و طبق آنها عمل می‌کنند. از طرفی کمی انعطاف پذیر تر شده و متوجه می‌شوند که ویژگی های مردانه و زنانه در هر دو جنس وجود دارد. پس نباید تا این حد به مردان فشار وارد کرد.

چالش ها و مزایای مرد بودن

 

چالش هایی که مرد بودن برای افراد ایجاد می‌کند شامل فشار روانی و جسمانی است که به وضوح شاهد آثار آنها در زندگی مردان هستیم. اما به تبع آنها از مزایایی نیز برخوردار هستند. مخصوصا در جوامع مرد سالار. آنها همواره نسبت به زنان از حقوق و مزایای بیشتری برخوردار بوده و راحت تر می‌توانند ترفیع شغلی بگیرند. از لحاظ اجتماعی و حقوقی نیز از اعتبار بالاتری برخوردار می‌باشند. حتی گاهی می‌توان گفت که این مزایا بر سختی های مرد بودن می‌چربد.

جملاتی در توصیف مرد بودن

مردانگی ات را

با غرور بی اندازه ات به دختری که عاشق توست

ثابت نکن

مردانگی را

زمانی میتوانی نشان دهی که دختری

با تمام تنهایی اش به تو تکیه کرده

و با تکیه به غرور تو

به قدرت تو

در این دنیای پر از نامردی

قدم بر میدارد

آغــوشت بوی تلخ که هیچ، بوی غرور میدهد

و چه لذت بخش است که ریه هایم از عطر مردانگی ات پر شود

همانطور که هر نری مرد نیست

“مردی” و “مردانگی” هم

هیچ ربطی به هم ندارند

گول شباهت ظاهری کلمات را نخورید

سخن پایانی

به طور کلی اگر بخواهیم از مرد بودن به عنوان یک نقش و یا وظیفه صحبت کنیم؛ باید بگوییم که کار ساده ای نبوده و یا مسئولیت های سخت و زیادی همراه است. از این رو بهتر است کمی بیشترر مردان را درک کرده و نسبت به آنها آسانگیر تر باشیم. از طرفی اطلاعات خود را در این زمینه بالاتر بده و حتی آنها تشویق کنیم تا از متخصص کمک بگیرند و به سلامت روانی خود اهمیت دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرد بودن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مرد بودن کار هر کسی نیست!



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درماندگی آموخته شده حالتی است که در آن افراد به وضعیتی که در آن قرار می‌گیرند؛ عادت کرده و دیگر هیچ تلاشی برای خارج شدن از آن نمی‌کنند. مثال های زیادی در این زمینه وجود دارد؛ اما در جنبه های مختلف زندگی روزمره به وضوح شاهد بروز چنین موضوعی هستیم. به طور کلی این ذات آدمی است که به هرچیزی عادت کرده و دیگر بعد از مدتی برای تغییر تلاشی نمی‌کند. این عادت در برخی موارد مفید بوده و باعث می‌شود تا افراد درد کمتری را متحمل شوند. اما گاهی باعث انفعال شده و منجر به بروز مشکلات زیادی می‌گردد. از این رو بهتر است افراد از این حالت آگاه شده و در صورت قرارگیری در چنین وضعیتی حتما از متخصص کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.‌

برای دریافت مشاوره در زمینه درماندگی آموخته شده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

درماندگی آموخته شده

غورباقه ای را تصور کنید که آن را در یک دیگ آبجوش که روی گاز قرار دارد؛ می‌گذارند. او در ابتدا تقلای زیادی برای خارج شدن از این دیگ می‌کند. اما بعد از چند دقیقه به این وضعیت عادت کرده و دیگر هیچ تلاشی نمی‌کند. اما این وضعیت باعث می‌شود که که غورباقه پخته شده و جانش را از دست بدهد. این ضعیت در زندگی واقعی هم بسیار اتفاق می‌افتد. زمانی که افراد در یک بحران قرار می‌گیرند؛ در ابتدا تلاش زیادی برای خارج از مخمصه می‌کنند؛ اما بعد از مدت زمان کوتاهی به دلیل ناامیدی و استیصالی که تجربه می‌کنند؛ دیگر کاملا همه چیز را رها کرده به حالت بحرانی عادت می‌کنند.

از لحاظ زیستی، این اتفاق حتی در بدن ما هم می‌افتد. زمانی که در حال تجربه یک درد هستیم؛ بعد از مدتی سلول های عصبی ما نیز عادت کرده و دیگر پیام درد را به مغز ارسال نمی‌کنند. با اینکه هنوز محرک درد وجود دارد. این موضوع باعث می‌شود تا ما درد کمتری را تجربه کنیم. برای جلوگیری از عادی شدن رابطه کلیک نمایید.

نشانه های ناشی از ابتلای افراد به درماندگی آموخته شده

 

زمانی که افراد در زندگی خود، به هر دلیلی دچار درماندگی آموخته شده می‌شوند؛ نشانه هایی از خود بروز می‌دهند که به راحتی می‌توان متوجه حضور مشکلی در زندگی آنان شد. این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای جلوگیری از بروز ناامیدی از زندگی کلیک نمایید.

  • دیگر از کسی درخواست کمک نمی‌کنند.
  • امید خود را از دست می‌دهند.
  • تسلیم شده و شرایط را می‌پذیرند.
  • دیگر تلاشی برای موفقیت نمی‌کنند.
  • عزت نفس آنها کاهش می‌یابد.
  • منفعل می‌شوند.
  • خودشان از کمبود انگیزه ای که دارند؛ ناراحت می‌شوند.
  • مدام انجام کارهایشان را به تعویق می‌اندازند.

چگونگی شکل گیری درماندگی آموخته شده

اگر بخواهیم تاریخچه شکل گیری نظریه درماندگی آموخته شده که توسط مارتین سلیگم اولین بار مطرح شد را پیدا کنیم؛ باید به زمانی برگردیم که او شاهد تلاش های پدرش برای سیر کردن شکم خانوادش بود. در واقع پدر او با وجود داشتن مدرک کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های معتبر، به دلیل بحران داخلی آمریکا هیچ امیدی به پیدا کردن یک شغل مناسب نداشت. اما جایی این نظریه به طور دقیق شکل گرفت که او در آزمایشگاه ریچارد سالومون که یکی از داشنمندان معروف در حوزه روانشناسی یادگیری بود؛ حضور یافت. برای آشنایی با راه های درمان بی حوصلگی و بی انگیزگی کلیک نمایید.

آزمایش سلیگمن

آزمایش سلیگمن برای کشف درماندگی آموخته شده این بود که او سه سگ را به صورت های مختلف درون جعبه هایی قرار می‌داد تا واکنش آنها را مشاهده کند. سگ اول تنها از یک طرف جعبه مورد شوک قرار می‌گرفت و زمانی که دکمه قرمز را می‌زد شوک تمام می‌شد و می‌توانست از جعبه خارج شود. سگ دوم اما از دو طرف جعبه مورد شوک قرار می‌گرفت و حتی با زدن دکمه قرمز نیز شوک ها قطع نمی‌شدند. اما سگ بعد از مدتی با اینکه شوک ها قطع شده بودند؛ از جعبه خارج نمی‌شد. او در جعبه خوابیده و شوک ها را تحمل می‌کرد. برای آشنایی با نشانه های درجا زدن در زندگی کلیک نمایید.

سگ سوم در ابتدا هیچ شوکی را تجربه نکرده بود؛ اما با اولین شوک برای فرار تلاش زیادی می‌کرد. در واقع مشخص شد که سگی که دچار درماندگی آموخته شده بود؛ در مقایسه با این سگ حتی کمتر هم ناله یا پارس می‌کرد.

تبعات درماندگی آموخته شده

اگر بخواهیم درماندگی آموخته شده را کمی بیشتر بسط دهیم؛ متوجه خواهیم شد که بسیاری از مشکلاتی که افراد امروزه در زندگی شان تجربه می‌کنند؛ نتیجه همین درماندگی آموخته شده است. در واقع این احساس کنترل نداشتن است که چنین کاری را با افراد می‌کند. اعتیاد، ترس از موفقیت و شکست، مشکلاتی که بین زوجین وجود دارد؛ افسردگی و بسیاری از بیماری های روانی از تبعات همین موضوع هستند.

نمونه هایی از درماندگی آموخته شده در زندگی روزمره

نمونه ای از درماندگی آموخته شده در زندگی روزمره، مانند دانش آموزی که در کلاس درس اصلا فعال نبوده و بعد از رد شدن در یک امتحان شکست را پذیرفته و خود را درمانده احساس می‌کند. به همین دلیل دیگر تلاشی نکرده و والدین نیز از او به عنوان یک فرد تنبل و کم هوش یاد می‌کنند. در صورتی که او تنها دست از تلاش کردن برداشته است.

و یا افرادی که مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند در بیشتر موارد مشاهده می‌کنیم که به زندگی خود با همسر و یا خانواده ادامه داده و به این وضعیت عادت کرده اند. برای بسیاری از ما سوال می‌شود که چرا این فرد هیچ تلاشی در جهت متوقف ساختن این وضعیت نمی‌کند! در جواب باید گفت: درماندگی آموخته شده. آنها احتمالا تا جایی برای فرار و یا کمک خواستن تلاش کرده اند. اما بعد از آن دیگر تسلیم شده و شرایط را پذیرفته اند.

غلبه بر درماندگی آموخته شده

 

اما چطور می‌توان درگیر عادت نشد و یا بر درماندگی آموخته شده غلبه کرد؟ همیشه می‌تواند این سیکل باطل را شکست و از آن خارج شد. تنها باید عزم خود را جزم کرده و ناامید نشوید. روش های موثر در این زمینه، شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های بالا بردن مهارت جرات ورزی کلیک نمایید.

  • دریافت کردن حمایت و تشویق از دیگران
  • کشف ریشه های درماندگی آموخته شده
  • تمرکز برای پیدا کردن راهی که محرک آسیب زننده را از بین می‌برد.
  • بالا بردن عزت نفس و روحیه خودکارآمدی
  • تعیین اهداف بزگ برای خود و دنبال کردن آنها
  • هوشیاری نسبت به موقعیتی که در آن قرار دارید
  • جایگزین کردن افکار مثبت به جای افکار منفی

سخن پایانی

احتمالا شما هم در موقعیتی قرار گرفته اید که تصور کردید هیچ کاری از دستتان برنمی‌آید و باید همه چیز را به حال خود رها کنید. حتی اگر باعث آسیب به خودتان بشود. طبق توضیحات این مقاله باید فهمیده باشید که همیشه راه نجاتی هست. تنها باید بدانید که در چه موقعیتی قرار گرفته اید. برای تغییر این وضعیت خیلی اوقات نیازمند کمک های یک روانشناس هستیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه درماندگی آموخته شده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: درماندگی آموخته شده نظریه سلیگمن چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اشتباهات دختر مجرد شامل موضوعاتی که بابت آنها خود را سرزنش کرده و بعد از چند سال به آنها می‌رسند. طبیعتا دختران در سن کم بسیار تحت تاثیر هیجانات خود بوده و ممکن است تصمیماتی بگیرند که نتایج خوبی نداشته باشد. اما پیامدهای ناشی از این تصمیمات سریعا خود را نشان نداده و گاهی سالها طول می‌کشد تا فرد متوجه تبعات تصمیم اشتباهش بشود. البته که همه افراد در زندگی خود اشتباهاتی می‌کنند و این اصلا اشکالی ندارد. اما در مورد دختران این موضوع کمی حساس تر بوده و ممکن است زندگی آنها را بیشتر دچار مشکل کند. به همین دلیل بهتر است اگر مجرد هستید؛ پیشتر در مورد این موضوعات، اطلاعات کسب کرده و با یک مشاور نیز مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اشتباهات دختر مجرد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اشتباهات دختر مجردی که قصد ازدواج دارند

 

دختران برای زندگی خود برنامه مختلفی دارند. برای مثال فردی قصد ازدواج داشته و دیگری تمایلی به اینکار ندارد. اما بسته به هدفی که دارید؛ ممکن است دچار اشتباهات مختلفی بشوید. برخی از اشتباهاتی که دختران مجرد بعد از چند سال متوجه آنها می‌شوند را در این قسمت ذکر خواهیم کرد. برای اطلاع از شرایط ازدواج بعد سی سالگی کلیک کنید.

یاداشت نکردن اهداف خود

جوانان امروزی، کمتر به این موضوع اهمیت داده و زمانی را به یادداشت کردن اهداف خود اختصاص نمی‌دهند. اما حتی اگر قصد ازدواج هم ندارید؛ بهتر است به اهداف دیگری فکر کرده و آنها را یادداشت کنید. زمانی که اهداف خود را می‌نویسد؛ بیشتر خود را ملزم می‌دانید تا آنها را عملی کنید.

داشتن انتظارات بیهوده | اشتباهات دختر مجرد

یکی دیگر از انواع اشتباهات دختر مجرد ، این است که انتظارات غیرواقع بینانه ای از خود و دیگران دارند. آنها کل عمر خود را منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفیدی هستند که بیاید و آنها را خوشبخت کند. در صورتی که حتی خودشان هم کامل نیستند. بهتر است معیارهای واقعی و منطقی داشته باشید و رویایی فکر نکنید.

داشتن استقلال همه جانبه

مستقل شدن از هر لحاظ نیز یکی دیگر از اشتباهات دختر مجرد است. شاید شما تصور کنید از پس همه چیز برخواهید آمد و نیاز به حضور یک مرد در زندگی تان ندارید. اما مرد و زن مکمل یکدیگر بوده و ممکن است او نیز در جنبه هایی از زندگی اش به شما نیاز داشته باشید. پس هیچ فردی کاملا مستقل نبوده و به هرحال به دیگران نیاز دارد. شما برای اینکه بتوانید رابطه خوبی را تجربه کنید؛ حتی تا حدی باید نشان دهید که  نیازمند حضور دیگری هستید.

چشم انتظار بودن | اشتباهات دختر مجرد

نباید چشم انتظار کسی باشید تا بیاید و شما را نجات دهد. ناجی زندگی خودتان، شما هستید. این چشم انتظار نبودن به معنی وابسته نبودن است. ممکن است تا آخر عمر هیچ فرد مناسبی سر راه شما قرار نگیرد. از این رو تلاش کنید تا از تنهایی خود لذت برده و تمام انرژی خود را صرف پیدا کردن یک نفر نکنید. برای آشنایی بیشتر با شرایط رابطه قبل از ازدواج کلیک نمایید.

ادامه دادن به روابط سمی

برخی از دختران به دلیل ترس از تنها ماندن یا الگوهای اشتباه فکری که دارند؛ به یک رابطه سمی ادامه داده و انرژی و وقت خود را هدر می‌کنند. در صورتی که می‌توانند فرصت های بیشتری داشته و به طور کلی کارهای بیشتری را انجام دهند. بیشتر در مورد دختران شاهد ادامه دادن به روابط سمی هستیم.

تلاش می‌کنند تا دست نیافتنی به نظر برسند | اشتباهات دختر مجرد

دختران مجرد زیادی هستند که تلاش می‌کنند تا دست نیافتنی به نظر رسیده و حتی کسی زحمت نزدیک شدن به آنها را نیز به خود ندهد. در صورتی که با اینکار تنها شانس ارتباط گرفتن با دیگران را از خودتان می‌گیرید. حتی گاهی فرد قصد ازدواج هم دارد؛ اما بازهم از این روش استفاده کرده و معتقد است تا طرف مقابل باید تلاش زیادی بکند. اما این الگوی رفتاری اشتباه است.

اشتباهات دختر مجردی که قصد ازدواج ندارد

 

برخی از دختران از همان ابتدا تصمیم خود را در این مورد قطعی کرده و می‌گویند که هیچگاه ازدواج نخواهند کرد. در این حالت هم باز احتمال بروز اشتباهات مختلفی وجود دارد. برای پاسخ به سوال چطور دوست پسر پیدا کنیم کلیک نمایید.

دادن توضیحات اضافه به دیگران

لزومی ندارد بایت تصمیمی که در مورد ادامه زندگی خود گرفته اید؛ توضیحی به دیگران بدهید. البته که ممکن است در این مورد سوالاتی از شما بشود؛ بهتر است کوتاه و مختصر و البته مودبانه پاسخ داده و قاطعانه رفتار کنید. تصمیم گیری در مورد ازدواج کردن یا نکردن کاملا شخصی بوده و هیچکس نمی‌تواند شما را مجبور به انجام کاری کند.

صادقانه رفتار نکردن در روابط | اشتباهات دختر مجرد

برخی از دختران مجرد، با اینکه قصد ازدواج ندارند؛ اما وارد رابطه می‌شوند. در این حالت بهتر است در مورد احساسات و هدف خود با دیگری صادق باشند. چرا که ممکن است طرف مقابل شان دل بسته و برنامه ای جدی برای آینده اش داشته باشد.

بدبین بودن نسبت به مردان

گاهی بدبین بودن نسبت به مردان در دختران مجرد، باعث می‌شود تا آنها رفتارهای بدی با آقایون داشته باشند. در صورتی که همه مردان مثل هم نیستند. در این حالت، چنین رفتارهایی باعث می‌شود تا تنها تر شوید و نتوانید روابط درستی با دیگران داشته باشید. بهتر است این بدبینی را در خود ریشه یابی کرده و درمان کنید.

دقت نکردن به فرصت ها

با اینکه احتمالا تصمیم شما در مورد ازدواج نکردن قطعی است؛ اما بهتر است فرصت های خود را نیز نادیده نگیرید. شاید فرد مناسبی در زندگی شما بیاید که نظرتان را تغییر دهد. به همین دلیل همواره این راه را برای خود باز بگذارید.

وقتی با دختران مجردی که بالای 30 هستند صحبت می‌کنیم؛ اکثرشان از این موضوع پشیمان بوده و می‌گویند کاش وفرصت هایمان را ازدواج را به همین راحتی از دست نمی‌دادیم.

تصمیم قطعی گرفتن در مورد مجردی

برخی از دختران بعد از مدتی تصمیم به ازدواج می‌گیرند؛ اما به این دلیل که همواره گفته اند که هیچگاه ازدواج نخواهند کرد؛ به دلیل ترس از قضاوت های دیگران، نظر خود را تغییر نداده و روی حرف خودشان می‌مانند. به همین دلیل هیچگاه تصمیم خود را در این مورد قطعی نکنید.

سخن پایانی

برخی تصور می‌کنند که همه دختران باید در زندگی ازدواج کرده و از این طریق به موفقیت و خوشبختی برسند. در صورتی که این یک انتخاب شخصی بوده و هیچکس را نمی‌توان اجبار کرد. اما اشتباهات دختر مجرد در این زمینه تاثیرگذار بوده و می‌تواند باعث پشیمانی آنها شود. از این رو بهتر است بیشتر آینده نگری کرده و حتی در این مورد از یک روانشناس هم کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه اشتباهات دختر مجرد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اشتباهات دختر مجرد چطور بر آینده شان تاثیر می گذارد؟



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 اسفند 1403 | نظرات ()