نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه با مرد متاهل مصداق بارز زیرپا گذاشتن مسائل اخلاقی و شرعی و حتی بی تعهدی است. افراد به دلایل مختلفی دست به اینکار می‌زنند اما در این رابطه هر دو نفر مقصر بوده و باید از این مورد دوری کنند. در رابطه زناشویی همواره موقعیت هایی پیش می‌اید که طاقت فرسات یا حتی ما را وادار به فکر کردن در مورد مسائل مختلفی می‌کند. اما اینها توجیهی برای خیانت نیستند. حتی اگر زن هم مجرد بوده و وارد چنین رابطه ای شود؛ بازهم در حال خیانت به همجنس خود یعنی همسر مرد است. امروزه به دلیل باورهای اشتباهی که در مورد روابط وجود دارد؛ زوجین زیادی روابط خارج از ازدواج داشته و اصول را زیر پا می‌گذارند. در این مقاله به بررسی جنبه های مختلفی از این موضوع می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه با مرد متاهل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: رابطه با مرد متاهل

رابطه با مرد متاهل

به طور کلی قضاوت رابطه با مرد متاهل برای هیچکس حتی روانشناس نیز جایز نیست. اما باید دلایل این موضوع را شناسایی کرده و از آن پیشگیری نمود. این موضوع بسیار حساس بوده و نمی‌توان به راحتی از کنار این موضوع گذشت. بهتر است اطرافیان در این مورد به فرد کمک کرده و او را از پیامد های اینکار مطلع کنند. چرا که در چنین شرایطی احتمالا خود فرد بر اساس احساسات تصمیم گرفته و یا از مشکلات ناشی از آن خبرندارند. به طور کلی ورود به این نوع رابطه شاید در ابتدا خوشایند و جذاب به نظر برسد؛ اما با چالش های زیادی همراه است.

دلایل علاقه به داشتن رابطه با مرد متاهل

زنان به دلایل مختلفی به رابطه با مرد متاهل علاقه دارند. این موضوع از ویژگی های شخصیتی و همچنین عوامل فرهنگی زیادی نشات می‌گیرد. از طرفی برخی از زنان اصلا از تاهل مردان اطلاعی ندارند که تن به چنین روابطی می‌دهند. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شوند.

????بی اطلاعی

همانطور که گفته شد؛ بی اطلاعی زنان در مورد تاهل مردان یکی ازدلیل وارد شدن به چنین رابطه ای است. برخی مردان در مورد وضعیت تاهل خود در شرایط مختلف هیچ گونه حرفی نمی‌زنند یا حتی آن را انکار می‌کنند. به همین دلیل زنان به آنها اعتماد کرده و وارد رابطه می‌شوند. حتی گاهی در ادامه نیز در این مورد صحبت کرده و ان را پنهان می‌کنند. اما این موضوعی به زودی آشکار شده و نمی‌توان برای همیشه آن را پنهان کرد. البته اگر در این شرایط دختر از این موضوع مطلع شود؛ پایان دادن به رابطه با مرد متاهل برای او به دلیل مسائل عاطفی سخت می‌شود.

???? رابطه با مرد متاهل و هیجان خواهی

گاهی برخی از زنان به دلیل روحیه هیجان طلبی علاقه به تجربه رابطه با مرد متاهل دارند. گاهی تنها دلیل ورود به چنین رابطه ای، احساس رقابت و تصاحب احساسات مردی است که همسر دارد. برخی از زنان به این دلیل احساس پیروزی کرده و این احساس را دوست دارند. از طرفی به دلیل باورهای اشتباهی که در مورد کیفیت بهتر برقراری رابطه جنسی با مرد متاهل وجود دارد؛ زنان دوست دارند تا این موضوع را تجربه کنند.

????احساسات مختلف

در برخی موارد زنان به دلیل احساس خشم و انتقام دست به چنین کاری می‌زنند. معمولا زنانی که در روابط قبلی خود دچار شکست شده اند؛ تمایل دارند به روش های مختلفی برای تخلیه احساسات خود، به دیگران آسیب بزنند. حتی گاهی خود زنان قبلا در چنین شرایطی بوده اند که در حال حاضر به فکر چنین کاری می‌افتند. از طرفی برخی دیگر به دلیل خلاهای عاطفی که در خانه پدری و یا همسر خود تجربه کرده اند؛ رابطه با مرد متاهل را ترجیح می‌دهند.

پیامدهای رابطه با مرد متاهل

فراموش نکنید که این نوع از رابطه هیچ گونه سودی برای افراد نداشته؛ تنها موجب بروز عوارض زیادی از نظر شخصی و اجتماعی می‌شود. افراد تصور می‌کنند که در حال ارضای نیازهای مختلف خود در رابطه با مرد متاهل هستند. اما در واقع از آنها نیز استفاده شده و به زودی دچار مشکلات بیشتری می‌شوند. برای اطلاع از دلایل عاشق زن متاهل شدن کلیک کنید.

⭕احساس تنهایی

طبیعی است که مردی که همسر و فرزند دارد؛ زمان کمتری را به معشوقه خود اختصاص می‌دهد. چنین فردی هرگز شما را به دوستان و اطرافیان خود معرفی نکرده و این رابطه پنهانی باقی می‌ماند. از طرفی به دلیل قضاوت های اطرافیان و همچنین سرزنش های آنان به دلیل داشتن رابطه با مرد متاهل، احتمالا نمی‌توانید با کسی در این مورد صحبت کرده و مسائل خود را درمیان بگذارید. به همین دلیل احساسات منفی زیادی را تجربه خواهید کرد.

⭕تکرار شدن این موضوع

قطعا رابطه با مرد متاهل مانند یک چرخه معیوب است؛ که تکرار می‌شود. حتی اگر شما موفق شوید که این مرد را جذب خود کرده و با او ازدواج کنید؛ باید منتظر خیانت به خودتان نیز باشید. چرا که فرد دیگری به چنین رابطه ای تن داده و از طرفی همسرتان نیز این رفتار خود را دوباره تکرار می‌کند. حتی در صورت وجود فرزندان نیز، آنها از این موضوع تاثیر گرفته و در آینده آنان نیز موثر است.

⭕بی تعهدی

از دیگر پیامدهای رابطه با مرد متاهل، به بی تعهدی و عدم وفاداری نیز می‌توان اشاره کرد. در چنین رابطه ای احتمالا نه مرد و نه زن خود را پایبند نمی‌دانند و هرلحظه امکان شروع رابطه ای دیگر وجود دارد. بعد از مدتی احساسات مختلف از بین رفته و مشکلات واقعی در زندگی نمایان می‌شوند. حتی نمی‌توانید از طرف مقابل خود انتظار تعهد هم داشته باشید؛ چرا که اوضاع از ابتدا همین بوده است.

پیشگیری از برقراری رابطه با مرد متاهل

برای پیشگیری از ورود به رابطه با مرد متاهل و همچنین پیامدهای ناشی از آن راه های مختلفی وجود دارد. بهتر است در ابتدا علت این موضوع را پیدا کرده و در این مورد به خوبی فکر کنید. در قدم بعدی از راهکارهای زیر استفاده کرده و به رابطه پایان دهید.

????آینده نگری

بهتر است قبل از ورود به رابطه با مرد متاهل و یا حتی در ابتدای چنین رابطه ای، اگر از این موضوع اطلاع دارید و یا حتی مشکوک هستید؛ به آینده و عواقب آن به خوبی فکر کنید. حتی با طرف مقابل نیز در این مورد صحبت کرده و احساسات خود را کنترل کنید. احتمالا در این شرایط دچار احساس انکار شده و یا پذیرش آن برایتان دشوار باشد. اما در نظر گرفتن آینده رابطه احتمالا راحت تر تصمیم می‌گیرید.

????بالا بردن اعتماد به نفس

از آنجایی که یکی از دلایل داشتن رابطه با مرد متاهل خلاهای عاطفی و روانی در گذشته است؛ بهتر است بر سلامخت روان خود تمرکز کرده و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید. این رابطه اشتباه است؛ و شما به دلیل اینکه خود را به اندازه کافی شایسته نمی‌دانید، وارد آن می‌شوید. اما فراموش نکنید که همواره موقعیت های مناسب تری برای شما وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.

????واقع بینی

احساسات شما را رابطه با مرد متاهل بسیار درگیر شده و حتی جریحه دار می‌شود. اما بهتر است واقع بین باشید و بدانید که این رابطه آینده روشنی ندارد. حتی پایان دادن به این رابطه نیز آسان نیست. به همین دلیل حتما از یک مشاور کمک گرفته و عجولانه رفتار نکنید. روانشناس علاوه بر برطرف کردن مشکلتان فردی تان در این زمینه نیز به شما کمک می‌کند.

سخن پایانی

وقتی وارد رابطه با مرد متاهل می‌شوید؛ باید انتظار بروز پیامدهای آن را نیز داشته باشید. این رابطه نادرست بوده و هیچ سرانجام مشخصی نیز ندارد. با اینکه احتمالا دچار احساسات مختلفی می‌شوید و یا فشار زیادی را تحمل می‌کنید؛ اما پایان دادن به این رابطه به نفع همه افراد است. در این مورد محکم و قاطع باشید و تصمیم خود را به صورت جدی بگیرید. در این مورد بهتر است از یک مشاور نیز کمک گرفته و با او مشورت کنید. درنهایت تصمیم نهایی با شماست؛ اما روانشناس می‌تواند بینش گسترده تری در این مورد به شما بدهد.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه با مرد متاهل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: رابطه با مرد متاهل ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اصول درس خواندن یکی از مفاهیم مهم در دوران تحصیل بوده و همچنین از چالش های دانش آموزان و حتی والدین آنها محسوب می‌شود. چرا که معمولا در این مورد به صورت جزئی در مکان های آموزشی، صحبت نمی‌شود. برخی از معلمان و حتی مشاوران تحصیلی به صورت کلی به دانش آموزان می‌گویند که باید خوب درس بخوانید. اما معنی خوب از نظر آنها چیست؟ درس خواندن اصول مشخصی داشته که بیشتر افراد با پیروی از آن می‌توانند نتیجه دلخواه خود را بگیرند. البته این موضوع به عوامل مختلفی بستگی داشته و نمی‌توان برای همه روشی یکسان در نظر گرفت. بهتر است قبل از هر چیز افراد با توجه به شرایط خود برای این موضوع برنامه ریزی کنند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول درس خواندن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: اصول درس خواندن چیست | بهترین روش برای درس خواندن

اصول درس خواندن

اصول درس خواندن برای همه افراد یکسان نیست. هر فردی روش مخصوص به خود را داشته و با کمک آن می‌تواند نتیجه دلخواه خود را بگیرد. از طرفی برخی در این مورد دچار مشکل شده و نمی‌توانند به درستی درس بخوانند. درس خواندن در مقاطع مختلف تحصیلی و حتی در شرایط مختلف متفاوت است.

افراد نباید خود را تنها به روش خاصی عادت دهند. چرا که در این صورت در صورت عدم وجود شرایط مخصوص فرد به هیچ عنوان نمی‌تواند تمرکز کند. انعطاف پذیری در این مورد و همچنین کمک گرفتن از متخصصین می‌تواند کمک شایانی به افراد کند. 

برخی از اصول درس خواندن

خودشناسی می‌تواند کمک بزرگی به افراد در زمینه پیداکردن اصول درس خواندن، بکند. اما به طور کلی برخی از روش ها برای همه افراد جواب داده و مشترک هستند. افراد باید مکان و زمان مناسب خود را شناسایی کرده و همچنین از عوامل حواسپرتی دوری کنند. برخی از روش هایی که برای همه موضوعات درسی کاربرد دارند؛ شامل موارد زیر می‌شوند.

????از پیش خواندن

بهتر است هر درسی را که مدنظر دارید و یا به زودی قرار است آن را بیاموزید؛ به صورت خودخوان مطالعه کنید. اینکار پیش زمینه ای به شما داده  و تا حدی ذهن تان را مشغول خود می‌کند. برای اینکار نیازی نیست دقیق شوید یا با جزئیات همه چیز را ببینید. بلکه تنها روی تیترها یا کلمات کلیدی تمرکز کنید. آن را به صورت طوطی وار خوانده و به طورکلی اینکار را بخشی از برنامه روزانه خود قرار دهید.

????سوال پرسیدن

سوال پرسیدن، نیمی از راه اصول درس خواندن است. ذهن پرسشگر راحت تر و سریع تر مسائل مختلف را می‌آموزد. از سوال پرسیدن و کنجکاوی نترسید و در مورد مسائل مختلف سوال کنید. البته به سراغ فردی درستی رفته، و از پرسیدن سوالات خود از افراد غیر متخصص اجتناب کنید. وقتی در مورد موضوعی سوال می‌پرسید؛ آن در ذهن شما تثبیت می‌شود.

????خواندن درس

بعد از اینکه مطلب را به کمک معلم خود آموختید و سوالهای شما در این زمینه برطرف شد؛ سعی کنید آن را به طور کامل، دوباره بخوانید. اینکار به معنی حفظ کردن مطالب نیست بلکه آن را یادبگیرید. حتی اگر در این مرحله نیز سوالی برای شما ایجاد شد؛ مشکلی ندارد. در این مرحله یادداشت برداری کرده و مطالبی را برای خود بنویسید.

????تفکر در مورد آن

به طور کلی فکر کردن در مورد موضوعی که در حال یادگیری آن هستیم؛ نکته مهم و موثری است. اگر جنبه های مختلف آن را برای خود، بررسی و تحلیل نکنیم؛ به راحتی از یادمان می‌رود. برای اینکار می‌توانید برای خود مثالهایی زده یا تصویرسازی کنید.

????به خاطر سپردن

وقتی مراحل قبلی را با کیفیت و همچنین به طور کامل انجام دادید؛ بهتر است سعی کنید. مطالب را به زبان خودتان بازگو کرده و آنها را از حفظ بگویید. با اینکار می‌توان متوجه شد که مطالب تا چه اندازه در ذهن تثبیت شده اند. در این شرایط مطالبی را که به یاد نمی‌آورید دوباره خوانده و یادبگیرید.

????مرور

برای تثبیت آموخته های خود نیاز به مرور کردن دارید. بعد از آموختن مطلبی باید در ابتدا، در فواصل زمانی کوتاه ان را مرور کرده و در مراحل بعدی آن را در مدت زمان طولانی تر، مجددا بخوانید. برای مرور کردن نباید تمام مطلب را دوباره بخوانید. بلکه اگر خلاضه نویسی یا نکته برداری کرده باشید؛ در این زمان برای شما موثر واقع خواهد شد.

روش هایی برای بهره وری بیشتر از اصول درس خواندن

برای پایبندی به اصول درس خواندن و همچنین بهره وری بیشتر از مطالب درسی، می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. با اینکارها نه تنها درس خواندن برای تان آسان تر می‌شود؛ بلکه استفاده و به یادآوردن آنها نیز سریع تر است. برخی از این نکات را در ایین قسمت ذکر کرده ایم.

خواندن همراه با نوشتن

نکته برداری و نوشتن نکات مهم

خلاصه نویسی

نوشتن کلمات کلیدی

مرتبط کردن موضوعات به یکدیگر

اصول درس خواندن در مقاطع مختلف تحصیلی

فراموش نکنید اصول درس خواندن در مقاطع مختلف تحصیلی متفاوت است. افراد نمی‌توانند از روش هایی که در دبستان و راهنمایی از آنها استفاده می‌کردند؛ در دبیرستان نیز استفاده کنند. چرا که با گذراندن مقاطع تحصیلی مختلف، اهمیت درس خواندن افزایش پیدا می‌کند و افراد باید با دقت بیشتری درس بخوانند.

????دبستان

از آنجایی که در دوران ابتدایی افراد مفاهیم پایه را می‌آموزند باید بسیار دقت کنند. در این دوران والدین و معلمین در یادگیری دانش آموزان نقش زیادی دارند و درواقع آنها تعیین کننده اصول درس خواندن هستند. در این دوران نباید به آنها فشار زیادی وارد کرد. همچنین استفاده از بازی و تفریح در میزان یادگیری آنها بسیار نقش دارد.

????دبیرستان و کنکور

مفاهیم تدریس شده در دبیرستان، پیش نیازی برای کنکور هستند به همین دلیل از این دوران دانش آموزان باید درس خواندن به صورت جدی را آغاز کنند. یکی از اصول درس خواندن در دبیرستان، تندخوانی است. دانش آموزان باید مطالب این دوره را به صورت مفهومی آموخته و به طور مکرر دوره کنند. 

????دانشگاه

در دانشگاه احتمالا حجم درسی دانشجویان کمی کاهش پیدا می‌کند. آنها می‌توانند با آرامش بیشتری مطالعه کرده و زمان بیشتری در اختیار دارند. اما این نباید باعث شود تا همه مطالب را برای لحظه آخر بگذارند. آنان باید برای تحویل پروژه های خود و همچنین امتحانات پایان ترم از اول ترم برنامه ریزی کنند.

نکاتی در زمینه اصول درس خواندن

درس خواندن به صورت اصولی نیاز به آرامش و تمرکز داشته و افراد باید شرایط محیطی خود را نیز در نظر داشته باشند. خانواده ها بهتر است با فرزند خود همکاری کرده و به او کمک کنند. در این قسمت به توضیح برخی از نکاتی می‌پردازیم که برای اصول درس خواندن مفید هستند.

بهتر است همه مطالب را برای شب امتحان نگذارید. در این صورت احتمالا اضطراب زیادی را تحمل کرده و همچنین کیفیت مطالعه نیز پایین می‌آید.

برای درس خواندن مطالب را اولویت بندی کرده و یا آنها را دسته بندی کنید.

در زمان درس خواندن، استراحت کردن را فراموش نکنید. بهتر است برای دقایقی مکان مطالعه را ترک کرده و حتی حرکات بدنی انجام دهید.

برای زمان خود برنامه ریزی واقع بینانه کرده و همه زمان خود را به یک درس اختصاص ندهید.

احتمالات مختلف را در زمان درس خواندن در نظر گرفته و خود را برای آنها آماده کنید.

سخن پایانی

استفاده از اصول درس خواندن، علاوه بر بالا بردن کیفیت درس خواندن باعث تسریع یادگیری نیز می‌شود. افرا بهتر است با امتحان کردن روش های مختلف، راهکار مناسب خود را پیدا کرده و با آن پیش روند. در درس خواندن افراط نکرده و وقت خود را برای مسائل دیگر نیز اختصاص دهید. همچنین در این زمینه می‌توانید از یک مشاور تحصیلی نیز کمک گرفته و دقیق تر برنامه ریزی کنید. مطالعه و یادگیری نیاز به زمان و انرژی دارد پس در این مورد صبور باشید. از راهکارهای گفته شده استفاده کرده و با یک متخصص نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول درس خواندن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: اصول درس خواندن چیست | بهترین روش برای درس خواندن ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

جدا خوابیدن زن و شوهر به طور کل موضوع خوبی نیست. برخی از شرایط مانند سرماخوردگی همسر، حرف زدن در خواب و … زوجین را مجبور می‌کند تا جدا از یکدیگر بخوابند. از نظر روانشناسان تخت خواب مشترک گاهی نقطه ای برای پایان دادن به برخی از دعواها و قهرهای زن و شوهر است. خوابیدن زن و شوهر در کنار هم آسیب های زندگی را کمتر می‌کند.

این موضوع را نمی‌توان صد در صد علمی دانست و بستگی به شرایط اعتقادی- فرهنگی زوجین دارد. اما بر اساس تحقیقات، 70 درصد از زوجین در کنار یکدیگر می‌خوابند. و برخی از افراد جدا‌خوابیدن زن و شوهر را حرکت اشتباه و منفی می‌دانند. و جدا خوابیدن زن و شوهر نشان از ازدواج و اتحاد بدون رابطه جنسی و عشق است. حتی عده ای این جدایی را طلاق می‌شمارند. شما می‌توانید برای بررسی زندگی زناشویی خود از روانشناس و مشاورین راهنمایی بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه جدا خوابیدن از همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: جدا خوابیدن زن و شوهر | 5 راهکار برای جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر

جدا خوابیدن زن و شوهر

جدا خوابیدن زن و شوهر در برخی از فرهنگ ها بد و در برخی دیگر بدون ایراد است. اما بیشتر افراد در زندگی زناشویی جدا خوابیدن را خوب تلقی نمی‌کنند. جدا خوابیدن زن و شوهر به این منظور است که زوجین اتحاد و عشقی وجود ندارد و این رابطه بدون رابطه جنسی است. حتی عده ای از افراد وجود دارند که جدا‌خوابیدن زن و شوهر را طلاق خواب می‌نامند. اما هر جدا خوابیدنی را نمی‌توان طلاق در نظر گرفت. باید ابتدا تمامی دلایل را مشخص کنیم و پس از بررسی ریشه ها؛ راهکار مناسب ارائه می‌شود. در این زمینه کمک از روانشناس را فراموش نکنید. برای دریافت روانشناسی ازدواج کلیک کنید.

دلایل جدا خوابیدن زن و شوهر

جدا خوابیدن زن و شوهر در برخی موارد دلایلی دارد که به طلاق منتهی نمی‌شود. برخی از دلایل که باعث جدا‌خوابیدن زن و شوهر می‌شود؛ در این بخش مقاله توضیح داده ایم.

???? یکی از زوجین خروپف می‌کند.

???? برنامه خواب زوجین با یکدیگر متفاوت است.

????دمای مورد نظر برای خواب زوجین متفاوت است. مثلا یکی در اتاق گرم و یکی در اتاق سرد می‌خوابد.

???? زوجین شیفت کاری متفاوت از یکدیگر دارند. و دیر آمدن موجب بد خوابی همسر می‌شود.

???? بی خوابی زن یا مرد

????زن یا شوهر خواب سبک دارد و با هر تکان تخت از خواب بیدار می‌شود.

???? کودک قصد دارد که در کنار یکی از والدین بخوابد.

برای جبران جدا خوابیدن زن و شوهر در این شرایط، روش هایی که در ادامه ذکر کرده ایم را انجام دهید. حتما رابطه جنسی خود را با همسر حفظ کنید. به نیازهای عاطفی یکدیگر توجه کنید. در طول روز روابط عاطفی خود را گسترش دهید. جدا‌خوابیدن زن و شوهر را بهانه ای برای مشکلات دیگر ندانید.

جدا خوابیدن زن و شوهر در چه صورتی بد است؟

در برخی از موارد جدا‌خوابیدن زن و شوهر بد تلقی می‌شود. اگر دلایلی که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم را دلیل بر جدا خوابیدن با همسر می‌دانید، بهتر است که این کار را انجام ندهید! در ادامه دلایلی را اشاره کرده ایم که دلیل خوبی برای جدا‌خوابیدن زن و شوهر نیست.

???? فرار از رابطه جنسی

???? جدا خوابیدن پس از دعواهای زیاد زن و شوهر

????استفاده از موبایل همراه یا وسایل دیگر در هنگام خواب که باعث اختلال در خواب می‌شود.

???? خجالت از فرزندان به دلیل استفاده از تخت مشترک با همسر

????جدا خوابیدن زن و شوهر بعد از تولد فرزندان

دلایلی که در بالا برای جدا خوابیدن زن و شوهر گفته شد؛ دلیل خوبی نیست. و باعث فاصله عاطفی و احساسی زیاد بین زوجین می‌شود. در ادامه پیامدهای جدا‌خوابیدن زن و شوهر به دلایل بالا را توضیح داده ایم.

???? از بین رفتن رابطه جنسی خوب

???? افزایش خیانت زوجین

????کاهش صمیمیت عاطفی و از بین رفتن ارتباط عاطفی

???? مشکل در برقراری ارتباط با همسر و صحبت با او

???? افزایش تعارضات و اختلافات

????از بین رفتن عادت معذرت خواهی از همسر پس از قهر و دعوا

???? عادت به سبک جدید زندگی زناشویی

راهکار برای جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر

برای اینکه جدا خوابیدن زن و شوهر به عادت تبدیل نشود؛ لازم است که زوجین از راهکارهایی برای رفع این مشکلات استفاده کنند. بهتر است که زوجین حتی با قهر در کنار یکدیگر بخوابند. در این بخش مقاله راجع به راهکارهایی برای ترغیب همسر به در کنار هم خوابیدن صحبت کرده ایم.

???? در رابطه با خواسته ها و نیازهای خود صحبت کنید

یکی از راهکارهای جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر، این است که خواسته ها و نیازهای خود را با صحبت در میان بگذارید. قبل از اینکه به خواب بروید؛ نیازهای خود را اعلام کنید. مثلا به همسر بگویید که خروپف او باعث اذیت شما می‌شود. یا اگر موضوعی در رابطه با رابطه جنسی است؛ حتما بیان کنید. با همسرتان با صبوری و به دور از تنش صحبت کنید. و سپس با حل مشکلات به رخت خواب بروید.

???? گاهی آغاز کننده شما باشید

برای جدا خوابیدن زن و شوهر راهکار دیگری نیز وجود دارد. اینکه یک بار حداقل شما آغاز کننده باشید. همیشه منتظر نباشید که همسرتان به سوی شما بیاید. حتی در زمینه های جنسی، عاطفی و … نیز شما شروع کنید. زمانی که با یکدیگر قهر کرده اید اقدام به آشتی کنید. مشکلات را حل کنید و سپس برای خواب اقدام کنید. 

???? به ظاهر خود و خانه اهمیت بدهید

یکی از راهکارهای جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر؛ این است که به ظاهر خود و خانه اهمیت بدهید. به خودتان برسید و آراسته باشید. همچنین اتاق خواب را به شکل زیبایی تزئین کنید. لباس های زیبا به تن کنید و عطر خوشبو بزنید.

???? برای خوابیدن کنار هم اشتیاق نشان دهید

یکی از روش های جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر، این است که برای خوابیدن کنار هم اشتیاق نشان دهید. این اشتیاق و ذوق را نشان دهید. یکدیگر را در آغوش بگیرید و دلتنگی را بیان کنید. گاهی لازم است که از لحاظ کلامی همسر خود را ارضا کنید.

???? از روانشناس راهنمایی بگیرید

اگر راهکارهایی که برای رفع جدا خوابیدن زن و شوهر گفته شد؛ برای شما مناسب نبود. حتما از یک روانشناس و مشاور راهنمایی بگیرید. روانشناس و مشاوره به شما کمک می‌کند که ابتدا دلیل جدا‌خوابیدن زن و شوهر مشخص شود و سپس راهکارهای مناسب را به شما ارائه می‌دهد.

کلام آخر

جدا خوابیدن زن و شوهر معمولا پس از دعوا ها رخ می‌دهد. اما گاهی این دعوا ها به مرور زمان زیاد می‌شود و باعث جدایی افراطی می‌شود. بهتر است که حتما هنگام رهایی از این قید و بند از روانشناس راهنمایی بگیرید. روانشناسان به شما کمک می‌کنند که روابط خود را بهبود دهید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جدا خوابیدن از همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: جدا خوابیدن زن و شوهر | 5 راهکار برای جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر



:: برچسب‌ها: جدا خوابیدن زن و شوهر | 5 راهکار برای جلوگیری از جدا خوابیدن زن و شوهر ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

قبول نشدن در کنکور برای بسیاری از بچه ها استرس و فشار روانی زیادی را ایجاد می‌کند. به طور کلی کنکور یکی از آزمون های مهم و تعیین کننده در آینده دانش آموزان است؛ اما همه چیز نیست. از طرفی فشارهای اطرافیان نیز در این مورد بیشتر افراد را در معرض آسیب های روانی قرار می‌دهد. بچه ها و حتی والدین بهتر است دید منطقی نسبت به توانایی ها و حتی علایق فرزندان شان داشته باشند و بر این اساس تصمیم بگیرند. خوشبختانه امروزه به دلیل تغیراتی که در این آزمون و حتی قبولی دانشگاه ها ایجاد شده است؛ عده کمتری در آن شکست خورده و یا پذیرفته نمی‌شوند. اما به هر حال باید برای این شرایط آماده بود و از بروز پیامدهای احتمالی پیشگیری کرد. 

برای دریافت مشاوره در زمینه قبول نشدن در کنکور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: قبول نشدن در کنکور | استرس و افسردگی ناشی از قبول نشدن در کنکور

استرس و افسردگی ناشی از قبول نشدن در کنکور

برخی از دانش آموزان و والدین کنکور را تبدیل به غولی بزرگ و شکست ناپذیر برای خود کرده اند؛ به همین دلیل وقتی به نتیجه دلخواه خود نمی‌رسند؛ دچار استرس و حتی افسردگی می‌شوند. اول از همه فراموش نکنید که در این مسیر تنها نبوده و بسیاری از افراد در این آزمون به نتیجه دلخواه خود نرسیده اند.

از طرفی قبول نشدن در کنکور، دلایل مختلفی داشته که باید بررسی شوند و از تکرار مجدد آنها جلوگیری شود. برخی از دانش آموزان برای چند سال پشت کنکور مانده و انرژی و زمان زیادی را می‌گذارند. 

علل قبول نشدن در کنکور

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ قبول نشدن در کنکور دلایل مختلفی داشته و عوامل زیادی بر آن موثر هستند. به طور کلی برخی از افراد به دلیل ویژگی های شخصیتی، سخت تر می‌توانند با این موضوع کنار بیایند. همچنین شناسایی عامل شکست، بسیار اهمیت دارد و حتما باید آن را شناسایی کرد. برخی از شایع ترین علل عدم قبولی در کنکور، شامل موارد زیر می‌شود.

????برنامه ریزی نکردن

عدم برنامه ریزی، یکی از اصلی ترین دلایل قبول نشدن در کنکور است. درس خواندن و مطالعه مستمر نیاز به برنامه دارد؛ چرا که در غیر این صورت، افراد به زودی خسته شده و حتی از ادامه دادن منصرف می‌شوند. برنامه ریزی درست تا حد زیادی می‌تواند فشار روانی این دوران را کاهش داده و عوارض جانبی را به حداقل برساند. دانش اموزان باید متناسب با توانایی های خود برنامه ریزی داشته باشند و در این زمینه بهتر است از یک مشاور تحصیلی نیز کمک بگیرند. 

????بی تفاوتی

برخی از افراد به طور کلی نسبت به کنکور و قبولی در آن بی تفاوت هستند. این روحیه از عوامل زیادی نشات می‌گیرد. گاهی این خانواده ها یا حتی معلمین هستند که دید درستی از کنکور به بچه ها انتقال نداده و آنها نیز به این مورد اهمیت نمی‌دهند. به طور کلی واکنش درست در مقابل زمان و حجم کاری که داریم در این دوران بسیار اهمیت دارد. برخی از افراد نیز بیش از حد دچار استرس شده و به این دلیل در کنکور قبول نمی‌شوند.

????عدم وجود انگیزه و تلاش کافی

گاهی فرد از هوش و استعداد خوبی برخوردار است اما به دلیل عدم وجود انگیزه و تلاش کافی در این آزمون شکست می‌خورد. قبولی در کنکور و حتی شرکت در این آزمون نیاز به انگیزه داشته اما برخی افراد در مورد آینده خود هیچ گونه برنامه ریزی نداشته به همین دلیل کنکور نیز برای آنها اهمیتی ندارد. بی انگیزگی سهم زیادی در قبول نشدن در کنکور دارد.

????شرایط محیطی

یکی دیگر از عوامل موثر بر قبول نشدن در کنکور، شرایط محیطی است. در این دوران افراد نیاز به تمرکز و آرامش دارند در غیر این صورت کیفیت مطالعه آنها کاهش می‌یابد. البته نمی‌توان عدم قبولی در کنکور را به طور کامل به شرایط محیطی ربط داد. چرا که افراد باید در هر شرایطی تلاش خود را بکنند. حتی در بیشتر موارد شاهد این موضوع هستیم که اکثر پذیرفته شدگان در دانشگاه ها و رشته های برتر از مناطق محروم و کم امکانات هستند.

بعد از قبول نشدن در کنکور چه کنیم؟

بعد از بررسی عوامل شکست در مورد قبول نشدن در کنکور، بهتر است دوباره دست به کار شده و تلاش بیشتری کنیم. اما فراموش نکنید که تلاش به تنهایی کافی نیست و باید با عوامل دیگری همراه باشد. در این قسمت به توضیحات این موضوعات پرداخته ایم. 

◀استراحت و شروعی دوباره

در ابتدا بهتر است بعد از گذراندن سالی سخت و پر استرس، کمی استراحت کرده و مجددا شروع کنید. در این دوران هم از لحاظ روانی و هم جسمانی، از شرایط تنش زا دوری کرده و آرامش داشته باشید. تجدید قوا کرده و به صورت مدام به شکست فکر نکنید. هیچ نتیجه مطلوبی به آسانی به دست نیامده و نیاز به تلاش بیشتر دارد. پس افکار مزاحم را از خود دور کرده و ذهن تان نظم دهید.

◀اهمیت به سلامت روان

در این زمان می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک گرفته و به سلامت روان خود نیز اهمیت دهید. بسیاری از افراد به دلیل قبول نشدن در کنکور، خود را مقصر دانسته و سرزنش می‌کنند. اما با فشارآوردن به خود چیزی حل نمی‌شود. بهتر است حتی بعد از شروع دوباره نیز سلامت روحی و روانی خود را در اولویت قرار داده و از یک متخصص کمک بگیرید. کنترل اضطراب در این شرایط بسیار اهمیت دارد.

◀کمک گرفتن از مشاور تحصیلی

مشاور تحصیلی در مورد قبول نشدن در کنکور می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. او جنبه های مختلف را بررسی کرده؛ و با توجه به شرایط شما برنامه ای دقیق برای مطالعه و حتی استراحت به شما می‌دهد. بهتر است برای انتخاب مشاور تحصیلی بسیار تحقیق کرده؛ چرا که تاثیر زیادی در آینده شما دارد.

◀شرکت کردن به صورت مجدد در کنکور

کنکور سراسرس هر ساله برگزار می‌شود پس قبول نشدن در آن به معنی به پایان رسیدن موقعیت های شما برای موفقیت نیست. بهتر است از زمان خود بهترین استفاده را کرده و برای شرکت به صورت مجدد در آن ثبت نام کنید. بهتر است اخبار مربوط به تغییرات و همچنین منابع کنکور را دنبال کرده و از مشاور تحصیلی نیز کمک بگیرید.

سخن پایانی

قبول نشدن در کنکور اتفاق ناگوار و غیرقابل جبرانی نیست. با اینکه ناراحت کننده است و احتمالا از نظر زمانی نیز فرد را از هدفش دور می‌کند؛ اما نباید از آن فاجعه سازی کرد. والدین نقش مهمی در این زمینه داشته و می‌توانند تا حد زیادی شرایط را برای فرزند خود محیا کنند. اما نباید در این مورد او را سرزنش کرده و یا به او فشار وارد کنند. به همین دلیل یکی از بهترین اقدامات در این زمان، کمک گرفتن از مشاور تحصیلی و روانشناس است. دانش آموزان باید با آرامش و همچنین برنامه ریزی دقیق مطالعه مجدد خود را آغاز کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قبول نشدن در کنکور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: قبول نشدن در کنکور | استرس و افسردگی ناشی از قبول نشدن در کنکور ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه از راه دور یکی از انواع برقراری ارتباط عاطفی است. اکثر افراد ترجیح می‌دهند تا شریک خود را به صورت مداوم ببیند یا فاصله مکانی و زمانی کمی با او داشته باشند. اما گاهی شرایطی در رابطه ایجاد می‌شود که در آن افراد مجبور به تحمل دوری یکدیگر هستند. امروزه به لطف وسایل ارتباطی گسترده و فضای مجازی، افراد می‌توانند به راحتی با یکدیگر در ارتباط بوده و وقت بیشتری را با یکدیگر سپری کنند. زوجین باید قبل از ورود به چنین رابطه ای به خوبی در مورد آن فکر کرده و شرایط روانی و عاطفی را خود را نیز در نظر داشته باشند. از طرفی بهتر است خود را برای تجربه احساسات مختلف آماده کرده و بهانه گیری نکنند. در ادامه به بررسی جنبه های مختلف این نوع رابطه خواهیم پرداخت.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: رابطه از راه دور | معایب رابطه لانگ دیستنس

رابطه از راه دور

رابطه از راه دور معمولا به دو شکل صورت می‌گیرد. یا افراد از همان ابتدای رابطه از یکدیگر دور هستند و این شرایط را می‌پذیرند و یا بعد از مدتی از شروع رابطه به دلیل شرایطی مجبور به دوری از یکدیگر می‌شوند. فراموش نکنید که ادامه چنین رابطه ای آسان نیست و معمولا باعث بروز مشکلات زیادی برای افراد می‌شود.

بهتر است اگر قصد ورود به چنین رابطه ای را دارید؛ به خوبی در مورد اطلاعات کسب کرده و برای آن آماده شوید. حتی گاهی با اینکه افراد در یک شهر و یا در نزدیکی یکدیگر زندگی می‌کنند؛ اما به طور منظم ملاقات نداشته و بیشتر به صورت تلفنی با یکدیگر در ارتباط هستند. 

مزایا و معایب رابطه از راه دور

رابطه از راه دور مزایا و معایب خود را دارد. به طور کلی اگر افراد به خوبی نتوانند خود را با شرایط سازگار کنند؛ به زودی دچار خستگی روانی شده و رابطه را پایان می‌دهند. این موضوع برای برخی سبب بدبینی و شکاکی نسبت به طرف مقابل می‌شود. از طرفی وقت و انرژی بیشتری نیاز دارد.

در این نوع رابطه معمولا تماس فیزیکی وجود ندارد به همین دلیل افراد باید محبت کلامی خود را بیشتر کرده تا نیازهای شریک خود را برطرف کنند. همچنین برای زوجینی که بعد از ازدواج مجبور برقراری رابطه از راه دور هستند؛ رابطه جنسی یکی از مشکلات آن است. اما به طور کلی در این نوع رابطه نیز افراد می‌توانند ارتباط خوبی را شکل داده و در کنار آن به امور خود نیز رسیدگی کنند.

چگونگی رابطه از راه دور

برقراری رابطه از راه دور با وسایلی مانند تلفن همراه، لپ تاپ، فضای مجازی و… ممکن است. نکته حائز اهمیت آنجاست که افراد بتوانند از این وسایل به صورت خلاقه استفاده کرده و نیازهای طرف مقابل را برطرف کنند. فراموش نکنید که در این رابطه نیز باید تعهد و وفاداری داشته باشید و ندیدن شریک عاطفی مجوزی برای خیانت نیست. در این قسمت به توضیح برخی از نکاتی می‌پردازیم که باید در چنین رابطه ای رعایت کنید. 

????جلوگیری از تماس بیش از حد

برخی از افراد در چنین رابطه ای به دلیل شکاکی و یا عدم شناخت شریک خود به صورت مداوم او را چک کرده و انتظار دارند که او تمام وقت و انرژی خود را برای طرف مقابل بگذارد. فراموش نکنید که چنین چیزی حتی در روابط عادی نیز امکانپذیر نیست. بهتر است به طرف مقابل خود فضا داده و به او فشار وارد نکنید. رابطه خود را در حد معمول نگه داشته و بیش از حد با طرف مقابل تماس نگیرید.

????حد و مرزهای رابطه را مشخص کنید

هر رابطه ای قوانین خود را دارد. بهتر است برای رابطه از راه دور نیز حد و مرزهای مشخصی تعیین کرده و در مورد این موارد با شریک خود نیز صحبت کنید. گاهی افراد در مورد شرایط خود صحبت نکرده اما از طرف مقابل انتظار دارند که به آنها پایبند باشند. به همین دلیل در مورد همه جزئیات با طرف مقابل خود صحبت کرده و شما نیز به نیازهای طرف مقابل احترام بگذارید. 

????ارتباط منظم و خلاقانه

سعی کنید ارتباط خود را به صورت منظم حفظ کنید. حتی برای آن برنامه ای نیز در نظر داشته باشید. برای مثال هر روز صبح بخیر و شب بخیر گفته و یا گاهی پیام های صوتی و تصویری برای طرف مقابل بفرستید. همین قدم های کوچک نشان دهنده محبت و علاقه به طرف مقابل است. حتی در مورد راه های ارتباطی نیز خلاقیت داشته باشید. اینکار باعث می‌شود که رابطه یکنواخت نشده و افراد انگیزه بیشتری برای ادامه داشته باشند.

????انجام کارها به صورت همزمان

یکی از روش های دیگری که می‌توانید در رابطه از راه دور استفاده کنید؛ انجام کارها به صورت همزمان باعث می‌شود افراد احساس نزدیکی یشتری با یکدیگر داشته باشند. برای مثال زمان مشخصی را برای غذا خوردن و یا کافه رفتن تعیین کرده و اینکارها را به صورت همزمان انجام دهید. حتی می‌توانید در این حین با یکدیگر تماس تصویری برقرار کرده تا احساس یک قرار دو نفره را تجربه کنید.

????صداقت

صداقت یکی از اصول اساسی هر رابطه ای است. این مورد در رابطه از راه دور اهمیت بیشتری دارد چرا که افراد از یکدیگر دور بوده و احتمالا از شرایط هم اطلاعی ندارند. طرف مقابل را در جریان فعالیت های خود به صورت درست، قرار دهید. طبیعی است که طرف مقابل در مورد رفت و آمدهای شما حساس باشد؛ به همین دلیل در این مورد صادق بوده و دیگری را تحریک نکنید.

????در نظر داشتن برنامه زمانی

در رابطه از راه دور باید از برنامه زمانی یکدیگر اطلاع داشته باشید. در برخی موارد افراد در کشور یا حتی قاره ای دیگر هستند؛ به همین دلیل باید برای برقراری ارتباط با شریک خود از برنامه او اطلاع یابید. برای مثال او در چه زمانی برای صحبت کردن یا پیام دادن راحت تر است! این نکات باعث می‌شوند که رابطه بهتری را تجربه کنید.

????فرستادن هدیه

بهتر است در رابطه از راه دور، گاهی برای طرف مقابل هدیه هایی تهیه کرده و برای او بفرستید. به طور کلی هدیه دادن در رابطه باعث صمیمیت و محبت بیشتر بین زوجین می‌شود. برای مثال اگر مشغول خواندن کتابی هستید همان را برای شریک خود نیز تهیه کرده و آن را به صورت همزمان آغاز کنید. این موضوع باعث بروز اشتراکات وبحث های مختلفی میان افراد می‌شود.

رابطه از راه دور مناسب چه افرادی است؟

برای داشتن رابطه از راه دور در ابتدا باید شرایط روانی و ویژگی های شخصیتی خود را در نظر بگیرید. اما به طور کلی این رابطه برای افرادی که وابستگی ایمن دارند و از نظر روانی در ضعیت پایداری قرار دارند؛ مناسب است. افراد در چنین روابطی باید از مهارت های ارتباطی زیادی برخوردار بوده و انعطاف پذیر باشند. در غیر این صورت افراد احساس طردشدگی داشته و یا اضطراب زیادی را تحمل می‌کنند. 

سخن پایانی

فراموش نکنید که رابطه از راه دور نیاز به تلاش زیادی دارد. اما به طورکلی این نوع رابطه باعث می‌شود که افراد حتی در صورت دوری از فردی که به آن علاقمند هستند؛ بازهم ارتباط خود را حفظ کرده و بتوانند رابطه عاطفی برقرار کنند. بهتر است مثبت اندیشی خود را حفظ کرده اما رابطه را با برنامه و هدفمند پیش ببرید. زوجین می‌توانند برای مدیریت احساسات خود و همچنین داشتن ارتباطی بهتر نیز از یک روانشناس کمک گرفته و برای بالا بردن کیفیت رابطه با او مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: رابطه از راه دور | معایب رابطه لانگ دیستنس ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

همسر رفیق باز یکی از مشکلات رابطه زناشویی است که تاثیرات زیادی بر رابطه دارد. همه افراد قبل از ازدواج دوستانی دارند که احتمالا بعد از ازدواج نیز روابط خود را با آنان حفظ کرده و رفت و آمد می‌کنند. معاشرت با دوستان یکی از نیازهای مهم انسان است که باید به آن توجه کند. اما برخی در این مورد زیاده روی کرده و باعث بروز آسب هایی به زندگی مشترک خود می‌شوند.

معمولا این رفتار میان مردان بیشتر بروز می‌کند و نمی‌توانند تعادل را برای ارتباط با دوستان و خانواده خود حفظ کنند. بهتر است زوجین قبل از انجام هرکاری این نکته را در نظر داشته باشند که در زمان متاهلی باید نیازهای فرد دیگری را نیز در نظر داشته باشند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسر رفیق باز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: همسر رفیق باز | چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد

 

همسر رفیق باز

معیارهای افراد در مورد میزان رفت و آمد با دوستان متفاوت است. اما به طور کلی فردی که تنها یک روز در هفته و یا در ماه را به دوستان خود اختصاص می‌دهد؛ همسر رفیق باز محسوب نمی‌شود. اما برخی بسیار در این مورد حساسیت نشان داده و حتی همسر خود را محدود می‌کنند. اما برخورد اشتباه در این مورد، اوضاع را بدتر می‌کند.

فراموش نکنید که نباید بعد از ازدواج تمام وقت خود را به همسر اختصاص داده و با دیگران قطع ارتباط کنید. بلکه باید در حد معمول ارتباط خود را با دوستان نیز حفظ کرده و حتی در این مورد با همسر خود توافق کنید. 

نشانه های همسر رفیق باز

قطعا همسر رفیق باز نشانه های بارزی دارد که به راحتی قابل تشخیص بوده و حتی قبل از ازدواج نیز می‌توان این مورد را پیش بینی کرد. این رفتارها قطعا بر زندگی شخصی افراد تاثیر گذاشته و باعث ناراحتی همسر می‌شود. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند.

????گذراندن زمان و انرژی زیاد برای دوستان

اصلی ترین نشانه همسر رفیق باز، صرف زمان و انرژی زیاد برای دوستان است. چنین فردی آنقدر که به دوستان خود اهمیت می‌دهد؛ هسر خود را نادیده گرفته و به او توجهی نمی‌کند. این افراد معمولا تمام اوغات فراقت خود را با دوستان گذرانده و هیچ تفریح مشترکی با همسر خود ندارند. آنها حتی از نظر مالی نیز بیشتر برای دوستان خود ارزش قائل می‌شوند و حاضر نیستند این هزینه را برای زندگی مشترک بگذارند.

????اولویت قرار دادن دوستان

برای همسر رفیق باز، همیشه اولویت دوستان بوده و برای همسر خود  زمان کافی ندارند. آنها مدت زمان زیادی را با دوستان گذرانده و معمولا افرادی خونسردی نیز هستند. فرد متاهل باید اولویت خود را برای خانواده قرار داده و زمانی را نیز برای گذراندن با دوستانش اختصاص دهد. اما چنین افرادی کاملا برعکس عمل می‌کنند. آنها تنها برای مسائل ضروری به خانه آمده و حتی با همسر خود صحبت می‌کنند.

دلایل رفتارهای همسر رفیق باز

همسر رفیق باز در بیشتر موارد این رفتار را از دوران مجردی خود دارد. اما در موارد دیگر برخی از رفتارهای همسر و یا شرایط زندگی مشترک سبب بروز این گونه رفتارها می‌شود. بهتر است زوجین در ابتدا علت این موضوع را پیدا کرده و در قدم بعدی برای متوقف کردن آن، اقداماتی انجام دهند. در این قسمت به توضیح این دلایل خواهیم پرداخت.

◀توجه نکردن به همسر

در برخی موارد به دلیل اینکه همسر به فرد کم توجهی می‌کند و یا برای وقت گذرانی با او وقت نمی‌گذارد؛ فرد مجبور است دوستانی پیدا کرده تا نیازهای روانی و عاطفی خود را با آنها برطرف کند. در این شرایط هر دو فرد مقصر هستند. چراکه حتی واکنش مناسب در مقابل بی توجهی به همسر، رفیق بازی نیست. افراد بای در زندگی به یکدیگر محبت کرده و از روش های مختلف ابراز علاقه کنند.

◀ویژگی های شخصیتی

گاهی همسر رفیق باز به دلیل رفتارهای همسرش و یا حتی شرایط تربیتی والدین، این رفتارها را از خود نشان نمی‌دهد. بلکه او به طور ذاتی خوشگذران و هیجان طلب است و نمی‌تواند بر روی یک موضوع تمرکز کند. او حتی بعد از ازدواج نیز به دنبال تجربه کردن تفریحات دوران مجردی بوده و احتمالا این رفتارها تا پایان عمر نیز ادامه می‌یابند. در این وضعیت، تغییر دادن همسر کار دشواری است و بهتر است تنها این موضوع را کنترل کرد.

◀باورهای اشتباه در مورد زندگی مشترک و رابطه

برخی از افراد در مورد زندگی مشترک و رابطه زناشویی باور درستی ندارند و نمی‌توانند بعد از ازدواج به درستی با مشکلات و چالش ها برخورد کنند. برای مثال همسر رفیق باز بعد از ازدواج نیز انتظار دارد که همچنان زمان زیادی را با دوستانش گذرانده و همسر نیز این موضوع را درک کند. معمولا کسانی که قبل از ازدواج پختگی کمی دارند و یا در سنین پایین ازدواج می‌کنند؛ دچار چنین مشکلاتی می‌شوند.

نحوه برخورد با همسر رفیق باز

برای برخورد با همسر رفیق باز، راه های زیادی وجود دارد که تا حد زیادی موثر بوده و به افراد کمک می‌کند تا با این شرایط کنار بیایند. در قدم اول بهتر است علت این موضوع را پیدا کرده و متناسب با آن عمل کنند. برای اینکار افراد می‌توانند از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

????افزایش محبت نسبت به همسر

یکی از این راهکار افزایش محبت و عشق ورزی نسبت به همسر است. همانطور که گفته شد؛ گاهی همسر رفیق باز به دلیل اینکه از همسر خود توجهد کافی دریافت نمی‌کند؛ این رفتارها را از خود نشان می‌دهد. به طور کلی ازدواج و زندگی مشترک نیاز به صمیمیت و محبت دارد. اما بهتر است در این شرایط افراد بروز این رفتارها را افزایش داده تا همسر را نیز برای اینکار ترغیب کنند.

????وقت گذرانی بیشتر با همسر

اگر زوجین بتوانند زمان کافی را با یکدیگر بگذرانند و همچنین از راه های مختلف استفاده کنند؛ احتمالا کمتر به معاشرت با دوستان خود علاقه پیدا خواهند کرد. از طرفی حتی با وجود همسر نیز می‌توان با دوستان وقت گذراند. برای مثال از همسر بخواهید که دوستانش را به خانه دعوت کند و یا به صورت خانوادگی با آنها رفت و آمد کنید. در چنین شرایطی افراد هم از دوستان یکدیگر شناخت پیدا کرده و هم می‌توانند مدت زمان بیشتری با یکدیگر باشند.

????کمک گرفتن از مشاور

مراجعه به روانشناس و زوج درمانگر نیز می‌تواند در این زمان بسیار موثر باشد. افراد می‌توانند دلایل خود را برای رفیق بازی با مشاور مطرح کرده و از این طریق مشکل خود را حل کنند. روانشناس با ارائه راهکارهایی به هر دو نفر آنها را از این وضعیت نجات می‌دهد. بهتر است زوجین در این مورد همکاری کرده و برای زندگی مشترک خود تلاش کنند.

سخن پایانی

داشتن همسر رفیق باز یکی از شکایاتی است که زوجین مطرح می‌کنند. این موضوع دلایل زیادی داشته؛ اما به هر حال بر زندگی مشترک تاثیر می‌گذارد و موجب دوری زن و شوهر می‌شود. به همین دلیل آنها باید این موضوع را ریشه یابی کرده و در مورد آن اقداماتی انجام دهند. نمی‌توان این موضوعرا به گذر زمان مربوط کرد چرا که در بیشتر موارد، فرد به این رفتارها عادت کرده و حتی برای تغییر رفتار نیز انگیزه ای ندارد. برای کنترل این رفتار راهکارهای متعددی وجود دارد که در متن به آنها اشاره شد. همچنین زوجین می‌تواند از یک مشاور کمک گرفته و در این زمینه با او نیز مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسر رفیق باز می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: همسر رفیق باز | چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد



:: برچسب‌ها: همسر رفیق باز | چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه با زن شوهردار از مشکلات امروزه جامعه است. که بسیاری از طلاق ها، جدایی ها و مشکلات زندگی در جوامع امروز به همین دلیل است. این رابطه خارج از چهارچوب است و باعث فروپاشی بنیان خانواده می‌شود. اما عده ای از خانم ها هستند که با این موضوع مشکلی ندارند و حتی آقایانی که با آنها وارد رابطه می‌شوند؛ هیچ دلیل برای اتمام رابطه نمی‌بینند.

معمولا خانم هایی که تن به چنین روابطی می‌دهند، خلا های جنسی و عاطفی را دارند تجربه می‌کنند. اما هرگز این موضوعات دلیل قانع کننده ای برای خیانت نیستند. یا حتی افرادی هستند که پریشانی روانی دارند و تنها به یک نفر راضی نیستند. به طور کل این موضوع بسیار پیچیده است و تنها راه درمان و فرار از چنین روابطی، کمک از روانشناس است.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه با زن متاهل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار

رابطه با زن شوهردار

چیزی که خیلی زیاد در جوامع امروزی مشاهده می‌شود، رابطه با زن شوهردار است. در تمامی مکان های عمومی یا خصوصی همیشه یک نفر وجود دارد که با زن شوهر دار رابطه دارد. اما چه مشکلاتی و اتفاقاتی رخ داده است که یک فرد به رابطه با زن شوهردار روی می‌آورد؟ یا اینکه خانم متاهل با چه چالش هایی روبرو است که با وجود همسر وارد رابطه دیگری می‌شود؟ تمامی این موضوعات بررسی شود تا برای ریشه کنی آن اقدام کرد. در غیر این صورت چنین روابط بدون چهارچوبی مانند قارچ رشد می‌کند و همه ما حداقل با یکی از آنها روبرو شده ایم.

اما معمولا این سوال پیش می‌آید که دلیل رابطه با زن شوهردار چیست؟ در این مقاله علت، عواقب و روش های قطع رابطه‌با زن شوهردار را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

علت رابطه با زن شوهردار

رابطه با زن شوهردار به دلایل مختلفی وجود دارد. این رابطه غیر اخلاقی است و علت گوناگونی دارد. در این بخش مقاله راجع به علت رابطه‌با زن شوهردار صحبت کرده ایم.

???? عدم تعهد و وفاداری به زن شوهر دار

یکی از بزرگ ترین دلایل رابطه با زن شوهردار، عدم تعهد و وفاداری به زن شوهر دارد است. رابطه با یک فرد متاهل بیشتر در زمینه رفع نیازهای جنسی است. به همین دلیل اکثر آقایانی که وارد رابطه با خانم های متاهل می‌شوند، به دنبال رابطه جنسی هستند. اما هیچ تعهدی نیز به این خانم ها ندارند. معمولا پیش خود فکر می‌کنند؛ خانمی که به همسر خود تعهد ندارد؛ به من نیز تعهدی نخواهد داشت.

???? رابطه جنسی بدون دردسر | رابطه با زن شوهردار

یکی از دلایل رابطه با زن شوهردار، رابطه جنسی بدون دردسر است. عده ای از افراد به دلیل اینکه رابطه جنسی بدون دردسر را به تعهد و وفاداری ترجیع می‌دهند، تن به چنین روابط خارج از چهارچوبی می‌دهند. حتی زنان متاهلی که در زندگی زناشویی خود از رابطه جنسی راضی نیستند، برای رفع نیازهای خود وارد این روابط می‌شوند.

???? عدم مسئولیت پذیری

رابطه با زن شوهردار به دلیل عدم مسئولیت پذیری آقایون باب میل است. زمانی که یک مرد مجرد با دختر مجرد وارد رابطه می‌شود؛ مسئولیت پذیری شکل می‌گیرد. اما هنگامی که رابطه با زن شوهر دار وجود داشته باشد؛ مسئولیتی وجود نخواهد داشت. و مرد معمولا به عنوان سرگرمی به این رابطه نگاه می‌کند.

???? قرار ملاقات های راحت | رابطه با زن شوهردار

قرار ملاقات های راحت از دیگر دلایل رابطه با زن متاهل است. به دلیل اینکه خانم های متاهل آزادی بیشتری را تجربه می‌کنند؛ راحت تر از دختران مجرد می‌توانند قرار ملاقات داشته باشند.

عواقب رابطه با زن شوهردار

رابطه با زن متاهل عواقب و معایب زیادی را به همراه دارد. با هر دلیل که با چنین افرادی وارد این رابطه شده اید؛ باید عواقب آن را نیز در نظر بگیرید. در این بخش مقاله راجع به عواقب رابطه با زن شوهردار توضیح داده ایم.

???? شاید بخشی از نقشه انقام زن شوهر دار باشید.

???? خیانت زن شوهر دار به احتمال زیاد شامل شما نیز خواهد شد.

???? زن شوهر دار هرگز به خاطر شما همسر خود را ترک نخواهد کرد.

???? رابطه با زن شوهر دار سست است و احتمال پایان رسیدن آن وجود دارد.

???? استرس لو رفتن رابطه همیشه باعث سلب آرامش شما می‌شود.

???? احساس گناه و عذاب وجدان را همیشه تجربه خواهید کرد.

راه های قطع رابطه با زن شوهردار

معمولا عذاب وجدان و حال بدی که افراد در رابطه با زن متاهل تجربه می‌کنند؛ آنها را به سوی قطع رابطه هدایت می‌کند. در این بخش مقاله راجع به روش های قطع رابطه با زن شوهر دار را توضیح داده ایم.

✨ با زن متاهل صحبت کنید

یکی از راه های قطع رابطه با زن شوهردار این است که با خانم متاهل صحبت کنید. برای این قضیه باید شرایط مناسبی را فراهم کنید تا بتوانید به صورت راحت و با آرامش با خانم صحبت کنید. او را آگاه کنید که قصد ادامه رابطه ندارید و دیگر نمی‌خواهید این رابطه را پیش ببرید.

✨ ارتباط خود را به کل قطع کنید

یکی از روش های قطع رابطه با زن شوهردار، این است که رابطه خود را به کل با او قطع کنید. زمانی که با او صحبت کردید و او را از تصمیم خود آگاه کردید؛ وقت آن رسیده که دیگر هیچ ارتباطی با او نداشته باشید. ارتباط خود را کامل قطع کنید و تمامی چیزهایی که مربوط به روابط شما با این خانم است را پاک کنید.

✨ بر تصمیم قاطعانه خود بمانید

برای قطع رابطه با زن شوهردار حتما باید تصمیم قاطعانه بگیرید. با خودتان رو راست باشید و خود را باور داشته باشید. که ادامه این رابطه درست است یا خیر؟ و سپس بر تصمیم خود پایبند باشید.

✨ شرکت در جمع های دوستانه

بعد از قطع رابطه با زن شوهردار بهتر است که تنها نمانید. در جمع های خانوادگی و دوستانه شرکت کنید و احساسات منفی خود را رفع کنید. حتی می‌توانید مراقبه داشته باشید و به ورزش بپردازید. این تفریحات شما را از تنهایی و انزوا دور می‌کند.

✨ از روانشناس کمک بگیرید

برای قطع رابطه با زن شوهردار بهتر است که از روانشناس راهنمایی بگیرید. بعد از اینکه تصمیم خود را گرفتید و قصد جدایی داشتید، بهتر است که حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. روانشناس به شما کمک می‌کند که به تصمیم خود پایبند باشید. همچنین احساسات خود را با روانشناس در میان بگذارید.

کلام آخر

اگر به شیوه منطقی نگاه کنیم، رابطه با زن شوهردار اشتباه است. و می‌تواند آسیب های بسیار زیادی به شما وارد کند. اما اگر یک بار وارد چنین رابطه ای شده اید؛ بهتر است که از روانشناس برای قطع رابطه کمک بگیرید. روانشناس کمک می‌کند که بر تصمیم خود پایبند باشید و از این روابط بدون چهارچوب خارج شوید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه با زن متاهل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

منبع: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار



:: برچسب‌ها: رابطه با زن شوهردار | 5 راه قطع رابطه با زن شوهر دار ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کنار آمدن با بیماری یکی از مهارت های لازم در هنگام سختی و ناراحتی جسمانی است. طبیعی است که افراد در هنگام بیماری احساسات و حالات مختلفی را تجربه کنند. اما برای برخی کنار آمدن با این شرایط دشوار تر بوده و دچار مشکلات بیشتری می‌شوند. همچنین شدت بیماری نیز در این مورد موثر است. قطعا کنار آمدن و پذیرفتن سرطان بسیار پیچیده تر از یک سرماخوردگی است. روحیه و ظرفیت روانی افراد در این شرایط بسیار اهمیت دارد. گاهی تنها خط دفاعی در مقابل بیماری های مختلف، انگیزه است. افراد با داشتن اراده و همت می‌توانند هر بیماری را از بین ببرند و یا آن را تحت کنترل خود درآورند. همانطور که امروزه شاهد شکست سرطان توسط بسیاری از افراد هستیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار آمدن با بیماری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: کنار آمدن با بیماری | 8 تکنیک کنار آمدن با سرطان

کنار آمدن با بیماری

با شروع فرایند یک بیماری افراد دچار احساساتی مانند، خشم، ناراحتی، انکار، بی قراری و…می‌شوند. توالی این مرارحل و همچنین مدت زمان هریک برای افراد مختلف متفاوت است. اما بعد از گذراندن آنها کنار آمدن با بیماری آسان تر شده و افراد می‌توانند روحیه خود را بازیابی کنند.

طبیعی است که در مواجهه با بیماری های مختلف دچار استرس و نگرانی شویم. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که این یک وضعیت موقت بوده و باید با وجود به آن به زندگی روزانه خود ادامه دهیم. بیماری ما دیگران را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. و همین موضوع می‌تواند انگیزه ای برای تلاش در جهت بهبودی باشد.

روش های کنار آمدن با بیماری

 

اما به طور کلی کنار آمدن با بیماری نیز اصولی دارد و نمی‌توان آن را نادیده گرفت و یا بسیار در مورد آن حساسیت به خرج داد. خود فرد و اطرافیان او می‌توانند با انجام برخی از راهکارها این دوره ها راحت تر پشت سر بگذارند. در این قسمت به توضیح این موارد می‌پردازیم. 

????پنهان نکردن بیماری

برخی افراد با مطلع شدن از نوع و یا حتی شدت بیماری شان، سعی در پنهان کردن آن از اطرافیان دارند. اما بر اساس تحقیقات، اینکار تنها اوضاع را پیچیده تر می‌کند. با اینکار احساسات افراد سرکوب شده و آنها نمی‌توانند هیجانات خود را به درستی تخلیه کنند. به همین دلیل در برخی موارد شاهد خشمگینی افراد در حین بیماری شان هستیم. حتی این موضوع باعث شدت یافتن بیماری جسمانی نیز می‌گردد. چرا که حالات روحی ما بر وضعیت فیزیکی ما موثر است.

????بر نقاط قوت تمرکز کنید

با اینکه احتمالا به نظر فرد و یا خانواده او، دیگر هیچ نکته مثبتی در مورد کنار آمدن با بیماری، وجود ندارد و همه چیز روزبه روز بدتر می‌شود؛ اما قطعا جنبه های دیگری از زندگی فرد هست که هنوز تحت تاثیر بیماری قرار نگرفته و می‌تواند از آنها استفاده کند. احتمالا بیماری باعث ایجاد محدودیت هایی برای افراد می‌شود؛ اما نباید تنها آنها را مبنای تصمیم گیری قرار داد. اگر فرد بینش خود را نسبت به بیماری تغییر دهد؛ راحت تر آن را پذیرفته وحتی می‌تواند از آن بهره گیرد.

????ارتباطات خود را گسترش دهید

در هنگام ناخوشی برای کنار آمدن با بیماری، بهتر است ارتباطات خود را بیشتر از قبل کنید. با دوستان و خانواده خود معاشرت کرده و در جمع ها حضور یابید. اینکار باعث بالا رفتن احساس خودکارآمدی شده و همچنین برای مدتی ذهن شما را از بیماری منحرف می‌کند. از طرفی حمایت شدن از طریق شبکه های دوستان و خانواده، باعث ایجاد احساساتی مثبت در فرد بیمار می‌شود. او احساس می‌کند هنوز برای عده ای اهمیت دارد و باید با بیماری خود مقابله کند.

????توسل و توکل

یکی دیگر از راه حل های موثر برای کنار آمدن با بیماری، یاری خواستن از یک انرژی بزرگ تر و قدرتمند تر است.عده ای به معبود خود توکل کرده و از او توسل می‌جویند. اعتقادات و باورها باعث امیدواری می‌شوند و افراد با انگیزه بیشتری در راستای بهبودی تلاش می‌کنند. براساس تجربه افراد معتقد و مومن راحت تر با شرایط کنار آمده و در مقابل بیماری و ناراحتی ها انعطاف پذیرتر هستند.

????ورزش کردن

ورزش یکی از راهکارهای بسیار مفید برای کنار آمدن با بیماری است. فعالیت های بدنی مختلف، علاوه بر اینکه برای سلامت جسمانی مفید هستند؛ باعث احساس شادابی و نشاط نیز در افراد می‌شوند. اینکار فشار روانی را بر افراد کاهش داده و و وضعیت سلامتی آنها را بهبود می‌بخشد. با اینکه احتمالا گاهی بیماری فعالیت های بدنی ما را محدود می‌کند؛ اما انجام حرکاتی هرچند ساده نیز موثر واقع می‌شوند.

????بالا بردن روحیه

حتی اگر شرایط جسمانی شما بسیار بغرنج است و هیچ امیدی ندارید؛ بازهم بهتر است به خود روحیه داده و اعتماد به نفس خودرا بالا ببرید. اینکار به معنی نپذیرفتن بیماری تان نیست. با وجود عزت نفس می‌توانید نقصان حاصل از بیماری را جبران کرده و امید خود را به زندگی حفظ کنید. اینکار ساده نیست و نیاز به خودباوری و بهداشت روانی بالا دارد. اما با انجام تمرینات ساده ای و همچنین کمک گرفتن از روانشناس امکانپذیر است.

????یادگرفتن مهارت های جدید

در حالیکه در بستر بیماری هستید؛ احتمالا زمان بیشتری داشته و اوقات فراغت دارید. در این شرایط، برای کنار آمدن با بیماری، می‌توانید مهارت های تازه ای آموخته و خود را سرگرم کنید. استراحت، فرصت مناسبی است که از استعدادهای خود در جهت مثبت استفاده کنید. می‌توانید با کارهای ساده و پیش پا افتاده شروع کرده و به مرور آن را به جنبه های دیگر گسترش دهید.

????کمک گرفتن از روانشناس

از آنجایی که در هنگام کنار آمدن با بیماری احتمالا شرایط روحی بدی را سپری خواهید کرد؛ می‌توانید دغدغه ها و افکار خود را با فردی مطمئن مثل روانشناس درمیان بگذارید. این دوران ساده نیست و احتمالا خود را ضعیف و آسیب پذیر احساس می‌کنید. از طرفی به حمایت و مراقبت اطرافیان نیز نیاز دارید. روانشناس می‌تواند راه حل های پیش رو را به شما نشان داده و همچنین مهارت های لازم برای بالا بردن روحیه را نیز به شما بیاموزد.

پیامدهای مثبت و منفی کنار آمدن با بیماری

کنار آمدن با بیماری آثار مثبت و منفی زیادی بر زندگی افراد دارد. از طرفی افراد این شرایط را پذیرفته و سعی در بهبودی وضعیت جسمانی و روانی خود دارند و از طرف دیگر شاید دیگر هیچ تلاشی برای بهتر شدن نکنند. به همین دلیل افراد باید به صورت واقع بینانه و منطقی به بیماری خود نگاه کنند و از واکنش های افراطی بپرهیزند. بروز یک بیماری به معنی به پایان رسیدن دنیا نیست. زندگی پر از فرصت هایی است که حتی با وجود بیماری نیز می‌توان به آنها رسید.

سخن پایانی

افراد برای کنار آمدن با بیماری به شکل موثر باید هم به وضعیت جسمانی و هم سلامت روان خود اهمیت دهند. حفظ روحیه و انگیزه از عوامل مهمی در هنگام بیماری هستند که گاهی موثرتر از داروهای شیمیایی عمل می‌کنند. بهتر است بعد از مواجهه با بیماری آن را پذیرفته، اما آن را نادیده نگیریم. افراد می‌توانند علاوه بر استفاده از روش های بالا، از خدمات روانشناختی نیز استفاده کرده و به خود کمک کنند. اطرافیان نیز در این شرایط نقش پررنگی دارند و باید در کنار فرد بیمار باشند و از او حمایت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کنار آمدن با بیماری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: کنار آمدن با بیماری | 8 تکنیک کنار آمدن با سرطان ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بهانه گیری کودک یکی از طبیعی ترین رفتارهای آنهاست. و البته که دلایل مختلف خود را نیز دارد. بهانه گیری کودک می‌تواند ناشی از عدم توانایی آنها در بیان احساسات و انتظارهایشان باشد. کودکان تمامی کلماتی که والدینشان بیان می‌کنند را به خوبی درک می‌کنند اما انتظارات خود را به خوبی نمی‌توانند بیان کنند. به همین دلیل شروع به داد، جیغ و فریاد می‌کنند.

البته به این موضوع توجه داشته باشید که کودکان در رده های سنی متفاوت، بهانه گیری های مختلفی نیز دارند. سن کودکی از 2 تا 11 سالگی می‌باشد که در این مقاله تمامی رده های سنی کودکان همراه با بهانه گیری های آنها را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودکان حتما از روانشناس کودک کمک بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: بهانه گیری کودک | بهانه گیری کودک 1 تا 7 ساله

بهانه گیری کودک

احتمالا کودکانی را مشاهده کرده اید که دائم در حال جیغ و فریاد هستند. دلایل مختلفی در بهانه گیری کودکان وجود دارد؛ و والدین برای رفع آن حتما باید ابتدا علت را ریشه یابی کنند و سپس به دنبال راه چاره باشند. گاه بهانه گیری کودک برای نیازهای ساده ای مانند گرسنگی، تشنگی و … است. و رفع این موضوعات به راحتی قابل انجام است. اما زمانی که کودکان توانایی صحبت نداشته باشند، والدین برای تشخیص با مشکل روبرو می‌شوند. در این مقاله به علت و بهانه های مختلف کودک در رده های سنی گوناگون اشاره کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتها همراه ما باشید.

علت بهانه‌گیری کودک چیست؟

بهانه گیری کودک علت های متفاوتی دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

???? عدم توانایی در بروز و بیان احساسات

???? خستگی

????تشنگی

???? گرسنگی

???? عدم بروز انتظارات

????ناکامی

???? ناراحتی از چیزی

???? ترس و اضطراب

????ناتوانی در بیان خواسته

???? مقاومت در برابر تغییر

???? بی حوصله شدن

????تحریک بیش از حد

???? نیاز داشتن به چیزی

???? احساس عدم راحتی

????بیماری یا درد

???? سردرگمی

???? ناراحی از پیروی به دستور شما

بهانه گیری کودک 1 ساله

بهانه گیری کودک 1 ساله معمولا به دلیل این است که گرسنه، تشنه و خسته است. یا اینکه کودک پوشک خود را خیس کرده است و با بهانه گیری نشان می‌دهد که باید جای او را تعویض کنید.

بهانه‌گیری کودک 2 ساله

در سن 2 سالگی شخصیت کودک به حالت منسجم در می‌آید. اما در این دوره سنی او توانایی تنظیم و تفکیک خواسته های خود را ندارد. و به طور کلی می‌توان مشخص کرد که کودک 2 ساله تکلیف مشخصی با خود ندارد. از بهانه گیری کودک 2 تا 3 ساله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

???? تردید

???? تضاد بین از دست دادن مادر و کسب استقلال

????سردرگمی

???? ناتوانی در پیدا کردن راه حل های مختلف

???? ترس از دست دادن

????گرفتاری و تنگنا

???? تحریک پذیری بالا

???? احساس ناکامی

بهانه گیری کودک 3 ساله

بهانه گیری کودک 3 ساله معمولا به دلیل حس استقلال و مالکیت است. در این سن کودک تنها در پاسخ به سوالات و درخواست های والدین پاسخ های سرشار از “نه” تحویل می‌دهد. و سعی در بروز احساس مالکیت و استقلال خود دارد. معمولا آنها از خواسته والدین سرپیچی می‌کنند و از عمد باعث ناراحتی دیگران می‌شوند. و بیشتر مواقع به دنبال پاسخ چرایی های زندگی است.

بهانه‌گیری کودک 4 ساله

بهانه گیری کودکان 4 ساله بیش از سنین دیگر است. دلایل متفاوتی در بهانه گیری آنها وجود دارد که در این بخش مقاله راجع به آن صحبت کرده ایم. کودک 4 تا 5 ساله به دلیل مشکلات جسمی و مورد نیاز مانند تشنگی، گرسنگی و… نیز با مشکل روبرو است. گاهی کودک به دلیل نیاز به توجهی که دارد، بهانه گیری می‌کند. کودک 4 ساله معمولا احساس ناکامی دارد و برای بیان احساسات خود دست به بهانه گیری می‌زند. این کودکان بسیار حساس هستند و آستانه تحمل پایینی دارند.

بهانه گیری کودک 5 تا 7 ساله

کودکان در سنین 5 تا 7 سالگی به دلیل ورود به مهد کودک بهانه های مختلفی می‌گیرند. آنها معمولا از والدین انتظار دارند که با آنها به خوبی برخورد شود و در مقابل ورود به مهد مقاومت می‌کنند. کودک 5 ساله همیشه علاقه به بازی دارد و زمانی که برای او قوانین شرح می‌شود، مقاومت می‌کند.

بهانه‌گیری کودک 7 ساله

بهانه گیری کودکان 7 ساله به دلیل تعیین مرز است. کودکان 7 ساله در تلاش هستند که مرزهایی بین خود و والدین مشخص کنند؛ و تا جای ممکن با آن کنار بیایند. آنها علاقه دارند تا چیزهای مورد علاقه و عدم علاقه خود را نشان دهند و به شیوه ای ثابت کنند. و در نهایت با چیزهایی که از او انتظار دارید مخالفت کند.

روش های مقابله با بهانه گیری کودک

بهانه گیری کودک گاهی به قدری کلافه کننده می‌شود که والدین به دنبال راهکار هستند. در این بخش مقاله روش های مقابله با بهانه‌گیری کودک را توضیح داده ایم.

???? زمان بهانه‌گیری از او فاصله بگیرید

زمان بهانه گیری کودک بهتر اگر توجه زیادی به خواسته های نامعقول او کنید، پر توقع می‌شود و انتظاراتش افزایش می‌یابد. و برای رفع نیازهای خود دائم در حال بهانه گیری خواهد بود. به همین دلیل جهت رفع بهانه گیری های او باید بی توجه باشید و موقعیت را ترک کنید.

???? با مهربانی برخورد کنید

هنگام بهانه گیری کودک باید با مهربانی برخورد کنید. اما زمانی که داد و فریاد خود را زده و الان آرام تر شده است. مهربانی با کودک باید همیشگی باشد؛ والدین در هر لحظه باید با کودکان خود مهربان باشند و محبت خود را نشان دهند. تا کودک مورد توجه و محبت والدین قرار بگیرد.

???? به کودک باج ندهید

برای ساکت کردن کودک بهتر است که هر کاری انجام ندهید. باید در تربیت کودک کوشا باشید و برای آرام کردن او هر کاری را انجام ندهید. به کودک بگویید که زمان گریه و فریاد متوجه حرف هایش نمی‌شوید. اگر علاقه دارد تا به خواسته هایش برسد؛ بهتر است که سکوت کند.

???? احساسات را به فرزندتان آموزش دهید

تکنیک های آرام سازی را به کودک آموزش دهید. تا هنگام عصبانیت و فریاد خود را کنترل کند. بهانه گیری کودک اگر بدون کنترل احساسات باشد؛ رشد خوبی نخواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه والدین سختگیر کلیک کنید.

???? به فرزندان خود صبر را آموزش دهید

یکی از تکنیک ها و راهکارهای جلوگیری از بهانه گیری کودک، آموزش صبر به آنها می‌باشد. اگر کودک دائم بهانه‌گیری کرد؛ به او بگویید صبر کن تا اول فلان کار رو انجام بدم. این کار را انجام دهید تا زمان بخرید. و به مرور زمان کودک آموزش می‌بیند که همیشه باید صبر داشته باشد.

???? برای بهانه های بی دلیل کودک مجازات مشخص کنید

منظور از مجازات برای بهانه گیری کودک، تنبیه مثبت است. در صورتی که تمامی نیازهای کودک را رفع کرده اید اما همچنان کودک در حال بهانه‌گیری است، بهترین راه تعیین مجازات و قوانین برای رفتارهای منفی است. تنبیه مثبت داشته باشید تا کودک هم چیزی را آموزش ببیند و هم از عواقب کار خود آگاه باشد. 

???? با مشاور و روانشناس کودک مشورت کنید

کمک از یک مشاوره و روانشناس بهترین توصیه برای جلوگیری از بهانه گیری کودک است. شاید دلیل بهانه‌گیری کودک اضطراب و استرس باشد و شاید ترومای بزرگی را پشت سر گذاشته باشد. باید مورد بررسی روانشناس قرار بگیرد تا با مشکلات بزرگتری روبرو نشود.

کلام آخر

در این مقاله راجع به بهانه گیری کودک در سنین مختلف توضیح دادیم. برای جلوگیری از بهانه‌گیری کودک حتما باید از روانشناس و مشاورین کودک کمک بگیرید. تا زمانی که شیوه تربیتی درستی را پیش نبرید؛ نمی‌توانید فرزند خوبی رشد دهید. به همین جهت از کمک روانشناس غافل نشوید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: بهانه گیری کودک | بهانه گیری کودک 1 تا 7 ساله ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بی محلی کردن یکی از ترفند های افراد برای نشان دادن ناراحتی و دلخوری شان است. اما به طور کلی رفتار بالغانه ای نیست. با اینکه بعد از بروز هر مشکلی، افراد به زمانی برای فکر کردن و مواجه شدن با آن نیاز دارند؛ اما با بی محلی کردن انگار مشکل را به طور کلی نادیده می‌گیرند. صحبت کردن در مورد مسائل مختلف با یکدیگر و به شکل موثر، یکی از مهارت های لازم برای هر فردی است. امروزه بیشتر شاهد بروز این رفتار در روابط زوجین هستیم. باور های غلطی در این زمینه وجود دارد که افراد را وادار به بی توجهی کردن نسبت به دیگران می‌کند. در واقع اینها تنها تصوارت افراد بوده و نادیده گرفتن، راه حل دائم یا بلند مدتی برای مشکلات نیست. 

برای دریافت مشاوره در زمینه بی محلی کردن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: بی محلی کردن | چگونه سیاست بی محلی را پیاده کنیم؟

بی محلی کردن

عده ای معتقدند که بی محلی کردن تنها راه برای کسب احترام از دیگران است. نمی‌توان این جمله را به طور کامل رد کرد و یا حتی نمی‌توان کاملا به آن استناد کرد. چرا که قطعا روش های بهتری برای دریافت احترام از سوی دیگران وجود دارد.

همچنین گاهی شاهد این موضوع هستیم که با نادیده گرفتن دیگران، آنها بیشتر به سمت ما جذب می‌شوند. متاسفانه عوامل فرهنگی و شرایط اجتماعی سبب بروز این باورها می‌گردند. چرا که کم محلی کردن به دیگران مخصوصا اطرافیان ما رفتار صحیحی نیست. همه ما نیاز به توجه و محبت داریم و در صورت عدم وجود آن باید بر روابط خود با دیگران بیشتر کار کنیم.

دلایل بی محلی کردن افراد

اینکه چرا به دیگران کم محلی می‌کنیم و یا مورد بی محلی کردن، واقع می‌شویم؛ دلایل مختلفی خواهد داشت. اگر چه این دلایل در بیشتر موارد غیرمنطقی به نظر می‌رسند؛ اما گاهی موثر هستند و افراد از طریق آنها به نتایج دلخواه خود در رابطه می‌رسند. برای مثال دیگران متوجه می‌شوند که کار اشتباهی انجام داده اند و باید در رفتار خود تجدید نظر کنند. در این قسمت به توضیح چند نمونه از دلایل بی محلی کردن می‌پردازیم.

????جذاب به نظر رسیدن

معمولا دختران یا پسران در روابط خود برای جذابتر و دست نیافتنی تر به نظر رسیدن، از بی محلی کردن به طرف مقابل خود استفاده می‌کنند. این رفتار شاید برای مدتی باعث تلاش بیشتر طرفین در رابطه شود؛ اما با گذشت مدتی آنها ناامید شده و همچنین دلسرد می‌شوند. اگر این رفتار از قصد انجام شود و برای مدت زمان طولانی ادامه یابد؛ مشکلات زیادی را در رابطه ایجاد می‌کند. معمولا چنین افرادی همواره به دنبال گرفتن توجه هستند و باج گیری عاطفی می‌کنند.

????ویژگی های شخصیتی

برخی از افراد به طور ذاتی، برای موضوعات مختلف اهمیت کمتری قائل می‌شوند. در واقع آنها به طور عامدانه رفتار بی محلی کردن را از خود نشان نمی‌دهند. احتمالا بعد از مدتی متوجه خواهید شد که چنین افرادی نسبت به همه موضوعات اینگونه هستند و قصد ناراحت کردن شما را ندارند. به طور کلی ویژگی های شخصیتی، نقش زیادی در نحوه برخورد افراد با یکدیگر دارد. 

????وجود اختلافات و ناراحتی

یکی دیگر از دلایلی که افراد رفتار بی محلی کردن را از خود نشان می‌دهند؛ وجود اختلافات و ناراحتی است. افرادی که نمی‌توانند مشکلات خود را به طور مستقیم با دیگران مطرح کنند؛ سعی می‌کنند با بی محلی کردن آن را نشان دهند. وقتی رفتار افراد به صورت ناگهانی تغییر می‌کند؛ دیگران در این مورد کنجکاو شده و پیگیر موضوع پیش آمده می‌شوند. اما اگر دیگران به این حالت اهمیتی ندهند؛ فردی که در حال بی محلی است؛ بیشتری آسیب را می‌بیند.

اثرات بی محلی کردن

فراموش نکنید که بی محلی کردن به دیگران آثار و نتایجی خواهد داشت که باید انتظار بروز آنها را در روابط خود داشته باشید. همه افراد در مواجهه با این موضوع، یکسان برخورد نکرده و احتمال پدیدایی مشکلات بزرگتر نیز وجود دارد. به همین دلیل باید نسبت به آثار و نتایج کم محلی کردن به دیگران، آگاه باشید.

????دور شدن افراد از یکدیگر

وقتی افراد به طور مداوم از اطرافیان خود شاهد رفتارهای بی محلی کردن هستند؛ طبیعی است که اعتماد خود را نسبت به آنان از دست داده و از یکدیگر دور می‌شوند. افراد ترجیح می‌دهند با چنین فردی معاشرت نکرده  و برای سلامتر روان خود اهمیت قائل شوند. به همین دلیل کسانی که به طور مداوم از این واکنش استفاده می‌کنند؛ معمولا تنها هستند.

????کاهش اعتماد به نفس

یکی از آثار بی محلی کردن به دیگران، کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس آنهاست. افراد با استفاده از این رفتار، نه تنها به خود آسیب می‌زنند؛ بلکه باعث تخریب روحیه دیگران نیز می‌شوند. وقتی افراد مورد بی محلی قرار می‌گیرند مدام با خود فکر می‌کنند که مشکل از کجاست. آنها در خود به دنبال ایراداتی هستند که سبب بروز این رفتار شده است. همین موضوع به تدریج باعث بروز مشکلات زیادی در سلامت روان آنها می‌گردد.

????بروز مشکلات بزرگتر

وقتی افراد به جای مطرح کردن مشکلات شان با یکدیگر از بی محلی کردن استفاده می‌کنند؛ مشکلات نیز بزرگتر شده و پیامدهای بیشتری به بار می‌آورند. به همین دلیل شناسایی به موقع و دقیق مشکلات حائز اهمیت است. بی محلی راه حل محسوب نمی‌شود. اینکار باعث خواهد شد تا افراد در مورد اختلافات خود صحبت نکنند و یا آنها را با یکدیگر در میان نگذارند. افراد می‌توانند مشکلات خود را با کمک یکدیگر حل کنند؛ اما با اینکار تنها از هم فاصله می‌گیرند.

روش های جایگزین بی محلی کردن

فراموش نکنید که همیشه روش های موثرتری نسبت به بی محلی کردن وجود دارد. بهتر است در روابط خود از این رفتار استفاده نکرده و چالش های پیش آمده را با روش های موثرتری برطرف کنید. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند.

????گفت و گوی مستقیم

بهترین راه برای برطرف کردن مسائل، گفتگوی مستقیم است. بهتر است به صورت آرام و محترمانه مشکل خود را بیان کرده و همچنین صحبت های طرف مقابل را بشنوید. حرف زدن با دیگران آدابی دارد که بهتر است برای تاثیر بیشتر سخنان تان از آنها استفاده کنید. بی محلی کردن به دیگران را کنار گذاشته و از روش های منطقی تری بهره گیرید. 

????کمک گرفتن از روانشناس

می‌توانید برای پیداکردن علت مشکلات به صورت ریشه ای تر، از روانشناس کمک گرفته و همچنین مهارت های مختلف را برای ارتباط با دیگران بیاموزید. درمانگر به شما کمک می‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و بر آنها کار کنید. همچنین برای صحبت کردن با دیگران نیز اعتماد به نفس کافی را کسب کرده و راحت تر با مشکلات خود مواجه می‌شوید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که با بی محلی کردن به دیگران، ضعف های شخصیتی و خلاهای عاطفی خود را به آنان نشان می‌دهید. در واقع اینکار، یکی از رفتارهای کنترلگرانه محسوب می‌شود که با آن به دیگران آسیب های زیادی وارد می‌کنید. این رفتار با نادیده گرفتن متفاوت است و پیامدهای متفاوتی نیز ایجاد می‌کند. با تعیین حد و مرزهایی در روابط خود با دیگران می‌توانید از بروز برخی از مشکلات جلوگیری کرده و از کم محلی کردن نیز استفاده نکنید. همچنین در این زمینه می‌توان از یک مشاور نیز کمک گرفت و از رفتارهای جایگزین استفاده کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه بی محلی کردن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: بی محلی کردن | چگونه سیاست بی محلی را پیاده کنیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()