نوشته شده توسط : newmiiind

طرحواره محرومیت هیجانی یا تله کمبود عاطفی در کسانی است که تصور می‌کنند هیچ گاه آنطور که شایسته آن هستند مورد توجه و محبت قرار نگرفته اند و همواره باید به آن‌ها توجه زیادی شود. به طور کلی تله های روانی منشا اصلی رفتارهای ما هستند. این تله‌ها در بیشتر موارد از دوران کودکی شکل گرفته و منجر به بروز رفتارهای مختلف در ما می‌گردند. جالب اینجاست که معمولا چنین افرادی خودشان با دیگران به همین شکل رفتار کرده و هیچ محبت و احساساتی از خود بروز نمی‌دهند. از طرفی در روابط خود بیشتر جذب چنین افرادی می‌‌گردند. محبت، امری دو طرفه بوده و هرچه از دیگران چنین توقعی داریم؛ خود نیز باید متقابلا انجام دهیم. برای درک ریشه های این مساله در خود مشاوره فردی دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طرحواره محرومیت هیجانی و تله کمبود عاطفی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

طرحواره محرومیت هیجانی و تله کمبود عاطفی

برخی از افراد همواره تصور می‌کنند که قربانی هستند و یا مورد بی‌توجهی و بی مهری قرار می‌گیرند. خودشان هم نسبت به دیگران هیچگونه احساسی بروز نمی دهند. بله تجربه این احساسات تا حدی طبیعی است و احتمالا همه ما در شرایطی آن را تجربه کرده ایم. اما اگر برای فرد تبدیل به باور هسته ای شود و تمام زندگی، رفتار، روابط و کار او را تحت تاثیر قرار دهد آنوقت باید بگوییم؛ فرد در تله کمبود عاطفی گرفتار شده است. عده زیادی بدون آن که بدانند به این طرحواره‌ناسالم مبتلا هستند.

دلایل شکل گیری طرحواره محرومیت هیجانی

 

اگر افراد بتوانند منشا و دلیل شکل گیری تله کمبود عاطفی را در خود و با اطرافیان شناسایی کنند؛ به روش موثرتری می‌توانند با این موضوع برخورد کنند. همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ در بیشتر موارد تله ها در دوران کودکی شکل می‌گیرند؛ اما موارد دیگری نیز در مورد آنها موثر هستند. برای اطلاع از دلایل کمبود محبت در پسران کلیک کنید.

تجربیات دوران کودکی

یکی از دلایل اصلی به وجود آمدن تله کمبود عاطفی، مادر نامهربان یا به اصطلاح یخچالی برای کودک است. در دوران کودکی، یکی از اصلی ترین نیازهای کودک، نیاز به محبت و توجه از سمت دیگران مخصوصا مادر است. مادری که در این دوران کودک خود را در آغوش نمی‌گیرد و به او توجه نمی‌کند؛ باعث شکل گیری این طرحواره در کودک خود می‌گردد. این موضوع در سالهای کودکی به شکل های مختلفی افتاده و آینده کودک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای آشنایی با تاثیرات عقده های کودکی در آینده کلیک کنید.

اتفاقات گذشته  در ارتباطات

همچنین بسیار احتمال دارد که فرد دوران کودکی طبیعی را پشت سر گذاشته باشد؛ اما به دلیل برقراری روابط عاطفی با افراد اشتباه، دچار تله کمبود عاطفی گردد. برخی از افراد نسبت به طرف مقابل خود بسیار سرد و بی توجه بوده و به او به اندازه ای که باید اهمیت نمی‌دهند. پس فرد به این باور می رسد که به طور کلی دوست نداشتنی و بی ارزش است.

انواع طرحواره محرومیت هیجانی و تله کمبود عاطفی

مفهوم تله کمبود عاطفی، خود شامل موارد مختلفی می‌گردد. برخی از این انواع شامل موارد زیر می‌شوند.

کمبود محبت: افرادی که تصور می‌کنند به قدر کافی مورد محبت و توجه قرار نمی‌گیرند و یا حتی از در آغوش کشیده شدن نیز محروم هستند.

کمبود همدلی: در برخی از موارد، باور آنها این است که کسی تلاش نمی‌کند که با آنها همدلی کرده و یا حرف های آنان را گوش دهد. از طرفی دیگران نمی‌خواهند به شخصیت حقیقی آنها پی برده و یا بفهند که چه احساسی دارند.

کمبود حمایت: یکی دیگر از مواردی که آنها را آزار می‌دهد نیز عدم وجود حامی است. در واقع آنها فکر می‌کنند که هیچکس مایل نیست از آنها حمایت کرده و یا به آنها کمک کند.

نشانه های تله کمبود عاطفی

به طور کلی افرادی که دچار کمبود تله عاطفی هستند؛ نشانه های بارزی از خود نشان می‌دهند، که به راحتی می‌توان آنها را شناسایی کرد. این نشانه های رفتاری به دیگران کمک می‌کند تا چنین افرادی را شناسایی کرده و از آنها حمایت کنند. برای اطلاع از نشانه های طرحواره نقص و شرم کلیک کنید.

  • متکلم الوحده هستند
  • با دیگران سرد بوده و معمولا منزوی هستند
  • علاقه ای به لمس شدن نداشته و احساسات دیگران را درک نمی‌کنند
  • خود نیز هیچ کمکی به دیگران نمی‌کنند
  • در محبت به دیگران گاهی دچار افراط می‌شوند
  • دچار گیجی و سردرگمی بوده و نمی‌دانند علت حسی که تجربه می‌کنند؛ چیست
  • تمایل خود را برای دریافت محبت ابراز نمی‌کنند
  • گاهی این موضوع خود را به شکل وابستگی به دیگران نشان می‌دهد
  • پرتوقع بودن

گاهی تله کمبود عاطفی خود را به شکل انتظارات غیرواقعی و زیاد از اطرافیان، نشان می‌دهد. در واقع چنین افرادی بعد از مدتی به این نتیجه می‌رسند که برای جبران این خلا درون خود از دیگران انتظار داشته باشند تا  نیازهای آنها را برطرف کرده و بیشتر به آنها توجه کنند. به همین دلیل پرتوقع شده و به سمت خودشیفتگی متمایل می‌گردند. حتی می‌توان از این موضوع، این استنباط را کرد که افرادی که مبتلا به اختلال شخصیت خودشیفته هستند؛ دو طرحواره اصلی دارند. اولی تله استحقاق و بزرگ منشی بوده و دومی کمبود عاطفی است.

تفاوت بازداری هیجانی با تله کمبود عاطفی

برخی از افراد بازداری هیجانی را با تله کمبود عاطفی اشتباه می‌گیرند. اما این دو مورد با یکدیگر یکسان نیستند. بازداری هیجانی، در واقع به معنی سرکوب هیجانات و ابراز آنهاست. در واقع افرادی که بازداری هیجانی دارند؛ بسیار منفعل و بی تفاوت هستند. اما در تله کمبود عاطفی افراد بی تفاوت نبوده؛ بلکه تصور می‌کنند که دیگران به اندازه کافی به آنها اهمیت نمی‌دهند. پس این دو طرحواره کاملا با یکدیگر متفاوت بوده و به شکل های مختلفی بروز می‌کنند.

بهترین روش مواجهه با طرحواره محرومیت هیجانی

 

در بیشتر موارد افراد از وجود تله کمبود عاطفی در خود آگاه نبوده و یا حتی آن را انکار می‌کنند. با این اوصاف طبیعی است که در این زمینه هیچ گونه اقدامی نیز انجام ندهند. به همین دلیل بهتر است در ابتدا اطرافیان نشانه های این موضوع را شناسایی کرده و در قدم بعدی در این زمینه اقدام کنند. چنین افرادی باید این موضوع را بپذیرند که دیگران مسئول محبت کردن به آنها نیستند و در ابتدا آنها باید خود را دوست داشته باشند. همچنین دست از مقصر دانستن اطرافیان به این خاطر و همچنین داشتن توقعات از دیگران هم بردارند. از یک مشاور نیز کمک گرفته و این مشکل را به صورت ریشه ای درمان کنند.

سخن پایانی

فراموش نکیند که درمان و یا حتی تغییر طرحواره ها و تله های روانی کار ساده ای نیست. این موضوع هم نیاز به همکاری خود فرد داشته و هم دیگران باید به او کمک کنند. افراد باید در این مورد اطلاعات کافی را داشته و همچنین زمان و انرژی کافی به این موضوع اختصاص دهند. از طرفی روانشناس باید در این مورد مداخله کرده به روش اصولی به این موضوع برخورد کند. خارج شدن از این حالت می‌تواند زندگی فرد را دچار تغییرات اساسی و مثبتی بکند. به همین دلیل باید فرایند درمان را هرچه سریعتر آغاز نماید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تله کمبود عاطفی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: طرحواره محرومیت هیجانی یا تله کمبود عاطفی



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با کسی که مسخره می کند کار ساده ای نیست. چرا که معمولا این افراد اهمیتی به احساسات دیگران نداده و حتی صحبت با آنان در این مورد فایده ای ندارد. از طرفی مسخره کردن دیگران امروزه تبدیل به یکی از عادات و صحبت های عادی در جمع‌های مختلف شده است. در واقع افراد با اینکار تصور می‌کنند که در حال سرگرم کردن دیگران بوده و یا حتی جذاب‌تر به نظر می‌رسند. اما اصلا اینطور نیست. در واقع مسخره کردن بیشتر از اینکه شخصیت طرف مقابل را تخریب کند به شخصیت مسخره کننده آسیب زده و او را یک فرد کوچک و بی عزت نفس جلوه می‌دهد. از این رو بهتر است افراد از این رفتار خود دست کشیده و همچنین دیگران نیز روش برخورد با آنان را بیاموزند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با افراد مسخره کننده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

برخورد با افراد مسخره کننده

در برخورد با افراد مسخره کننده ممکن است دیگران در ابتدا کمی دچار استرس و اضطراب شوند. چرا که معمولا توهین کردن نیز برای این افراد کار ساده ای است. از این رو اطرافیان ترجیح می‌دهند که به طور کلی نزدیک چنین افرادی نشوند. در واقع آنان از مسخره شدن می‌ترسند. اما زمانی که با چنین افرادی به طور قاطعانه و در عین حال محترمانه رفتار کنید؛ رفتار مسخره کردن آنان نیز کاهش می‌یابد.

برای همه ما پیش آمده که در چنین موقعیتی قرار بگیریم و ناراحت شویم. اما چون رفتار درست را نمی‌دانسته ایم؛ هیچ واکنشی در این مورد نداشته‌ایم. در این مقاله قصد داریم تا روش درست اینکار را به شما آموزش دهیم. برای اطلاع از روش های ارزش قائل شدن برای دیگران کلیک کنید.

ویژگی های رفتاری افراد مسخره کننده

 

در ابتدا باید کمی با ویژگی های رفتاری افراد مسخره کننده آشنا شوید. چنین افرادی معمولا بسیار حسوده بوده و یا به دلیل دشمنی و کینه ای که از گذشته باقی مانده است دست به چنین کاری می‌زنند. همچنین نیازمند گرفتن توجه دیگران بوده و برای اینکار از هر روشی استفاده می‌کنند. یکی دیگر از نشانه هایی که چنین افرادی از خود بروز می‌دهند؛ نشانه های بیماری های روانی است. در واقع بسیار طبیعی است که چنین افرادی به اختلالات روانی نیز مبتلا باشند.

چرا افراد دیگران را مسخره می کنند؟

همچنین پیدا کردن دلیل  رفتارهای افراد مسخره کننده نیز حائز اهمیت است. در بیشتر موارد این موضوع به دوران کودکی آنها برمی‌گردد. چرا که این افراد در کودکی مورد تمسخر واقع شده اند و حال قصد جبران این موضوع را دارند. اعتماد به نفس پایین نیز دلیل دیگری برای این موضوع است. در واقع آنان با تخریب دیگران احساس لذت زیادی می‌کنند. از طرفی افراد خودشیفته نیز به دلیل اینکه همواره خود را برتر و بالاتر از دیگران می‌دانند؛ با مسخره کردن دیگران احساس سرگرمی می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با آداب رفتار در جمع کلیک کنید.

با کسی که دیگران را مسخره می کنه چطور رفتار کنیم؟

اما بعد از پیدا کردن نشانه و همچنین دلایل رفتاری افراد مسخره کننده؛ در مرحله بعدی باید روش برخورد با چنین افرادی را بیاموزید. اهمیتی ندارد که خودتان در معرض مسخره شدن قرار گرفته اید و یا در مقابل شما دیگران را مسخره کرده اند؛ باید با این موضوع برخورد کنید. در این قسمت به توضیح این روش ها پرداخته ایم.

نادیده گرفتن طرف مقابل

در برخورد با افراد مسخره کننده ؛ سعی کنید در ابتدا او و یا رفتارهایش را نادیده بگیرید. در بیشتر موارد این واکنش های اطرافیان است که منجر به ادامه یافتن این رفتار می‌شود. اما زمانی که اینکار را به طور کلی نادیده بگیرید؛ کمتر احتمال دارد که او نیز این رفتار را مجددا تکرار کند.

در مقابل او جدی و عبوس باشید

باید به طور واضح نشان دهید که از این رفتار ناراحت شده و یا علاقه ای به شنیدن چنین حرف هایی ندارید. به همین دلیل در برخورد با افراد مسخره کنند جدی و حتی عبوس باشید و اصلا از حرف های چنین فردی نخندید. در این حالت او احتمالا متوجه ناراحتی شما خواهد شد. در غیر این صورت باید به سراغ کارهای دیگر بروید.

روی گردانی کنید

از افراد مسخره کننده روی گردانی کرده و اصلا به حرف های آنان گوش ندهید. اینکار به معنی بی احترامی و جواب ندادن در حالت عادی نیست. بلکه زمانی که او شروع به مشخره کردن دیگران کرد؛ از او روی گردانی کنید.

ترک کردن محل

محلی که در آن در حال مسخره شده و یا مسخره کردن دیگران هستند را ترک کنید. زمانی که افراد زیادی در چنین محلی حضور داشته باشند؛ فرد مسخره کننده نیز تصور می‌کند که دیگران برای شنیدن حرف های او مشتاق هستند و اینکار را ادامه می‌دهد.

با چنین فردی رفاقت نکنید

رفاقت کردن با افراد مسخره کننده چیزی به جز آسیب به شخصیت شما نیست. چنین افرادی حتی به روش درست نیز نمی‌توانند با دیگران رفاقت کنند. از این رو احتمالا مشکلات زیادی را در مواجهه با آنان تحمل خواهید کرد.

جواب رک به او بدهید

باید در برخورد با افراد مسخره کننده ؛ به طور واضح و صریح به آنها بگویید که از چنین رفتارهایی ناراحت هستید و بهتر است آنها را ادامه ندهد. در واقع آنان به دلیل اینکه توقع چنین رفتارهایی را ندارند؛ بیشتر احتمال دارد که دیگر چنین رفتاری را تکرار نکند. برای اطلاع از نحوه پیشبرد ارتباط کلامی کلیک کنید.

شوخ طبع باشید

حتی می‌توانید با استفاده از شوخ طبعی نیز این موضوع را به آنان گوشزد کنید. اینکار باعث ناراحتی و دلخوری کسی هم نمی‌شود. در واقع با لحنی آرام و کمی شوخی می‌توان به آنها فهماند که چنین کاری اصلا درست نیست.

مقابله به مثل نکنید

شما نباید مانند آنها رفتار کنید. در واقع زمانی که شما هم شروع به مسخره کرده می‌کنید؛ مهر تاییدی به رفتارهای او می‌زنید. از این رو جواب مسخره کردن، مقابله به مثل نیست.

با او در این مورد خصوصی صحبت کنید

همچنین در برخورد با افراد مسخره کننده ؛ بهتر است ناراحتی خود را در این مورد به صورت خصوصی با آنان در میان بگذارید. چرا که مطرح کردن این موضوع در جمع همه چیز را بدتر می‌کند.

برخورد با افراد مسخره کننده اختلالگر

برخی از افراد مسخره کننده در جمع های بزرگتر، حتی زمانی که فردی در حال سخرانی است؛ این رفتار را از خود بروز داده و اختلالی در جلسه ایجاد می‌کنند. در این حالت عده بیشتری تمایل دارند تا با چنین فردی برخورد کنند. اما متاسفانه در این شرایط برخورد با چنین فردی یا بسیار ضربتی و کوبنده است و یا به طور کلی حضار به او بی اعتنایی می‌کنند؛ که هر دو این روش ها اشتباه است. در چنین حالتی بهتر است یک نفر چنین فردی را از جلسه خارج کرده و یا به آرامی تذکر دهد.

پیامدهای منفی مسخره کردن دیگران

 

مسخره کردن دیگران پیامدهای زیادی دارد. در این حالت هم دیگران و هم شخصیت خود فرد آسیب زیادی می‌بیند. برخی از این پیامدها شامل موارد زیر می‌شود.

  • آسیب به روابط
  • بی اعتمادی
  • تخریب عزت نفس
  • مسخره کردن دیگران

سخن پایانی

برخورد با افراد مسخره کننده موضوعی است که در بسیاری از موارد به آن نیازی داریم. تقریبا در هر جمعی چنین فردی وجود دارد که علاوه بر بی نظمی و اختلال، بی احترامی های زیادی نیز می‌کند. از این رو بهتر است همه افراد در مورد روش برخورد با آنها اطلاعاتی داشته و از بروز این موضوع جلوگیری نمایند. برای کاهش پیامدهای ناشی از مسخره شده می‌توان از یک روانشناس نیز کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با افراد مسخره کننده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: برخورد با کسی که مسخره میکنه



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مرده خواهی یا نکروفیلیا یکی از اختلالات طیف پارافیلیا است که انحراف جنسی هم محسوب می‌شود. در این اختلال افراد میل به برقراری رابطه جنسی با جسد داشته و یا حتی با فکر کردن به این موضوع هم دچار تحریک می‌شوند. البته که ابتلا به این اختلال بسیار نادر بوده و کمتر احتمال دارد که فردی به آن مبتلا شود. در واقع به این دلیل که احتمال بروز چنین فرصتی برای افراد کم است؛ بسیاری آن را غیرممکن دانسته و یا حتی به سخره می‌گیرند. اما باید بدانید که شاید فرد امکان انجام اینکار را نداشته باشد؛ اما با تصویر سازی در ذهن خود به لذت جنسی رسیده و تمایلی به برقراری رابطه جنسی با یک فرد زنده را ندارد. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرده خواهی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

نکروفیلیا چیست؟

شاید تصور کنید که فردی که امکان برقراری رابطه جنسی با زنده ها را ندارد؛ چنین میلی خواهد داشت. در صورتی که اصلا اینطور نبوده و حتی ممکن است که فرد در طول زندگی خود اصلا در چنین موقعیتی قرار نگیرد که بتواند با یک جسد سکس کند؛ اما به هرحال این فانتزی را در ذهن خود دارد. اگرچه برحسب آمارهایی که وجود دارد مشخص گردید که بیشتر افرادی که مبتلا به مرده خواهی هستند در بیمارستانهاو سردخانه ها کارکرده و یا کارمند قبرستان ، سرباز و نگهبان هستند.

البته این بدان معنا نیست که هر فردی که در این مکانها کار می‌کند نکروفیلی دارد. اما باید بدانید که قرارگرفتن در کنار اجساد برای طولانی مدت، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. برای آشنایی بیشتر با انواع انحرافات جنسی کلیک نمایید.

تاریخچه

در گذشته از اصطلاحات مختلفی برای این اختلال استفاده می‌شد؛ اما اولن بار این جوزف گیسلین بود که نام این اختلال را نکروفیلیا یا مرده خواهی گذاشت. در دنیای باستان ملوانانی که مرده ها را به کشور خود برمی‌گردانند؛ همواره به این اختلال متهم می‌شدند. همچنین مصریان باستان برای جلوگیری از برقراری رابطه جنسی با اجساد توسط افرادی که آنها را مومیایی می‌کردند؛ آنها را چند روز به حال خود رها کرده تا از بین بروند و دیگر امکان اینکار وجود نداشته باشد. در واقع با توجه به این مسائل می‌توان به این موضوع پی برد که وجود این انحراف قدمتی طولانی در فرهنگ های مختلف دارد. حتی جلوتر به افراد معروفی در طول تاریخ اشاره می‌کنیم که به این اختلال مبتلا بوده اند.

نشانه های ابتلا به نکروفیلیا

 

ابتلا به مرده خواهی نیز با بروز نشانه هایی در افراد همراه است. البته که در بیشتر موارد آنها تلاش زیادی می‌کنند تا این موضوع را پنهان کنند. اما وجود این نشانه ها، آنها را از برقراری رابطه جنسی با افراد زنده منع می‌کند. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • میل به برقراری رابطه جنسی با مردگان
  • اقدام به اینکار و تلاش برای پیدا کردن جسد
  • اقدام به کشتن و قتل تنها برای برقراری رابطه جنسی با آنها
  • خودارضایی کردن با تصور اجساد
  • لمس جسد برای تجربه برانگیختگی جنسی

انواع مختلف و طبقه بندی نکروفیلیا

اختلال مرده خواهی انواع مختلفی دارد که همه آنها تنها به داشتن میل و یا اقدام کردن در این جهت محدود نمی‌شود. در این قسمت به توضیح این انواع خواهیم پرداخت.

قتل: در این نوع از مرده خواهی افراد حتی برای رفع این میل خود دست به قتل و کشتن افراد دیگر نیز می‌زنند.

نکروفیلیای معمولی: در این حالت، افراد نکروفیلیک خود در این زمینه اقدامی نکرده اما از افرادی که قبلا مرده اند؛ سواستفاده جنسی می‌کنند. چنین افرادی معمولا در سردخانه ها و یا مراسم تشییع جنازه حضور فعالی دارند.

فانتزی: برای برخی از افراد مبتلا به مرده خواهی این موضوع تنها در حد فانتزی ذهنی است و تنها به خودارضایی کردن با این افکار بسنده می‌کنند.

انواع دیگری از مرده خواهی وجود دارد که شامل ایفای نقش جسد توسط پارتنر، نکروفیلیای رومانتیک، مرده خواهی حسی، فتیش نکروفیلیایی، نکروموتیلومانیاس، نکروفیلی فرصت طلبانه، نکروفیلی انحصاری و نکروپدوفیلیا هستند.

اختلالات دیگری که با مرده خواهی همزمان هستند

در بیشتر موارد مرده خواهی با اختلالات دیگری جنسی و یا روانی همراه است که همپوشانی زیادی با یکدیگر داشته و منجر به تشدید هم می‌شوند. برخی از این اختلالات شامل سادیسم، آدم خواری، خون خواری، نکروفاژی و نکروپدوفیلی هستند.

میزان شیوع اختلال مرده خواهی

به طور کلی احتمال ابتلا به مرده خواهی بسیار کم است و از طرفی هیچ آمار دقیقی در مورد ابتلا به آن وجود ندارد. چرا که افراد مبتلا به این اختلال، خود را بیمار ندانسته و برای درمان مراجعه نمی‌کنند. اما به طور کلی گفته می‌شود که مردان بیشتر به این اختلال مبتلا هستند. تقریبا 60 درصد مبتلایان به این اختلال مبتلا به اختلالات شخصیتی بوده و 10 درصد آنها روان پریشی دارند.

علل ابتلا به مرده خواهی

متخصصین معتقدند که دلیل اصلی ابتلا به مرده خواهی در افراد، نیاز به عدم طرد شدگی و انفعال پارتنر است. اما این موضوع دلایل دیگری نیز داشته که به آنها پرداخته شود. برخی از این دلایل شامل موارد زیر هستند.

?قدرت طلبی بیش از حد: از آنجایی که میل به قدرت در این افراد زیاد است؛ نمی‌توانند با فردی که جان دارد و نیازمند حق و حقوقی در رابطه است؛ رابطه جنسی برقرار کنند.

?ابتلا به روانپریشی: ابتلا به اختلالات روانی شدید نیز، افراد را در معرض ابتلا به مرده خواهی قرار می‌دهد. چرا که در حالت عادی افراد راضی به سکس داشتن با یک فرد روان پریش نیستند.

حس بویایی در افراد مبتلا به مرده خواهی

از آنجایی که بیشتر افراد مبتلا به مرده خواهی مبتلا به اسکیزوفرنیا هستند؛ تعجبی ندارد که شاهد میل بیشتر آنها به برقراری رابطه جنسی با مردگان باشیم. در تحقیقی مشخص گردید که افراد مبتلا به اسکیزوفرنی قدرت بویایی کمتری نسبت به افراد عادی دارند. از این رو چنین افرادی از بوی جسد که برای همه مردم عادی آزاردهنده است؛ اذیت نشده و تمایل دارند که اینکار را انجام دهند. آنها نه تنها از بوی جسر ناراحت نمی‌شوند؛ بلکه به لذت جنسی نیز می‌رسند.

درمان اختلال مرده خواهی

 

همانطور که گفته شد؛ افراد نکروفیلیک اصلا برای درمان مراجعه نمی‌کنند. از طرفی درمان چنین اختلالاتی بسیار دشوار است؛ اما غیرممکن نیست. افراد می‌توانند با استفاده از ترکیبی از روش های روان درمانی و دارودرمانی این میل را کنترل نمایند. بسیاری از متخصصین ذهن نو برای درمان این اختلال در روش هیپنوتیزم درمانی هم استفاده می‌نمایند.

افراد معروفی که مبتلا به نکروفیلیا هستند

برخی از افراد معروفی که در طول تاریخ چنین اختلال را داشته اند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • آلبرت فیش
  • پیتر کورتن
  • رابرت یتس
  • کارل تانزلر
  • جفری دامر
  • جوزف واچر
  • ارل نلسون

و…

ابتلا به نکروفیلیا در حیوانات

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ مشخص گردید که رفتار مرده خواهی در بسیاری از حیوانات نیز دیده می‌شود. برای مثال دانشمندان به وضوح این رفتار را در شیر دریایی و یا کبوتران نیز مشاهده کردند. برای آشنایی بیشتر با اختلال میل جنسی به حیوانات کلیک نمایید.

جرم شناسی نکروفیلیا

فراموش نکنید که مرده خواهی جرم محسوب شده و در همه جوامع پیگرد قانونی دارد. برای جرم شناسی این اختلال، آن را به چهار دسته مختلف تقسیم کرده اند که عبارت اند از:

  • نکروفیلی گرم
  • نکروفیلی سرد
  • نکروفیلی مخرب
  • نکروفیلی نگهدارنده

سخن پایانی

به هر حال با اینکه شاید ابتلا به مرده خواهی کمی عجیب و یا حتی غیرممکن به نظر برسد؛ اما بسیاری شاید حتی در اطرافمان به این اختلال مبتلا هستند. از طرفی به این دلیل که در صورت ابتلا به این اختلال احتمال قتل هم وجود دارد؛ باید آن را جدی گرفت و اقدامات لازم را انجام داد. افراد بهتر است در این مورد حتما با یک متخصص مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرده خواهی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: مرده خواهی (نکروفیلیا)



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خجالت از رابطه جنسی و تجربه احساس شرم در حین سکس در بین بسیاری از زوجین بروز می‌کند. البته که بیشتر در زنان شاهد این موضوع هستیم. اما گاهی مردان نیز به دلیل مسائل مختلفی که تجربه می‌کنند؛ دچار چنین احساساتی می‌شوند. به طور کلی در برقراری رابطه جنسی یکی از مهم‌ترین ارکان ها این است که افراد با یکدیگر احساس راحتی داشته و بتوانند احساسات و هیجانات خود را به راحتی ابراز کنند. هیچکس تمایل ندارد تا با زن یا مردی همبستر شود که مانند یک چوب خشک بوده و همه چیز را به طرف مقابل خود می‌سپارد. اگرچه منفعل نبودن در رابطه جنسی کار دشواری است. اما باید بدانید که این یک فعالیت دو نفره بوده و هردو باید در آن مشارکت داشته باشید. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خجالت از رابطه جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

خجالت از رابطه جنسی یعنی چه؟

شاید خجالت از رابطه جنسی برای برخی از افراد بی معنی به نظر برسد. چرا که زمانی که دو نفر تصمیم میگیرند با یکدیگر رابطه جنسی داشته باشند باید به طور کامل احساسات و جسم خود را دخیل کنند و در این شرایط دیگر احساس شرم معنی ندارد. اما در مورد احساس خجالت در سکس با مفاهیم عمیق تری روبرو هستیم که در جلوتر در مورد آنها توضیح خواهیم داد. در واقع این دلایل گاهی ریشه ای تر از آن هستند که ما فکرش را می‌کنیم. به همین دلیل حتما باید علت آن را پیدا کرده و بر آنها غلبه کنیم. برای اطلاع از شرایط پیش قدم شدن زن برای رابطه کلیک نمایید.

آیا این موضوع طبیعی است؟

باید بدانید که خجالت از رابطه جنسی موضوعی طبیعی و رایج است و اگر در حال تجربه آن هستید؛ اشکالی ندارد. بهتر است شریک جنسی یا عاطفی شما در این زمینه به فشاری وارد نکند و یا حتی خودتان را نباید به این خاطر مقصر بدانید. طبیعتا به همین خاطر کمی روابط شما تحت تاثیر قرار میگیرد. اما باید بدانید که در تجربه آن تنها نیستید و همچنین با استفاده از روش هایی می‌توانید بر آن غلبه کنید. توصیه می شود که حتما برای شروع از روش های عشق بازی با همسر استفاده نمایید.

چه چیز خجالت آوری در رابطه جنسی وجود دارد؟

 

خجالت از رابطه جنسی تنها به موضوع سکس محدود نشده و انواع مختلفی دارد. حتی اینکه فردی از شرایط بدنی خود نیز خجالت بکشد؛ دررابطه جنسی نیز دچار شرم شده و می‌توان آن را در حوزه خجالت از رابطه جنسی گنجاند. در این قسمت به توضیح انواع مختلف این خجالت خواهیم پرداخت.

خجالت از بدن

برخی از افراد به دلیل نقص هایی که در بدن و یا ظاهر خود دارند دچار خجالت شده و به همین دلیل تمایلی به برقراری رابطه جنسی ندارند. به همین دلیل است که اعتماد به نفس داشتن در مورد بدن خود و یا دوست داشتن شرایط ظاهری از اهمیت زیادی برخوردار است. این افراد از اینکه برهنه در مقابل فرد دیگری ظاهر شوند؛ احساس خوبی نداشته و یا تمایل ندارند تا فرد دیگری بدن آنها را تماشا کند.

خجالت کشیدن از تجربه های گذشته

یکی دیگر از انواع خجالت از رابطه جنسی ، شرم فرد از تجارب گذشته اش است. برای مثال فردی که در گذشته مورد تجاوز جنسی واقع شده است و یا تجربیات جنسی نامطلوبی داشته است؛ ممکن است از برقراری رابطه جنسی دچار احساس شرم و خجالت شود.

شرم داشتن از ناکامی و ناتوانی جنسی

افرادی که در رابطه جنسی خود دچار ناکامی می‌شوند نیز چنین خجالتی را تجربه می‌کنند. برای مثال مردانی که توانایی حفظ نعوظ را ندارند و یا زنانی که دچار واژینیسموس می‌باشند ممکن است که از سکس داشتن به طور کلی امتناع کنند.

خجالت از رابطه جنسی به دلیل مسائل فرهنگی و مذهبی

از طرفی باورهای فرهنگی و مذهبی نیز می‌توانند در این مورد تاثیر داشته باشند. چرا که افراد از برقراری رابطه جنسی احساس گناه کرده و به همین دلیل دچار احساس خجالت می‌شوند.

خجالت کشیدن از موضوعاتی که تابو هستند

برخی از فانتزی ها و یا رفتارهای جنسی در فرهنگ های مختلف تابو هستند. این موضوع باعث می‌شود افرادی که چنین تمایلاتی دارند؛ دچار خجالت از رابطه جنسی شده و میل خود را به سکس از دست بدهند.

نشانه های ابتلا به خجالت از رابطه جنسی

اینکه کدام افراد مبتلا به خجالت از رابطه جنسی هستند را می‌توان با توجه به نشانه هایی متوجه شد. اتفاقا مطلع شدن از این موضوع چه در مورد خود و چه در مورد دیگران می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. اما این موضوع نباید باعث شود تا به خود و یا دیگری سخت بگیریم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های آموزش سکس کلیک نمایید.

  • تجربه احساس ناراحتی و تنهایی
  • منزوی شدن و اجتناب از برقراری رابطه جنسی
  • استرس داشتن و اضطراب
  • کم بودن اعتماد به نفس
  • وجود مشکلاتی در رابطه عاطفی
  • ابتلا به اختلالات اضطرابی یا افسردگی
  • بیشتر شدن مصرف مواد مخدر و الکل

دلایل مختلف خجالت از رابطه جنسی

همانطور که گفته شد؛ ابتلا به خجالت از رابطه جنسی به دلایل مختلفی بروز می‌کند. ریشه یابی این دلایل و غلبه بر آنها باعث می‌شود تا احساس راحت تری در فعالیت های جنسی داشته و عملکرد بهتری نیز داشته باشیم. با نگاهی اجمالی به این دلایل متوجه خواهید شد که چقدر این احساس به راحتی می‌تواند به درون افراد نفوذ کرده و نگاه آنها را به رابطه جنسی تغییر دهد.

?مسائل فرهنگی و اجتماعی

?تربیت مختلف افراد

?تجربه های تلخ گذشته

?نداشتن اعتماد به نفس

?تجربه جنسی اول. برای آشنایی بیشتر با اقداماتی که باید برای اولین رابطه جنسی انجام دهید؛ کلیک نمایید.

?ترس از مورد نقد واقع شدن

?ابتلا به بیماری های جنسی

پیامدهای ناشی از خجالت از رابطه جنسی

طبیعی است که با وجود داشتن خجالت از رابطه جنسی ، حتی اگر افراد فعالیت جنسی هم داشته باشند؛ بازهم نمی‌توانند به درستی عمل کرده و همواره احساسات بدی دارند. در این حالت روابط عاطفی بین زوجین نیز تحت تاثیر قرار گرفته و ممکن است حتی به جدایی بکشد. بله! احساس شرم و خجالت از برقراری رابطه جنسی تا این حد می‌تواند مشکل آفرین باشد. مخصوصا زمانی که افراد این موضوع را با یکدیگر درمیان نگذاشته و تلاشی نیز برای درمان نکنند. حتی سلامت روانی افراد نیز تحت تاثیر قرار گرفته و در زندگی شخصی و اجتماعی آنها مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

برای غلبه بر خجالت از رابطه جنسی چه کنیم؟

 

حال با توجه به دلایل و پیامدهایی که در مورد خجالت از رابطه جنسی گفته شد؛ باید از راهکارهایی استفاده کرده و این موضوع را برطرف نماییم. در واقع اصلا نباید نسبت به این موضوع بی اعتنا بوده و حتما باید درمان شود. برخی از راهکارهایی که زوجین می‌توانند از آنها استفاده کنند؛ شامل موارد زیر هستند.

◀کمک گرفتن از مشاور جنسی

◀آموزش دیدن در مورد روابط جنسی سالم

◀استفاده از تمرینات مدیریت استرس

◀بیشتر کردن اعتماد به نفس

◀پذیرفتن خود

◀داشتن گفت و گوهای جنسی با همسر

سخن پایانی

فراموش نکنید که حتی اگر شریک شما در حال تجربه خجالت از رابطه جنسی است؛ باید این موضوع را با یکدیگر حل کرده و حتما به او کمک کنید. چرا که با برطرف شدن این موضوع کیفیت رابطه جنسی و رابطه عاطفی برای هردوی شما بیشتر خواهد شد. زوجین در این زمینه می‌توانند از راهکارهای بالا استفاده کرده و در کنار آن حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه خجالت از رابطه جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: خجالت از رابطه جنسی



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

زایمان زودرس به تولدنوزادانی که قبل از هفته ۳۷ام به دنیا می‌آیند گفته می‌شود. علت این زایمان ها اغلب ناشناخته می‌باشد. و این نوزادان اغلب در رشد ذهنی و جسمی مشکل دارند. اما امروزه برای کودکانی که زودرس هستند، پیشرفت ها و درمان هایی وجود دارد که برای مراقبت از آنها استفاده می‌شود. با وجود اینکه از مهم ترین عوامل مرگ و میر نوزادان در سطح جهان تولد نوزاد نارس است. اما هنوز از میزان و شدت تولد این نوزادان کم نشده است.

اکثر کودکانی که قبل از هفته 24 بارداری به دنیا می‌آیند؛ زنده نمی‌مانند. اما کودکانی که در هفته 24 تا 37 به دنیا می‌آیند، با کمک تجهیزات بیمارستانی شانس بیشتری برای ادامه زندگی دارند. اما هرگز مانند کودک طبیعی نمی‌توانند به زندگی خود ادامه دهند. در واقع این کودکان سالم نیستند. چنین کودکانی علائم مخصوصی از خود بروز می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زایمان زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

زایمان زودرس چیست؟

 

نوزاد زودرس در چه بازه زمانی به دنیا می‌آید؟ تولد نوزادان پیش از هفته 37 بارداری زایمان زودرس محسوب می‌شود. این نوزادان از نظر ظاهری زودرس نیستند. و به نگهداری در بخش مراقبت های ویژه نیازمند است. آن‌ها نسبت به سایر نوزادان در خطر بیشتری هستند. معمولا این زایمان ها سریع و خود به خودی رخ می دهد. اما برخی از آنها با روش سزارین متولد می‌شوند. علل مختلفی در بروز این عارضه وجود دارد که می‌توان به فشار خون بالا، عفونت ها، بیماری لثه، دیابت، مصرف الکل و … اشاره کرد.

نشانه های زایمان زودرس در دسته های مختلفی وجود دارد که شامل مواردی مانند، ترشح مایع واژن، گرفتگی بخش پایینی شکم، انقباض رحم، کمر درد و … می‌باشد. کارهایی که باعث چنین زایمانی می‌شود؛ مصرف سیگار، بارداری بالای 40 سال و … می‌باشد. تشخیص این عارضه را نیز در ادامه توضیح داده ایم.

علائم زایمان زودرس

اغلب خانم هایی که نشانه های زایمان زودرس را بروز می‌دهند، زایمان زودرس را تجربه نخواهند کرد. با شناخت این علائم به راحتی می‌توان از زایمان زودرس جلوگیری کرد. در ادامه نشانه های زایمان زودرس را ذکر کرده ایم.

_ انقباض رحم

_ کمر درد

_ گرفتگی بخش پایینی شکم

_ گرفتگی شبیه به زمان قاعدگی

_ ترشح مایع از واژن

_ اسهال

_ آبریزش بینی

_ استفراغ

_فشار به لگن

_ افزایش ترشحات واژن

_خونریزی واژن (خونریزی خفیف)

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نشانه های بارداری کلیک کنید.

دلایل زایمان زودرس

علل و دلایل مختلفی برای زایمان زودرس وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

  • مرگ جنین
  • بیماری خود ایمنی
  • رویداد استرس زا
  • دیابت
  • حاملگی به دو قلو، سه قلو یا بیشتر
  • سابقه قبلی زایمان زودرس
  • کوتاه شدن دهانه رحم
  • سیگار در دوران بارداری
  • اختلالات رحمی
  • فشار خون بالا
  • عفونت های خاص
  • خونریزی واژن
  • ژنتیک
  • سن پایین مادر
  • فاصله کمتر از یک سال از بارداری قبلی

بچه هایی که در هفته 35 به دنیا می‌آیند چه می‌شوند؟

هر زایمانی که قبل از هفته 37 باشد؛ زایمان زودرس نامیده می‌شود. به همین دلیل ممکن است که مشکلات بسیار زیادی به همراه داشته باشد. در این بخش مقاله راجع به این مشکلات توضیح داده ایم.

عفونت: نوزادان زودرس از مادران خود آنتی بادی دریافت نمی‌کنند. که همین موضوع باعث ضغف در سیستم ایمنی می‌شود. که باعث افزایش عفونت می‌شود.

زردی: بچه هایی که در هفته 35 متولد می‌شوند، اندام های بدنشان به طور کل تکمیل نشده است. که یکی از این اندام ها طحال است. این موضوع نیز باعث ایجاد زردی می‌شود و اگر مراقبت لازم صورت نگیرد؛ مغز نوزاد را با آسیب روبرو می‌کند.

مشکلات تنفسی: ریه این نوزادان کاملا تکمیل نشده است و تنفس بسیار دشواری دارند. 

مشکلات تغذیه ای: کودکانی که قبل از هفته 37 متولد می‌شوند، از مشکلات تغذیه ای بسیاری برخوردار هستند.

ناپایداری دمای بدن: فقدان چربی که در نوزاد این هفته وجود دارد؛ منجر به از دست رفتن دمای بدن می‌شود.

مشکلات مرتبط با وزن کم: این کودکان کمتر از 2 کیلو وزن دارند و مشکلات تغذیه ای باعث بروز چالش با وزن نوزاد می‌شود.

جلوگیری از زایمان زودرس

برای جلوگیری از زایمان زودرس؛ باید به توصیه ها و تکنیک هایی عمل کنید. در این بخش مقاله به این تکنیک ها اشاره کرده ایم.

  • مراقب وزن خود باشید
  • به طور منظم با پزشک مشورت کنید
  • کمتر از 18 ماه بعد از زایمان قبل، باردار نشوید
  • عوامل خطر آفرینی که می‌توانید را کنترل کنید
  • تغذیه مناسب در بارداری داشته باشید
  • مکمل های ویتامینی مصرف کنید
  • آب زیاد بنوشید
  • تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید
  • ادرار خود را نگه ندارید
  • بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

 

شما باید متوجه هشدارهای زایمان زودرس باشید. در صورت مشاهده علائم زیر هر چه سریع تر به متخصص مراجعه کنید.

  • تغییر در ترشحال واژنی
  • انقباضات منظم
  • خروج مایع فراوان از واژن
  • گرفتگی عضلانی مشابه با پریودی
  • درد مداوم پشت
  • افزایش فشار لگنی

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ زایمان زودرس به معنای تولد نوزاد قبل از 37 هفتگی است. این نوع زایمان بسیار روند سختی دارد و هرگز نباید انتظار نوزاد سالم داشته باشید. آنها باید تحت مراقبت های ویژه باشند، تا ارگان های داخلی رشد کرده و بتوانند سلامت او را تضمین کنند. اگر در مورد این وضعیت استرس و نگرانی زیادی را تحمل می کنید بهتر است قبل از شدت یافتن آن با مشاوران آواژه صحبت نمایید. آن ها به شما اطلاعات و راهنمایی های لازم را می دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه زایمان زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: زایمان زودرس



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

طلاق خوب به زمانی گفته می‌شود که هیچ راهی برای ادامه زندگی وجود ندارد. برخی از موارد طلاق خوب است. و مردان و زنان باید از یکدیگر جدا شوند. در این مواقع پایان رابطه برای هر دو طرف مفید است. پس همیشه طلاق بد نیست و می‌توان به عنوان راهی برای حل مساله در نظر گرفت. چه بسا گاه موهبتی است که شما را رها می کند.

اما چه زمانی طلاق خوب است؟ و چه زمانی باید طلاق گرفت؟ برخی موارد آسیب های روحی و روانی زیادی به زن یا مرد و حتی فرزندان وارد می‌شود. ادامه این زندگی آسیب ها و تنش های بیشتری به همراه دارد. و به طریقی عمر زندگی مشترک به پایان خود رسیده است. اگر در زندگی مشترک با آسیب ها و تنش های زیادی روبرو هستید؛ از روانشناسان در رابطه با تصمیم‌گیری درباره جدایی و طلاق راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره طلاق کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق‌خوب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

طلاق خوب چیست؟

 

اندکی با خود فکر کنید؛ چه زمانی باید طلاق گرفت؟ اصلا چه طلاقی خوب است؟ طلاق در چه شرایطی مناسب است؟ به طور کل اختلافات و دلگیری های زیادی در زندگی وجود دارد که باعث بروز جدایی و طلاق می‌شود. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید؛ شما با کسی ازدواج کرده اید که زمین تا آسمان افکار و عقاید متفاوتی دارد. و نمی‌توانید درخواست فردی شبیه به خودتان داشته باشید. اگر مشکلات جدی ندارید؛ دعوا و تنش هر روز رخ نمی‌دهد، به طلاق فکر نکنید.

اما در بعضی شرایط طلاق بهترین انتخاب برای شما و طرف مقابل است. اما در این مقاله تاکید داریم که قبل از اینکه به جدایی فکر کنید؛ باید ریشه مشکلات را بررسی کنید. مشاورین در این زمینه می‌توانند شما را راهنمایی کنند. تا راه بهبود رابطه با همسر را شناسایی کنید و از جدایی جلوگیری کنید. در این مقاله تمامی جوانب طلاق خوب را سنجیده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زندگی بعد طلاق کلیک کنید.

در چه شرایطی باید به طلاق فکر کرد؟

 

طلاق خوب در برخی از شرایط ضروری است. گاهی فرد توانایی ادامه زندگی ندارد. و برای فرار از آسیب های روحی و روانی باید از زندگی مشترک فرار کنید. در این بخش مقاله راجع به شرایط مناسب برای جدایی صحبت کرده ایم.

پشیمان نبودن از رفتارهای نامناسب

طلاق خوب است در شرایطی که طرف مقابل شما تقریبا هیچ وقت از رفتارهای بد خود پشیمان نیست. مثلا زمانی که مورد تحقیر و سرزنش شدید قرار گرفته اید، همسرتان هرگز پشیمان نخواهد شد. مشکلات رفتاری مانند ضرب و شتم، خیانت، توهین و تحقیر باعث ناراحتی شریک احساسی می‌شود. روان فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین خاطر باید از زندگی فرار کرد.

طلاق عاطفی

یکی از شرایطی که طلاق خوب است، قهر عاطفی است. همیشه نباید برای هر بهانه و درگیری به جدایی فکر کرد. اما برخی موقعیت‌ها مانند طلاق عاطفی، سردی عاطفی و … می‌تواند دلیلی بر جدایی باشد. در این شرایط عمر رابطه عاطفی شما به پایان رسیده و هیچ انگیزه و بهانه ای برای ادامه زندگی وجود ندارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رفتار با همسر کلیک کنید.

نبود امنیت روانی و جانی | طلاق خوب

اگر امنیت جانی ندارید، اگر خشونت در خانه شما به حدی است که احتمال آسیب به شما یا فرزندان تان وجود دارد؛ طبیعی است که طلاق‌خوب باشد. زندگی مشترک یعنی امنیت جانی و روانی در کنار همسر؛ اگر آرامش و امنیت وجود نداشته باشد, زندگی سرشار از تنش خواهد شد. مثلا اگر همسرتان مورد ضرب و شتم قرارتان داد؛ یا دائم روان شما را تخریب کرد، این زندگی چه ارزشی دارد؟ مشکلات روانی و روحی به مرور زمان شما را شکسته و نابود می‌کند.

اختلاف نظر های ریشه ای

اختلاف نظرهای ریشه ای دلیلی برای طلاق خوب است. طبیعیتا هیچ زوجی عین هم فکر نمی کنند؛ و همین مساله میتواند نقطه قوتی در رابطه آن ها باشد. اما اگر این اختلاف ریشه ای و شدید باشند و هیچ انعطافی در کار نباشد؛ میتواند دلیل یک طلاق‌خوب باشد. مثل تفاوت عقیده مذهبی که روی سبک زندگی و نوع پوشش تاثیر مستقیم دارد. یا تفاوت عقیده در چگونگی دخل و خرج که این روزها باعث تفرقه میان خیلی از زوج ها شده است.

وابستگی های بیش از اندازه

بسیاری از زن و مرد ها بیش از اندازه به پدر و مادر وابسته هستند. آنها همیشه والدین را اولویت قرار می‌دهند؛ به گونه ای که انگار شما (همسرشان) وجود ندارید. بدون مشورت والدین تصمیم نمی‌گیرند و دائم والدینش در حال نظارت و کنترل زندگی شما هستند. در این شرایط میتوانیم بگوییم طلاق خوب است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دلتنگی برای همسر سابق کلیک کنید.

زمانی که هر روشی را امتحان کرده اید

اگر میپرسید چه زمانی طلاق خوب است ؟ باید به زمان هایی که هر راهی را امتحان کرده اید اشاره کنیم. جدایی همیشه راهی برای بهبود حال و اوضاع نیست. قبل از اینکه به جدایی فکر کنید؛ در رابطه با ناراحتی خود صحبت کنید؛ از روانشناس راهنمایی بگیرید و تمام تلاش خود را برای حفظ رابطه انجام دهید. بعد از اینکه تلاش های شما نافرجام ماند و هیچ تغییری در زندگی ایجاد نشد؛ به جدایی فکر کنید.

طلاق خوب هنگام اعتیاد همسر

طلاق خوب در شرایطی مانند اعتیاد همسر، مناسب است. اعتیاد یکی از زوجین به شدت زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. زندگی را بسیار سخت و دشوار می‌کند و باعث آزار شریک احساسی می‌شود. در ابتلا باید به شریک احساسی خود کمک کنید تا از این منجلاب در بیاید؛ اگر شرایط بهبود پیدا نکرد برای سلامت روان خود باید جدایی را انتخاب کنید.

مشکلات جنسی

مشکلات جنسی موضوعی است که از نظر قانون گذار و شرع به عنوان دلیلی بر طلاق تایید شده است. یکی از ابعاد رضایت از زندگی، رابطه جنسی خوب است. شاید برایتان عجیب باشد؛ اما اگر به دادگاه های خانواده سر بزنید رابطه جنسی بد دلیل خیلی از طلاق هاست. به همین جهت اگر رضایت جنسی وجود نداشته باشد؛ زندگی مشترک بدون آرامش خواهد بود. و این موضوع سلامت روان شما را به کل تحت تاثیر قرار خواهد داد.

با این حال پیشنهاد میکنیم برای جلوگیری از پشیمانی از طلاق حتما برای درمان و مشاوره جنسی اقدام کنید.

کلام آخر

هر زندگی مشترکی می تواند به جدایی ختم شود. این زوجین و نحوه ارتباط آن هاست که عاقبت آن ازدواج را مشخص می کند. اما گاه میبینیم تلاش بیش از حد موجب فرسایشی شدن رابطه شده؛ به نحوی که نه تنها زن و شوهر بلکه دیگر افراد خانواده (والدین، اقوام، فرزندان، گاه همسایگان و…) را تحت تاثیر قرار می دهد. در چنین شرایطی میتوان به جای ادامه، یک طلاق خوب را بر هر دو طرف رقم زد. اما توصیه میکنیم قبل از هر تصمیمی حتما از مشاوران متخصص آواژه در این خصوص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق‌خوب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: 8 زمانی که باید طلاق گرفت



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

حیوان آزاری یکی از منفور ترین رفتارهایی است که برخی از افراد از خود نشان می‌دهند. حیوانات نیز مانند دیگر موجودات حق حیات داشته و وجود آنها در طبیعت ضروری است. امروزه به قدری به حیوانات اهمیت داده می‌شود که برخی از افراد آنها را به سرپرستی گرفته و در خانه از آنها مراقبت می‌کنند. از طرفی در مقابل این موضوع کمپین ها و انجمن های زیادی تشکیل شده است که از حیوانات محفاطت می‌کنند. به هر حال همواره افرادی هستند که به دلیل ویژگی های شخصیتی و مشکلاتی که دارند؛ حیوانات را مقصر دانسته و به آسیب زدن به آنها می‌پردازند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حیوان‌آزاری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

حیوان آزاری

حیوان‌آزاری شامل طیف وسیعی از رفتارهای مخرب انسان می‌شود که به شکل های مختلفی بروز می‌کند. همچنین فراموش نکنید که حیوان آزاری زمینه ساز بسیاری از مشکلات روانی و بزهکاری های دیگر است. قطعا افرادی که قادر به آزار دادن موجودات بی گناهی مانند حیوانات هستند؛ می‌توانند کارهای دیگری نیز انجام دهند. به همین دلیل شناسایی چنین افرادی و جلوگیری از آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.

طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ بیشتر افرادی که دست به جرم و جنایت های بزرگ زده اند؛ تمایل به کودک آزاری یا حیوان آزاری داشته اند. از طرفی حیوان آزاری نه تنها یک کار غیر اخلاقی و غیرانسانی است؛ بلکه مجازات قانونی نیز دارد. برای آشنایی با دلایل بروز سادیسم جنسی کلیک کنید.

نشانه های حیوان آزاری

معمولا به راحتی نمی‌توان چنین افرادی را تشخیص داد. آنها بسیار زیرکانه اینکار را انجام داده و سعی در پنهان کردن آن دارند و یا حتی گاهی خود را دوست دار حیوانات نشان می‌دهند تا به آنان نزدیک شوند. اما به طور کلی در آنها شاهد بروز برخی از رفتارها هستیم. اما این افراد حتی از مشاهده تصاویر و یا فیلم های حیوان آزاری نیز لذت می‌برند.

همچنین به طور کلی نشانه هایی از سادیسم و شخصیت ضداجتماعی داشته و در موارد دیگر نیز از آسیب زدن لذت می‌برند. از طرفی امکان وقوع این اتفاق در کودکی نیز وجود دارد که اگر از آن جلوگیری نشود؛ در بزرگسالی نیز ادامه می‌یابد.  برای اطلاع از نشانه های میل جنسی به حیوانات کلیک کنید.

جرم انگاری حیوان آزاری

شکنجه حیوانات و یا آزار آنها به شکل های مختلف در همه کشور ها جرم محسوب شده و برای ان مجازاتی در نظر می‌گیرند. در بیشتر موارد این افراد متهم به زندان شده و یا در صورتی که این اقدام توسط یک موسسه انجام گیرد؛ باعث تعطیلی آن می‌گردد. فراموش نکنید فردی که اقدام به حیوان آزاری می‌کند توانایی انجام سای خشونت ها را نیز دارد. به همین دلیل بسیار احتمال دارد که مرتکب سایر جرایم نیز بشود.

انواع حیوان آزاری

برخی از افراد تصور می‌کنند که حیوان‌آزاری تنها به معنی ابتلا یه زئوفیلی یا رابطه جنسی با حیوانات است. که البته این مورد هم بخشی از این موضوع است. اما به طور کلی، حیوان آزاری به شکل های مختلفی بروز می‌کند. همچنین این موضوع حتی می‌‍تواند برای افرادی که دارای حیوان خانگی نیز هستند؛ اتفاق بیافتد.

منفعل

در نوع حیوان آزاری منفعل، افراد به طور مستقیم حیوانی را آزار نمی‌دهند. اما برای مثال در نگهداری از آن کوتاهی می‌کنند. برای مثال به موقع به او غذا نداده و یا مکان مناسبی برای استراحت از او فراهم نمی‌کنند. همچنین وقت کافی به او اختصاص نداده و به او محبت نمی‌کنند. وقتی مسئولیت حیوان دیگری را به عهده می‌گیرید و یا تصمیم به نگهداری از او دارید؛ باید به این موضوعات فکر کرده و آنها را در نظر بگیرید. این موضوع مخصوصا در مورد نگهداری در منزل بسیار مهم است.

فعال

حیوان آزاری فعال به معنی آسیب زدن به صورت مستقیم به حیوانات است. چنین افرادی کاملا عامدانه حیوانات را آزار داده و از شکنجه دادن آنها لذت می‌برند. باور آنها این است که حیوانات برای خدمت به انسان خلق شده و جان آنها هیچ ارزشی ندارد. چنین افرادی حتی از مشاهده چنین چیزی توسط دیگران نیز لذت می‌برند.

علل حیوان آزاری

 

اینکه چرا افراد به حیوان آزاری علاقه دارند و می‌تواند چنین کاری کنند؛ به عوامل مختلفی وابسته است. در این قسمت به بررسی این موارد می‌پردازیم.

ابتلا به سادیم

برخی از این افراد مبتلا به سادیسم هستند و به طور کلی از آزار دادن دیگران لذت می‌برند. این موضوع در مورد حیوان آزاری نیز صدق کرده و آنان یا خود به طور مستقیم اینکار را انجام می‌دهند و یا از تماشای آن لذت می‌برند.

تخلیه هیجانات منفی

یکی دیگر از دلایل حیوان آزاری، تخلیه هیجانات منفی مانند خشم و عصبانیت است. چنین افرادی همواره به افرادی که ضعیف تر از آنان هستند، زور می‌گویند. در بیشتر موارد این افراد خود در کودکی در معرض خشونت بوده اند.

انتقام گیری

اتفاقات گذشته و خاطراتی که افراد از حیوانات دارند نیز باعث حیوان آزاری می‌گردد. برای مثال آنها توسط حیوانی آسیب دیده اند و حال تصمیم دارند خود به آن حیوان برای انتقام گیری آسیب بزنند.

ابتلا به شخصیت ضداجتماعی

شخصیت ضداجتماعی نیز یکی دیگر از عوامل موثر در حیوان‌آزاری است. به طور کلی افرادی که مبتلا به این اختلال هستند به دیگران آسیب زده و از این بابت احساس گناه نمی‌کنند.

مکانیسم همانند سازی

همانند سازی به معنای جبران خشونت هایی است که در دوران کودکی تجربه کرده اند. در واقع آنها یا این موضوع را از والدین خود تقلید کرده و یا تلاش در جبران ان به وسیله دیگران دارند. مشاهده رفتارهای خشونت آمیز در دیگران باعث همانند سازی با آنها می‌شود.

تفاوت سادیسم با حیوان آزاری چیست؟

حیوان آزاری همیشه به معنی ابتلا به سادیسم نیست. اما بیشتر افرادی که دست به چنین کاری می‌زنند؛ نشانه هایی از سادیسم را از خود بروز می‌دهند. معمولا نشانه های سادیسم در رابطه با انسان ها بروز می‌کند اما گاهی شاهد نشانه های آن در مورد حیوانات نیز هستیم.

مقابله با حیوان آزاری

 

حیوان آزاری در همه کشورها وجود داشته اما علیرغم قوانینی که در این زمینه وجود دارد؛ بازهم این موضوع تکرار می‌شود. به همین دلیل باید از دوران کودکی فرهنگ سازی در این مورد صورت گیرد. فراموش نکنید که کودکان مهربانی کردن با حیوانات را از ما می‌آموزند به همین دلیل باید الگوی خوبی برای آنها باشیم. همچنین قوانین سخت گیرانه تری در این مورد وضع کرده و به آنها پایبند بود.

روش های درمانی حیوان آزاری

افراد این رفتار را از خود نشان می‌دهند به ندرت به دنبال درمان هستند. به همین دلیل اطرافیان باید این نشانه ها را شناسایی کرده و به آنها برای درمان کمک کنند. اینکار با مراجعه به روانشناس و همچنین مصرف دارو امکانپذیر است. فرد باید انگیزه کافی در این مورد داشته و همچنین همکاری کند.

سخن پایانی

حیوان آزاری یکیاز مسائلی است که منجر به بروز مشکلات بیشتری برای خود فرد و همچنین جامعه می‌شود. در واقع در یک کشور رفتار مردم با یکدیگر و همچنین با حیوانات نشان دهنده فرهنگ و تمدن است که قطعا اینکار آسیب بزرگی به آن وارد می‌کند. افراد باید در این مورد اطلاعات کافی را کسب کرده و حتی در صورت لزوم از آن جلوگیری نمایند. در این زمینه کمک گرفتن از مشاور می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه حیوان آزاری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: حیوان آزاری جرم است یا مریضی؟



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آموزش الفبا قبل از مدرسه همواره والدین را دچار سردرگمی می‌کند. در واقع آنان از طرفی تمایل دارند که اوقات فراغت کودک را به روش درستی پر کرده و همچنین سطح هوشی کودک خود را افزایش دهند. اما از طرفی عوارض ناشی از آن هراس دارند. اینکار اگر به روش درستی انجام نشود؛ می‌تواند باعث بروز مشکلاتی برای فرزندان شود. از همین رو باید در این مورد به اندازه تحقیق و بررسی کرده و راه درست را انتخاب کنند. همچنین نباید در این مورد عجله کرد و یا فشار زیادی به کودکان وارد نمود. سیستم آموزشی به صورت اصولی و به موقع این مورد را به کودکان آموزش داده و همچنین به آنها کمک می‌کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش الفبا قبل از مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آموزش الفبا قبل از مدرسه

اینکه والدین تمایل به آموزش الفبا قبل از مدرسه دارند؛ دلایل متفاوتی دارد. همچنین نمی‌توان گفت به طور کلی این رفتار اشتباه بوده و نباید آن را انجام داد. قبل از هرچیز نباید هیجانی تصمیم گرفت. فراموش نکنید که دوران قبل از مدرسه، زمانی است که بچه ها باید به قدر کافی بازی و تجربه کنند و آموزش مسائل دیگر در اولویت دوم قرار می‌گیرد. همچنین گاهی این خود کودکان هستند که در این مورد کنجکاوی کرده و از والدین می‌خواهند تا این موارد را به آنان آموزش دهند. به همین دلیل باید به آنان زمان داد و در این مورد صبورانه عمل کرد.

مزایا و معایب آموزش الفبا قبل از مدرسه

 

قبل از هرچیز باید این موضوع را در نظر داشته باشید که آموزش الفبا قبل از مدرسه، مزایا و معایب مختلفی دارد.والدین باید همه این موارد را در نظر داشته و در قدم بعدی در این مورد تصمیم گیری نمایند. در این قسمت به توضیح این موارد این پردازیم.

خستگی و سردرگمی بچه ها

همانطور که گفته شد؛ دوران قبل از مدرسه، تنها زمان بازی و تفریح کودکان است. پس آموزش الفبا قبل از مدرسه می‌تواند آنها را خسته و یا حتی دلزده کند. گاهی والدین به دلیل اینکه از روش های درستی در این زمینه استفاده نمی‌کنند؛ می‌تواند مشکلات جدی برای آینده کودک ایجاد نمایند. همچنین روش آموزشی والدین قطعا با معلمین متفاوت بوده و به همین دلیل کودک در مواجهه با این موضوع در مکان های آموزشی دچار سردرگمی و دوگانگی می‌گردد. برای آشنایی با نشانه های کودکان دیرآموز کلیک کنید.

دوران بازی و تفریح با آموزش الفبا قبل از مدرسه

فراموش نکنید که اگر برای آموزش الفبا قبل از مدرسه زمان استراحت و تفریح را از بچه ها بگیرید؛ آنها نیز در این مورد با شما همکاری نخواهند کرد. در واقع برخی از کودکان در چنین شرایطی واکنش لجبازی و مقاومت را از خود نشان داده که خانواده را دچار مشکلاتی می‌کنند.

کافی بودن آموزش های پیش دبستانی

همچنین والدین باید این موضوع را در نظر داشته باشند که آموزش های دوران دبستان و حتی پیش دبستانی در این زمینه کافی است و نیازی به عجله و یا نگرانی در مورد آموزش الفبا قبل از مدرسه وجود ندارد. بهتر است والدین به روند آموزشی این مکان ها اعتماد کرده و مداخله ای در این زمینه ایجاد نکنند. برای اطلاع از دلایل مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

اختلال در روند تدریس معلم

یکی دیگر از معایب آموزش الفبا قبل از مدرسه اختلال در روند تدریس معلمان است. چرا که وقتی کودکان از پیش در مورد موضوع بحث چیزی بدانند؛ در حین تدریس معلم دچار کنجکاوی شده و به طور مکرر سوالهایی را از معلم خود می‌پرسند. اینکار می‌تواند در روند یادگیری دیگر دانش آموزان نیز اختلالاتی ایجاد کند. برای اطلاع از دلایل درس نخواندن بچه ها کلیک کنید.

گسترده شدن دایره کلمات بچه ها

اما از مزایای آموزش الفبا قبل از مدرسه نیز نباید غافل شد. وقتی کودکانی حروف الفبا را یاد بگیرند؛ یادگیری کلمات بیشتر نیز برای آنان راحت تر شده و منجر به گسترده شده دامنه لغات آنها می‌گردد. این موضوع می‌تواند بر روابط و همچنین هوش آنها تاثیر شگرفی بگذارد.

تقویت هوش آنها با آموزش الفبا قبل از مدرسه

همانطور که گفته شد؛ آموزش الفبا قبل از مدرسه بر هوش کودکان بسیار موثر است. در واقع هوش به قسمت های مختلفی تقسیم می‌شود که برای تقویت هر یک از آنها باید تمریناتی را انجام داد. به همین دلیل حتی برخی از والدین آموزش زبان دوم را نیز از سنین بسیار پایین برای کودکان خود آغاز می‌کنند. این موضوع از نظر علمی نیز مورد تایید قرار گرفته است.

افزایش اعتماد به نفس

زمانی که کودکان در معرض آموزش الفبا قبل از مدرسه قرار می‌گیرند؛ قطعا مهارت تازه ای را کسب کرده که در باعث برتری آنها در مقابل بسیاری از همسالان شان می‌گردد. این مورد اعتماد به نفس آنها را افزایش می‌دهد.

 به جای آموزش الفبا قبل از مدرسه باید چه کرد؟

 

از طرفی دیگر بسیاری از والدین نمی‌دانند که به جای آموزش الفبا قبل از مدرسه، چه مهارت های دیگری را می‌توانند در فرزند خود تقویت کرده و یا حتی آنها را آموزش دهند. قبل از هر چیز نباید در این دوران به بچه ها فشار زیادی وارد کرد و همه آموزش ها باید توام با تفریح و سرگرمی برای آنها باشد. در این قسمت به توضیح برخی از این مهارت ها می‌پردازیم که در حین مفید بودن، برای کودکان نیز سرگرم کننده هستند. برای اطلاع از راه های کشف استعداد کودکان کلیک کنید.

تمرکز بر مهارت های جسمانی

والدین قبل از دوران مدرسه می‌توانند برای تخلیه انرژی بچه ها به روش درست، بر مهارت های جسمانی آنها تمرکز کنند. ثبت نام کردن آنها در کلاس های ورزشی مختلفی و یا حتی انجام تمریناتی با آنها در خانه نیز، در این زمان بسیار موثر است. همچنین جایگزین خوبی برای آموزش الفبا قبل از مدرسه نیز محسوب می‌شود.

پرورش روحیه و هوش هیجانی کودک

همچنین یکی دیگر از مهارت های ضروری در این دوران، پرورش هوش هیجانی آنها و شناسایی احساسات شان است. این موضوع در برقراری ارتباط با دیگران، بسیار مهم است. والدین در این مورد می‌توانند توضیحاتی به کودکان داده و یا حتی از محتواهای آموزشی مانند کتاب و فیلم های متناسب با سن شان استفاده کنند.

آموزش مسائل هنری یا بهداشتی

از طرفی آموزش فعالیت های هنری و رعایت کردن بهداشت نیز جایگزین خوبی برای آموزش الفبا قبل از مدرسه است. با اینکار آنها حتی آمادگی بیشتری نیز برای حضور در مدرسه پیدا می‌کنند. امروزه کلاس های هنری مختلفی نیز برای بچه ها وجود دارد که خلاقیت را در آنها تقویت می‌کند. همچنین برای مسائل بهداشتی نیز هیچکس بهتر از والدین در این مورد نیست. چرا که کودکان با آنها احساس امنیت و راحتی می‌کنند.

پرورش مهارت های شناختی

با اینکه تقریبا تا سنین نوجوانی مهارت های شناختی در کودکان تکمیل نمی‌شود؛ اما به هر حال والدین می‌توانند با استفاده از تمریناتی این ویژگی را در آنها تقویت کنند. همچنین باید خود نیز الگوی خوبی برای آنها باشند.

سخن پایانی

این نکته را در نظر داشته باشید که آموزش الفبا به کودکان قبل از مدرسه همه چیز نیست و باعث پیشرفت و یا تفاوت های آنچنانی در افراد نمی‌شود. به همین دلیل بهتر است والدین علاوه بر این موضوع بر مهارت های دیگر کودک نیز توجه کرده و آنها را نیز تقویت کنند. در این مورد می‌تواند از یک مشاور کودک نیز کمک گرفته و با او مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش الفبا قبل از مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: آموزش الفبا قبل از مدرسه



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اصول موفقیت را نمی‌توان تنها به چند مورد محدود کرد. در واقع برای رسیدن به موفقیت علاوه بر تلاش و پشتکار نیاز به برخی دیگر از ویژگی ها دارید. افراد باید مجموعه ای از خصوصیات را دارا باشند تا در کنار عوامل محیطی بتوانند به موفقیت برسند. از طرفی این موضوع کاملا از فردی به فردی دیگر متفاوت بوده و نمی‌توان برای همه یک نسخه پیچید. افراد باید با توجه به شرایط خود و یا تعریفی که از موفقیت دارند؛ در این زمینه تلاش کنند. بسیاری از افراد اصلا هیچ ایده ای در این مورد نداشته و حتی تعریف درستی از موفقیت و پیشرفت نیز ندارند. به همین دلیل راه را اشتباه رفته و در نهایت دچار سرخوردگی می‌شوند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اصول موفقیت

نمی‌توان گفت که با انجام اصول موفقیت، افراد به صورت قطعی در زندگی خود موفقیت می‌شوند. به دلیل اینکه عوامل دیگری نیز مانند خانواده، ویژگی های شخصیتی، سرمایه و حتی شانس نیز در این مورد موثر است. همچنین به طور کلی پایبندی به برخی از اصول زندگی افراد را تغییر داده و شرایط را بهتر می‌کند. همین می‌تواند نوعی موفقیت تلقی شود. بهتر است افراد در ابتدا به خودشناسی رسیده و با توجه به شرایط خود در این زمینه عمل کنند. از طرفی با افراد موفق نیز مشورت کرده و حتی زندگینامه آنها را مطالعه کنند. داشتن الگو و مشاوری در این زمینه بسیار می‌تواند اثربخش باشد. برای اطلاع از انواع سبک زندگی و رابطه آن با موفقیت کلیک کنید.

برخی از انواع اصول موفقیت

 

همانطور که گفته شد؛ اصول موفقیت مجموعه ای از عوامل را در برمی‌گیرند که انجام آنها به صورت همزمان باعث می‌شود تا افراد به پیشرفت و موفقیت برسند. در این قسمت به توضیح این موارد می‌پردازیم.

داشتن افکار بلند پروازانه

فراموش نکنید که داشتن اهداف بزرگ و حتی رویاهای بلند پروازانه در مورد اصول موفقیت، اهمیت دارد. وقتی افراد بتوانند به اهداف بزرگ بیاندیشند؛ تلاش بیشتری نیز در این مورد می‌کنند. این به معنی زندگی کردن در رویا نیست. در عین حال باید واقع بود و شرایط را در نظر گرفت. اما به طور کلی بهتر است در این مورد کمی جسورانه عمل کنید.

علاقه و اصول موفقیت

همچنین داشتن علاقه نیز یکی از اصلی ترین اصول موفقیت است. وقتی افراد به موضوعی علاقمند باشند؛ راحت تر با سختی های آن کنار آمده و حتی مشکلات نیز برای آنها شیرین می‌شود. وقتی افراد مشغول انجام کاری هستند که به آن علاقه دارند؛ حتی اگر در آن موفق هم نشوند، اما باز آن لذت می‌برند.

داشتن تعادل در زندگی

برقراری تعادل در زندگی نیز، خود یکی از اصول موفقیت است. افراد باید بتوانند بین جنبه های مختلف زندگی خود تعادل برقرار کرده و بیش از حد به موضوعی نپردازند. در برخی از موارد افراد به طور کلی زندگی شخصی خود را فراموش کرده و تنها به کار خود می‌پردازند.

نترسیدن در شکست

فراموش نکنید که هر شکستی مقدمه ای برای پیروزی است. به همین دلیل در مورد رسیدن به اصول موفقیت، نباید از شکست ترسید. ترس از شکست مانع از انجام بسیاری از کارها می‌شود. در واقع افراد در چنین شرایطی، قضاوت عجولانه کرده و یا از کاه برای خود کوه می‌سازند.

داشتن عزم راسخ

داشتن تصمیمی قطعی و عزم راسخ نیز در اصول موفقیت بسیار اهمیت دارد. در واقع فرد باید به این باور برسد که در هر شرایطی راه خود را ادامه داده و تلاش می‌کند. تنها در این شرایط است که افراد می‌توانند در مسیر باقی مانده و سریعا ناامید نشوند.

در اصول موفقیت باید مرد عمل باشید

برخی از افراد تنها در مورد اصول موفقیت، صحبت می‌کنند. در صورتی که هیچ اقدام جدی در این زمینه انجام نمی‌دهند. فکر کردن و یا حرف زدن در مورد ایده ها کافی نیست و باید برای آنها کاری کرد. بهتر است دست به کار شده و اقدامات لازم را برای رسیدن به موفقیت انجام دهید.

دوری کردن از مناقشات

برای رسیدن به اصول موفقیت باید از هرگونه حاشیه و مسائل جانبی دوری کنید. در واقع این موضوعات، موانع جدی در راه موفقیت هستند. همچنین همرنگی با جماعت و پذیرفتن ایده های آنان نیز تا حدودی مانع از مناقشات می‌شود. به همین دلیل بهتر است نظر دیگران را جلب کرده و همچنین با اطرافیان خود همدل باشید.

مطرح کردن ایده های جدید

برخی از افراد حتی از صحبت کردن در مورد ایده های جدید نیز هراس دارند. این موضوع مانع پیشرفت آنان شده و مشکلات زیادی را برایشان ایجاد می‌کند. طبیعی است که در ابتدا ایده های را نادیده گرفته شوند و یا نتایج خوبی نداشته باشند. اما بعد از مدتی هم در ایده پردازی رشد کرده و هم راحت تر می‌توانید آن را با دیگران در میان بگذارید.

باور داشتن به خود از اصول موفقیت

یکی دیگر از اصول موفقیت، باور داشتن به خود است. در واقع داشتن اعتماد به نفس یکی از گامهای مهم و اساسی در این راه محسوب می‌شود. طبیعی است که به دلایل مختلفی دچار دلسردی و ناامیدی شویم؛ اما با وجود باور داشتن به خود می‌توانیم روحیه خود را حفظ کنیم.

مثبت اندیشی

مثبت اندیشی نیز از مبانی اصول موفقیت محسوب می‌شود. این به معنی خوشبینی سمی نیست. در واقع افراد باید در کنار تلاش، به آینده و اتفاقات خوب امیدوار باشند. برخی از افراد دست روی دست گذاشته و تنها با مثبت اندیشی منتظر پیشرفت و موفقیت هستند.

پرهیز از ناامیدی و دلسردی

با اینکه در مسیر اصول موفقیت، دلایل ناامیدی و دلسردی کم نیستند. اما نباید اجازه داد که این حالت ما را از تلاش بازدارد. حتی تجربه شک در این راه غیر طبیعی نیست. اما بهتر است آنها را نادیده گرفته و به راه خود ادامه دهید.

پشتکار و استمرار از اصول موفقیت

برای دست یابی به اصول موفقیت باید استمرار داشت. برخی تصور می‌کنند تنها با مدت کوتاهی تلاش کردن باید به موقعیت های بالایی دست یابند. اما این بسیار ساده لوحانه است. باید با پشتکار عمل کرده و به طور مدام تلاش کنند.

شجاع بودن

داشتن جسارت و شجاعت نیز در مسیر موفقیت بسیار اهمیت دارد. برای بیان کردن ایده های خود، حتی تلاش کردن و فکر کردن به اهداف نیاز به شجاعت داریم. برخی به دلیل عدم جسارت، تنها به دنبال اهداف کوچک رفته و به زندگی عادی خود، خو می‌گیرند.

ویژگی های افراد ناموفق

 

در کنار داشتن اطلاعاتی در زمینه اصول موفقیت، باید از موانع راه و یا عوامل موثر بر شکست نیز مطلع باشید. در واقع با اطلاع از این موارد، از آنها پرهیز کرده و یا حتی آنها را کنترل می‌کنید. برخی از این موضوعات شامل موارد زیر هستند.

  • عدم مسئولیت پذیری و تعهد
  • تنبلی کردن
  • تاب آوری پایین. برای اطلاع از راه های بالابردن آستانه تحمل کلیک کنید.
  • منظم نبودن
  • حواسپرتی و عدم تمرکز
  • عدم آینده نگری
  • بهانه آوردن
  • انتظار برای رسیدن زمان مناسب

سخن پایانی

فراموش نکنید که موفق شدن در زندگی آسان نیست. همچنین این کاملا یک مفهوم نسبی بوده که برای همه معانی متفاوتی دارد. اما به طور کلی همه افراد موفق در طول تاریخ این ویژگی های مشترک را داشته اند. از طرفی اصول موفقیت خود را اینگونه توصیف کرده اند. شاید شما با موارد دیگری به موفقیت برسید. امابه طور کلی بهتر است در این مورد صبور بوده و همچنین از یک روانشناس نیز برای کم کردن عوارض جانبی این راه، کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: اصول موفقیت چیست ؟



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

روانشناسی ورزشی یکی از شاخه های علم روانشناسی محسوب می‌شود که تاثیر زیادی در روحیه ورزشکاران و حتی عملکرد آنان در بخش های مختلف دارد. ورش حرفه ای آسیب های زیادی را چه از لحاظ جسمانی و چه از نظر روانی به ورزشکاران رشته های مختلف وارد می‌کند. در واقع آنان به دلیل زندگی پرفشاری که دارند بسیار آسیب پذیر بوده و یا حتی گاهی وقتی برای مراجعه به روانشناس ندارند. از این رو همراهی یک مشاور با آنها در اردوهای ورزشی و یا حتی باشگاه ها ضروری می‌باشد. از طرفی تنها یک آسیب جزئی کافی است که نتیجه زحمات طولانی آنها را از بین ببرد. بنابراین آن‌ها باید بسیار از خود مراقبت کرده و همچنین از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرند. در این مقاله بیشتر به جنبه های مختلف این موضوع می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه روانشناسی ورزشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

روانشناسی ورزشی

طبق تعریفی که انجمن روانشناسی آمریکا از روانشناسی ورزشی ارائه می‌دهد؛ این رشته بر توسعه و کاربرد تئوری روانشناختی برای درک و اصلاح رفتار یک انسان معمولی و یا حتی ورزشکار در محیط ورزشی تمرکز می‌کند. در واقع روانشناسی در اینجا نقش مهمی بازی کرده و از لحاظ روانی فرد را برای حضور در مسابقات و فضاهای حرفه ای، اماده می‌کند.

برخی به این موضوع اهمیت نداده و یا ارزش زیادی برای این رشته قائل نیستند. اما در شرایط بحرانی که ورشکار به دلیل استرس و اضطراب زیاد همه چیز را در دقیقه نود رها کرده و یا حتی قادر در شرکت در مسابقه نیست؛ متوجه اهمیت آن می‌شوند.برای اطلاع از روش های استعدادیابی ورزشی کودکان کلیک کنید.

انواع روانشناسان ورزش

 

از لحاظ کمک به ورزشکاران و یا حتی حضور در مکان های ورزشی، چند دسته از روانشناسات می‌توانند مشارکت داشته باشند. روانشناسان بالینی برای درمان ورزشکارانی که با اختلالات روانی مختلف درگیر هستند؛ می‌توانند بهترین گزینه باشند. از طرفی روانشناسی آموزشی و تحقیقاتی نیز در این زمینه موثر هستند.

خصوصیات روانشناسی ورزشی

از طرفی یک روانشناس ورزشی باید از برخی ویژگی ها برخوردار باشد تا بتواند به افراد دیگر مانند ورزشکاران کمک کند. در واقع دانش روانشناسی ورزشی نیاز به برخی از خصوصیات دارد. برای مثال چنین فردی باید صلاحیت کافی داشته و از طرفی آگاهی و اطلاعات کافی را در مورد رشته های ورزشی و شرایط محیطی را دارا باشد. روحیه آموزشی و اخلاق نیز از دیگر عوامل موثر بر موفقیت این دانش در مورد ورزشکاران است.

روانشناسی ورزشکاران

برای بهره مندی از دانش روانشناسی ورزشی و همچنین بیشترین پتانسیل ورزشکاران، در ابتدا باید شرایط روحی و روانی ورزشکاران به دقت و برای طولانی مدت بررسی شده و در قدم بعدی راهکارهایی در این زمینه به ورزشکاران داده شود. همچنین بهتر است پیشرفت آنان را مرحله به مرحله پیگیری شود.

روانشناس ورزش چه کسی است؟

شاید برای بسیاری از افراد این سوال مطرح شود که اصلا روانشناس ورزش وجود دارد و یا دقیقا وظایف او چیست؟ چنین فردی در واقع یک روانشناس حرفه ای بوده و برای حضور در محیط های ورزشی مختلف و در حیطه روانشناسی ورزشی آموزش دیده است. او در کنار مربیان ورزشکار حضور یافته و در صورت لزوم با روانشکار صحبت می‌کند. چنین افرادی از ورزشکار در مقابل شرایط استرس و اضطراب محافظت کرده و همچنین آستانه تحمل او را تا حد زیادی بالاتر می‌برد. در واقع روانشناس ورزش می‌تواند با تکنیک هایی ورزشکار را به دوران اوج او برگرداند.

مشکلات روانی ورزشکاران

ورزشکاران حرفه ای در همه جای جهان معمولا دوره های سخت و طاقت فرسایی را پشت سر می‌گذارند. آنها همواره باید بدن خود را آماده نگه داشته و عادت های مخصوصی داشته باشند. همچنین در زمان مسابقات، به دلیل دوری از خانواده و حتی رژیم و تمرین هایی سختی که موظف به انجام آن هستند؛ تحت شرایط سختی قرار می‌گیرند. معمولا بخشی از مشکلات آنها شامل موارد زیر می‌شود.
افسردگی ناشی از فشار و استرس
ابتلا به سندروم بیش تمرینی یا تمرین زدگی
ابتلا به اختلالات خوردن به دلیل رژیم های سخت
استفاده از مواد افیونی و اعتیاد

نکات مثبت و منفی روانشناسی ورزشی

از طرفی تحصیل در رشته روانشناسی ورزشی و یا حتی کار کردن در این زمینه، مزایا و معایبی نیز دارد. همچنین از طرف ورزشکاران نیز کمک گرفتن از چنین فردی همه به آنها کمک کرده و یا در مواردی برای آنها شرایط را سخت تر می‌کند. در این قسمت، به توضیح این موارد می‌پردازیم.

مزایا

با کمک گرفتن از روانشناسی ورزشی، عملکرد ورزشکار به طور چشمگیری بهتر می‌شود. کار این گروه از مشاوران تقریبا راحت بوده و نیازی به حضور در بیمارستان ها و یا برخورد با بیماران حاد روانی ندارند. در اما خود روانشناس نیز باید مانند ورزشکاران در اردوهای آنان حضور داشته و با آنان همراهی کنند. از طرفی درآمد آنها تقریبا محدود به ورزشکاران شده و حتی گاهی تنها زمانی که در اردوها شرکت می‌کنند می‌توانند درآمد داشته باشند. به همین دلیل باید این موارد را در نظر داشته باشند. همچنین تدریس این رشته در دانشگاه ها و یا حتی در مدارس نیز از راه های دیگر فعالیت حرفه ای در این زمینه است.

معایب

از طرفی ورزشکاران معمولا درون گرا بوده و یا در ابتدا در مقابل کمک گرفتن از روانشناسی ورزشی از خود مقاومت نشان می‌دهند. در واقع ارتباط برقرار کردن با آنها و یا مطلع شدن از مشکلات شان کمی دشوار است. فعالیت در این رشته نیاز به تجربه و اطلاعات زیادی دارد و روانشناس باید به طور دائم خود را بروز کند. در غیر اینصورت نه تنها محبوبیت خود را در میان جامعه ورزشی از دست می‌دهد؛ بلکه سبب بروز مشکلاتی برای ورزشکار نیز می‌گردد.
تاثیر روانشناسی ورزشی بر ورزشکاران

همانطور که در پیش تر در مورد آن صحبت کردیم؛ درگیری ذهنی ورزشکاران و استرس آنها می‌تواند تمرکز آنها را به هم زده و عملکرد آنها را مختل کند. آنها گاهی به قدری قبل از مسابقه، درگیر اضطراب می‌شوند که به طور کلی از حضور در آن منصرف شده و در زمین بازی حاضر نمی‌شوند. البته این موضوع تنها به روان آنها محدود نشده و بر جسم انها نیز موثر است. هورمون کورتیزول که در اثر استرس ترشح می‌شود؛ سیستم ایمنی بدن را به شدت تضعیف کرده و باعث بروز بیماری های جسمی مختلف درافراد می‌گردد. اما با صحبت کردن با روانشناس، قطعا می‌توانند افکار و احساسات خود را مدیریت کرده و بهترین خود را نشان دهند.

تاثیر ورزش بر سلامت روان

به طور کلی ورزش یکی از راه های درمان بیماری های روانی محسوب می‌شود. حتی اگر افراد ورزشکار حرفه ای هم نباشند؛ روانشناسی ورزشی، این روش را به همه افراد با هر سن و شرایطی پیشنهاد می‌دهد. ورزش احساسات منفی را از افراد دور کرده، اعتماد به نفس آنها را افزایش داده، منجر به دریافت حمایت اجتماعی می‌گردد و همچنین استرس و هیجانات منفی را به شکل درستی تخلیه می‌کند.

تکنیک های مختلف روانشناسی ورزشی

 

معمولا در علم روانشناسی ورزشی، روش هایی وجود دارد که با کمک آنها روانشناس ورزش می‌تواند به افراد ورزشکار در شرایط استرس زا کمک کند. برخی از این تکنیک ها شامل موارد زیر می‌شوند.
پذیرش شرایط سخت
هدف گذاری معقول
تمرکز
انگیزه دادن به ورزشکار
دور کردن افکار منفی

سخن پایانی

امروزه کمک گرفتن از روانشناسی ورزشی در رشته های ورزشی مختلف، بسیار اثربخش بوده و به افراد کمک زیادی کرده است. با اینک ورزش خود راهی برای خلاصی از بیماری های روانی است. اما در مواردی خود به روحیه افراد آسیب می‌زند و یا به آنها فشار زیادی وارد می‌کند. که در این شرایط باید حتما کمک تحصصی دریافت کرده و از روانشناس کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه روانشناسی ورزشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: روانشناسی ورزشی چیست و چه رویکردهایی دارد



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 آذر 1403 | نظرات ()